Hogyan lehet létrehozni társult webhelyet a WordPress használatával?

Szeretne pénzt keresni? Hát persze, hogy. Ki nem? És tudja, mi a legjobb része? A WordPress segítségével gyilkosságot végezhet, amint a közelmúltban már láttuk. Ma felépítünk neked társult webhelyet, így mehet előre, és készíthet néhány dolgot, és megvásárolhatja a tengerparti házokat, a Ferrarist és a munkákat. Mindezt az Ön számára, csak hogy valami újat tanulhasson és nagyot élhessen, mert megérdemli.


A világ a tied. – Sebhelyes arcú

Pontosabban, egy olyan termék-áttekintő webhelyet építünk fel, amelyet olyan platformon használunk, amelyet imádunk és szeretünk. Ennek oka az, hogy különféle típusú kapcsolt webhelyek léteznek, amint egy pillanat alatt meglátjuk. Felkarolunk; minden eszközt és erőforrást megad Önnek, amire álmát valósággá változtathatja.

Pénzt fog keresni a társult webhelyén, feltéve, hogy készen áll a szükséges erőfeszítések megtételére. Természetesen nem kaphat semmit semmit. Tehát wow minket a megjegyzés részben a végén. Útközben fogja meg a biztonsági övet, egészen a fémpedálig.

Társult webhelyek típusa

Számos utat követhet a WordPress-alapú kapcsolt vállalkozásával. Bár megpróbálom ezt a posztot általánosnak tartani, ez a szakasz segíteni fog neked a legjobb társult webhely kiválasztásában. Essünk neki.

Napi ajánlatok

Ha a helyi vállalkozásokkal köthet megállapodásokat, hogy nagyszerű kedvezményeket kapjon a felhasználók számára, akkor óriási szerencsét hozhat a jutalékokban. Az internet elterjedt a napi ajánlatokkal foglalkozó weboldalakkal, mivel ezeket meglehetősen könnyű beállítani, és az üzleti modell meglehetősen egyszerű. Minél több ajánlatot ad ki, annál nagyobb a társult jutalék. Az oldal hirdetéseit szolgálhatja ki jövedelmének kiegészítésére.

A munka nagy része a vállalkozások és a gyártók által megkötött üzletek gyűjtésén alapul, akik óriási árengedményeket nyújthatnak, amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy olyan tárgyakat vásároljanak, amelyekre még nincs szükségük. Bármely, az Ön által átadott eladás 30–50% -a elérhető. Jó példa erre Groupon,bár vannak tonna több.

Kupon-ajánlatok-wordpress-téma

A kupon-webhely felépítésének és futtatásának egyszerű módja egy előre beállított kupon témával, például a Kupon WordPress témával. Ebben a témában mindent megtalál, amire szüksége van a napi ajánlatok webhelyéhez, például az előzetes ajánlatok benyújtását, az egyszerű téma opciókat, a szelvény visszaszámlálását, a társadalmi integrációt és még sok minden mást..

woocommerce-kupon-visszaszámlálás-plugin

Ha már van egy témája, amelyet szeretsz, akkor a plugin lehet a legjobb esély. Vegyen fel kuponokat a WooCommerce áruházához a WooCommerce kuponok visszaszámlálás WordPress pluginjával. Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy egyedi kuponokat adjunk hozzá bármely WooCommerce e-kereskedelmi webhelyhez.

magic-wp-kuponok

Ingyenes opcióval szeretné kezdeni? Magic WP Coupons Lite egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi az alapszelvények hozzáadását kattintásszámláló-rendszerrel, a kedvelések és nem tetszésnyilvántartásokkal, valamint az új kuponsablonok feltöltésének lehetőségét.

