Hogyan lehet létrehozni egy kisvállalati WordPress webhelyet

Hogyan lehet létrehozni egy kisvállalati WordPress webhelyet

Döntöttél egy kisvállalkozói webhely elindításáról? Nagyon fontos felismerni egy erős online jelenlét létrehozásának szükségességét, és ennek egyik legjobb módja egy kisvállalkozású WordPress webhely. Miért a WordPress? Mivel a WordPress kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára! Ez szilárd alapot és jó esélyt biztosít vállalkozása számára a potenciál teljes körű feltárására az interneten. A WordPress segítségével könnyedén felépítheti márkáját, online értékesítheti vállalkozását, és a weblapja által kínált minőségi tartalom révén meghatározhatja identitását.


Míg webhelyének könnyen elérhetőnek kell lennie a célpiac számára, és kérjük, esztétikai preferenciáikat kérjük. Azt is el kell mondania a márka történetét, különböznie kell a versenytársaktól, és bemutatnia kell magát a leendő ügyfelek számára. Itt az elfoglalhatóság az, hogy a kisvállalkozásod által megvalósított tervezés és az általa létrehozott tartalom révén képes legyen kommunikálni az ügyfelekkel arról, hogy Ön megbízható, hiteles erőforrás.

Nos, hogyan fogsz létrehozni egy kisvállalati WordPress webhelyet? Íme néhány kulcsfontosságú lépés és tipp, amely segít az Ön kezdeti lépéseiben.

A webhely felállítása: a legelején

Ha túlterhelten érzi magát a saját webhelyének felállításának kezdeti lépésein, csak olvassa el tovább, és mi segítünk. Gondoljon jól a jövőbeli webhely megjelenésével, funkcionális funkcióival, címével és így tovább. Felszerelheti kisvállalkozásának WordPress webhelyét a fentiekkel, figyelemmel kísérve vállalkozásának célpiacát, keresőmotorjait és márkájának sajátosságait.

Találja meg a jó tárhely szolgáltatást

WordPress tárhely

Minden weboldal központi eleme a jó tárhely. Mivel egy kisvállalati WordPress webhelyet épít, javasoljuk, hogy hagyja ki a megosztott vagy alapvető felhő-tárhely-terveket, és keressen valamit kezelt. Konkrétan azt javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a lendkerékre, a Kinsta-ra vagy a WP Engine-re (amelyet a WPExplorer használ). E három vállalat a legmagasabb szintű, teljes mértékben menedzselt WordPress tárhelyet kínál. Ez azt jelenti, hogy gondoskodnak a szerver hardveréről, szoftveréről, biztonságáról és egyebekről az Ön számára, így összpontosíthat vállalkozása építésére.

Válassza ki és regisztrálja a domain nevet

A WordPress webhelyének a kisvállalkozásának tárhelyén kívül domain névre is szükség lesz. De nem csak egy régi alkotó név fog tenni. A webhely domain nevének egyaránt márkázhatónak és emlékezetesnek kell lennie. Miért olyan fontos? Mivel a domain név képviseli az Ön vállalkozását, és gyakran formálja az ember első benyomását a szolgáltatásokról. Ezért relevánsnak kell lennie a márkája számára, és emlékezetesnek kell lennie a látogatók számára. Emlékezzenek rá, és térjen vissza újra és újra webhelyére.

