Hogyan lehet optimalizálni a WordPress webhelyét a helyi SEO-hoz

Hogyan lehet optimalizálni a WordPress webhelyét a helyi SEO-hoz

Tudta, hogy az összes Google-keresés 46% -a keres helyi információt, és az emberek 97% -a keresőgépeket használ helyi vállalkozások keresésére. A fogyasztók 88% -a mobiltelefonján keresve a helyi üzleti információt, vagy kapcsolatba léphet velük 24 órán belül.


Ha ez nem elég ahhoz, hogy felismerje a helyi SEO fontosságát, nem tudom, mi mást fog tenni.

Manapság mindenki először az internetet keresi, hogy információkat találjon azokról a vállalatokról, amelyekkel üzletet kívánni. Amikor a közelben található tégla- és habarcsboltot talál, akkor az Ön legjobb ajánlata az Internet, amely tele van olyan keresési eredményekkel, amelyek célja az ügyfelek nyitott ajtón keresztüli vezetése..

A WordPress tartalomkezelő rendszer önmagában képes A a világ webhelyein. A keresési eredmények magas rangsorolása valami minden webhelytulajdonos meg akarja tenni, függetlenül attól, hogy helyi vállalkozásuk van-e, vagy csak online jelenlétük van-e.

Hogyan biztosíthatja, hogy a helyi vállalkozás kitűnjön a tömegből?

Megvizsgáltuk a WordPress webhelyének a helyi SEO optimalizálására szolgáló legjobb lehetőségeket, hogy legyőzze a versenyt és biztosítson több személyes értékesítést, mint valaha.

Először vessünk egy rövid pillantást a helyi SEO-ra.

Mi a helyi SEO?

A helyi SEO abban különbözik a hagyományos SEO-tól, hogy célja a fizikai üzleti tevékenységének népszerűsítése a helyi keresések során. Más szavakkal: ez lehetővé teszi a potenciális ügyfeleknek a keresési eredmények között, hogy az Ön tégla- és habarcsboltjáról információkat találjanak, így személyesen meglátogathassák őket.

Amikor egy személy bizonyos földrajzi minõsítõket használ a kereséseiben, például a városban, az államban, irányítószámban vagy olyan kifejezésekben, mint a „közelben” vagy a „közeli”, a Google felismeri a keresést helyiként, és keresési eredményeket szolgáltat ebbõl a területrõl.

Helyi SEO keresési példa

A helyi SEO nagyon sok okból fontos. Íme néhány a legérdekesebb:

 • Magasabb rangot: A helyi SEO optimalizálásra összpontosítva elősegítheti a helyi vállalkozás rangsorolását a keresési eredmények között, és növeli vállalkozásának láthatóságát. Ennek eredményeként megnövekszik a márka elismertsége, több bevezetés és végül több bevétel.
 • Készíts egy jó első benyomást: Mindannyian tudjuk, hogy minél relevánsabb az Ön webhelye, annál magasabb lesz a Google rangja. Végül is a Google jutalmazza azokat, amelyek csillagközi felhasználói élményt nyújtanak a webhely látogatói számára. A webhely optimalizálásával a helyi SEO-hoz nem csak a magasabb rangot fogja meghatározni, hanem azoknak a hangjelzést is megadja, akik meg akarják látogatni az Ön vállalkozását. Az eladások fellendítésének és a közeli verseny legyőzésének kulcsa az, hogy az emberek megkönnyítsék a társaság megismerését, a fizikai üzlet megtalálását és az Önnel való kapcsolatfelvételt..
 • Ingyenes hirdetés: Függetlenül attól, hogy részt vesz-e a kattintásonkénti fizetéses (PPC) reklámban, az az, hogy a helyi keresési eredmények a vállalkozása hirdetésének ingyenes formája. Gondoljon bele: A webhelyén a helyi vállalkozással kapcsolatos információk kulcsszavakat, vonzó másolatot, vonzó képeket, áttekintéseket és értékeléseket használnak. Ezt az információt az emberek látják, miközben helyi kutatásokat végeznek, és a döntéshozatali folyamat során felhasználják.
 • Növelje az értékesítést: 78% a helyalapú keresések száma offline vásárlást eredményez. Azok, akik helyi vállalkozásokat keresnek valójában el akarják költeni a pénzüket azokban a fizikai üzletekben. Ha jól csinálja, ez több pénzt jelent a zsebében, mind offline, mind offline állapotban.

