Hogyan lehet növelni az átváltási arányokat, tippek a WordPress e-kereskedelemhez

Növelje az átváltási arányokat

Vezet egy e-kereskedelmi boltot? Vagy talán ön egy tégla- és habarcs-kiskereskedelemmel rendelkezik egy új platformon az interneten? Vagy termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít az interneten keresztül, mint a potenciális ügyfelekkel folytatott kommunikáció portálja?


Ha igen, remélem, hogy ez a cikk szórakoztató és betekintést nyújt Önnek. Mit tehetne annak érdekében, hogy az egyedi látogatók nagyobb százaléka vásároljon tőled? Nos, ez nagyban függ az ipar típusától vagy a réstől. De van egy csomó dolog, amit kipróbálhat, amelyek szinte minden fülke között megtalálhatók.

Mielőtt elkezdenénk, szeretnék néhány dolgot foglalkozni az átváltási arányokkal kapcsolatban.

 • Nem minden látogató potenciális vásárló. Ne verje fel magát a rossz konverziós arányok miatt.
 • Ne hagyja figyelmen kívül a zajt, ha webhelye a népszerű weboldal első oldalán helyezkedik el, akkor az elveszíti az átváltási arányokat.
 • A különböző iparágak és a különböző termékek különböző szabályok szerint játszanak. Egyes termékek magasabb átváltási arányt mutatnak, mint mások.

A megfelelő demográfiai célzás csodákat okozhat az általános konverziós ráta szempontjából. Megtudhatja, hogy kik az ügyfelek, hol vannak, milyen életfokon vannak, valószínűleg mobil eszközökkel férnek hozzá webhelyéhez; jövedelmi szintjük és iskolai végzettségük hihetetlenül fontos az e-kereskedelemmel kapcsolatos vállalkozások sikerének meghatározásában, és szintén nagyon hasznos a marketing kampányokban. 

Úgy éreztem, hogy bűnbánó lesz erről nem beszélni. De mindent figyelembe véve, a webhelyén rengeteg dolgot lehet tenni a jelenleg kapott forgalom konverziós arányának növelése érdekében.

Az értékérzékelés minden

Rövid lehetősége van arra, hogy megmutassa leendő ügyfelének, hogy valami értékes segítséget nyújt számukra vagy vállalkozásaik számára. Ha sikerül meggyőznie a látogatóját, hogy jobban lesznek veled a termékével, mint anélkül, elszámolva a termék megvásárlásának költségeit, akkor megcsinálta!

Nem bízol bennem? „Az iPhone 6 és 6 Plus árrése az alkatrészköltségek, az összeszerelés, a tesztelés, a garancia és az értékcsökkenés után becslések szerint 56% és 59% között van, ami közel áll az előző iPhone készülékekhez. – Forbes

iphone

Miért hajlandóak az emberek sokkal többet fizetni, mint amennyit egy telefon létrehozása igényel? – Társadalmi hitelesség és elfogadás, legalább ebben az esetben. De vállalkozása nem az Apple márkaértékét képviseli. Tehát arra kell törekednünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy gyorsan és hatékonyan továbbítjuk az Ön termékével kapcsolatos információkat.

A nagyszerű termékkép és másolat az első fontos lépés az ön értékének előterjesztésében

A kiváló termékképek és termékmásolatok biztosításán kell dolgoznia. Több kép különböző szögekből, megfelelő megvilágítással és háttérrel, lehetőleg zoommal. Termék másolatok a termékekkel kapcsolatos teljes információkkal, mégis tömörek.

Nem számít, mit árusít, pelenkákat vagy csúcskategóriás mobiltelefonokat, a termék által biztosított érték kommunikálásának minden képessége. Ha nem sikerül ezt hatékonyan megtenni, a többi csak tudományos. Vállalkozása nem lesz nagy része üzletnek, ha nem valósít meg értékesítést. És soha nem fogja megtenni, ha következetesen kudarcot vall egy potenciális vevő értékmeghatározási tesztjén.

