Hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni a WordPress webhelyén

Hadd tudjam meg, hogy ez kissé ismerősnek tűnik. Egy vágyal kezdtél – egy olyan ötletrészleten, amely éjszaka ébren tartotta. Miután összecsapta az agyát, úgy döntött, hogy egy ötletet egy tervbe önt, talán miután elolvasta a motivációs szöveget, például Gondolj és gazdagodj Napoleon Hill.


A tervvel a kezedben haladtál, és erőfeszítéseket tettél az álom valósággá történő átalakítására. Dolgozott, vásárolt webtárhelyet, domain nevet, egy nagyszerű WordPress témát, és beállította az első WordPress webhelyet.

Meg akarsz csinálni, érezted a bélben. A szemed zöld volt; végül megölhet egy gyilkosságot, és álmai szerint élhet. De a terv kissé hibás volt, mivel nem számított a forgalom generálásáról, az egyetlen oroszlán, amely ma akadályozza a siker útját.

Majdnem pánikba esett, amikor felfedezte az ostobaságát, de továbbra is rajta állt, kutatva és felfegyverkezve új információkat a forgalom generálásáról. Ennek ellenére a számok nem voltak ott. Mindig azon töprengett, vajon mi történt a Mikulás nevében: „építsük fel, és el fognak jönni”. Mit tehetett volna rosszul??

Elkezdett kételkedni abban, hogy a fiatal blogját sikeres weboldalmá alakíthatja-e anélkül, hogy alapvető összetevője lenne a webes forgalom. Gyorsan rájössz, hogy ez lehetetlen, és elhagyod ezt a gondolatmenetet.

Mégis nem vagy közönség, ezért nem tudta volna elképzelni, hogy letette az eszközöket és bezárja az üzletet. Talán nem volt más lehetősége, tehát a bezárás végül nem volt valódi lehetőség. Nos, ne aggódjon, ha ez nem úgy hangzik, mint te, mert nagyrészt a saját történetem.

Lehet, hogy csak azért van itt, mert néhány dolgot szeretne megtanulni arról, hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni a WordPress webhelyén. Lehet, hogy itt van, mert az a néhány találat, amelyet megkap, nem csak vágja le. Többet akar, és most meg akarja. Talán – pontosan úgy, mint a tiéd – hibás tervvel kezdte, és néhány hónappal később – itt találta magát. Lehet, hogy még nem kezdtél el. Percek alatt megtanulhatja, hogyan indíthatja el a blogját.

Bármilyen okból is vagy itt, ma a szerencsés napod, ahogy megtanulod majdnem mindent, amire szükség van a forgalom növeléséhez a WordPress-alapú webhelyen / blogban. E bejegyzés vége felé megosztunk néhány eszközt, amelyek segítségével nagyobb forgalmat generálhat webhelye számára, tehát erre is várjon..

Élvezze a végét, és ne felejtse el megosztani velünk a gondolatait a megjegyzésekben! Mindig értékeljük az Ön hozzájárulását �� Anélkül, hogy egy másodpercre pazarolnánk a triviális képességeket, végezzük el ezt és végezzük el.

Keresőoptimalizáció

Hipster SEO fogalmak írása a jegyzetére

A SEO segítségével törtek be a digitális marketing világába. Már régen, mielőtt felfedeztem a WordPress-t, SEO író voltam. Ami azt jelenti, hogy sokat kellett tanulnom a keresőmotorok csábító művészetéről a tartalom megkeresése érdekében.

Az összes tanulás később megtérült, amikor magammal vállalkoztam. A megtanult SEO technikák felhasználásával olyan tartalmat készítettem, amely magas rangú volt a Google-ban, viszont nagy forgalmat keresett a WordPress blogomba.

És a Google hosszú ideje a forgalom forrása marad, még akkor is, miután felfedeztem a vendég blogolást, és csökkentette a saját blogomban történő feladás gyakoriságát. Ez arra a következtetésre jutott, hogy a SEO a legjobb módszer a webes forgalom vonzására. Könnyű munka, bár időbe telik, és bárki, aki kevés ismeretekkel és szenvedélyes, megtámadhatja.

Hogyan?

Először is, az abszolút kezdők érdekében kiemelkedően fontos megemlíteni, hogy a SEO magában foglalja a tartalom (valamint a teljes webhely) optimalizálását, hogy ez könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban, mint például a Google. Ez minden, amire szükség van.

