Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress termékek és szolgáltatások értékesítésével

 1. 1. Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével
 2. 2. Jelenleg olvas: Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress termékek és szolgáltatások értékesítésével
 3. 3. Hogyan alakíthatjuk át a WordPress Blogot üzleti vállalkozássá

Már egy ideje, de végre visszatérek a WordPress sorozat pénzt kereső részének 2. részéhez. Korábban arra számítottunk, hogy hogyan lehet pénzt keresni a WordPress blogjával, de ez nem az egyetlen módszer, amellyel a WordPress felhasználhatja sikeres vállalkozás felépítését.


Sokan (beleértve a WPExplorer-t is) megélhetést jelentenek a termékek és szolgáltatások értékesítésével a WordPress számára. Ma megvizsgáljuk, mit hozhat létre a WordPress többi felhasználójának segítése érdekében, valamint konkrét előnyeit és hátrányait, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt elkezdené az eladást..

Keressen pénzt a WordPress termékekkel

Ha WordPress-t használ, akkor minden bizonnyal legalább néhány harmadik féltől származó terméket is használ (vagy már használott) az alapvető telepítéshez. Tapasztalataim szerint három fő termék létezik, amelyekért a WordPress felhasználói hajlandóak prémiumot fizetni.

1. és 2. Prémium WordPress témák és beépülő modulok

A WordPress-hez kapcsolódó egyik legnagyobb piac a téma- és plugin-piac. Számtalan független prémium üzlet található (ThemeBeans, A ThemeIsle, az Anariel Design stb.) Mellett a mega témájú piacokon, mint például a Themeforest vagy a Templatemonster, amelyek számos különböző fejlesztő számtalan termékét tárolják.

Ha fejlesztő vagy, és bízik a kódolási képességében, akkor prémium témák vagy beépülő modulok létrehozása nagyszerű módja a jövedelemszerzésnek. Az egyetlen szükséges befektetés az Ön ideje! Miután elkészített egy eredeti terméket, el kell döntenie, hogy inkább a saját üzletét indítja, eladni egy piacon vagy egyensúlyba hozni a zavargások kombinációját.

Indítsa el a saját WordPress témát vagy a Plugin Store-t

Az Elegáns Témák ragyogó példája független téma- és plugin-áruház megnevezni magukat. Ami a kis témájú tagsági webhelyként kezdődött, multimillió dolláros üzletgé nőtte ki magát, amelynek minden alapja az a feltevés, hogy prémium WordPress témákat és plugineket kínálnak megfizethető áron. További figyelemre méltó sikertörténetek közé tartozik az OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy és a StudioPress.

A saját üzlet megkezdésekor az a legnagyobb érzés, hogy 100% -ban uralja az összes döntést. Ön dönti el az árait. Ön dönti el, hogy mit árul. Ön dönti el, hogy akciókat kíván-e futtatni.

Ugyanakkor a saját üzlet működtetése is nehéz lehet, mert Ön az, aki ezt működteti. Ez azt jelenti, hogy további óvintézkedéseket kell tennie az ügyféladatok biztonsága érdekében, feltétlenül kövesse az összes helyi e-kereskedelemről szóló törvényt, és ha nemzetközi értékesítést folytat, akkor vannak további törvények is, amelyeket be kell tartania. Ez sok!

Vannak olyan lehetőségek is, mint például a Shopify, amelyeket felhasználhat áruházának jobb kezeléséhez, de csak a kutatást kell elvégeznie, hogy megtudja, melyik e-kereskedelmi módszer működik a legjobban az üzletében..

Eladás egy WordPress piactéren

A WPExplorer számára, amelyet választottunk használja a piactereket prémium témáinkhoz. Jelenleg megtalálhat minket a Themeforest és a Creative Market oldalon. Esetünkben úgy éreztük, hogy könnyebb megengedni, hogy valaki más kezelje a tranzakciókat értünk, miközben továbbra is a témafejlesztés és a támogatás támogatásával foglalkozunk.