Ha bebizonyítja egy potenciális vásárlónak, hogy terméked valami értékeset kínál, lehetőséged van. Hogy lehet ezt megtenni? Hozz létre egy jobb online boltot. Rengeteg nagyszerű WordPress-téma található, amelyekbe beépített gyönyörű WooCommerce vagy más e-kereskedelmi áruház található.

elegáns-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az egyik kedvencünk a Chic, egy modern és elegáns üzlet és blog, amely tökéletesen bemutatja termékeit és blogot készíthet a kapcsolódó iparágakról (Smink eladása? Smink oktatóanyagok hozzáadása a termékek használatához a blogjában. Póló vonal eladása? Blog a személyes stílusról és trendek … mint például a pólóid. Megkapod az ötletet).

A kiskereskedő reagáló-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy másik nagyszerű lehetőség a legkelendőbb kiskereskedő téma. Ha diverzifikáltabb terméksorozata van, a kiskereskedő rengeteg hasznos weboldal- és termékoldal-sablont tartalmaz, amelyek segítenek az Ön elindításában mindent, amit kínálni tud. Természetesen rengeteg más téma közül lehet választani, és amint megtalálja azt, amelyik a legjobban képviseli termékeit online, itt az ideje, hogy néhány kiegészítést készítsen webhelyén..

Amire szükséged lesz is

Amint az ügyfél rájön, hogy van egy olyan termék, amelyre tetszik, akkor sokkal több lépés van a kedvelés és a végső vásárlás gombra kattintás és a vásárlás befejezése között..

Fizetési átjárók

Még mindig nagyon sokan aggódnak a hitelkártya-adataik internetes átadása miatt. Gondoskodni szeretne arról, hogy az emberek mindenféle fizetési móddal rendelkezzenek a különböző fizetési átjárók között, a lehető legtöbb valutában. 

Arra is ügyelni szeretne, hogy a bevételek nagy részét ne számolja el a különféle átjárók átmeneti díjaiba. A hitelkártya-fizetési átjárót és a PayPal-t egyaránt biztosító webhelyek konverziós aránya általában magasabb, mint azokon a webhelyeken, amelyek csak ezen lehetőségek egyikét kínálják.

Ha WooCommerce-t használ, akkor a csekk, a banki átutalás, a kézbesítési készpénz és a szokásos PayPal-fizetés lehetőségei mind standardok. De talán el akarja fogadni a hitelkártyás fizetéseket a Stripe, a Authorize.net vagy a PayPal Pro segítségével. Könnyű digitális letöltéseket használ? Nézze meg a bővítmények oldalát, hogy kiegészítőket keressen az átjárók számára, amelyeket ügyfelei igényelnek. Több száz ingyenes és prémium plugin kínál további fizetési átjárók hozzáadását az üzletéhez, függetlenül attól, hogy melyik e-kereskedelmi platformot használja.

Webhelysebesség és UX

A webhely sebessége minden webhely számára feltétlenül nélkülözhetetlen, minden második számít. Lassú, hosszú töltési idővel rendelkező webhelyek jelentősen befolyásolják az alsó sorodat – Egy másodperces késleltetés hozhatja az Ön eredményét az átváltási árfolyam 7% -kal.  A rossz felhasználói élmény azt jelenti, hogy nem lesznek olyan emberek, akik túl sokáig tartózkodnak a webhelyén, és ez kevesebb jövedelmet eredményez. Rengeteg nagyszerű cikk található a WordPress felgyorsításáról, de itt van néhány az induláshoz:

 • Növelje a WordPress-webhely betöltési sebességét a gyorsítótárazással
 • 5 eszköz a WordPress webhely teljesítményének és sebességének teszteléséhez
 • Ingyenes beépülő modulok a WordPress webhely felgyorsításához

A pillanatnyi weboldal és a jó navigációs szolgáltatások bármelyik webhelyet, különösen az e-kereskedelem webhelyeket, sokkal jobbá teszik. Az átalakítás meglehetősen költséges lehet, a rossz tervezés mindent megfizethet. Nem tudja, hol kezdje? Próbáljon ki hőleképező plugint használni, hogy megnézze, hol kattintanak az ügyfelek, és kezdje meg finomítani a rajzolatát, hogy a látogatók oda irányítson, ahol kattintani szeretnének..