A cél az, hogy a keresőmotor eredményoldalán (SERP) az első tíz (10) pozícióban jelenjen meg. A legjobb természetesen az, ha az első.

Másodszor, a SEO két kategóriába oszlik, nevezetesen az oldalsó és az oldal nélküli SEO. Az előbbi minden olyan SEO tevékenységet magában foglal, amelyet a saját webhelyén hajt végre, az utóbbi olyan SEO tevékenységeket foglal magában, amelyek harmadik fél webhelyeit érintik, következésképpen a feltételeket az oldalon és off-page illetőleg.

Ahhoz, hogy nagyobb forgalmat érjen el a WordPress-webhelyre, teljes egészében megközelítenie kell a SEO-t. Mind az oldalon, mind az oldalon kívüli SEO-nál részt kell vennie. De mit kell tennie műszaki szempontból??

Kulcsszó kutatás

Kulcsszó kutatás

A nagyszerű SEO alapját a szorgalmas kulcsszó-kutatás jelenti. Amikor a felhasználóknak sürgető problémája van (ezt igénynek hívják), akkor a kedvenc keresőmotorjukhoz rohannak, és reménykednek megoldást találni..

Beírnak szavakat vagy kifejezéseket a keresőmotorokba, benyomják az enter billentyűt, és ha tartalmát ezekkel a kifejezésekkel optimalizálják, akkor előnyben részesítik. Arra gondolok, ha nagyon jól elvégezted a munkádat, a Google és más keresőmotorok először a tartalmat jelenítik meg, forgalmat keresve.

Ha kritikusan nézi, azonnal rájön, hogy meg kell ismernie azokat a kulcsszavakat vagy kulcsmondatokat, amelyeket az emberek használnak az üzleti vállalkozásod, valamint a termékek megtalálására. Itt jön be a kulcsszókutatás.

Miután meghatározta ezeket a kulcsszavakat / kifejezéseket, hozzáadhatja azokat a tartalomhoz, hogy javítsa esélyeit, hogy először jelenjenek meg a keresőmotorokban. Ha helyesen játssz a kártyáiddal (ami csak azt jelenti, hogy ezeket követed) SEO irányelvek), akkor mindig a legjobb pozíciókat szerez a SERP-kben, és több forgalmat kereshet magának.

Ha folyamatosan tartja magát – a SEO-kész blogtartalom következetes közzététele és a többi ajánlott SEO-technika megvalósítása -, akkor továbbra is élvezheti a rangsorolást és a forgalom növekedését napokig, hónapokig és évekig. Például továbbra is jól rangsorolom a „legújabb SEO technikák és trendek” kifejezést, köszönhetően a két évvel ezelőtt közzétett hozzászólásnak. Milyen szégyentelen dugó. Haha.

De hogyan kezelje ezt a kulcsszó-kutatásnak nevezett állatot? Hol kezdje? Megkezdheti utazását egy olyan eszközzel, mint a Google AdWords Kulcsszótervező. Az elsődleges kulcsszót szem előtt tartva bankolhat a Google AdWords Kulcsszótervezőn, hogy meghatározza a keresési mennyiséget és további kulcsszóötleteket generáljon.

A blogötletek eljuthatnak Önhöz, és elvégezhetik a kulcsszó-kutatást is, így a jutalom sok. Egyéb eszközök közé tartozik Google Webmestereszközök, Bing Kulcsszóválasztó eszköz, WordTracker és SEMRush többek között.

A kulcsszavakkal felfegyverkezve fel lehet készülni fantasztikus tartalom létrehozására, amely megjelenik a keresőmotorokban. Az ideális kulcsszó-sűrűség 2,5%, azaz ha a blogbejegyzés 1000 szó hosszú, akkor kulcsszójának természetesen körülbelül 25-szer kell megjelennie. Ne haladja meg a 4,0% -ot, mert a Google azt fogja gondolni, hogy csak spamet küld.

Ezenkívül feltétlenül adja hozzá a kulcsszót az oldal címéhez, lehetőleg az elejére. Az alszámok kulcsszavai is számítanak, ezért ne felejtsük el ezt. Adja hozzá a kulcsszavakat az URL-jéhez is, így a keresőmotorok könnyen felvehetik őket. Nem ez a vége. Helyezzen néhány kulcsszót a képfájlnevekbe, és foglalja bele az ALT attribútumot, és ha lehetséges, helyezze a kulcsszót az ALT-be is.