Ár-összehasonlító webhelyek

Az ár-összehasonlító webhelyek általában megmutatják egy terméket és annak árát a különféle üzletekben. Ezek általában a felhasználók által benyújtott termékértékeléseket tartalmazzák, amelyek tartalmuk nagy részét teszik ki. Hogyan keresnek pénzt egy ár-összehasonlító oldal? Jutalékot szerez, ha a felhasználó egy linkre kattint, és ellátogat a kereskedő webhelyére. Reklámterületet is eladhat.

wp-összehasonlítási ár-összehasonlító-wordpress-téma

Adja hozzá véleményeit (és társult linkeit) az Ár-összehasonlító WordPress téma használatával. Kiváló lehetőség a kedvenc termékek és szolgáltatások megosztására az olvasókkal, könnyen olvasható összehasonlító táblázatokkal, logókkal, dátumokkal, árakkal és egyebekkel..

go-árak-összehasonlító táblázat-plugin

A Go Responsive Pricing & Compare WordPress beépülő modul tökéletesen összehasonlító táblázatokat készíteni szinte bármi számára. Adjon hozzá képeket, videókat, szolgáltatási listákat, ikonokat és még sok másat, hogy az olvasók eldönthessék, melyik a legmegfelelőbb számukra. Az árazási táblázatok nagyszerű módja a hasonló ajánlatok (például tárhely vagy témacsomagok) összehasonlítására és ellentmondására..

woocommerce-össze-termékek

Ha a két prémium lehetőség nem szerepel a költségvetésben, akkor a WooCommerce Termékek összehasonlítása ingyenes WordPress plugin egy egyszerű módszer a termék-összehasonlítások hozzáadására a WooCommerce áruházához.

Termék áttekintő oldalak

Ma fényt sütünk erre a területre. A termékértékelési webhelyek szakértői véleményeket tartalmaznak az Ön által használt vagy tesztelt termékekről. Üdvözölheti azon felhasználók véleményét is, akik a múltban az adott terméket a tartalom gazdagítására használják. Kapsz kapcsolt jutalékot, amikor a viszonteladóhoz tartozó felhasználó vásárol vagy bármilyen más kívánt műveletet elvégz.

thereview-értékelés-vélemény-wordpress-téma

A Review WordPress téma egy stílusos recenziós magazin témája, amelynek egyszerű áttekintési lehetőségei vannak az olvasók számára, hogy értékeléseiket a sajátjaikon kívül hagyhassák. Ily módon a webhely látogatói bízhatnak a minősítésekben, és remélhetőleg kattintanak ezekre a kapcsolt hivatkozásokra.

taqyeem-értékelés-vélemény-plugin

Ha véleményeket szeretne hozzáadni a jelenlegi webhelyéhez, ellenőrizze a Taqyeem Értékelések és vélemények WordPress bővítményt. Látszólag semmi, amit ez a besorolási bővítmény nem hozhat létre korlátlan színű, korlátlan felülvizsgálati kritériumokkal, egyedi betűtípusokkal és több áttekintési stílustal.

wp-termék-felülvizsgálat

Egy fantasztikus ingyenes lehetőség a A WP termékismertetője ingyenes WordPress plugin amely szilárd lehetőségeket kínál egy ingyenes plugin számára. Hozzáadhat egyéni áttekintő ikonokat, testreszabható színeket, pro-con képességeket és még egy előtöltő funkciót is.

* * *

A nap végén az affiliate marketing az, hogy valaki más termékeit reklámozzuk, és így jutalékot szerezzünk. Mindenesetre kiküszöböli a termékfejlesztés unalmas folyamatát, azaz könnyedén beállíthatja webhelyét, és néhány hónapon belül megkezdi a keresést. Ez azt is jelenti, hogy több ideje van a tartalomfejlesztésre és a marketingre koncentrálni.

Ha ehelyett affiliate programot szeretne létrehozni, akkor tudja, hogy termékeinek népszerűsítéséhez olvassa el a legjobb társult program-bővítmények útmutatóját.

Miért használja a WordPress programot?

Nyilvánvaló, hogy a WordPress gyönyörű, de sok más oka is van annak, hogy még a nagy márkák is használják és szeretik a WordPress-t. Csak megismerjük azokat az okokat, amelyek miatt a WordPress-t kellene a leányvállalati webhely táplálására használni.

