Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével

 1. 1. Jelenleg olvas: Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével
 2. 2. Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress termékek és szolgáltatások értékesítésével
 3. 3. Hogyan alakíthatjuk át a WordPress Blogot üzleti vállalkozássá

Az egyik legnagyobb keresés az interneten hogyan lehet pénzt keresni. És amikor a WordPress használatával kevesebb kifejezést keres, továbbra is lenyűgöző 397 millió eredményt talál. Ezen számok alapján arra lehet következtetni, hogy az emberek valóban pénzt keresnek a blogjaikból (különösen azok, akik a keresési eredmények tetején helyezkednek el!).


Most pedig a még fontosabb kérdésnél – hogy az emberek hogyan írnak pénzt a pénzszerzésről? Nos, valószínűleg megélhetik az olvasott blogbejegyzést. Így van – csak egy blog. Az írók természetesen valószínűleg néhány kulcsfontosságú módszert használnak bevételszerzésre az álláshelyekből, és ma megosztunk néhányat, amelyeket különösen a WPExplorer használt az évek során, és a saját személyes tapasztalatainkból származó tippeket. Természetesen vannak olyan lehetőségek, amelyek segítségével kibővítheti a blogolást, hogy növelje jövedelem-portfólióját, és ezeket néhány következő bejegyzés alatt megosztjuk.

Most, hogy belekerülj a jó dolgokba! Útmutatót három részre bontjuk: hogyan lehet pénzt keresni a blogoddal, hogyan lehet pénzt keresni szolgáltatások vagy termékek értékesítésével, és egy útmutatót arról, hogyan lehet vállalkozást létrehozni a blogjából. Most azonban arra törekszünk, hogy a WordPress segítségével pénzt online nyújtsunk a legegyszerűbb módon, amely pénzt keres a blogodon. Ennek a bejegyzésnek a végére rájössz, hogy meglepően könnyű lehet jövedelmet generálni, ha kiindulási pontként használja a blogját.

1. Kapcsolódó linkek

Talán a legegyszerűbb módja annak, hogy kicsit keressen pénzt blogjából, az affiliate linkekkel. Az affiliate linkek (más néven hivatkozási linkek) azok a linkek, amelyeket a szövegbe vagy a képeken helyez el, és amelyek az olvasókat egy harmadik fél webhelyére irányítják. Ezután, ha az olvasók folytatják a vásárlást a harmadik fél webhelyén, akkor jutalékot fizetnek az átirányításukért.

A társult programok feliratkozása egyszerű. A legtöbb árut vagy szolgáltatást értékesítő weboldal fejlécében vagy láblécében található hivatkozás található a „kapcsolt vállalkozások” kifejezésre. Csak kattintson rá, hogy megtudja, hogyan jelentkezzen be az adott programra. Egyes webhelyek saját affiliate programot használnak, míg mások affiliate hálózaton keresztül működnek. A leggyakoribb hálózatok közül néhány Amazon AssociatesShareASale, Bizottság Junction, e-Junkie és Ütési sugár. A hálózatok megkönnyítik a programokhoz való csatlakozást, mivel általában kereshet az eladók között, és csak egy gombra kattintva jelentkezhet a programjukhoz.

Envato Partnerprogram

Számos kapcsolt programhoz és hálózathoz csatlakoztunk az évek során, és egyik legsikeresebbünk a Themeforest. Ha a felhasználókat az általunk létrehozott termékekre utaljuk, vagy olyanok, mint egy kis jutalékot. És eddig 16 000+ embernek tudtunk segíteni abban, hogy megtalálják tökéletes WordPress-témájukat a Themeforest oldalon.

Miután csatlakozott egy programhoz, bejelentkezhet fiókjába, hogy másolja a társult linkeket. Ha linkeket ad hozzá a tartalomhoz, ügyeljen a horgony szövegére. Azt szeretné, ha ennek értelme lenne, hogy az olvasók tudják, hogy a „legjobb WordPress témák” linkre kattintva rákattintanak a WordPress témák listájára vagy piacára..

