Hogyan lehet további megjegyzéseket fűzni a WordPress Bloghoz

Hogyan lehet további megjegyzéseket fűzni a WordPress Bloghoz

A közönséggel való részvétel elengedhetetlen része a WordPress sikeres webhelyének futtatásához. Egy virágzó online közösség létrehozásával növeli a webhelye forgalmát, biztonságosabbá teszi a visszatérő látogatókat, és következésképpen elősegíti webhelye átalakulását a céljaival szemben.


A webes interakció elősegítésének hatékony módja az emberek ösztönzése a blogcikkekre kommentálásra, a velük kapcsolatos válaszokra és azok megvitatására. De bárki, aki blogot működtet, tudni fogja, milyen nehéz kezdeni a beszélgetés folyását. Szóval hogyan kaphat további megjegyzéseket a blogjába?

Ebben a cikkben néhány alapvető tippet fogunk megnézni arról, hogyan lehet növelni a megjegyzéseidet a blogodon, kezdve a cikkhez intézett felhívások felhívását, a megjegyzésekre adott válaszokat és az ellentmondások felvetését. Ezután megvitatjuk a megjegyzésrendszer frissítésének módját, ideértve a gravársarok engedélyezését, az e-mail értesítések végrehajtását a kommentárok számára, valamint a harmadik fél által létrehozott megjegyzésrendszer Disqus használatát. A befejezéskor megvizsgáljuk, hogy az ösztönzők, például a versenyek nyújtása hogyan tud további megjegyzéseket fűzni a blogjához.

Általános tippek

Mint általában, a legalapvetőbb és a józan ész stratégiák közül néhány lehet a leghatékonyabb. Tehát vessünk egy rövid áttekintést néhány általános tipptől, amelyeket alkalmaznia kell a blogjába …

Válasszon érdekes témákat, amelyekről írhat

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de érdekes vagy népszerű témák kiválasztása, amelyekről beszélni kell, és amelyek izgatják a közönséget, az egyik legjobb módja annak, hogy további megjegyzéseket fűzzön blogodhoz..

Ragyogó példa erre egy cikk, amelyet csak ebben a hónapban jelentettek meg a saját blogunkban, itt a WPExplorer. 8 A WordPress segítségével bebizonyított pénzkeresési módszerek – ahogy ezt írok – eddig 95 hozzászólást kaptunk, ami bárki által szabvány szerint nagyszámú. És a téma, amely annyira izgatott ahhoz, hogy kommentálhassa? Pénz természetesen!

Vegyen részt a vitában

Válasszon ellentmondásos témákat, és írjon egy ellentmondásos álláspontot egy témában. Ha a közönsége sokkolta, haragszik, vagy ha valami másra gondolkodik, mint a szokásos status quo, akkor valószínűbb, hogy megosztják gondolataikat a blogodban.

Ezt a megközelítést nem kell alkalmaznia minden írt bejegyzésnél. Néhány jól átgondolt, ellentmondásos cikknek azonban meg kell szereznie a megjegyzéseket, és hozzá kell járulnia a közösségi média részesedésének növeléséhez.

Adjon cselekvésre ösztönzést minden postához

Felhívás cselekvésre

Minden üzenet alján feltétlenül adjon fel cselekvésre ösztönzést. Tegyen fel egy kulcskérdést a cikkről, amelyet a látogatók éppen elolvastak, hogy elgondolkodjon. Ezután kérje meg őket, hogy osszák meg gondolataikat az alábbiakban, hogy tudják, mit akarnak tőlük. Ha megjegyzi, hogy mit kell megvitatnia a megjegyzésekben, és egyszerűen felkéri a látogatókat, hogy tegyenek megjegyzést, arra ösztönzi őket.

Válasz a megjegyzésekre

Válasz a megjegyzésekre

Ha interaktív blogot szeretne létrehozni, ahol a látogatók válaszolnak egymás megjegyzéseire és megvitatják véleményüket, akkor példát kell mutatnia. Válaszoljon minden megjegyzésre, így a felhasználók megtudják, hogy megjegyzéseik értékesek. Tegyen fel kérdéseket a közönség közötti beszélgetések létrehozásához. A blogban való jelenlét és láthatóság elősegíti a közönség kapcsolatát a tartalommal és a közösséggel.