Könnyű és sokoldalú

Kezdetnek a WordPress könnyen beállítható, megtanulható és használható. Noha a kódolási készségek időnként hasznosak lehetnek, nincs szüksége kódolási ismeretekre a WordPress társult webhelyének felépítéséhez. Szüksége van csak a megfelelő WordPress témára és a beépülő modulokra, és meg van állítva. Ezenkívül a könnyen elérhető WordPress témák, beépülő modulok, kiegészítők, szkriptek és kiterjesztések a WordPress-t nagyon sokoldalúvá teszik..

Keresőmotorbarát

A WordPress keresőmotor-barát, tiszta kódra épül és a legjobb webes szabványokat követi – mindezt a keresőmotorok csábítására. Úgy értem, a Google és a hasonló személyek szeretik a WordPress blogokat, és ha integrálhat egy blogrészt az áttekintő oldalához, akkor könnyen jobb pontozást szerezhet és növelheti a konverziót.

Az értékes blog emellett erősíti a felhasználók bizalmát, pontosan azt a minőséget, amelyre szüksége van a jutalékok fel- és feltartásához. A SEO tovább erősítheti webhelyének a Google felé történő elküldésével és az ilyen pluginek használatával Yoast SEO.

Integrálja a hirdetéseket egyszerűen

A kütyü segítségével könnyen integrálhatja hirdetéseit a WordPress-alapú társult webhelyén, maximalizálva keresőképességét. Csak illessze be a hirdetések HTML kódját a Szöveg widget, és helyezze el bárhová, a témától függően. Néhány témának speciális hirdetési területei vannak a fejlécben, többek között.

nagy Support

Kevés (ha van) tartalomkezelő rendszer összehasonlítható a WordPress-szel a közösség szempontjából. A WordPress nagyszerű közösséggel rendelkezik. Ez a közösség nagyszerű forrása a ingyenes és élénk támogatásnak, amelyre szükséged lesz, amikor felépíti társult vállalkozását.

A bloggerek, a tanácsadók, a közreműködők, a fejlesztők és a szakértők közül többek között a legjobb támogatást kapjatok, amiről valaha is álmodhattok..

Ehhez készítsünk egy társult webhelyet a WordPress használatával. Az első dolgok először, amire szükséged lesz?

Amire szükséged van

vándorló-to-a-new-wordpress-host

 • A legjobb WordPress tárhely – Az Ön társult webhelyének szupergyorsnak kell lennie a jó felhasználói élmény érdekében. Nincs szükség leállásokra az ismétlés során, és határozottan nem akarja elveszíteni webhelyét hackerek számára. Ezenkívül elegendő szerver erőforrásra van szüksége a webhely növekedéséhez. Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress tárhelyet, a hátad lefedve van. Ha gyors javításra van szüksége, javasoljuk a WPEngine alkalmazást a többi legjobb WordPress gazdagép között.
 • Domain név – tegye rövidre (legfeljebb 3 szó) és emlékezetes legyen. Gondolj nagyszerűen és mélyen a jövőbe. Csináld halasztóvá, ha tudod, csak ne menj a fedélzeten. Légy kreatív, és amikor készen állsz, megveszek minden domain-t a Namecheap-től.
 • Kiváló WordPress-téma – Vegyen részt egy sokoldalú, lehetőleg többcélú témával, amely kiemeli az Ön véleményeit. Ha a Total WordPress témára gondol, akkor a helyes úton halad.
 • Niche – Válasszon egy olyan nyaralást, amelyben szenvedélyes vagy ismeri. Sok időt töltene ezen a résen dolgozva, így jobb, ha élvezetes. Ön promóciós termékeket kínál ezen a réstől, és a srácok, akiket eladni fog, hogy értékeljék a szenvedélyüket.
 • Elég nagyszerű tartalom – Mi valóban elég tartalom? Folyamatosan tegye közzé véleményeket és blogtartalmakat hiba nélkül. [Könnyebb mondani, mint megtenni]
 • Türelem – erény

Hogyan lehet létrehozni társult webhelyet a WordPress használatával?

Most, hogy lefedtük a szükséges követelményeket tulajdonképpen építsd ki azt a társult webhelyet, amelyen az első bekezdés óta zavargunk. Kezdjük a legnyilvánvalóbb ponttal.