Minden közzétett bejegyzésnek vagy oldalnak címsorokkal, címkékkel és metaleírásokkal kell rendelkeznie, mivel a keresőmotorok ezeket az információkat használják a tartalom rangsorolására. Még akkor is, ha még soha nem hozott létre WordPress-bejegyzést, a címsorok (h1, h2, h3… h6) hozzáadása nem jelentheti kihívást – mindegyik a vizuális szerkesztőben található.

A meta címek és leírások (együttesen meta-adatoknak) hozzáadása viszont nem olyan egyszerű. De ne aggódjon, a WordPress bejegyzését és oldalait könnyen optimalizálhatja a WordPress SEO bővítményekkel, például a Yoast WordPress SEO és Minden egy SEO csomagban.

Gondoskodjon arról, hogy webhelye láthatóvá váljon a keresőmotorok számára a navigálás ide Beállítások -> Olvasás a WordPress adminisztrátori területén, és törölje a „Távolítsa el a keresőmotorokat a webhely indexelésétől” jelölőnégyzetet. Egyébként minden SEO erőfeszítése hiábavaló.

Erre hagyom, mert ezt a és más SEO technikákat már részletesen ismertettük legutóbbi bejegyzésünkben: a WordPress SEO legjobb gyakorlatai 2015-re és az utána. Kérjük, nézd meg ezt a bejegyzést, ha SEO-val szeretnének több forgalmat elérni a WordPress webhelyére. Továbblépni…

Az összekapcsolási stratégia

Összekapcsolási stratégia

Nézze meg, hogyan kapcsolódtam a fenti szakaszban a másik hozzászólásunkhoz? Ez az, amit összekapcsolásnak hívunk. De hogyan növeli a forgalom? Ez egyszerű mechanika. Ha összekapcsolod a többi hozzászólással, lehetőséget adsz az olvasódodnak, hogy többet keressenek a tartalmadból.

Ha csak elolvassa a belépési bejegyzést (például ezt), és távozik, akkor magasabb regisztrációt regisztrál, és elveszíti a SEO pontokat és ezáltal az internetes forgalmat. Helyes lenne azt állítani, hogy a keresőmotorok szeretik a természetes belső linkeket.

Ugyanakkor a többi hozzászóláshoz való hivatkozással javítja annak esélyét, hogy minél több tartalmat fedezzen fel, olvassa el és ossza meg. Amikor a felhasználók megosztják a tartalmat, akkor több forgalmat vonz, és ha ez ismétlődik, akkor a forgalom csak növekszik.

Linket mutathat a tartalmán belüli többi hozzászóláshoz (mint például néhány pillanattal ezelőtt tettünk), vagy kihasználhatja a kapcsolódó hozzászólás-bővítményeket, például Zemanta vagy ezek bármelyikét kapcsolódó hozzászólások plugins. Ezek a bővítmények létrehoznak egy „kapcsolódó hozzászólások” részt a bejegyzés végén (vagy az oldalsávban), amely fokozzák az elkötelezettséget, az oldalmegtekintéseket és végül a forgalmat.

E-mail marketing

wordpress-blog-post-via-email

Neil Patel, a QuickSproutból kiderült, hogy az egyik az ő a legnagyobb forgalom az e-mail lista. És ha átmészünk a részletekbe, megértjük, miért.

Először is hatalmas e-mail listája van, amelyet az évek során összeállított. Másodszor, úgy tűnik, hogy nincs problémája az e-mailek gyűjtésével, mert egyrészt gondolatvezető, másrészt pedig rendelkezik az eszközökkel, amelyek e-maileket készítenek betakarítás (jobb szó hiánya miatt) a szellő. Harmadsorban nagyszerű tartalommal rendelkezik e-mail hírleveleiben, és tudom, hogy én is az egyik előfizetője vagyok.

Nem kell sokáig kattintania az e-mailekben található linkekre, és a QuickSprout oldalra jutnia, ahol az összekapcsolódásnak köszönhetően mélyebben megy a webhelyre, és még a Crazy Egg-en is feliratkozol, a másik társaságában. Ennek ellenére mindent könnyednek tűnik, és az eredmények? Több forgalom az összes webhelyére, nem csak a QuickSproutra. Ennek nagy része az ismételt forgalom, és tudod, mit mondanak; a forgalom megismétlése az, ahol van a valódi pénz.