E-mail marketing

Nagyon hatékony módszer továbbra is arra, hogy az ügyfelek visszatérjenek az Ön webhelyére, hogy cuccokat vásároljanak. Azért kapta meg a személy e-mail azonosítóját, mert valószínűleg korábban már vásárolt a webhelyén, sokkal nagyobb hajlandóságuk van arra, hogy vásároljon az Ön webhelyén..

Az e-mailek konverziós aránya minden bizonnyal jobb, mint a közösségi és a keresési. Használja az e-mail marketing szolgáltatást az értékesítési mennyiségek növeléséhez és az értékesítés konverziójának fokozásához. Az e-mail lista bővítésének egyik legjobb módja a bővítmények. Vannak olyan emberek, akik nem szeretik őket, de az opt-inok bizonyított módon növelik az előfizetők számát.

Virágzás: Élő előnézet

Információ és letöltésView a Demo

A Bloom jelenleg a piacon az egyik legnépszerűbb átalakítást elősegítő bővítmény, jó okkal. Könnyen telepíthető, testreszabható és megvalósítható szinte minden felhasználó számára. Rengeteg beépített sablon, elrendezési lehetőség, betűtípus és még beépített nyomkövetés is segíti a lehető legjobb optin létrehozását webhelyén..

Popup Maker plugin

Ingyenes lehetőséget keres? Próbálja meg Felbukkanó Maker. Annak ellenére, hogy ingyenes, a bővítmény számos funkcióval rendelkezik testreszabáshoz (csak töltse fel a saját optin témáit), a tartalom célzására, az érzékeny pop-upokra és még sok másra.

Termék értékelése és vélemények

Az emberek 70% -a vásárlás előtt konzultál a véleményekkel vagy besorolásokkal, és az ügyfelek áttekintése akár 74% -kal növeli a termékkonverziót, ezt tovább olvashatja a PeopleClaim oldalon. Az értékelések és áttekintések automatikusan ellenőrzik a rendszert és annak szereplőit. Ez a szabad piac szépsége a cselekvés során. A jó termékeket eladják, a rossz termékek eltűnnek.

taqyeem-értékelés-vélemény-plugin

Sok üzleti és többcélú téma, például a Total, már magában foglalja az ügyfelek ajánlásait, mint egyéni üzenettípus. Vagy ha a WooCommerce szolgáltatást használja, akkor az ügyfelek értékelései és áttekintései be vannak építve (alapértelmezés szerint engedélyezni kell őket). De ha a témádnak nincs olyan tesztje, amely tetszik, nézd meg ezeket a WordPress egyszerű bejelentkezési bővítményeket, valamint a kedvenc értékelési és áttekintési bővítményeinket is.

Kosár előrehaladási információk és az elhagyás kezelése

A haladás-követők hasznosak, mondják el az ügyfeleknek a vásárlás folyamatában – egy meghatározott számú lépés marad hátra a beszerzési folyamatban. A rövidebb jobb, senki sem szereti, ha a szükségesnél több időt töltenek a kosár átnézésével és a kifizetések teljesítésével.

Az összes kocsi közel kétharmadát elhagyják olyan okok miatt, mint például a szállítási költségek és a szállításhoz szükséges idő. Az elhagyott kocsik helyreállítása és a kocsik elhagyásának arányának csökkentése önmagában is téma. Kevin Gold a Search Marketing Standardról szóló cikke nagyon hasznos abban, hogy kitalálja, hogyan csökkentheti a kosárból való elhagyás arányát..

woocommerce helyreállítás-elhagyott-cart

Információ és letöltésView a Demo

A válasz ismét egy pluginban található. A WooCommerce és az Easy Digital Downloads is félelmetesen elhagyott kosár plugineket tartalmaz, amelyeket megvalósíthat olyan ügyfelek nyomon követése érdekében, akik termékeket adnak a kosárba, de nem folytatják a vásárlást. Mindkét esetben a plugin e-mailt küld e-mailben a potenciális vásárlóknak, hogy emlékeztesse őket, mi hiányzik (és még kuponkódokat is megadhat, hogy csábítsák őket)..