Frissítse a Megjegyzések részt

A megjegyzés szakasz funkcionalitásának javítása és felhasználóbarátabbá tétele pozitív hatással lehet a blogodban megkapott megjegyzések számára. Nézzünk meg néhány lehetőséget a megjegyzés szakasz frissítésére …

A Gravatars engedélyezése a WordPress webhelyén

Gravatar

A gravatar egy globálisan elismert avatart, amely egy felhasználó grafikus ábrázolása. Általában ez egy fénykép, de lehet rajz vagy logó. Minden egyén képes hozzon létre saját gravatarot, amely automatikusan megjelenik a nevük mellett, amikor online tevékenységet végeznek, például egy blogbejegyzés kommentálását. Ez online személyazonosságot ad az embereknek, és könnyebben felismerhetővé teszik őket.

Gravatar Megan

A gravatars használata a WordPress webhelyén fontos, mivel segít arcok vagy személyazonosság megadásában azoknak, akik kommentárokat hagynak. Ez erősíti a közösséget, amelyet megpróbál létrehozni, mivel elősegíti a közönség felismerését, és ezért kapcsolatba lépését egymással.

A gravatars engedélyezése a webhelyen nagyon egyenesen előre. A WordPress irányítópultján egyszerűen lépjen a Beállítások> Vita.

Vita

Görgessen az oldalon az „Avatárok” elemre. Most ellenőrizze, hogy a ‘Avatár mutatása’ gomb be van-e jelölve. Annak érdekében, hogy a közönség valóban megismerje egymást, válassza a „Gravatar hovercards” lehetőséget is..

karakterekkel

Ezután kiválaszthatja a megfelelő minősítést a webhelyén megjelenő gravatárok számára, és egy alapértelmezett gravatar ikont azoknak a közönség tagjai számára, akik még nem állították be a saját gravatarát.

Ne felejtse el kattintani az oldal alján található „Módosítások mentése” elemre. Most, amikor új megjegyzést kap egy blogról, megjelenik a személy grafika, amely segít más olvasóknak a kommentátorhoz kapcsolódni.

Állítsa be az e-mail értesítéseket a megjegyzésekre adott válaszokhoz

Feliratkozás a Megjegyzés újratöltve elemre

Ha egy látogató megjegyzést fűz egy blogbejegyzéshez, miután elhagyta a webhelyet, gyakran mindent elfelejt. Ideális esetben azt szeretné, ha újra meglátogatnák a megjegyzésüket, és válaszolnának a megjegyzésük által esetleg feltett megjegyzésekre. Ha e-mail értesítéseket állít fel a blogodban, a látogatók választhatnak, hogy tájékozódnak-e akár az adott bejegyzéshez írt megjegyzésekről, akár a megjegyzésekre adott válaszokról.

Feliratkozás a Megjegyzés újratöltve elemre egy ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi a kommentároknak, hogy feliratkozzanak e-mail értesítések fogadására, ha valaki megjegyzést fűz egy hozzászóláshoz, vagy válaszol megjegyzésükre. Ha e-mailt kap, amelyben részletezik a megjegyzéseket, a látogatók nagyobb valószínűséggel térnek vissza a hozzászóláshoz, és újra csatlakoznak a beszélgetéshez.

Ha frissíteni kívánja a megjegyzések szakaszának funkcionalitását, ez egy nagyszerű bővítmény a telepítéshez. Nemcsak ösztönözni fogja a visszatérő látogatókat, és növeli a megjegyzések számát a blogján, hanem elősegíti a megbeszéléseket és segíti a felhasználókat, hogy jobban bekapcsolódjanak a közösségbe..

Használjon harmadik fél megjegyzésrendszerét

Disqus

Ha fejlettebb, élénkebb és felhasználóbarátabb szolgáltatásokat keres, mint amennyit az alapértelmezett WordPress megjegyzések szakasz lehetővé tesz, akkor érdemes megfontolnia egy harmadik fél megjegyzésrendszerének használatát..

Az Disqus megjegyzésrendszer helyettesíti a WordPress megjegyzésrendszert, vállalva ezzel a megjegyzések tárolását és kezelését. A Disqus alkalmazkodik az Ön webhelyének kialakításához, vagy testreszabhatja azt saját ízlése szerint, vonzó élményt adva a megjegyzések szakaszának. A funkciók közé tartozik a valós idejű beszélgetések, a fénykép és a videó támogatása a média hozzáadásához a megjegyzésekhez, a kommentálás szavazás és még sok más. A látogatók a Google vagy számos más közösségi média csatornán keresztül is bejelentkezhetnek.