Ha nagyobb forgalmat szeretne irányítani a WordPress webhelyére, akkor kölcsön kell vennie egy levelet Neil Patel könyvéből. Emulálja a stílusát, és képesnek kell lennie arra, hogy csapkodjon az e-mail marketingre, mint a profik. Ez azt jelenti, hogy először meg kell próbálnia nagyszerű blogot készíteni.

Akkor ösztönözze a kukucskálót, hogy iratkozzon fel hírlevelére. Ajánljon számukra ingyenes útmutatót, könyveket, ingyenes tagságot – bármit is igényel az e-mail lista kitöltése. Ne álljon meg itt, táplálja meg nekik nagyszerű tartalmat e-mailen keresztül következetesen, és ne hagyja figyelmen kívül blogját. Idővel az e-mail listája nagy forgalom, hivatkozások és a Moolah forrása lesz.

Az e-mail marketing könnyebbé és sokkal szórakoztatóbbá válik, ha a megfelelő eszközökkel és partnerekkel rendelkezik. És mivel a WordPress az a kegyes platform, amellyel kapcsolatban néhány plugin áll rendelkezésre az e-mail marketing erőfeszítéseinek növelésére. Néhány jó példa az ingyenes A MailPoet bővítmény, vagy a prémium MyMail plugin.

Harmadik fél e-mail marketing szolgáltatásai között szerepel Aweber, MailChimp, Állandó kapcsolat és Mad Mimi többek között. Mindezek a szolgáltatások jól integrálódnak a WordPress-hez, lehetővé téve, hogy koncentráljon a fontosakra – fantasztikus tartalom fejlesztésére és pénzt keresjen.

Ha az e-mail marketing nem úgy hangzik, mint a csésze tea, legalább engedélyezze az előfizetéseket a hírcsatornán és e-mailen keresztül. Nem kell izzadnod a folyamatot. Végül is vannak pár nagyszerűek WordPress feed-bővítmények hogy segítsen ebben.

Használja ki a közösségi médiát

Közösségi média

Az internet hatalmas számú közösségi hálózati otthont ad, és minden más nap születik. Ezek a közösségi hálózati oldalak hatalmas forgalmat vonzanak, olyan forgalmat, amelyből megvan egy darabja. Készen áll a szedésre, és csak annyit kell tennie, hogy belemeríti az ujjait a süti edénybe, amellyel nincs szándék.

Hogyan? Először is létrehozhat személyes és márkafiókot néhány közösségi hálózaton, ideértve, de nem korlátozva a Facebookra, a Twitterre, a Google + -ra, a LinkedIn-re, a Redditre és a StumbleUpon-ra..

Célja az összes üzenet és oldal megosztása ezeken a platformon. Ha talál néhány olyan embert, akik hajlandók az Ön ügyeit ezen oldalakon megvédeni, akkor a harc felét nyertétek meg. Ha tolásra van szüksége, a Wikipedia egy tisztességes kurátust készít közösségi oldalak listája itt.

Ahogy a közösségi média oldalaira harcolsz, erőfeszítéseidet egy általános szabálynak kell irányítania. Arra törekszik, hogy mindenkor valós értéket biztosítson, szemben azzal, hogy mondjuk, hogy a pokolba spammeljük az embereket. Senki sem szereti azt a fickót, vagy mint Rand Fishkin mondja:

Egyszerűen csak spammelés vagy a link elhagyása nem jut el messzire, sőt visszaesést okozhat. Ehelyett tanulja meg a köteleket, hitelesen vegyen részt, és rájön, hogy rajongók, linkek és forgalom fejlődhetnek.

Ettől eltekintve, a WordPress csomagba tartozik a fantasztikus Jetpack bővítmény, amely a nyilvánosságra hozatal modulhoz tartozik. Aktiválás után a Publicize automatikusan megosztja üzenetét az olvasóival a közösségi médiában.

Noha ez jó dolog, a Jetpack összes funkciójának aktiválásáról ismert, hogy jelentősen csökkenti az oldal sebességét, ami magasabb visszafordulási arányt, rosszabb felhasználói élményt (UX) és végül kevesebb forgalmat eredményez. Vigyázzon, és csak a szükséges funkciókat aktiválja.