Íme nyolc, kivitelezhető módszer a WordPress-webhely optimalizálásához a helyi SEO-hoz.

1. A vásárlók hagyjanak jogszerű véleményeket

Az emberek 84% -a annyira bízik az online véleményekben, mint barátai és családtagjai. Ezért annyira fontos, hogy több csatornán áttekintse vállalkozását. Ezek az áttekintések nemcsak segítik az embereket abban, hogy eldönthessék, folytatnak-e veled üzletet, hanem segítenek a Google rangsorolásában is a megfelelő eredményekkel és a megfelelő közönséggel.

Az emberek véleményének kérésének egyik legegyszerűbb módja egy automatikus e-mail kampány elküldése azoknak, akik online vásárolják meg termékeit vagy szolgáltatásait. Ha személyes ügyfelek regisztrálnak egy jutalmazási programra, beilleszthet egy e-mail kampányt, amely felkéri őket a vásárlásuk felülvizsgálatára is. Az WooCommerce pontok és jutalmak kiegészítő kiváló módszer arra, hogy ösztönözze az ügyfeleket arra, hogy véleményezzék a pont-alapú kedvezményeket.

Egy másik nagyszerű hely, hogy ösztönözze az értékeléseket, maga a Google.

Google vélemények

Ezenkívül a Yelp-vélemények mindig megjelennek a Google első oldalán, tehát nagyszerű stratégia ezeknek az értékeléseknek a kidolgozása. Fontos, hogy kapcsolatba lépjen az összes recenzátorral, és azon dolgozzon, hogy pozitív megvilágításban részesítse vállalkozását, még akkor is, ha problémák merülnek fel.

2. Helyi tartalom közzététele a webhelyén

Ha a cél az online és offline értékesítés biztosítása, akkor döntő fontosságú, hogy optimalizálja webhelyének tartalmát a helyi információk felvételére is..

Honlap Helyi SEO

Helyi SEO példa: Revealize

Például az Ön webhelyének kezdőlapján pontosan fel kell tüntetni, hogy ki vagy, hol vagy, és mit csinálsz. A Google feltérképezi és indexálja az Ön webhelyét a legmegfelelőbbnek tartott keresési eredmények között.

3. Töltse fel webhelyét a helyi feltételekkel

Frissítenie kell is webhelyének címkecímkéit, fejléccímkéit és metaleírásait. A Google ezeket az elemeket használja webhelyének tartalmának megértésére. Amíg a helyi tartalom (például kulcsszavak és helyek) szerepel, akkor magasabb rangú lesz a helyi keresési eredmények között.

Yoast SEO Meta

A WordPress használatakor ezen információk optimalizálásának egyik legjobb módja a Yoast SEO csatlakoztat. Ez a bővítmény mezőket tartalmaz kulcsszavak, SEO címek, csúszók és metaleírások hozzáadásához, amelyek megjelennek a keresési eredmények között.

4. Igényelje a Google Cégem oldalt

Ha szeretne megjelenni az áhított Google 3-csomagban, és javítani szeretné SERP-jét, akkor igényelnie kell A Google üzleti adatai.

A Google üzleti adatai

Nem biztos benne, mi a Google 3-csomag? Ez a helyi keresési eredmények három legfontosabb helye, amely az egyes vállalkozásokra vonatkozó információk rövid kivonatait tartalmazza, és segít az ügyfeleknek a bejárati ajtó felé vezetésében.

Google 3-csomag

Íme néhány bevált gyakorlat, amelyet be kell tartani a Google Cégem-oldal igénylésekor:

 • Ha több tartózkodási helyed van, akkor mindegyiket külön-külön igényelheti, majd egyetlen bejelentkezés alapján kezelheti őket
 • Használjon elsődleges és LSI kulcsszavakat, mivel ezek szinte számítanak Esélyeinek 20% -a a Helyi csomagba helyezése
 • Keresse meg azt a kategóriát, amely legjobban megfelel vállalkozása számára, még akkor sem, ha nem talál pontos egyezést
 • Rendszeresen frissítse vállalkozásában bekövetkezett változásokat, hogy a megfelelő eredményekkel járjon, és az ügyfelek mindig megfelelő információkkal rendelkezzenek (például hely, telefonszám, e-mail stb.)
 • A vizuális vonzerejéhez képeket is tartalmaz
 • Ne felejtsd el ösztönözni az ügyfeleket, hogy hagyják el a Google-véleményeket, mivel itt is megjelennek

Az ingyenes Google Cégem oldal igénylése az egyik legegyszerűbb módszer a helyi SEO erőfeszítések fokozására.