Sablonmonster márkaépítés

Példa: Template Monster Branding

Az alábbiakban bemutatjuk a megfelelő domain név kiválasztásának szempontjait:

 1. Tartsa tömören. Körülbelül három vagy négy szóból álló domain név figyelemmel kíséri az emberek figyelmét és könnyen megjegyezhető.
 2. Ne használjon kötőjeleket vagy számokat a domain névhez. A lényeg az, hogy az emberek gyakran elfelejtik definiálni a kötőjeleket, vagy rossz helyre teszik őket, amikor gépelnek vagy megosztanak domain nevet. A számokat illetően az embereket néha összezavarják, nem tudják biztosan, hogy a szám helyesen van-e megadva, vagy numerikus formában kell azt megadni. Nem akarja, hogy az emberek rossz webhelyre jussanak kötőjelek vagy számok beillesztése miatt a vállalkozás domainjébe, ugye??
 3. Könnyítse megfogalmazását, beírását és helyesírását. A domain név egyszerűvé tételével növelni fogja annak megosztásának valószínűségét. Az embereknek könnyen meg kell mondaniuk hangosan, gépelni vagy pontosan megmondani.
 4. Győződjön meg arról, hogy domainneve könnyen megjegyezhető és társítható a márkájához. A nyilvánosság online megtalálja Önt és megosztja másokkal a domain név segítségével. Ezért relevánsnak kell lennie a márkájának, és tökéletesen reprezentálnia kell. És ne felejtsük el, hogy viszonylag könnyű visszahívni, miután látta vagy hallotta. Vége a márkás domain névnek egy ismerős kiterjesztéssel. A „.com” kiterjesztés valószínűleg a legismertebb (a meglévő domainnevek 75% -a). Fontolja meg, hogy ezzel véget vet-e, és hogy könnyebben emlékezzen az emberekre még az idő múlásával is.

GoDaddy 0,99 USD domain név

Szerezd meg új domain neved a GoDaddy-nál kevesebb, mint egy dollárért (az első évben), ha a linket használja! Nagyon jó ideje a márkajelzés megújítása vagy egy új blog elindítása, és mentése a fantasztikus új URL-re.

Szerezzen be egy domaint a GoDaddy-től

Logó tervezés

Csakúgy, mint a webhely domainneve, a vállalati logó is része a márka identitásának. Segít az embereknek, hogy emlékezzenek rád. Szeretne egy fantasztikus logót a kisvállalkozás WordPress webhelyén, és tartós benyomást kelt a felhasználóira? Mi teszi a nagyszerű logót? A szempontok az iparágtól és az üzleti vállalkozás típusától függően változhatnak, azonban vannak minden közös logó közös elemei, amelyek kiváló logó státuszt szeretnének elérni..

Sablonmonster: Logók

Példa: Bevásárló logó sablon

Logójának kapcsolódnia kell a márkához vagy a termékéhez

Ne értsd félre – logójának nem feltétlenül kell ábrázolnia az Ön által kínált terméket, de ennek valamilyen módon kapcsolódnia kell ahhoz, hogy mi a márkája. Beépíthet egy elemet, amely megmutatja márkájának személyiségét, értékeit, vállalkozásának működését, az ügyfelek által kínált szolgáltatásokat stb..

Eltér a versenytől

Logójának megjelenése és megjelenése szempontjából egyaránt eltérnie kell versenytársaitól. Ha logója hasonló a versenytársához, ez összetévesztheti a fogyasztókat, és megakadályozhatja őket abban, hogy a fejükben megkülönböztessék márkájának identitását.

Logójának alkalmasnak kell lennie az interneten való elhelyezésre

Az Ön logója számos módon megjelenik, több csatornán, mind digitálisan, mind nyomtatott formában. Gondoskodnia kell arról, hogy logója mindenütt tökéletesen megjelenjen, legyen az a webhely kezdőlapja vagy a névjegykártya. Ez azt jelenti, hogy használunk kiváló minőségű és retinakész állapotú png, svg vagy akár ikon betűkészleteket.

Nincs figyelmetlenség

Logójának tökéletesen össze kell kevernie a kisvállalati WordPress webhely többi esztétikáját. Nem szabad elvonni a felhasználót a tartalomtól és a formatervezéstől. Tehát tartsa annyira egyszerű logóját, hogy a márka javára működhessen.