Csinos link álcázás

Azt is megválaszthatja, hogy a társult linkeket a jelenlegi formájában adja hozzá, vagy egy kicsit megtisztíthatja egy link-ragasztóval. Javasoljuk a Csinos link plugin, mivel könnyen használható, és alapértelmezés szerint a nofollow és a click követés lehetőségeit tartalmazza. Így nyomon tudja követni, hogy mely linkek konvertálnak vagy sem.

Függetlenül attól, hogy hol és hogyan adja hozzá társult linkeit egy hozzászóláshoz, fel kell tüntetnie, hogy kapcsolt hivatkozásokat használ. Ezt a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság megköveteli, és könnyen követhetők FTC .com közzétételi útmutató ezt nem szabad túl nehéz betartani. A legfontosabb itt az, hogy minden oldalhoz mellékeljünk egy kapcsolt hivatkozásokat tartalmazó linket, amelyekre jutalékot tehetünk, ha az olvasók átkattintanak és befejezik a vásárlást (az oldal alján láthatja a miénket, amelyet minden oldalra belefoglalunk, jellemző oldalsáv hirdetések).

JEGYZET: Az FTC törvények az iparágakra, például az egészségügyre, adósságmentességre, ingatlanügyekre és más összetett kérdésekre sokkal szigorúbbak lehetnek, mint a webdesignál. Kérjük, látogasson el a FTC weboldal és olvassa el az iparág szabályait, mielőtt társult linkeket ad hozzá a webhelyéhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes vonatkozó törvényt betartja-e.

Affiliate Summit marketing konferencia

Szeretne többet megtudni az affiliate marketingről? Fontolja meg a részvételt Partneri csúcstalálkozó Keletre vagy Nyugatra. Ez az egyik legnagyobb társult marketing és hálózati esemény az Egyesült Államokban. Számos olyan foglalkozást kínálnak, ahol megtanulhatják a társult tagságot, a betartandó szabályokat és a sikerhez vezető tippeket. Ez meglehetősen drága, de a jó hír az, hogy ha később megvásárolja, akkor jelentős korai madárkedvezményt kaphat. És amit az eseményre költöttek, üzleti költségekként igényelhetők (ezt a témát egy későbbi bejegyzésben kell lefedni).

2. Hirdetési pontok

A közvetlenül a tartalomhoz hozzáadott társult linkeken kívül a hirdetési helyek nagyszerű módja annak, hogy pénzt keressen a blogodon, az interneten más termékek ajánlásával. A hirdetésekkel három választási lehetősége van: készítsen saját hirdetéseket más webhelyekre mutató linkek segítségével, havi díj ellenében önmagában adja el a hirdetési helyet, vagy csatlakozzon egy hirdetési hálózathoz, amely eladja a hirdetési helyet az Ön számára.

A webhelyen található hirdetések létrehozása és kezelése sokkal értelmesebb lehet, ha teljes ellenőrzést szeretne a hirdetések esztétikája felett, és ahol a hirdetések linkek vannak. És mivel saját társult linkeit fogja használni, kevés pénzt fog keresni, amikor az olvasók átkattintanak és befejezik a vásárlást. Ezt az utat választottuk ide a WPExplorernél egy ideje. Nagyszerűen működött nekünk, de mivel a blogunk kiterjedt a saját WordPress termékekre, és eltávolítottuk a kiegészítő hirdetéseket.

Amikor te havi díj ellenében eladja hirdetési helyét más vállalkozások számára, akkor havi átalánydíjat alkalmaz, függetlenül attól, hogy az emberek hányszor kattintanak a hirdetéseire. Ez nagyon kedves, mivel tudod, hogy állandó jövedelme lesz a hirdetéseiből, de a trükkös rész az, hogy a vásárlók nem fogják megújítani minden hónapban, ha hirdetéseik nem kapnak kattintást.

BySellAds Advertising Network

Az utolsó lehetőség az, hogy csatlakozzon egy hirdetési hálózathoz és hagyja, hogy a neked kemény munkát végezzék. Hirdetési hálózatok, mint például Adsense, Amazon CPM hirdetések és BuySellAds átveszi a hirdetési helyét, és eladja azt a vásárlóknak A BuySellAds egy kicsit több ellenőrzést biztosít, mivel havonta vagy CMP (megjelenítésenkénti költség) hirdetéseket értékesíthet a webhelyükön, és végső jóváhagyást kap a webhelyén elhelyezett tényleges látványtervre vonatkozóan..

