Hogyan lehet pénzt keresni a Cryptocurrency WordPress webhelyen

Hogyan lehet pénzt keresni a Cryptocurrency WordPress webhelyen

Nagyon sok ember vágyakozik a cryptocurrency webhely építési hullámainak nyerésére. Mivel oly sok ember szeretne megismerni a különféle érméket és befektetni, nagyszerű alkalom megragadni a kedvenc kripto pénznem WordPress témáit, és elkészíteni saját blogját. De azon meglepő számnak, akik már készítettek egy weboldalt vagy blogot a kriptovaluták elkötelezettségére, nincs tudomása arról, hogyan vagy miért kell pénzt keresni a cryptocurrency WordPress webhelyen.


Itt megosztom Önnel néhány ötletet, hogy pénzeszközöket szerezzen a kriptovaluta WordPress webhelyén vagy blogján. Kérjük, vegye figyelembe! Ha még nem rendelkezik kriptovaluta webhellyel, könnyen elkészítheti weboldalát a Crypton WordPress téma használatával. Mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a webhely felépítéséhez.

Crypton WordPress téma

Ez a sablon csomagkészlettel rendelkezik, amely a kriptováltozó bloghoz, folyóirathoz, edzőhöz és egy bolthoz tartozik. Mindegyik bőrt pontosan úgy alakították ki, hogy illeszkedjen a mikro réshez, így nem kell sok kiegészítő tervezést vagy funkcionalitást módosítania ahhoz, hogy a téma működjön az Ön számára.

Milyen lehetőségei vannak??

Noha a WordPress-rel valóban végtelen számú módon lehet pénzt keresni, addig a kulcsfontosságú bevételszerzési stratégiákra összpontosítunk, amelyeket kifejezetten a kriptovaluták érdekeltek mutatnak. Ne aggódjon, hogy ebben a listában csak négy elem van, amikor a megfelelő tőkeáttételt megnyomja, akkor jelentős jövedelmet érhet el, és esetleg akár le is hagyhatja ezt a 9–5 munkát.

Tehát itt a WordPress weboldal pénzforgalmazásának legegyszerűbb módjai:

 • társult programok
 • bányászati ​​pluginek
 • webhely- és mobilhirdetések
 • vendég hozzászólások

Ez a négy pénzszerzési pillér, amelyet minden kriptovállalati webhelytulajdonosnak szem előtt kell tartania, és támaszkodnia kell rá.

Partnerprogramok

Jelenleg nagyon sok kriptovaluta-cseréje van, ahol az emberek készpénzt kriptogé konvertálhatnak, és ezeknek a cseréknek van egy affiliate programja, ahol regisztrálhat, és leadhat az érdeklődő cserehoz..

Itt található 25 közös tőzsdei kriptovaluta befektető, amelyeket érdemes fontolóra venni:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. stb…

Vicces, de ez csak egy nemrégiben létrehozott cserék listája, de jó indulási hely. Mindig olvassa el a finom nyomtatás és a szerződés feltételeit, hogy megtalálja a megbízható programokat.

Ha újonnan csatlakozik az affiliate programokhoz, akkor az alábbiak szerint működik: valaki felkeresi a webhelyet, ahol hasznos információkat talál a kriptovalutákról, vagy áttekinti a tőzsdét a fenti listából, beilleszti a cikkbe a speciális hivatkozási linket (amely tartalmazza az affiliate azonosítóját), Ha az olvasó rákattint a linkre, és költe el némi pénzt, akkor pénzjutalmat fog kapni (vagy „társult jutalékot”). Ez nagyszerű módja a webhely általános passzív jövedelmének. Csak ügyeljen arra, hogy kövesse országának / városának törvényeit, és tegye közzé, hogy ennek megfelelően kapcsolt linkeket használ a tartalmában.

Bányászati ​​plug-inek

A kripto pénznem WordPress webhelyének pénzbevételének másik módja a bányászat pluginjei, amelyek a webhely látogatói számítógépes erőforrásait használják. Noha ez fantasztikus lehetőségnek tűnik további érme előállításához, ez nagyon csúszós út. Nem mindenki vállalja, hogy megosztja veled erőforrásait, ami megnövekedett visszafordulási arányt eredményezhet.