A piacterek használatának két fő kihívása az, hogy gyakran szigorú, hosszú áttekintési folyamatokkal bírnak, és az eladások százalékát is megteszik. Tapasztalataink szerint azt tapasztaltuk, hogy a felülvizsgálati folyamat gyakran oly módon javítja az elemeket, hogy a névleges díj megéri, hogy ne kelljen saját e-kereskedelmi rendszerünket kezelnie.

A WOrdPress termékeit bárhol eladhatja

Végül lehetősége van arra, hogy mindkettőt kihasználhassa, és tételeit nem kizárólagos alapon értékesítse piacokon, valamint saját boltjában.

Az olyan márkák, mint a Themefuse, az ArrayThemes és az Anariel Design, nagy munkát végeztek, kihasználva a piacokon való megjelenést, valamint a saját üzleteiket az eladások szigorúbb ellenőrzése érdekében..

Ennek az opciónak az egyik figyelmeztetése, hogy egyes piacterek, mint például a Themeforest, a nem kizárólagos szerzőktől nagyobb eladási díjat számítanak fel. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy el kell veszítenie egy kicsit a jövedelmét annak érdekében, hogy rugalmasságot élvezhessen különféle helyeken.

Ezen felül, minél több helyen értékesíti az cikkeit, annál több helyet kell nyújtania az elemtámogatáshoz. Vagy létre kell hoznia egy központi támogatási helyet (például egy ügyfélfórumot, vagy egy jegyszolgáltatási webhelyet, amely olyan szolgáltatásokat használ, mint a HelpScout vagy a ZenDesk), vagy időt kell fordítania a több szerzői fiókba történő bejelentkezésre, hogy az ügyfeleknek megfelelő elemtámogatást nyújtson..

Mindhárom lehetőség fantasztikus módon értékesítheti saját termékeit. Csak tartsa szem előtt, hogy függetlenül attól, hogy melyik módszert választja, időbe telik, hogy megbízható fejlesztőként vagy márkanevével váljon a WordPress közösségben. Ne szabaduljon el attól, ha eleinte nem lát egy csomó eladást. Hálózattal rendelkezik a blogokkal, amelyek elősegítik az Ön cikkeinek reklámozását, prémium kiegészítők létrehozását a termékekhez, vagy fontolóra vehetik a „lite” verziók létrehozását az extra expozíció érdekében.

3. WordPress könyveket és tanfolyamokat

Adjon el WordPress könyveket vagy tanfolyamokat

A következő említésre méltó termék nem a WordPress kiterjesztése, hanem elismerése. A WordPress-felhasználók millióinak száma van szerte a világon, és sokan még mindig tanulnak. Akkor miért nem biztosítana olyan terméket, amely segít nekik?

A hozzáértő emberek prémium e-könyveket, útmutatókat és még online tanfolyamokat készítenek (mint például a webhelyen kínált weboldalak) Udemy, vagy eladja magát LearnDash vagy egy másik WordPress kurzus eszköz), hogy segítsen az új felhasználóknak minden olyan formában, amely létrehozza a blogot, és először készíti el saját testreszabott bővítményeit..

Az oktatási termékek kínálatában az a legjobb, ha nem kell fejlesztőnek vagy tervezőnek lennie, hogy elkészítsen egy hasznos terméket, amelyet a felhasználók vásárolnak. Csak szaktudásra és képességre van szüksége, hogy másoknak továbbadja azt, amit tud.

Keressen pénzt WordPress szolgáltatások nyújtásával

A WordPress termékek nagy lehetőséget kínálnak az éhes vállalkozók számára sikeres vállalkozás indítására, de pénzt keresni nem kell egy terméket eladni. Számos kreatív ember találta meg a módját, hogy prémiumgal kínáljon szolgáltatásokat a WordPress felhasználók számára.