Az Adsense és az Amazon CPM használatával nagyon kevés ellenőrzést gyakorol a webhelyén megjelenített adatok felett, de mindkét hálózat fejlett rendszereket használt a tartalma és / vagy az olvasói szempontjából releváns hirdetések megjelenítéséhez (tehát ne aggódjon – ha webes tervezésről ír az olvasóknak csak a lóherék hirdetéseit szabad látniuk, kivéve, ha szabadidőjükben googlálnak).

Ne feledje azt is, hogy az Adsense hirdetések általában fizetnek kattintásonként a webhelyeken, így csak akkor kapnak kifizetést, ha az olvasók egy magasabb kattintási arányú hirdetésre kattintanak. Az Amazon viszont alacsonyabb árat fizet, de működnek egy megjelenítésenkénti költség rendszeren, így pénzt kapnak, amikor az olvasók látják a hirdetést. Bármelyik hálózatot választja, csak ne feledje, hogy minden hirdetési hálózat csökkenteni fogja a szolgáltatásaikkal generált hirdetési bevételeit.

3. Hírlevelek

A hírlevelek újabb nagyszerű lehetőségek a jövedelemszerzésre. A hírlevelek olyanok, mint egy pillanatkép a blogról, mivel valószínűleg megosztja előfizetőivel a legújabb üzeneteket vagy híreket, és ugyanúgy, mint a blogja, lehetősége van hirdetési helyek felvételére is. Csakúgy, mint a hirdetések, ön is értékesíthet hírleveleket önmagában vagy egy olyan hálózaton keresztül, mint a BuySellAds.

A MailChimp-rel készült hírlevél

Míg a hirdetések általában hírlevelekkel való bevételszerzésre szolgálnak, egyes e-mail marketing szolgáltatások, például a MailChimp és a MadMimi ne engedélyezzék kapcsolt hivatkozások használatát a szolgáltatásukkal elküldött hírlevelekben. Ezenkívül sok társult program (például az Amazon leányvállalatai) nem engedi, hogy társult linkjeik hírlevelekbe kerüljenek, függetlenül attól, hogy ki az e-mail szolgáltatója..

Mindenesetre, mielőtt hirdetési pontokat vagy társult linkeket épít fel a hírlevélre, ellenőrizze újra az e-mail marketing szolgáltatási feltételeit és a beillesztendő társult programokat (ha a hírlevél szolgáltatása megengedi)..

4. Szponzorált hozzászólások és vélemények

Pénzt is kereshet, ha cikket ír, ha talál valakit, aki szponzorálja. A szponzorált hozzászólásokkal a társaság felkeresheti Önt (vagy javaslatot nyújthat be számukra), hogy vizsgálja felül egy terméket, ha ingyenesen megadja neked, vagy díjat fizet a cikkírásért. Ami fantasztikus! Itt fontos a következő: 1) őszinte legyek a termék vagy szolgáltatás áttekintése során és 2) ne felejtsd el közzétenni, hogy ez egy szponzorált üzenet (akárcsak affiliate linkeket fed fel).

Az értékeléseknek őszinte véleményeknek kell lenniük. Még akkor is, ha egy cég több száz dollárt fizet neked, ügyeljen arra, hogy alaposan megnézze termékét, valójában használja, és ossza meg tapasztalatait az olvasókkal. Szintén a szponzorált üzenetre vonatkozó megállapodás vagy a felülvizsgálat során ellenőrizze a feltételeket, hogy meg tudja-e használni a társult linkeket a postában. Ilyen módon akkor is, ha megkapta a cikket vagy a cikkírásért fizetett kezdeti kifizetést, a jövőben továbbra is jövedelmet generálhat, ha az olvasókat maga a termék megvásárlására irányítja (természetesen ez az utolsó rész csak akkor értelme, ha pozitív véleményt írt ).