Felhívjuk figyelmét! FIGYELEM figyelmeztetni kell a látogatókat, hogy webhelyének bányászati ​​szoftvere fut a háttérben. Helyezzen el egy webhelyre kiterjedő szalaghirdetést (akárcsak azokat, amelyek figyelmeztetik a felhasználókat a sütik használatáról), tudassa velük, hogy egyes érméket a hardverükön fognak bányászni, és adja meg nekik a döntését, hogy egyetértenek, vagy megtiltják az erőforrások használatát..

Nagyon sok botrány volt kapcsolatban a böngésző bányászszkriptekkel kapcsolatban, amelyek némileg rossz nevet adtak nekik. Csak tavaly fedezték fel, hogy valaki telepített egy forgatókönyvet a Monero érmék bányászatához CBS Showtime webhely.

Tehát ha 100% -ban biztos benne, hogy ilyen pluginre van szüksége vagy szüksége van a WordPress webhelyén, nyugodtan választhat ezen elemek között.

Egyszerű Monero Miner – érme kaptár

Egyszerű Monero Miner - érme kaptár

Az Egyszerű Monero lehetővé teszi, hogy pénzt keressen a monero bányászásával a látogatói CPU segítségével. Ennek a beépülő modulnak az az előnye, hogy vezérelheti (vagy „fojthatja”) a felhasználók CPU-ját, valamint weboldalt tartalmazhat egy widgettel, így a felhasználók felgyorsíthatják, lelassíthatják vagy kikapcsolhatják a bányászatot, ha akarják. Az Simple Miner bővítmény főbb jellemzői a következők:

 • Az enyém a felhasználók CPU-ján
 • Widgetek a bányászat növelésére, csökkentésére vagy leállítására
 • Felső / alsó sáv és értesítési felugró lehetőségek
 • Szöveg, színes stb. Vizuális vezérlési lehetőségei
 • A statisztikák az összes kivonatra, másodpercenként futó kivonatokra, a teljes monoterről a kifizetésig

WP Monero Miner érmekasztót használva

WP Monero Miner érmekasztót használva

Az ingyenes WP Monero Miner plugin segítségével pénzt lehet keresni monero bányászásával a Coin Hive segítségével. A plugin tartalmaz egy hasznos modult, így a webhely látogatói elkezdhetik / leállíthatják a bányászatot. És ha a plugin profi verziójára frissít, akkor képes lesz arra, hogy speciális védett tartalomú rövid kódot használjon, amely egy adott összeg bányászása után felszabadítja a prémium tartalmat. A WP Monero Miner további plugin-szolgáltatásai:

 • Bejelentkezés a PoW („Proof of Work”) captchas-ról
 • Bányászati ​​widget a bányászati ​​sebesség elindításához / leállításához és vezérléséhez
 • Pro frissítés az egyéni rövid kódok, sablonok, adblock védelem és még sok más számára

SpareChange Miner

SpareChange Miner

A SpareChange egy egyszerű módszer a JavaScript alapú bányász futtatására a webhelyén egy könnyen használható WordPress plugin segítségével. Van egy beépített felbukkanó ablak, amellyel értesítheti az olvasókat, hogy bányásznak, hogy az engedélyezze vagy letiltja azt. A SpareChange egyik igazán hűvös tulajdonsága, hogy a hirdetésblokk észlelés is benne van (még az ingyenes plugin esetén is). A főbb jellemzők, amelyeket tudnia kell:

 • A bányász opcióinak GUI vezérlése
 • SpareChange.io alacsonyabb kifizetési küszöb (0,05XMR
 • API vezérlés
 • Állítsa be a bányászati ​​sebességet
 • Automatikus felismerés a processzor hatásának csökkentése érdekében
 • Felbukkanó jóváhagyási widget
 • Ad-Block észlelés