Tegye webhelyét barátságossá

A reakcióképesség nem valami választható vagy remek, ha a kisvállalkozás webhelyén szerepel. Ez csak egy kötelező funkció. Tudja, hogy hány internetfelhasználó rendelkezik okostelefonnal? 80 százalék! Gondolod, hogy az okostelefonok tulajdonosai mobil eszközökkel szeretnék hozzáférni webhelyéhez? Természetesen akarják.

Gondoskodnia kell a mobil eszköz szerelmeseinek kényelméről, és kitűnővé kell tennie a webhelyen szerzett tapasztalataikat. A kisvállalati WordPress webhelyének megfelelő formátumúnak kell lennie a képernyő számára, és teljes mértékben működőképes. Javasoljuk, hogy használja A Google Search Console mobilbarát tesztje annak ellenőrzésére, hogy weboldalai kompatibilisek-e a weboldalakkal. Ha webhelye nem felel meg a mobil eszköz felhasználói elvárásainak, elveszíti a hitelességét, és az emberek később nem látogatják meg azt..

Zoomin fotós portfólió WordPress téma

Természetesen választhat egy reagáló webhelysablont, például a fent bemutatott Zoomin témát. Pénzt fizethet a kéznél lévő eszközökön, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban reagál. Vagy ha már van olyan témája, amelyet szeretsz, használja a tippeket, hogy a WordPress mobilbarát legyen.

Webhelyének optimalizálása: Kezdeti lépések

Miután megtette az első lépéseket a kisvállalati WordPress webhely létrehozásához, töltsön el néhány extra időt és optimalizáljon. Íme néhány kulcsfontosságú módja annak, hogyan alakíthatja ki webhelyét az olvasók számára.

Tartalom fejlesztése

Egy kisvállalati WordPress webhely fejlesztésekor a kezdetektől tartsa szem előtt a SEO-t. Az összes tartalmának, valamint a marketing erőfeszítéseinek úgy kell működniük, hogy a webhelyet a keresőmotorok rangsorának tetejére állítsák, hogy több ember láthassa online.

Yoast SEO plugin

Segítségre van szüksége a helyszíni SEO-val kapcsolatban? A Yoast az egyik legjobb bővítmény, amelyet telepíthet a webhely tartalmának optimalizálása érdekében. Yoast SEO hozzáadott lehetőségeket tartalmaz az xml webhelytérképekhez, az oldalcím optimalizálásához, a tartalmi SEO ellenőrző listákhoz és még sok máshoz.

Ajánlat értéke

A webhelyén kifejlesztett és közzétett tartalomnak meg kell oldania a látogatók problémáit, vagy meg kell adnia számukra azt, amit akar vagy szükséges. Releváns, megbízható információkkal tegye webhelyét vezető réssé a résében. Ne csak egy újabb hely legyen a bolyhok, vagy ugyanazok a anyagok, amelyek másutt elérhetőek.

Bónusz tipp: Használhat bizalmi jeleket, például ajánlásokat, közösségi linkeket, megbízhatósági jeleket, ssl-t és így tovább, hogy megmutassa az ügyfeleknek és az új látogatóknak, hogy bízhatnak az Ön webhelyén..

Válassza a minőséget

Tudjuk, hogy nyilvánvalónak tűnik, de a webhelyén közzétett tartalomnak magas színvonalúnak kell lennie, pontatlanságokat, helyesírási hibákat és rossz nyelvtanokat tartalmaznia. Ne plagizáljon – szánjon rá időt saját tartalom létrehozására a semmiből. Ha webhelye hibákat vagy nem eredeti tartalmat tartalmaz, elveszítheti a látogatók bizalmát, valamint a keresőmotorokban történő rangsorolás lehetőségét.

Fókuszban a kulcsszavak és kifejezések

Használat megfelelő kulcsszavak és kifejezések az egész webhelyen. Ez elősegíti a keresőmotorok számára történő optimalizálást, és megjelenítését további keresési eredményoldalakon. Más szavakkal, a releváns kulcsszavak biztosítják, hogy webhelye megjelenjen a célközönség kereséseinél.