A közösségi hálózati oldalakon való közzététel és megosztás azonban nem elég. Még egy lépéssel tovább kell mennie, és hihetetlenül könnyűvé kell tennie az olvasók számára a tartalom megosztását. Voltál már olyan WordPress blogban, amely annyira nagyszerű tartalommal és nulla közösségi megosztási gombbal rendelkezik, hogy át kellett másolnia a linket, hogy megossza a követőivel?

Nekem van, és ez bosszantó -, hogy át kell másolnom és beillesztenem a linket, míg a kérdéses blogger éppen telepített egy közösségi média plugin-t. Annyira sok, a közösségi megosztás-bővítmény, akár ingyenes, akár prémium, hogy egyetlen WordPress-kiadó sem működtethet webhelyet megosztási gombok nélkül.

A WordPress a Jetpack megosztás nevében saját közösségi megosztó gombokkal rendelkezik, így nincs mentsége. Ugyanakkor, ha a közösségi média megosztási játékát a következő szintre szeretné vinni, nyugodtan nézze meg az alábbi fantasztikus gyűjteményt:

 • 25+ legjobb közösségi média beépülő modul a WordPresshez
 • Közösségi média WordPress plugins a forgalom növelése érdekében

Ha nagyszerű tartalmat írsz, és az egyik márkád nagykövete felveszi azt a közösségi médiában, majd egy és egy másikra, akkor az Ön postája vírusos lesz, és sok forgalmat hoz vissza. Ez a közösségi média hatalma. Csináld a részed; fantasztikus tartalmat hozhat létre, és megkönnyíti a megosztását.

Javítsa a webhely sebességét

Gyorsítsa fel webhelyét

Ha nagyobb forgalmat ér el a webhelyén, akkor semmit sem jelent, ha nem tudja megtartani a kapott látogatókat. Ha a látogatók borzasztó élménnyel bírnak az Ön webhelyén, mert egy csiga, akkor soha nem térnek vissza, ami azt jelenti, hogy számod csökken, még akkor is, ha sok új látogatót vonz.

Webmesterként két mutatóval kell foglalkoznia – új látogatások és visszatérő látogatások. Ha a forgalom hatalmas darabja továbbra is visszatér a webhelyére, akkor jól csinálsz valamit.

Ha sok új látogatást ér el, de a visszafordulási ráta túlságosan magas, akkor újragondolnia kell a teljes stratégiát – mert mi az az eredmény, ha millió látogató van, aki soha nem kattint az Ön CTA-jára. Úgy értem, mi értelme vonzza az egész világot, ha soha nem zavarják vissza, amikor távoznak?

A webhely sebességének javítása szorosan összefügg a UX-rel. Ha webhelye nagyon gyorsan betöltődik, a látogatók értékelni fogják erőfeszítéseit, és mivel a vásárlás érzelmekre épül, az egyik a lábad lesz az ajtó belsejében. Nem veszíti el a forgalmat, és egyre többen hajlandóak elég hosszú ideig ragaszkodni ahhoz, hogy lenyeljék a csalit

Ellenőrizheti, hogy a WordPress webhely hogyan teljesít a sebességmérési osztályon, például az olyan eszközök használatával GTMetrix, Pingdom eszközök és Google PageSpeed ​​Insights többek között. Bármelyik összekapcsolt eszköz sebességi pontszámot és javaslatokat kap a webhely sebességének javításához.

Ha webhelye lassú (több, mint 5 másodpercig tart a betöltés), kérjük, szánjon egy pillanatot, és nézze meg, hogyan lehet csökkenteni a WordPress oldal betöltési idejét. A Google a gyorsabb webhelyek jobb rangsorolásáért is jutalmazza meg, tehát igen, ez nyereség az Ön számára!

Rendszeresen írjon nagyszerű blogtartalmat

Írj nagyszerű tartalmat

A nagyszerű blogtartalom rendszeres írása elkényezteti Önt a keresőmotorokról és az emberi olvasókról. Mindenesetre az a vélemény kérdése, hogy mi teszi a posztot „nagyszerűvé”, más néven vonzóvá vagy mozgatóvá.