1. A WordPress Partner webhely beállítása

Egy kapcsolt webhely beállítása ugyanúgy, mint egy tipikus WordPress webhely beállítása. Mivel a felhasználóknak meg kell bízniuk az Ön véleményeiben, így továbbra is kereshetnek jutalékot nekik, ezért kevés gondolatot és időt kell fordítania a termékértékelő webhelyre. Egyszerűen nem botlik össze egy webhely véletlenül, és számíthat arra, hogy nyer.

Nem számít a felülvizsgált és népszerűsített termékek; a WordPress számos témával és plug-innel érkezik, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy professzionális értékelő webhelyet gyorsan létrehozhasson. Mivel a WordPress témákat könnyedén testreszabható, akkor nem is kell egy speciális áttekintési stílusú témát használni, bár ez nagy ugrás a helyes irányba.

Emellett a felülvizsgálati webhely felállítása magában foglalja a megfelelő WordPress tárhely kiválasztását, a WordPress, a témák és a pluginek telepítését és konfigurálását. Olyan egyszerű, mint A, B, C.

A WordPress telepítése könnyű feladat; sok webtárhely kínál egyetlen kattintással telepítőket, amelyek boldoggá teszik a munkádat. Most vásároljon bonafide tárhelyet a jól kidolgozott webtárhely-listánkból, és telepítse a WordPress-t saját domainjére. Adjon hozzá egy témát (például Total vagy egy ingyenes), és állítsa be a plug-ineket (erről egy pillanat alatt bővebben).

Van néhány kiváló WordPress-áttekintési téma is, így ne tartsd hátrányosan; nyugodtan vegye igénybe az Ön számára megfelelő megoldást. A fentiekben néhány nagyszerű példát megosztottunk, de valóban rengeteg más van az interneten. A WordPress-webhely telepítése után ideje elkezdeni fantasztikus tartalmak létrehozását. De először néhány mutatót.

2. Bölcsen válassza ki termékeit és társult partnereit

Ha a szíved benne van, nincs semmi baj a piszok-olcsó termékek népszerűsítésével. Az egyetlen hátránya, hogy sokkal több embert kell átalakítania, hogy jelentős jövedelmet szerezzen a társult vállalkozásától.

Gondolj rá, ha minden eladott 10 dolláros eladás 10% -át kapja, akkor 1000 embert kell átszámítania, hogy havonta 1000 dollárt érjen el. Ha viszont minden 1000 dollár eladás 10% -át kapja, akkor csupán 10 konverzióra van szüksége ahhoz, hogy havonta 1000 dollárt érjen el. Nézze meg, hová megyek ezzel?

Ugyanez a helyzet az affiliate partnerekkel, más néven a programokkal, amelyekre megy. Fogok elkerülni egy olyan társult programot, amely mondjuk az összes eladás 10% -át azoknak a srácoknak a javára, akik 50% -ot kínálnak, és az összes többi tényezőt, beleértve az árat, állandónak tartják.

Szeretné reklámozni a fényképezőgépeket a fényképezési blogján / véleményoldalán keresztül? Először nézzen meg néhány kamerakereskedőt, és válassza csak a legjobb társult programokat. Kedvezőek a feltételek? A kifizetés elég nagy-e ahhoz, hogy fenn tudja tartani a kapcsolt vállalkozását? Széles termékkínálatot kínálnak? Jó hírneve van a piacon? Sikeres az affiliate programja? Hogyan kezelik a jelenlegi leányvállalataikat? Ez csak néhány olyan tényező, amelyet figyelembe kell venni a termékek és partnerek kiválasztása során.

Ne felejtse el, ha csak azért hirdet reklámokat, hogy jutalékot adjon ki a felhasználóitól, a márka imázsod szenvedni fogja az insolenciájának. Gyorsabban kikerül egy vállalkozást, mint amennyit fel tud építeni.