Nagy felbontású képek

A csak szöveget tartalmazó weboldalt nehéz felvenni. A felhasználó gyorsan elveszíti a koncentrációt. Még ha a szöveget egy szakértő is írta, és hasznos információkat tartalmaz, akkor ritka ember olvassa el, ha egy óriás blokkban jelenik meg. Töltse le a szöveget vizuális elemekkel. Egy ravasz trükk az olvasók figyelmének felkeltése és érdeklődésük felkeltése.

Az olyan látványtervek, mint az infographics, a képek, a grafikonok, a diagramok, a videók és a gif sokkal több figyelmet keltenek, mint a szavak, és hosszabb ideig megtartják. Ez még nem minden, a webhely vonzó vizuális elemeinek használata segíthet abban, hogy minél több bejövő linket és megosztásot szerezzen.

Bónusz tipp: Szánjon időt a WordPress képeinek optimalizálására, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az oldalai gyorsan betöltődnek és SEO-barátságosak-e.

Van egy tartalom marketing stratégiája

Mi a tartalommarketing? Mint Tartalommarketing Intézet mondja, a tartalommarketing stratégiai marketing megközelítés, amelynek célja az értékes, releváns és következetes tartalmak létrehozása és terjesztése, egyértelműen meghatározott közönség vonzása és megtartása érdekében – és végül a nyereséges ügyfelek fellépése érdekében..

Az online marketing, amelyet blogok, videók, közösségi médiabejegyzések, e-mail hírlevelek stb. Útján valósít meg, lehetővé teszi a márka promócióját releváns tartalom révén, amelyet a márka említése nélkül is létrehoztak. A kisvállalati WordPress webhelyére létrehozott tartalom nem csak ott megosztható, hanem a közvetlen forgalom felhívásához is.

A márkájú tartalom marketing stratégiájának céljai eltérhetnek a többi stratégiától. Ennek ellenére két tartalmi szempontból közös a tartalom marketing stratégiája. Ezek márkanév és a konverziók növekedése. Ragadja meg a célközönség figyelmét azáltal, hogy létrehoz egy érdekes és hasznos tartalmat a közönség számára, valamint kövesse nyomon azokat, akik interakcióba lépnek az Ön tartalmával, és lehetőséget ad nekik arra, hogy kapcsolatban maradjanak a márkáddal.

Hozzon létre olyan tartalmat, amely önmagát eladja. Ne írjon olyan közönséges dolgokat, amelyek az interneten bárhol megtalálhatók. A probléma az, hogy olyan tartalom közzététele, amely nem járul hozzá a márka identitásának megteremtéséhez az emberek fejében, és hasonlóan néz ki, mint amit a versenytársak már megtettek. Ha helyesen hajtják végre, akkor a tartalommarketing lehetőséget nyújt számtalan előnye élvezetére:

 • A keresőmotorok rangsorolása növekszik. Amikor a megfelelő kulcsszavakat és kifejezéseket használja a megosztható tartalom közzétételével továbbfejlesztett marketing kampányaiban, az Ön weboldala megfigyelhető növekedést mutat a keresőmotorok pozícióiban..
 • Növekszik a forgalom. Az agresszív promóciót nem tartalmazó eredeti tartalom felhívja a közönség figyelmét és felkelti az érdeklődést. És miután felhívta a figyelmet és felkeverte a célérdeklődést (jó CTA-k használatával), kisvállalkozása képes lesz nagyobb forgalmat irányítani a webhelyére.
 • Márkájának fejlesztése a célpiacon belül. Amikor a közönség igényeihez igazodó és a márkához kapcsolódó tartalmat hoz létre, ez erős kötelékeket hoz létre közted és a közönség között. Azok az emberek, akik látják az Ön tartalmát, képesek lesznek két véget összerakni és megnézni az Ön webhelyét többször.
 • Új ügyfelek felvétele. Ha a tartalom marketing helyesen zajlik, könnyebb az emberek elérése olyan emberekkel, akiket egyébként nem érnek el. Több csatornát felkarolhat online, és megoszthatja a célközönséggel az új lehetőségek elérése érdekében.