Mint láthatja, a Disqus számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek frissítik a megjegyzések részét. A Disqus megkönnyíti a látogatók számára, hogy kommentálják. Ennél is fontosabb, hogy szórakoztató és érdekes kilátást kínál a kommentálás, hozzájárulva egy elkötelezett és aktív közösség létrehozásához.

Ösztönzők nyújtása

Az eredmények javítása érdekében ösztönözheti az olvasókat arra, hogy megkíséreljék megjegyzéseket fűzni a blogbejegyzéseikhez.

Hagyja, hogy az kommentátorok hagyják el a linkeket

CommentLuv

Gyakran az emberek, akik kommentálják, azért teszik ezt, mert vissza akarnak hagyni egy linket a saját webhelyükre. Ugyanakkor csak azért, mert a komment meghagyásának fő oka a link kiépítése van, ez nem azt jelenti, hogy a hozzászólás nem értékes vagy hasznos az Ön számára.

Noha a versenytársak lehetnek mások, akiknek webhelye van az Ön niche-jében, ők is a közösség tagjai lehetnek. Ők észrevételezhető megjegyzései vitát válthatnak ki, vagy saját követőiket hozhatják fel webhelyére. Tehát hosszú távon elősegítheti a megjegyzések számának növelését, ha ösztönzik az emberek linkjét a saját webhelyükre.

CommentLuv egy ingyenes WordPress bővítmény, amely jutalmazza az olvasókat azáltal, hogy automatikusan hivatkozást helyez az utolsó blogbejegyzésükre a megjegyzésük végére. Ez arra buzdítja az olvasókat, hogy hagyjanak észrevételeket az Ön blogján, mivel előmozdíthatják saját webhelyük tartalmát, és visszatérő linket szerezhetnek webhelyükhöz..

Futtasson egy ajándékversenyt

Rafflecopter

A verseny nagyszerű módja annak, hogy a látogatók vegyenek részt az Ön webhelyén – mindenki szereti a freebie-t! Tehát próbáljon ki egy ajándékversenyt, hogy minél többen kommentálják a blogod. Egyszerűen adja meg a közönségnek a lehetőséget, hogy beléphessen a versenyre, ha egy adott blogbejegyzést kommentál.

Rafflecopter rendkívül egyszerűvé teszi az átadási verseny felállítását, kezelését és lebonyolítását. Csak regisztráljon egy Rafflecopter-fiókra, majd hozza létre a versenyt néhány egyszerű lépésben. Az átadást ezután widget-kóddal hozzáadhatja a WordPress-webhelyhez, nincs szükség pluginra. A Rafflecopter szabadon használható, de vannak elérhető pro tervek ha prémium szolgáltatásra szeretne frissíteni.

Díjként kínáljon fel valamelyik termékét vagy szolgáltatását, vagy ha ez nem megfelelő, választhat valamit, például egy Amazon utalványt. Válassza ki a versenyt egy olyan cikk körül, amely fontos tartalmat tartalmaz, amelyet szeretne a látogatóknak elolvasni. Használjon például az egyik legnépszerűbb vagy ellentmondásos cikkét. Vagy egy cikk, amely a legdrágább termékeit reklámozza, vagy a legjobban fizető társult linkeket tartalmazza. A verseny elősegíti a cikk forgalmának növelését, és az észrevételek arra ösztönzik az embereket, hogy folytassák a tartalom megvitatását.

További megjegyzések beszerzése a blogodba

Mindig ügyeljen arra, hogy cikkei kiváló minőségűek, érdekesek és rendszeresen megjelenjenek. Ez az első és legfontosabb lépés egy közösség felépítéséhez a webhely körül. Ha a blog tartalmával küzd, fontolja meg egy szabadúszó alkalmazását az Ön számára.

Miután megkapta a jól megírt és következetesen frissített blogkísérletet, a cikkben említett különféle stratégiák megismerése érdekében megnézheti, mi működik a közönséggel.

Mely stratégiákat fog alkalmazni a blogjában, hogy növelje a kapott hozzászólások számát? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map