5. Nyereményjátékok (általában „ajándékok”).

A szponzorált hozzászólásokhoz hasonlóan ajándékokat is fogadhat (bár a megfelelő jogi kifejezés „nyereményjátékok”) a blogján. Először azt gondolhatnád – nincs mód arra, hogy valamit ingyen adjunk nekem pénzt. Itt tévedsz tévedni. Az ajándéktárgyak általában tisztességes forgalmi szinteket eredményeznek, mivel tartalmazhatnak napi belépési módszereket, ismerősöknek szóló opciókat és természetesen közösségi megosztási bejegyzéseket.

Rafflecopter Giveaway Manager

Az ajándéktárgy futtatásakor nagyon fontos, hogy nyomon kövesse az összes bejegyzést, és válasszon egy teljesen véletlenszerű nyertest. Ehhez személyesen használjuk Rafflecopter. Megkönnyítik az ajándékbeállítás beállítását, létrehozhatnak egy widget-et, amelyet beilleszthetnek bejegyzésbe vagy oldalba, kezelhetik a bejegyzéseket és kiválaszthatják a nyertest. Rengeteg lehetőséget kínál az átadási bejegyzések számára, így kihasználhatja a megnövekedett új látogatók számát, ha bejegyzéseket ad hozzá a Facebook oldal tetszésével, feliratkozik egy hírlevélre, követi a Twitter-et, tweetelt egy üzenettel, követi a Pinterest-t, rögzíti a képet, válaszol egy szavazásra, megjegyzést fűz a hozzászóláshoz, vagy hozzáadhatja a saját egyéni beállítását (bár ehhez a belépőnek be kell írnia az igazolást, tehát nem olyan megbízható, mint a többi nevezési űrlap).

Mielőtt elindulna, és most elkezdi az adományozást, néhány szabályt kell szem előtt tartania, ha az Egyesült Államokban tartózkodik (bár biztos vagyok benne, hogy rengeteg szabály van az Egyesült Államokon kívül is, csak nem ismerjük őket) ). Íme néhány tipp, amelyet követünk, hogy segítsük az átadásainkat a pályán, a jelenlegi szabályok és előírások alapján:

 1. te nem tud megköveteli a látogatóitól, hogy bármit megvásároljanak a belépéshez – ez az ajándékát illegális lottóvá teheti.
 2. Tartsd a díjat 600 dollár alatt, hogy elkerüljék, hogy a győztes az adóinak befizetésére kötelezze. Minden alkalommal, amikor egy 600 dolláros vagy annál nagyobb összegű díj vagy díj 1099-es számú űrlapot kap, be kell nyújtani az IRS-hez.
 3. Feltétlenül írja be az átadás feltételeit. Ha Rafflecoptert használ, szerencséje van – nekik van egy könnyen használható előtöltő sablonja, amely jó indulást jelent. Még az átfogó „érvénytelenségre, ahol a törvény tiltja” kezdődik, amelynek célja az, hogy alapvetően jogilag fedezze magát azzal, hogy a belépőknek önállóan meg kell győződniük arról, hogy belépés előtt engedélyezhető-e belépésed az Ön ajándékba..
 4. Az USA-ban vannak speciális szabályok a gyermekek internethasználatára vonatkozóan, ideértve az online ajándékbeadásokat is. Mindenképpen győződjön meg róla, hogy szerződési feltételeibe beilleszti azt a feltételt, hogy a belépőknek legalább 13 évesnek kell lenniük, és 18 év alatti szülői hozzájárulással kell rendelkezniük..
 5. Az átadás befejezési dátumát nem módosíthatja. Még akkor sem, ha nem kap választ, amire azt remélte, hogy véget kell vetnie az adományának, amikor azt mondta, hogy tisztességesen és egyenletesen fogja tartani a dolgokat.
 6. Végül át kell adnia a díjat. Még akkor is, ha az adományozói szponzora eltűnik, meg kell győződnie arról, hogy a győztes megkapja-e díját (vagy azzal egyenértékű díjat, ha az eredeti megszüntetése megtörtént)..

Egyéb megfontolásra kerülő kérdések közé tartoznak az állami törvények (ezeket meg kell kutatni, vagy ellenőriznie kell a Főügyész Hivatala által minden államban, amelyben hirdetni fogja és tárolja az ajándékot), a közösségi média hálózati szabályait (Kerry O’Shea Gorgone van egy nagyszerű cikke erről) és még sok más (Sara F. Hawkins van egy hozzászólása a blog adásáról, amit tényleg el kell olvasnia).