Linkek készítése a forgalom növelésére

A kapcsolatépítés egy szükséges elem, amely mind jobb SEO, mind a webhelyére irányított forgalom szempontjából egyaránt jelent. Ezenkívül a webhelyére más, tisztességes forrásokból épített megfelelő linkek hitelességet adnak webhelyének, és megbízható információforrásnak tekintik.

El kellene mondanunk, mi az a kapcsolatépítés? Ez egy folyamat, amellyel a weboldalra mutató linkek visszatérhetnek más minőségi webhelyekről. Hogyan szerezzük meg ezeket a linkeket? Használhat vendégküldő, infographics vagy akár GYIK-oldalakat, amelyek visszavezetik az embereket az Ön webhelyére, amikor rákattintanak egy ilyen jellegű tartalomra mutató linkre.

A kapcsolatépítés valóban jelentős jelentőségű egy megbízható webhely létrehozásában kisvállalkozása számára, amely nagyobb forgalmat eredményez az interneten más helyekről.

Márka identitásának továbbfejlesztése és követése

Az interneten közzétett mindennek következetes hangon kell beszélnie, amely közvetíti a márkáját és személyiségét. Mindenkinek, aki eljön a kisvállalkozás WordPress webhelyére, képesnek kell lennie arra, hogy azonosítsa a márkájának lényegét, és kövesse az összes hírét és tevékenységét. Íme néhány tipp a személyazonosság megszilárdításához és a következő online létrehozásához.

Futtasson egy blogot

A webhelyén megjelenő blogbejegyzések révén kisvállalkozásuk felépítheti szakterületét, és értékes tartalommal szolgálhat a fogyasztók számára, amelyeket ezután emlékeznek és megoszthatnak másokkal online.

Egyszerű Author Box bővítmény

Használhatja a weboldal vendég blogjának erejét is. Az a személy, aki úgy dönt, hogy közreműködőként hozzájárul webhelye blogjához, jól illeszkedjen a márkájához és imázsához. Emellett új látogatókat vehet fel a webhelyére, amelyek esetleg egyébként nem érkeztek oda, a vendég közreműködőjének online követése révén. Ha úgy dönt, hogy vendégbejegyzéseket szeretne fűzni a blogjába, fontolja meg a Egyszerű szerző doboz linkeket tartalmaz a vendég szerzője webhelyére és a közösségi profilokra.

Kapcsolja össze webhelyét a közösségi médiával

Helyezzen el linkeket az összes vállalati közösségi média-fiókkal a webhelyén. Jellemezze őket a várható helyeken, ahol a látogatók könnyen megtalálják a közösségi média ikonjait. Például jól láthatóan közzéteheti őket a honlapon vagy egy kattintható, egyértelműen címkézett lapon. Ezek a kis közösségi médiasegítők tartósan követik a márkáját egy dedikált közösségi közösség révén.

AddThis Social Share plugin

Ha témája még nem tartalmazza a társadalmi kapcsolatokat és a beépített közösségi megosztást, fontoljon meg egy olyan plugint, mint például AddThis Share Buttons. A beépülő modul több mint 200 közösségi hálózat gyors megosztási hivatkozásait integrálja, és könnyű stílusbeállítási lehetőségeket is tartalmaz, hogy a gombjait a többi weboldalhoz igazítsa..