Add a hitelességet

A biztonság jó, biztosítva, hogy vásárlói tudják, hogy a legjobb biztonsági folyamatba fektet be. Az emberek biztonságban akarnak érezni magukat, amikor a pénzt átadják az interneten keresztül. Néhány jóváhagyási bélyeg (látható a tranzakciókon, a tranzakció előtti képernyőkön és a weboldal láblécén) az üzleti minõsítõ ügynökségektõl és az internetbiztonsági vezetõktõl nagy segítséget nyújt a webhely hitelességének növelésében.

Egy másik módszer SSL tanúsítvánnyal bizonyítani a hitelességét. Ez kötelező, ha van online áruház. De még ha csak egy terméket is reklámoz, akkor a navigációs sávon megjelenő kis zár szimbólum hatalmas bizalomnövelőt jelent a potenciális ügyfelek számára, és mindössze 7,88 dollárért a NameCheap (vagy egy másik domain cég) számára érdemes befektetés.

Támogatási rendszerek és visszatérések

A GYIK-ek, az élő csevegések, a 24 * 7 támogatás telefonon és e-mailben feltétlenül szükséges, ha az e-kereskedelem területén a legjobbakkal akar versenyezni. Ha webhelye viszonylag kisebb, és nem engedheti meg magának az extra személyzetet, akkor talán egy GYIK-rendszer és egy támogatási jegyrendszer fog szolgálni. Valójában csak arról beszéltünk, hogy hogyan állítsunk be egy ügyfélszolgálatot a WordPress segítségével, és megosztottunk veled néhány fantasztikus témát (akkor is hozzáadhatja az ügyfélszolgálatot a jelenlegi webhelyhez, ha rendelkezik WordPress többoldalú képességekkel).

A BoldSoft által készített felmérés kimutatta, hogy az élő csevegést folytató válaszadók 63% -a számolt be arról, hogy valószínűleg visszatér a webhelyre, 62% -uk meglehetősen biztos volt abban, hogy valószínűleg ismét vásárolnak a webhelyről, és a válaszadók 38% -a befejezi a vásárlást egy folyamatban lévő élő csevegés. Ha tehát nem akar különálló ügyfélszolgálatot beállítani, akkor forduljon az élő csevegés beépülő moduljaihoz.

wordpress-live-chat plugin-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

Messze az egyik legjobb élő chat-bővítmény a Live Chat for WordPress (kényelmes huh). Mi teszi ezt a nagyszerű lehetőséget minden kisvállalkozás számára, az a tény, hogy egy plugin (ellentétben a szolgáltatással), tehát havonta nincsenek rendszeres költségek a használatáért. Csak telepítsen, testreszabza bőrét, és engedje meg, hogy a csevegőkonzol segítséget nyújtson az ügyfeleknek.

Regisztráció / opció

Az e-mail azonosító gyűjtése nagyszerű ötlet, de soha nem kényszerítse az embereket, hogy regisztráljanak magukat az Ön webhelyén. Ha úgy teheti meg, hogy az emberek regisztráció nélkül vásárolhassanak, kérjük, tedd meg. De a regisztrációt mindig kérje opcióként. A regisztráció folyamatát a lehető legegyszerűbbé és fájdalommentesebbé tegye.

A társadalmi bejelentkezések hozzáadása a WordPress-hez is nagyszerű ötlet, sok információt is kap a felhasználójáról, amelyek hasznosak lehetnek a jövőbeni marketing erőfeszítések során.. A felhasználók 26% -a termékek hozzáadása után elhagyná a kosarát, ha megpróbálja érvényesíteni a kötelező regisztrációt.

userpro social login

Információ és letöltésView a Demo

A UserPro valószínűleg a legismertebb lehetőség ezen a területen. 6 népszerű közösségi média bejelentkezési lehetőséggel, a szinkronizálási képességgel olyan más népszerű pluginekkel, mint a WooCommerce & bbPress, a felhasználói jelvények és az elért eredmények (nagyszerű a legjobb ügyfelek, vagy a gyakori értékelők megtisztelésére), hírlevél-integráció és rengeteg testreszabási lehetőség, nem csoda, hogy ez a plugin több mint 10 ezer eladással rendelkezik.