A vélemény nem kérdése a rossz nyelvtan, a helyesírási és egyéb gondatlan hibák, amelyek némi szerkesztéssel el tudnak kerülni. A nagyszerű tartalom létrehozásához meg kell bizonyosodnia arról, hogy legalább olvasható és hibátlan – az érthetőség kedvéért. Rosszul írt, hibákat tartalmazó tartalom csak az olvasókat és a forgalmat vonzza el.

Rendszeres írás közben egy olyan blog, amely rendszeresen friss tartalmat tesz közzé, nagyszerűen vonzza a keresőmotorokat, azaz több olvasó találja meg az Ön weboldalát. Ugyanakkor az a következetesség, amelyet rendszeresen közzétesz, nyilvánosságra hozza az olvasók körében, ami óriási hatással van az internetes forgalomra.

Tehát a közzététel előtt olvassa el újra a hozzászólásait, és kövesse a szerkesztői naptárat. Nincs szerkesztői naptár? Ez szerkesztői naptár-bővítmény segít ��

Fizessen a forgalomért

Ha fizetne az internetes forgalomért, és megkapja azt, amiért olcsón döntött, akkor nem lenne itt olvasni ezt a bejegyzést, most? De gondoltam, megemlítenem kell, hogy vezethet több forgalom azáltal, hogy bókját fejezi ki ingyenes forgalomgenerációs stratégia némi fizetett forgalommal.

Nem pazarolom az idejét erre; többféle lehetőség áll nyitva:

 • PPC – Rövid a kattintásonkénti fizetés hirdetése, amely magában foglalja egy olyan társaság, mint a Google, egy előre meghatározott összegű pénzösszeget, amikor egy látogató rákattint a hirdetésére. Fizet minden egyes kattintással, és a dollár gyorsan felhalmozódhat. Elegendő mondani, hogy kézzelfogható eredmények eléréséhez nagy költségvetésre van szüksége.
 • Közösségi média hirdetések – Dönthet úgy, hogy vállalkozását reklámozza a közösségi média oldalain, mint például a Facebook és a Twitter. Ez nagyszerű módja a közösségi média jelenlétének kibővítésének. Körülbelül 50 dollárért a Facebook mintegy 1200 – 1500 kedvelést fog adni. A Twitter hasonló üzletet kínál, de fogalmam sincs, hogy hány követője kap 50 dollárt. Van nyom? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket. A WordPress webhelyét közvetlenül a közösségi médiában is hirdetheti, szemben a kedvelők vagy követők megszerzésével.
 • Hirdessen más webhelyeken  – Hol van a legjobb hely hatalmas mennyiségű célzott webes forgalom elérésére? 10.000 Temple Run érmék, ha a válaszod: „más webhelyek az Ön résében”. Ugyan már Temple Run, az érméknek meg kell érni valamit. Viccektől eltekintve, a célzott internetes forgalom elérésének legjobb helye a résében található más népszerű webhelyek. Tehát ha fel tudja venni a kapcsolatot a niche-ben lévő kiadókkal, és kis díj ellenében kérheti őket a hirdetéseik megjelenítésében, rengeteg olyan látogatót fog kapni, akik érdeklődhetnek az Ön ajánlatában..

De mi van, ha nem rendelkezik olyan különbséggel, hogy költeni hirdetésekre? Hogyan más módon lehet megjelenni más webhelyeken, és kihozni a márkáját és a nevét?

Vendég blog

Vendég blog

Két évvel ezelőtt írtam az első vendég blogomat, és gondolom mi, a bejegyzés a vendég blogolással foglalkozott. A jobb cím hiánya miatt kényelmesen elneveztem a posztot: Vendégblogozási tippek: Vendég Blogger vagy Vendég Blojjer? Nem volt annyira vontató, mint amire számítottam, de hé, még mindig tanultam a köteleket.

De azóta számos platformon vendégként blogolok, és kivéve a Google-t, ez a technika nagyon sok forgalmat hozott nekem, és sok ajtót nyitott a valódi önöket illetően..

A vendég blogolás ügyfeleket keresett meg, nagyszerű barátokat nyert és tízszeresre javította márka imázsomat. Ha 100% -ban koncentráltam volna webhelyemre, soha nem tettem volna olyan lépéseket, amelyekre ma olyan büszke vagyok. De elég rólam.