5. Használja ki a helyi SEO beépülő modul előnyeit

Van egy maroknyi igazán nagyszerű SEO beépülő modul, amely a helyi SEO erőfeszítéseinek javítását tehermentesíti.

1. WP SEO strukturált adatséma

WP SEO strukturált adatséma

A plugin mögött található fejlesztők megértik, hogy milyen nehéz lehet a strukturált adatok és sémák végrehajtása egy weboldalon (még profi SEO szakemberek számára is). Ezért hozták létre ezt a bővítményt, hogy a webhelytulajdonosok könnyebben hozzáadhassanak sémákat szervezetekhez, áttekintésekhez, éttermekhez, szolgáltatásokhoz és helyi vállalkozásokhoz.

Egy tipikus keresés eredményekkel jeleníti meg az oldal címét, URL-jét és metaleírását. A séma megjelölést használó képei, áttekintései, dátumai és időpontjai, üzemideje és az eredmény típusától függően más is lesznek.

Google Rich Snippet

Ahogy a Google keresési eredményeket görgeti, észreveszi, hogy rengeteg helyi vállalkozás nem alkalmazza a sémamegjelölést webhelyein, annak ellenére, hogy ez egyszerű, ha ehhez hasonló plugint használ. Tehát kiemelkedj a tömegből, és azonnal kínálj potenciális ügyfeleket.

2. WP Google Maps

Legjobb térkép-bővítmények: WP Google Maps

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy észrevegyék a keresési eredményeket, és fokozza a helyi SEO erőfeszítéseit, ha hozzáad egy Google Map-t webhelyéhez, amelybe a keresőmotorok feltérképezhetnek.

Ezzel a helyi keresést útközben végrehajtó személyeknek is egyszerű módja lehet vállalkozásának azonnali megtalálására. Ez egy egyszerű módja annak, hogy reklámozza vállalkozását és több ügyfelet alakítson ki.

6. Optimalizálja webhelye tartalmát

Ha több üzleti helyszíne van, és ugyanazon a weboldalon hivatkozik rájuk, akkor nem számíthat arra, hogy megjelenik a helyi keresési eredmények között. A Google nem fogja tudni, hogy mely eredmények alapján helyezheti el Önt, ha különböző helyeket sorol fel.

A probléma megoldásához hozzon létre külön weboldalakat webhelyének összes tartalmához, és optimalizálja az egyes webhelyeket az adott hely és kulcsszavak alapján.

Ez több időt és erőfeszítést igényel?? 

Igen.

Megéri-e?? 

Amikor látja, hogy az üzlet egyes helyszíneiben növekszik az értékesítés, tudassa velünk!

Yoast XML webhelytérkép

Ha másik hatékony módszert keres annak biztosítására, hogy webhelye tartalma a megfelelő helyi keresési eredményekben indexálódjon, készítsen XML-webhelytérképet webhelyének tartalmáról. Ezt tetszőleges számú kezdőbarát SEO beépülő modul segítségével megteheti, például Yoast SEO (amelyet már említettünk).

Egy kattintással létrehozhat egy XML webhelytérképet, amelyet a Google és más keresőmotorok használhatnak webhelyének adatainak elemzésére és helyes rangsorolására..

7. Optimalizálja a mobilra

Mióta a Google bejelentette a mobil első indexelési erőfeszítéseit, a mobil webhely optimalizálása döntő jelentőségűvé vált, mint valaha. A Google felelős azért, hogy rangsorolja Önt a Google keresési eredményeiben. Ha nem tetszik, hogy a mobil webhely hogyan működik a felhasználók számára, akkor számíthat arra, hogy a SERP-k szenvednek.