Gyűjtse össze a látogatói információkat és növelje a konverziók számát

Minden lehetőséget használjon elérhetőségi adatainak összegyűjtésére. Ne veszítse el esélyét, amikor a látogatók az Ön webhelyére érkeznek, és többet megtudnak az Ön vállalkozásáról, márkájáról és szolgáltatásairól. Ösztönözze őket arra, hogy osszák meg elérhetőségi adataikat a webhely nagyszerű tartalma, a hírlevél feliratkozási űrlapja vagy az ingyenes e-könyv letöltésének felajánlása alapján..

MailChimp a WordPress számára

A látogatók e-mail címeinek hírlevél-előfizetéssel történő összegyűjtése a vállalkozásának egy módja a konverziók számának növeléséhez. A hírleveletől függően olyan plugint használhat, mint a MailChimp a WordPress számára a hírlevél regisztrációs űrlapjának zökkenőmentes integrálása a webhelyen. Konvertálja az első webhely látogatói hűséges ügyfelekké, ha vonzó tartalmat ad nekik, majd hírlevelein keresztül folyamatosan tartja velük a kapcsolatot az e-mail címeikbe.

Keresse meg piaci rést

Nem tudja eladni termékeit / szolgáltatásait mindenkinek. Ez a rossz stratégia a webhely tartalmát tekintve túlságosan általános lesz, hogy bárkivel valóban vonzzon és kapcsolatba kerüljön. Jobb, ha megtalálja webhelyének megfelelő rést, és keményen dolgozik az igényeinek kielégítése érdekében. Szűkítse a hangsúlyt, és webhelye minél több embert vonz a piaci szegmens kisebb körébe.

Egéráram hőképezése

Nem biztos a célpiacán? Vagy talán nem biztos benne, hogy a résed olvasói mit kattintanak? Ezután végezzen piackutatást ennek kiderítésére. Próbáljon ki egy olyan szolgáltatást, mint az egéráram hőkamerája, hogy megnézze, mire készülnek a látogatók. Végeztél? Most kezdjen el létrehozni olyan tartalmat, amely érdeklődik a célközönség számára, és használja a hőtérképeket a tartalom megfelelő rendezéséhez.

Kövesse nyomon a haladást a követőeszközök segítségével

Nincs értelme befektetni erőforrásait és létrehozni egy kisvállalati WordPress webhelyet, ha nem tudja, hogy az erőfeszítései megtérülnek-e vagy sem. Amint elkészíti weboldalát, futtassa a teljesítményét.

Google Analytics a WordPresshez

Használhat például egy átfogó online nyomkövető eszközt, mint például a Google Analytics, majd integrálhatja azt a WordPress irányítópultjába a ingyenes GADWP plugin az adatok összegyűjtése a webhely teljesítményével kapcsolatban. Ez az eszköz megmutatja, hány ember látogatja meg az Ön webhelyének minden oldalát, mennyi időt töltenek ott, mely más online csatornákon keresztül férnek hozzá az Ön webhelyéhez stb. Ezen információk birtoklása lehetővé teszi a teljes kép megtekintését jól működnek, és mit kell tovább javítani a továbblépéshez.

Rajtad a sor…

Nagyon sok szempont volt a cikkben, tehát nézzünk vissza néhány kulcsfontosságú elvitelre.

 • A jó tárhely és a WordPress témájának szakszerűen elkészített témája, amely kifejezetten az Ön kisvállalkozására vonatkozik. A WordPress webhely résében sok időt és pénzt takaríthat meg az első webhely elindításakor..
 • Készítse el kisvállalati WordPress webhelyét oly módon, hogy márkafejlesztés, lojális követés és általános megjelenés az interneten keresztül.
 • Készítse el tartalmát, hogy egyedi, kapcsolódó, érdekes és megosztható legyen a célközönség számára.
 • Ha kétségei vannak, használjon egy bővítményt funkciók hozzáadásához a kisvállalati WordPress webhely további optimalizálásához.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Vagy van még megválaszolatlan kérdése a kisvállalati WordPress webhely létrehozásáról? Hagyja gondolatait és benyomásait a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map