A vendég blogok számos módon segíthetnek:

 • Segít abban, hogy nagyobb forgalmat vezessen webhelyére
 • Megalapítja téged mint szakértőt
 • Ha vendégblogot helyez el a résében, akkor szélesebb közönség előtt áll elő
 • Ha fizetést kap a vendég bloghoz, megélhethet
 • Ön professzionális kapcsolatokat hoz létre
 • Annyit tanulsz
 • Nagyszerű ajánlatokat kap, pl. ingyenes tárhely, ingyenes tagság, ajándékok és bármi
 • Lehetőség van arra, hogy bizonyítsa magát, és fantasztikus legyen
 • Et cetera, et cetera

Csak a vendégblog nyújt valós értéket, nem pedig a backlink-t. Mint sok szakértő elmondta korábban, amikor a vendég blogolással foglalkozik, a backlink egyszerűen jutalom az összes hozzászólás elkészítéséért elvégzett munkaért..

Ha helyesen hajtják végre, a vendég blogolás az elkövetkező években forgalmat fog keresni. garantált.

Hálózat

Az internet sokkal könnyebbé tette a hálózatépítést. Bízhat például a Google Hangoutsban, hogy kapcsolatba lépjen a világ más oldalán található kiadókkal. Ugyanakkor ez kiküszöbölte az emberi elemet, gyorsabbá téve a hálózatépítést, de hiányozva az intimitásból, ami határozott üzleti kapcsolatokat határoz meg.

Ami a WordPress webhelyére történő forgalom irányítását szolgálja, az ember közötti ember (vagy személyes kapcsolat) sok segítséget nyújt. Vegyen részt eseményeken és személyesen találkozzon az olvasóival a következő WordCamp-ben. Mehet egy lépéssel tovább, és akár rendezvényeket is szervezhet, és biztos abban, hogy a forgalom növekedése várható el.

Ha van valamilyen médialeírás, akkor további találatokra számíthat – csak említse meg a webhelyét, bárhol ott.

Kövesse nyomon a forgalmat, ahogy van

A forgalom követése

Hacsak nem létezik webhelye, akkor köteles vonzza az olvasókat, még akkor is, ha tíz blogbejegyzésed van. A tartalom létrehozása szempontjából semmiképpen nem ösztönzem a lazítást, de minden tisztességes tartalommal rendelkező webhely vonzza a forgalmat.

Tekintettel arra, hogy valószínűleg tonna hozzászólása van (vagy egy tonna közzétételét tervezi), be kell vonnia a forgalmat. Ha elvégzi a kellő gondosságot, és tanulmányozza a vonzandó forgalmat, azonosíthatja azokat a területeket, amelyeket megerősíteni kell, és azokat a területeket, amelyeket a hátsó égőhöz kell küldeni..

Lehet, hogy egy bizonyos típusú poszt jobban teljesít, mint a többi. Lehet, hogy a forgalma egy bizonyos országból származik, és Ön teljesen más helyet céloz meg. Talán nem a megfelelő kulcsszavakat használja. Talán ez, talán ez; érted a dolgot.

Csak akkor növelheti a forgalmat, ha játszik az erősségeihez és / vagy kiküszöböli a gyengeségeit, és nem kényszeríti az utat. Vizsgálja meg a forgalmat, és hajtsa végre a szükséges módosításokat. Ha nem tudja, hol kezdje, akkor a WordPress statisztikai képernyője ideális kezdőpont. Használhat olyan eszközöket is, mint a A Google Analytics. Ezután hajtsa végre a szükséges változtatásokat.

Nagyszerű Blog Design

Egy mérföldnyire egy nem vonzó webhelyet találhat meg. A szemnek fájó formatervezés elvonja kilátásait, mert nos, ki szereti a csúnya? Ha senki sem akarja ragaszkodni azért, mert az Ön weboldalának kialakítása szar, mondja el nekem, barátom, hogy fogsz nagyobb forgalmat generálni??

Készítsen egy gyönyörű, egyedi és professzionális mintát, amely felhívja a figyelmet, és nem kell küzdenie a forgalom elnyerésével. Ilyen egyszerű, és minden kapcsolódik ahhoz a UX-ponthoz, amelyet korábban említettünk.