6. Exkluzív tartalom (tagság vagy előfizetés útján)

A fenti módszereken kívül exkluzív tartalommal is kereshet pénzt. Itt, a WPExplorer webhelyen exkluzív ingyenes témákat és bővítményeket kínálunk olvasóink számára, akik regisztrálnak egy fiókra. A tagságunk ingyenes, de sok weboldal képes pénzt keresni azáltal, hogy exkluzív prémium webhely-tartalmat kínál a tagoknak.

Wall Street Journal prémium tagság

Nagyon nagy példa erre a Wall Street Journal, amely néhány szabadon olvasható bejegyzést mutat, de többnyire olyan cikkrészleteket, amelyeknek tagja kell lennie a feloldáshoz. Egy másik, kevésbé hírekkel foglalkozó példa a Envato Tuts+ weboldal. Rengeteg nagyszerű cikkhez és oktatóanyaghoz adnak hozzá videókat és hirdetésmentes tartalmat, amelyek csak tagsággal érhetők el.

Ha saját tagsági vagy előfizetési alapú webhelyet szeretne létrehozni, javasoljuk egy plugin használatát. Szeretjük a Limit Content Pro, a MemberPress és a WPMUdev tagságát. A további WordPress tagsági bővítmények gyűjteményét a fizetésről is áttekintheti, ha még több lehetőséget szeretne látni. Ez mind nagyszerű bővítmény, amely segít létrehozni és kezelni a tagok exkluzív tartalmát. Csak győződjön meg róla, hogy továbbra is rendszeresen kiváló minőségű tartalmakat állít fel, amelyekkel megtarthatja tagjait.

Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy amikor a prémium előfizetéseket vagy tagságokat értékesíti, akkor vigyáznia kell arra, hogy betartsa az összes helyi adatgyűjtési és e-kereskedelmi törvényt. Amikor online eladást dolgoz fel, össze kell gyűjtenie valamilyen ügyféladatot, ami azt jelenti, hogy be kell tartania a megfelelő adatvédelmi és biztonsági törvényeket. Ha az Egyesült Államokban tartózkodsz, vegye igénybe a Egyesült Államok kisvállalkozás-adminisztráció – Rengeteg remek forrás és útmutatás van az online vállalkozások segítésére. Ismernie kell a forgalmi adó törvényeit a helyi környezetben. Mivel a blog tagság immateriális digitális javak sok amerikai állam nem követeli meg forgalmi adó fizetését, ám egyes államok, például Hawaii, a szó szoros értelmében mindegyikre forgalmi adót vetnek fel (még akkor is, ha Ön valamely másik államban valaki hawaii személynek értékesít). A forgalmi adóról további információt szerezhet TaxJar és Alvalara. Csak légy naprakész, és végezze el jól a kutatását?

7. Értékesítés

Végül kereshet pénzt egy blog létrehozásával, amelynek kizárólagos célja az eladás. Rengeteg fejlesztő és blogger van, akik karriert készítettek elindított webhelyek létrehozása és eladása nélkül, anélkül, hogy átélnék őket, és teljes mértékben bevételszerződnék őket. Annak ellenére, hogy értékesíthet egy jövedelmező blogot, már évek óta működtet is.

A hüvelykujjszabály, amellyel szembesültünk, az, hogy egy blog megéri két éven át a jelenleg generált havi jövedelmét. Tehát ha blogod havonta 1000 dollárt keres a hirdetésekből és a kapcsolt értékesítésekből, akkor a felvételi ár valószínűleg 24 000 dollár körül alakul. Természetesen ez csak iránymutatás, valami csak azért érdemes, amit valaki hajlandó fizetni érte (bár a műalkotásokkal ez általában az árakat növeli, nem pedig lefelé). Ha felkéri a blogot, hogy némi időt vesz igénybe, fontolja meg az ajánlatot, a webhelyére kitűzött célokat (ha megtartja), és esetleg fontolja meg más érdeklődő vásárlókkal való kapcsolatfelvételt, ha vannak ilyenek.