4. WordPress weboldal tervezés és fejlesztés

WordPress weboldal tervezés és fejlesztés

Az első szolgáltatás, amely eszébe jut, egyszerűen a weboldal létrehozása. Számos tervező építteti az ügyféloldalakat a WordPress segítségével. Ez egy hosszadalmas folyamat, mivel gyakran konzultálnia kell az ügyfelekkel koncepció, létrehozás és potenciálisan karbantartás útján.

Az ügyfél webdizájn-projektjének kezelése azzal az előnnyel jár, hogy gyakran hatalmas összeget számíthat fel erőfeszítéseiért, mivel valószínűleg néhány hetet vagy többet költene rajta. Biztosan érezheti magát a meghatározott jövedelem mellett, miközben egyetlen projektre összpontosítja erőfeszítéseit (vagy akár néhány projektet is, ha képessé válni rájuk?).

A webdizájn kihívást jelentő aspektusa az ügyfelekkel való együttműködés. Nem minden ügyféllel lesz nagyszerű együttmûködni (bízz bennünk, tudjuk, és még egy cikket írtunk arról is, hogyan kell megbúcsúzni a rémálom ügyfeleit). Néhány ügyfél elégedett lesz munkájával, soha többé nem fog hallani róluk. Mások gyakran új kéréseket fognak küldeni Önnek. Minden ügyfél különbözik.

Ön dönti el, hogy eldöntse, milyen szintű szolgáltatást kínál ügyfelei számára, ezért ne felejtse el beépíteni a szerződésbe, mielőtt megkezdi a projektet..

5. és 6. WordPress telepítési és testreszabási szolgáltatások

Ajánlja a WordPress telepítését és testreszabását

Lehet, hogy nem akarja hosszú távon együtt dolgozni az ügyfelekkel, inkább egy egyszeri szolgáltatást kínál, például a téma- vagy a plugin-telepítési szolgáltatásokat. Sok szakértő kínálja ezt a pontos szolgáltatást olyan webhelyeken, mint a Odesk vagy Szabadúszó.

Néhány új WordPress-felhasználó megérti, hogyan lehet blogbejegyzéseket létrehozni, de tudásuk ezzel véget ér. Ez a témák vagy a pluginek telepítését és beállítását kihívássá teheti számukra. Telepítési szolgáltatásokkal egyszerűen bejelentkezhet, hozzáadhatja a témát, ellenőrizheti, hogy megfelelően van-e konfigurálva, és kész-e.

A testreszabás egy másik nagy rést jelent a WordPress-en belül, ahol a szabadúszók kicsit extra pénzt kereshetnek. Sok felhasználónak csak segítségre van szüksége a fejléc elrendezésének megváltoztatásában, vagy új egyéni üzenettípus hozzáadásában, de a kódolási ismeretekkel nem rendelkezik. Itt adhatja meg szolgáltatásait csípésenként.

7. WordPress kezelés, karbantartás és / vagy támogatás

Ajánlat a WordPress karbantartására

Egy másik lehetőség, amelyet érdemes megfontolni, a WordPress karbantartási szolgáltatások. Olyan webhelyek, mint a WP Butler és WP görbe vállalkozásokat építettek a WordPress telepítéseinek karbantartása mellett azoknak a embereknek, akiknek egyszerűen nincs képességeik vagy idejük megtenni magukat.

A karbantartás egyik legjobb része az, hogy könnyen bővítheti szolgáltatása értékét. A webhely ellenőrzéseinek, biztonsági másolatainak, a rosszindulatú programoknak a beolvasása, a testreszabás és a hasonló lehetőségek felkínálása azt jelenti, hogy többet számíthat fel a szolgáltatásért.

8. WordPress tárhely

Ajánlat a WordPress tárhelyére

Ha kicsit ambiciózusabb, fontolóra veheti a saját kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás értékesítését is. Ezzel nem feltétlenül kell hagyományos WordPress fejlesztőnek vagy tervezőnek lennie, bár meg kell értenie a WordPress alapvető funkcióit.