Moonify – Monero (XMR) bányász

Moonify - Monero (XMR) bányász

A Moonify monero bányász extra bevételeket szerezhet a webhelyéről azáltal, hogy a webhely látogatójának CPU-ját használja (természetesen az ő hozzájárulásával). Ez a beépülő modul nem háttérbányász – a beépített alsó értesítő sáv lehetővé teszi a látogatók számára, hogy bármikor belépjenek vagy bejelentkezzenek, ahogy akarják. A sebességszabályozóval és az elemzővel együtt nagyon egyszerű és hasznos a használata. Más funkciók:

 • CPU bányászat
 • Komplett bányászati ​​sebességcsúszka
 • Az alsó értesítő sáv a hozzájáruláshoz
 • A hash-ok, munkamenetek, eszközök stb. Elemzése

Webhely- és mobilhirdetések

A webhelyi hirdetések többféle típusra oszthatók. Vagy hozzáadhat kódot webhelyéhez, hogy hirdetéseket jelenítsen meg a használt hálózat és a felhasználó online élménye alapján, vagy eladhatja a webhely hirdetési területét, ahol a webhely- és terméktulajdonosok elhelyezhetik hirdetéseiket (az Ön jóváhagyásával)..

Google AdSense

Google Adsense

A legnépszerűbb és legmegbízhatóbb lehetőség a Google AdSense hirdetési hálózat. Használata nagyon egyszerű, ha követi a Google Adsense for WordPress útmutatónkat. De alapvetően csak annyit kell tennie, hogy:

 • Regisztráljon egy fiókot
 • Kapja jóvá
 • Adjon hozzá szalaghirdetés-kódot a weboldal néhány widget-területéhez

A rendszer online felhasználói élménye alapján megjeleníti a felhasználóknak személyre szabott hirdetéseit, és minden egyes alkalommal, amikor valaki eléri a szalaghirdetést, pénzbeli jutalmat fog kapni azért. Egyeseknek havonta többet keresnek többet csak az AdSense szolgáltatásból.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds egy digitális hirdetési terület piaca. Itt megvásárolhat vagy eladhat hirdetési helyet a nagy forgalmú blogokon és webhelyeken. Ha az erőforrásnak elegendő forgalma van, regisztrálhat forrásként, és eladhat bannerterületeket a webhelyén (Coindesk például 30CPM-t számít fel, amely a becsült 13 millió havi megjelenítéssel havonta jóval több mint 100 000 dollárt generálhatna).

Ha valamilyen okból nem tetszik a BuySellAds, akkor a WordPress webhelyein rengeteg egyéb hirdetési lehetőség és társult program található..

Vendég hozzászólások

És végül elértük a darab utolsó pontját: a vendégbejegyzéseket. Ez a bevételszerzés legkönnyebb típusa, de 100% -ban függ a webhely forgalmának mennyiségétől. Minél nagyobb a havi munkamenetek száma, annál magasabb az ár, amelyet egyetlen postáért felszámíthat.

A havi 30 ezer ülésű blogok legalább 100 dollárt számíthatnak fel blogbejegyzésenként, valószínűleg többet, attól függően, hogy milyen régiben vannak autoritásuk. Ha folyamatos vendégfogadást szeretne létrehozni, így bevételi forrást kell telepítenie, akkor ellenőriznie kell, hogy elegendő forgalommal rendelkezik-e a bloggerek és a webhelyek tulajdonosai számára. Vigyázzon a minőségi tartalom létrehozására, és ügyeljen arra, hogy aktív közösségi médiában működjön a webhely felépítése érdekében.

Ne felejtsd el elkészíteni egy oldalt, és adj hozzá lábléchez vagy főoldalhoz, így a látogatók könnyen megtudhatják, hogy készen áll-e vendégfogadások fogadására..

Keresse meg a Cryptocurrency WordPress webhely pénzt ma

Most, hogy tudod, hogyan kell pénzt keresni a kriptovaluta WordPress webhelyén, menj! Mire vársz? Rengeteg érme van, ha a fent felsorolt ​​stratégiák egyikét (vagy az összeset) végrehajtjuk. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan tegye fel az alábbiakat. Vagy ha más stratégiáid is vannak a kripto pénznem WordPress webhelyének bevételszerzésére, ossza meg őket a megjegyzésekben – csak hozzáadhatjuk őket ehhez a hozzászóláshoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map