Nyilvánvaló, és ezt már említettük, különösen akkor kell követnie szenvedélyét, ha ön a tartalmat írja. Ha emlékeztetőre van szüksége, akkor azoknak az embereknek írok, akiket érdekli az Ön által hirdetett termékek – más rések rajongói, amint azt Shaun Quarton mondja. Ha nem szenvedélyesen támogatja a reklámozott termékeket, de a szakmában van, mert a rés jövedelmező, akkor ezek rajongó „…egyenesen élettelen, inspirálatlan tartalmat fog látni.”

Ennek a szenvedélynek és a tartalom üzletnek a szempontjából a végső soron reklámozott termékeknek kapcsolódniuk kell a tartalomhoz. Egyszerűen nem beszélhet tévékészülékről, majd megfordulhat, és elősegítheti a műtrágyát. Ez utálatos a tartalommarketing világában.

A továbblépéskor ne hagyja figyelmen kívül az ismétlődő jutalékokat, például az előfizetéseket, amelyek jutalékokat fizetnek, amikor az előfizető megérinti a megújítás gombot. Remek passzív jövedelem nagyszerű forrása lehet, amelynek felállításához kevés erőfeszítésre van szükség.

3. Adjon hozzá sok jó minőségű tartalmat

laptop-blogger-tipizálás

A tartalom az, és valószínűleg ezt már egymilliószor hallottad már, király. Te is piacra dobhatod az értékelő webhelyet, mint például Őrült férfiak, de ha nincs olyan tartalma, amely arra készteti a felhasználókat, hogy a linkekre kattintanak, és tulajdonképpen vásárol, sehova nem megy.

Arról, hogy miként lehetne nagyobb forgalmat elérni a WordPress-webhelyre, megvitattuk, hogy miért fontos a magas minőség. Függetlenül attól, hogy véleményeket vagy blogbejegyzéseket ír, tartalmának a legmagasabb szintűnek kell lennie – vagy legalább jobb, mint a versenytársé. Arra kell törekednie, hogy hozzáadott értéket nyújtson a felhasználó döntéshozatali folyamatához.

Tartalmának minden választ meg kell adnia az olvasónak a vásárláshoz. Nézze meg, mit csinál a versenyed, és menjen egy mérfölddel tovább. Leányvállalati webhelyének kell lennie az utolsó forrásnak, amelyet a vevő meglátogat, mielőtt a zöld felhasználásra kerül.

Végezzen kulcsszó-kutatást annak meghatározása érdekében, hogy mit keresnek a felhasználók. Használja tartalmát a felhasználói fájdalomkezelés kezelésére, és megvan a maga alapja a fenntartható üzleti vállalkozásnak. Végül is csak akkor keres, ha megoldja a felhasználói problémát. És egy kapcsolt webhelyen egyszerűen megmutatja nekik, hogy az Ön által ajánlott termék miért a megfelelő megoldás. Ennél nem lehet könnyebb.

Profi tipp: A minőségi (értékes, releváns, friss) tartalom bizalmat fog kelteni az olvasókban.

Tartsa friss tartalmat, mert – az elavult nagyon rossz. Kövesse nyomon a rések tendenciáit, és mindig a hullámot fogja követni, ahelyett, hogy követené. Vannak ünnepi ajánlatok? Nagyszerű fülkeközpontú hírek, amelyek nagyszerű blogbejegyzéseket eredményezhetnek? Érintse meg ezt, és maradjon a verseny előtt. Eszközök, mint például Google figyelmeztetések és Google Trends többek között hasznos lehet ebben a törekvésben.

Adjon hozzá sok tartalmat – tíz blogbejegyzés és öt beszámoló nem fog megvásárolni a Disneyland-i utazást. Rengeteg forgalomra és jobb SEO rangsorra van szükség, és mindkettő elérésének egyetlen módja a magas minőségű tartalom következetes közzététele. Megjegyzés: Minél több a tartalom, annál több lehetőséget kell feltenni a társult linkekre. Így van, linkjeit többek között blogbejegyzésekbe, oldalakba, áttekintésekbe, esettanulmányokba, interjúkba, podcastokba és videókba helyezheti el.