A legjobb az, hogy nincs szüksége saját szerverre a tárhely-felkínálás elindításához – sok olyan nagy tárhelyszolgáltató, mint például a HostGator, viszonteladói tárhelyet kínál opcióként. Ezek a tervek hasznos eszközöket is tartalmaznak a csomagok létrehozásához vagy az ügyfelek fiókjainak kezeléséhez közvetlenül a saját felhasználói panelen. Építhet saját felügyelt tárhelyet a Media Temple virtuális magánszerverrel vagy a felhőalapú felhőalapú tárolással is a Cloudways útján, mivel mindkettő korlátlanul lehetővé teszi az egyes kiszolgálók telepítését. Csak akkor kell méreteznie saját tervét, ahogy több ügyfelet szerez.

A tárhelyszolgáltatás előnye, hogy rendszeres, ismétlődő jövedelmet biztosít az ügyfelektől. A plusz tárhely természetes kiegészítő, ha már kínál más WordPress szolgáltatásokat, például webdesignot vagy webhelykezelést.

Mielőtt beugrná, győződjön meg arról, hogy megfontolja a tárhely nyújtásának néhány követelményét. Szerződések, szerverbiztonság, frissítések stb. Csak végezzen kutatást rendben?

9. Egyedi WordPress termékfejlesztés

Egyedi WordPress termékfejlesztés

Ha fejlesztő vagy, de nincs ötlete a saját termékéhez, vagy esetleg egyszerűen nem akarja létrehozni valamit, amelyet támogatnia kell, akkor mindig felajánlhatja szolgáltatásait más fejlesztőknek vagy vállalkozásoknak.

Az alkotók gyakran más fejlesztőktől kérnek segítséget, akik egy adott területen több tapasztalattal rendelkeznek. Például a témafejlesztők gyakran felkérik a plugin-fejlesztőket, hogy segítsenek az egyedi kiterjesztések létrehozásában. Ezekben az esetekben előfordulhat, hogy egy fejlesztőt bérelnek egy egyszeri projektre, hogy valami olyat hozzon létre, amely hozzáadott értéket képvisel saját termékük számára.

Megint olyan webhelyek, mint a Odesk Az Envato Stúdió lehetőséget kínál a fejlesztőknek képességeik és képesítéseik hirdetésére.

10. Egy-egy vagy személyes WordPress képzés

Ajánljon egy-egy vagy személyes WordPress képzést

Hasonlóan ahhoz, hogy e-könyveket vagy tanfolyamokat kínál termékként, hasonló oktatási anyagokat is kínálhat szolgáltatási típusú formátumban. A WordPress szakértői szeretik LisaWork karriert hoztak létre azáltal, hogy élő WordPress szemináriumokat kínálnak, ahol az új felhasználók beléphetnek a WordPress használatának megtanulásához.

Sok új felhasználó értékeli azt a képességet, hogy kérdéseket tegyen fel és kapjon egy-egy segítséget, amikor először megy keresztül a weboldal létrehozásának folyamatában. Ezt a lehetőséget felhasználhatja jövedelemtermelő vállalkozás létrehozására, további bevételi forrásokkal az ajánlott nyomon követési tanfolyamok, tárhely vagy kulcstermékek felhasználásával.

Maradjon velünk

A WordPress egy csodálatos platform, nem csak a webhelyek számára, hanem a sikeres üzleti vállalkozások felépítéséhez is. Eddig megosztottuk a WordPress használatának legfontosabb módjait, hogy pénzt keressen a blogoddal, valamint 10 módszert, amellyel profitálhatunk a termékek és szolgáltatások értékesítéséből. Remélhetőleg az információ új vagy hasznos volt számodra!

A következő részletben fedezzük hogyan alakíthatja a blogját vállalkozássá és néhány kulcsfontosságú lépés, amelyet a WPExplorer létrehozásához tettünk.

Addig értesítsen minket, ha kérdése van az alábbi megjegyzés szakaszban! Örömmel válaszolunk rájuk, amennyire csak tudunk, hogy segítsünk önnek a WordPres segítségével megkezdeni saját vállalkozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map