Ezen felül, amikor a helyi SEO-ról van szó, tudd ezt:

 • 2/3 mobilfelhasználó nagyobb valószínűséggel vásárol a felhasználó helyének megfelelően testreszabott webhelyekről
 • És 2021-re becslések szerint a mobil eszközök több mint 1,4 trillió dollárt befolyásolnak a helyi értékesítésben
 • A „közeli” és a „közeli” kifejezések használata megvan 900% -kal nőtt az elmúlt két évben

És ezek csak néhány olyan vonzó mobilkeresési statisztika, amelyek a helyi üzleti vállalkozások értékesítését ösztönzik.

Minél könnyebbé teszi az emberek webhelyének megtekintését és a helyi üzleti információk elérését, annál jobb. Ha nem biztos benne, hogyan tudja megmondani, mit láthatnak az emberek, amikor a mobileszközökkel a webhelyére kattintanak, akkor használja a beépített érzékeny előnézeteket az élő testreszabóban. Csak menj ide Megjelenés> Testreszabás, és használja a testreszabási menü alján található asztali, asztali és telefonikonokat a webhely előnézeti megtekintéséhez.

Érzékeny előnézet

Ezzel láthatja, hogy webhelye hogyan jelenik meg többféle eszközön, és akár valós időben is navigálhat webhelyén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik-e is.

8. Gyorsítsa le webhelyét

Az utolsó dolog, amelyet érintünk, mivel ez egy hagyományos SEO stratégia, amely a helyi SEO-ra is vonatkozik, a webhely sebessége és teljesítménye. Ha követi a fenti, kivitelezhető tippeket és trükköket, de soha nem optimalizálja webhelyét a gyors betöltés érdekében, soha nem fog megjelenni a helyi keresési eredmények között.

Végül is sok fogyasztó arra számít, hogy webhelye kevesebb, mint 2 másodperc alatt töltődik be, és 53% ember elhagyja webhelyét, ha a betöltés több mint 3 másodpercig tart.

Nem sok idő arra, hogy meggyőzze az embereket, hogy ragaszkodjanak, megismerjék a tégla- és habarcsboltot, és elinduljanak.

A Google a gyorsan betöltő webhelyeket részesíti előnyben, amelyek kivételes felhasználói élményt nyújtanak minden webhely látogatója számára. Tehát keresse meg webhelye referenciasebességét egy ingyenes sebesség-teszt eszköz segítségével, például Pingdom.

Pingdom sebesség eredmény példa

Pingdom sebesség eredmény példa

Választhat a különböző tesztelési helyek közül, hogy megmérje webhelye általános sebességét és teljesítményét. Miután elemzi webhelyét, a következőket kapja:

 • Teljes teljesítményminőség
 • Oldalméret
 • Betöltési idő
 • Kérések száma

Nagyszerű módszereket is felfedezhet webhelye sebességének és teljesítményének javítására. Ezek között a javaslatok között szerepelhet például a gyorsítótár-bővítmény használata, a képek tömörítése, a HTTP-kérelmek csökkentése, az URL-átirányítások elkerülése, a DNS-keresések csökkentése és még sok más..

Miután megtudta, milyen gyors webhelye épp most, végezhet néhány apró változtatást, és újra tesztelheti, amíg nem javíthatsz tovább. Ekkor tudod, hogy webhelye rangsorolódik a helyi keresések között, mivel a helyi közönségnek megfelel, helyi SEO stratégiákat hajt végre, és gyorsan betölti a webhely látogatói számára.

Végső gondolatok

Ebben a digitális korban a fizikai vállalkozással rendelkezők közvetlen versenyben állnak a szigorúan online vállalkozások fellendülésével, amelyek ugyanazon célközönség mellett versenyeznek. Fontos, hogy gondoskodjon azokról az emberekről, akik üzletet szeretnének látogatni egy tégla- és habarcsboltban. A legjobb módszer erre a helyi SEO fejlesztése.

Ha időt vesz igénybe a WordPress webhelyének felmérése és a fent említett helyi SEO-stratégiák közül csak néhány végrehajtása érdekében, akkor a vállalkozás rangsorát a releváns helyi keresési eredmények között megtalálja. Ne feledje: A sikerhez önmagát kell képviselnie. Senki sem fogja megcsinálni érted. Tehát lépjen oda, és kezdje el optimalizálni webhelyét a helyi SEO-hoz, így a közelben lévők profitálhatnak az általunk kínált mindentől.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map