Flippa honlap aukciók

Ha el akarja adni a blogját, számos webhely segíthet elősegíteni az eladást. Flippa egy jól ismert lehetőség a webhely, domain vagy alkalmazás aukcióinak aukciójára. Ezen felül lehetőséget kínálnak arra, hogy az Ön webhelyét besorolt ​​vagy indított webhelyre sorolják, hogy a vásárlók tudják, mire számíthatnak és mit tehetnek. Mielőtt a webhelyét eladásra bocsátja, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e Google Analytics adatokkal, bevételi jelentésekkel és bármilyen egyéb dokumentációval, amelyek igazolják webhelyének stabilitását és potenciális jövedelmezőségét. Minél jobban be tudod bizonyítani ezt a vásárlóknak, annál nagyobb az esélye, hogy prémium árat biztosítson webhelyére.

Tipp: A webhely forgalmának fontossága

Mielőtt elindulna a naplementébe, hogy a WordPress pénzkezelési kalandja legyen, nagyon-nagyon fontos emlékezni, hogy webhelyforgalomra van szüksége a blog teljes munkaidőben történő megvalósításához. Noha a fent említett blogodból származó pénzmegtakarítási módok mindegyike életképes, tisztességes forgalomra van szükség ahhoz, hogy valóban jelentős jövedelmet generáljon. A blog nem egy gyors meggazdagodás, ha mindenki teljes munkaidőben blogolna! Ez a minőségi tartalom, a jó forgalom és az elkötelezett olvasók finom egyensúlya, ami jövedelmezővé teszi a blogot.

Minőségi tartalom

A legegyszerűbb módja annak, hogy hosszú távon önmagát segítsd, ha megbizonyosodsz arról, hogy jó minőségű és eredeti tartalommal rendelkezik-e a blogod számára. A WordPress szerelme miatt kérjük, ne „kaparja meg” a többi webhelyet. Szánjon időt, írja meg cikkeit saját szavaival, és csinálja a helyes módon. Természetesen idézheti a forrásokat, ha az releváns a hozzászólás témájához, megoszthatja a dictionary.com meghatározását, vagy tartalmazhat kódrészletet a WordPress kódexből ha jóváírja a forrását. Fontos, hogy szerepel egy név és egy link az információ eredeti forrásához.

Jó SEO

A jó tartalom mellett a jó SEO gyakorlatot is be kell tartania annak biztosítása érdekében, hogy a keresőmotorok szívesen felsorolják webhelyét az eredmények között. A keresőmotorok az új forgalom egyik fő forrása. Nézze meg néhány népszerű WordPress SEO cikkünket, amelyekkel nyilatkozatot szerezhet.

 • Kezdő útmutató a WordPress SEO-hoz (Post Series)
 • A WordPress SEO bevált gyakorlatai 2015-re és az utána
 • Yoast SEO telepítés és telepítés gyors útmutató a WordPresshez

Olvasói elkötelezettség

A kapcsolt linkek és hirdetések nem generálnak jövedelmet, ha az olvasók nem vesznek részt, ha visszatérnek a webhelyére, és rákattintanak a linkeire. Számos módja van a látogatók aktivitásának fellendítésének, de itt van egy pár hozzászólás, amelyek segítenek a megfelelő úton haladni:

 • Javítsa az elkötelezettséget és megakadályozza az elveszett vezetéseket a WordPress Exit Pop-up plugins segítségével
 • WordPress beépülő modulok a közönség interakciójának és elkötelezettségének fokozására
 • Egy egyszerű terv a megnövekedett elkötelezettség érdekében a WordPress Blogon
 • Linkek létrehozása a WordPress Blogban a fokozott részvétel érdekében
 • 5 WordPress-bővítmény, amely elősegítheti az olvasók elkötelezettségét a WordPress-blogon

Maradjon velünk

Legközelebb fedezzük hogyan lehet pénzt keresni a WordPress szolgáltatással és termékekkel. Azt is meg fogjuk osztani, ahogyan elindultunk és milyen utat tettünk a termékportfólió bővítéséhez, így nem akarsz hiányozni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map