Ellenőrizze, hogy hirdetései rendben vannak-e, és az érzékeny tervezést használja annak érdekében, hogy webhelye készen álljon a mobil eszközök felhasználói számára. Abban az esetben, ha nem tudtad, A mobil forgalom 2015-ben meghaladja az asztali forgalmat előre menni.

Link és megjegyzés a többi bloghoz

Tetszik és megjegyzés

Ha arra gondol, hogy linket állít más WordPress blogokhoz és kommentálja ezeket, gondoljon a következő mondásra: „senki sem egy sziget”. Ez a Internet – az egész az erőforrások összekapcsolásának olyan koncepciójára és filozófiájára épül, amely olyan internetet alkot, amely mindannyiunk számára előnyös.

A magányos farkas játékával megtagadja magának a lehetőséget, hogy felfedezzék az ismeretlen területeket és növekedjen. Amikor elkíséri kommentálni a blogod, nem érzi-e hihetetlenül jól? Nem szeretné, ha csak egy ember találja meg blogbejegyzését, és nagyszerű megjegyzést fűz hozzá?

Nos, ha azt szeretné, hogy minél több ember találja meg az Ön blogját, és kommentárokat fűzzön hozzá, akkor megjelennie kell a blogjaikban, és megjegyzést kell hagynia. Lehet, hogy ez nem keres sok forgalmat, de jó karma, és lehetőséget kap arra, hogy más emberekkel találkozzon, akiket ugyanazok a dolgok érdekelnek, mint te. Próbáljon meg minden tőle telhetőt, hogy valós értéket adjon a beszélgetéshez – ne spam.

Blogtartalom létrehozásakor hivatkozzon a releváns forrásokra harmadik fél blogjaiban, és mivel ez jó karma, végül linkeket fog kapni a blogjához, főleg ha fantasztikus tartalmat hoz létre. Hogy nagyobb a forgalom az Ön haverja.

Akárhogy is, bejövő és kimenő linkeket hoz létre, ami nagyszerű a SEO, és végül a forgalom generálása szempontjából. Ez nyerés, győzelem, győzelem!

Versenyek szervezése

A versenyek és az ajándékok nagyszerű módon növelik a forgalmat a blogodban. Ha különleges ajánlata van a WordPress témáiról, amelyeket adni kell, akkor az emberek részt vehetnek a versenyen, akár úgy, hogy kedvedlik a Facebookon, akár a barátaidnak. Arra is kérheti az olvasókat, hogy iratkozzanak fel és osszák meg a versenyt, bármilyen módon is kedvelik.

Minél tovább terjed a szó, annál nagyobb forgalmat ér el a blogja. Látta már, hogyan futtatunk néhány nagyszerű ajándékot ebben a blogban. Folytassa és replikálja ugyanazt a blogján, így nagyobb forgalmat és jobb felhasználói elköteleződést fog élvezni. Kell ennél többet mondanom?

pótlék

Ez a bejegyzés örökkévalóságig folytatódhat, tehát engedje meg, hogy soroljam fel a fennmaradó pontokat (mind egyértelműek):

 • Használjon zsemlemorzsát – Remekül néznek ki a keresőmotorokban, és javíthatják az átkattintási arányt. Yoast WordPress SEO rendelkezik ezzel a funkcióval, tehát jó kezekben kell lennie.
 • Ne felejtsd el a saját rést, hogy ne zavarják az olvasókat
 • Ossza meg a régi, de örökzöld üzeneteket egy plugin segítségével, például Evergreen Post Tweeter
 • Vegyen részt olyan közösségekben és fórumokon, ahol a közönség virágzik
 • Válaszoljon a blog megjegyzéseire, mert az olvasók ezt szeretik
 • Válassza ki a megfelelő témákat nyilvánvaló okokból
 • Helyezzen hozzá megfelelő kategóriákat és címkéket hozzászólásaihoz, hogy javítsa a felfedezés esélyét a keresőmotorokban
 • És végül, folytasd; ne add fel, a forgalom építése lassú folyamat, amely időt vesz igénybe

További eszközök és források a nagyobb forgalom növeléséhez

Most, hogy lefedtük azokat a területeket, amelyekkel a WordPress-blog forgalmának növelése érdekében foglalkoznia kell, mi lenne, ha felsorolunk néhány beépülő modult, hogy mindent meg tudjunk segíteni.

Dugó

Most te…

Hogyan növelheti a forgalmat a WordPress webhelyére? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map