Kiváló keresési és szűrési mechanizmusok

Az emberek, akik interneten vásárolnak, rengeteg lehetőséget kínálnak. Azok a felhasználók, akik az oldalkeresést használják, 5-6-szor nagyobb valószínűséggel vásárolnak. Ha webhelye nagy, nehézkes és nehéz navigálni, még jó navigációs funkciókkal is, nagyon kívánatos egy hatékony szűrőmechanizmussal rendelkező fejlett belső keresési szolgáltatás, tekintettel a tipikus e-kereskedelmi webhely termékkínálatának katalógusára..

SearchWP

Információ és letöltésView a Demo

A munka egyik kedvenc pluginja a SearchWP. Valójában nem fog találni jobb, fejlettebb keresési plugin-t odakint. A részletes beállítások valóban segítenek az ügyfeleknek. Ha mennie kell egy ingyenes opcióval, Relevanssi jó kezdet (de valójában nem lehet összehasonlítani a SearchWP-vel).

Ingyenes szállítás

Az ingyenes kiszállítás mindig pontokat nyer a felhasználóval. Ha nem tud mindenki számára ingyenes szállítást felajánlani, legalább felajánlja a legjobb ügyfeleknek vagy az embereknek, akik egynél több pénzértéket vásárolnak. A WooCommerce még a beépített funkcióval rendelkezik a kuponok számára, miért ne hozzon létre egy ingyenes hajókedvezményt egy bizonyos összeget meghaladó vásárlásokra (mert legyünk őszinték, akiket nem kísértetnek egy ingyenes hajókupon).

Ha nem kínál ingyenes szállítást, akkor tegye egyértelművé, amint valaki hozzáad egy terméket a kosárba, az új költségek bevezetésének késleltetése nem fog kedvezőtlenkedni az Ön javára. Az ügyfelek 61% -a legalább “kissé valószínű” visszavonják vásárlásukat, ha nem kínálnak ingyenes szállítást.

Felhívás cselekvésre gombok

Egy egyszerű, jól elhelyezett cselekvésre ösztönzés gomb küldheti átváltási árfolyamát a tetőn keresztül! Nézze meg ezt az esetet Nature Air ahol a CTA-ban egy óriási 591% -kal növekedett az átalakulás. És képzeld csak? Ha a Total alkalmazást (vagy a weben bármely más témát használja, amely a Visual Composer drag and drop oldal készítőjével jár), akkor beépített cselekvésre ösztönző modell van. Stratégiailag adja hozzá otthoni és termékoldalához, hogy felhívja az olvasók figyelmét.

Visszatérő látogatók

A visszatérő látogatók sokkal könnyebben konvertálhatók, mint az első alkalommal látogatók, valójában hatszor könnyebb. A visszatérő látogatók és az első látogatók jelentősen különböznek egymástól, tehát kezelje őket másképp. Próbáld meg személyre szabni a visszatérő látogatók élményét, és ismét a kuponkódok csodákat csinálnak, így talán testreszabhatja WooCommerce ügyfélszámláját úgy, hogy tartalmazzon külön árengedményt a visszatérő vásárláshoz..

És még sok más!

Használhat promóciós ajánlatokat, optimalizálhatja a mobil e-kereskedelmet és így tovább. Végtelen számú dolog, amit megtehetsz a konverzió és az értékesítési mennyiség növelése érdekében. A fentiekben ismertetett néhány bevált módszer, amelyet az e-kereskedelmi vállalkozások általában használnak.

Az említett technikák némelyike ​​jobban működhet, mint mások az ön számára, de ismeri az ügyfélkörét. Vagy legalább megismerheti őket a fenti lépések néhány végrehajtása közben. Próbáljon ki egyidejűleg bemutatott trükkök kombinációját a hatékony marketinggel és a webhely folyamatos újraértékelésével – ez sokkal jobbá teheti webhelyét, és az ügyfelek tudomásul veszik!

Rajtad a sor

Mindig próbáljon ki új dolgokat az e-kereskedelemben. Előfordulhat, hogy mi működik valaki másnak, nem működik érted. Tudassa velünk, mi a stratégiája, mi működött, vagy mi nem. Szeretnénk megosztani néhány tippet más olvasóinkkal. Örömmel ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map