Összességében arra kell törekednie, hogy szakmailag bemutatott áttekintéseket tegyen közzé. Kövesse folyamatosan a minőségi tartalmat. Ó, egyébként, ne felejtsd el ezeket a részleteket beilleszteni az üzleti tervbe. Sajnos ezt nem említettem korábban. Szüksége van egy üzleti tervre; minden vállalkozásnak stratégiára van szüksége.

4. Hirdesse a WordPress Partner webhelyét

A kiváló minőségű tartalom közzététele mellett tudatos erőfeszítéseket kell tennie a webhely népszerűsítésében. Tegyen meg mindent, ami a látogatói vonzására szolgál, csak ellenőrizze, hogy taktikája törvényes-e, vagy feldühíti a Google kedvelőit, és rossz hírnevet szerez. Hirdesse webhelyét online és offline módon – a pokolba hozza belőle. Így növelheti a forgalmat a WordPress-webhelyre az induláshoz.

5. Figyelemmel kíséri teljesítményét

Még a legjobb terv mellett is rugalmasnak kell lennie, és ennek megfelelően alkalmazkodnia kell a WordPress kapcsolt vállalkozásának felépítésekor. Folyamatosan fejlődsz, mielőtt aranyat sztrájkolsz. Mielőtt megtalálná a tökéletes formulát, néhányszor meg kell változtatnia a taktikát és a stratégiát. Elkerülhetetlen.

Mint ilyen, figyelemmel kell kísérnie és kezelnie kell webhelye teljesítményét. Kísérleteznie kell különféle típusú tartalmakkal, és el kell távolítania a rossz teljesítményű termékeket. Eszközök, mint például ahrefs és A Google Analytics többek között sok betekintést kínál az üzleti életébe.

Eszközök és források a WordPress Vélemények webhelyéhez

Azok az eszközök, amelyeket végül a WordPress társult webhelyének felépítéséhez használ, teljes mértékben az üzleti igényeitől függenek. Itt van egy általános szakemberek listája, amelyekre szükséged lesz a következő nagy társult webhely felépítésekor:

 • iThemes biztonság – Tízszeresére erősítse meg a biztonságot. Fontolja meg a HTTPS használatát is. Olvassa el a WordPress többi biztonsági intézkedését
 • WordPress biztonsági mentési megoldások – nyugalmat ad, tudván, hogy helyreállíthatja webhelyét, ha valami rosszra fordul
 • Yoast SEO – Véleményem szerint a legjobb WordPress SEO bővítmény
 • Google Analytics a WordPresshez – Követnie kell a statisztikákat, hogy javulást lehessen elérni
 • Viszlát Captcha – A spamrobotokat automatikusan elkaphatja, mielőtt visszajelzéseket készít. Nincs irritáló captcha sem!
 • Akismet – Ez egy népszerű és hatékony spamkezelő plugin
 • A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez
 • Csinos link mert le kell rövidítenie és el kell takarítania a kimenő affiliate linkeket
 • WP áttekintés – Készítsen lenyűgöző áttekintő üzeneteket és összefoglalókat
 • AzonPress – Helló Amazon leányvállalatok!
 • W3 teljes gyorsítótár – A webhely sebessége manapság a Google rangsorolási tényezője. A WordPress-fiókjának szupergyorsan kell betöltenie, tehát mondjon igennel már a gyorsítótár-bővítményhez

Népszerű társult programok

Végső gondolatok

A jövedelmező WordPress társult webhely felépítése időt és erőfeszítést igényel, ezért ne számítson arra, hogy egy éjszakán keresztül megöl. Ez nem egy gyors meggazdagodás, hanem egy olyan vállalkozás, amelynek minden előnyét megkapja az Ön birtokában lévő üzleti szemlélet.

Összességében elképzelhető, hogy létrehozzon egy WordPress társult webhelyet, és egészséges profitot fordítson. Az interneten sok webhely függ a jutalékoktól és növekszik azoktól, tehát igen, ez egy életképes üzleti modell. Csak játssza jól a kártyáját, és gyakoroljon némi türelmet. Legyen cápa, és bölcsen fektesse be forrásait. A következő alkalommal ne feledje, hogy a sparring edzés alatt áll. Íme a sikerhez: Helló!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector