Hogyan lehet felhasználni a WordPress Blogot álmai munkájának földelésére?

Hogyan lehet felhasználni a WordPress Blogot álmai munkájának földelésére?

Van egy klisé a munkakeresésről, amely kimondja: “Nem az, amit tudsz, hanem aki ismered.” Noha ez a mondás nem mondja el az egész történetet, nem tagadhatatlan, hogy az életben létesített kapcsolatok hatalmas befolyást gyakorolhatnak a karrierje meghatározására. A „hálózatépítés” képességének hatékony megszerzése azonban a legjobban kihívást jelent, vagy talán lehetetlen is.


Ha munkát vagy akár teljesen új karriert keres, a blogolással lehet megoldást találni arra, hogy a nevét és a „személyes márkáját” megjelentesse az ideális munkaadóknak. Ha foglalkoztatással foglalkozó blogja van, akkor azonnal kitűnik a többi álláskereső közül. Talán még ennél is fontosabb, hogy blogod segíthet hatékonyan hálózatba lépni a saját területén előtt új pozícióra jelentkezik.

Ebben a bejegyzésben négy lépésben ismertetjük Önt, amellyel a blogod felhasználásával álmai állását feltöltheti. Nagyon sok területet fogunk lefedni, ideértve azt is, hogyan hozzunk létre egy személyes márkát, és hogyan használhatjuk fel a blogod, hogy jogosultságot szerezzenek a saját területén. Mire elkészültél, sokkal jobb helyzetben leszel, hogy biztosítsa álmaidat. Kezdjük el!

1. lépés: Adja meg blogja célját

A blog hatékonyságának biztosítása érdekében meg kell jelölnie azt. Ezt szem előtt tartva az első lépés a blogjának célja meghatározása.

Egy meghatározott céllal rendelkezhet egy kiindulási ponttal, hogy milyen típusú tartalmat kell létrehoznia. A cél az, hogy az Ön ágazatáról olyan perspektívát nyújtson, amelyet a munkaadók komolyan vesznek.

A blog célja meghatározásakor javasoljuk, hogy végezzen egy kis házi feladatot. Kezdje a következő három feladattal:

 1. Határozza meg jövőbeli álmai munkáját. Ha konkrétan tudod, mit akarsz csinálni álmai karrierje során, akkor segít meghatározni a célközönséget.
 2. Kutatási leendő munkáltatók. A munkáltatók felkutatása segít megérteni, hogy ezek a megfelelő célok-e a blogkészítés során.
 3. Állítsa be az álmai állásának személyes kritériumait. A helyes kritériumokkal rendelkezhet a kiindulási ponttal a tartalmi témákhoz.

Mire elkészült, tudnia kell, hogyan néz ki álmai állása, és mely munkáltatók kínálják ezt a munkát.

2. lépés: Készítse el portfólióját

A saját Total WordPress témánk sokoldalú, és különféle típusú portfóliókhoz felhasználható.

Az online portfólió hívókártyaként szolgálhat a leendő munkáltatók számára, és nagyszerű visszajelzést nyújthat a blog tartalmához. Szerencsére az egyik létrehozása könnyebb lehet, mint gondolnád a WordPress segítségével.

Először úgy dönt, hogy kiváló minőségű WordPress témát választ, erős portfólió-központú kialakítással. Miután ezt megszerezte, össze kell állítania egy listáját a teljesítményeiről, amelyek jó portfólióelemeket tesznek lehetővé. Ha nem rendelkezik (vagy sok) elemmel, amelyet felhasználhat portfóliójához, próbáljon meg létrehozni egy mintát vagy „színlelje” projektet a tehetségének bemutatására. Ügyeljen arra, hogy a portfóliójában felsorolt ​​minden elem jól illeszkedjen azokhoz a munkaadókhoz, amelyeket az 1. lépésben végzett kutatása során választott.

Most felveheti portfólió elemeit a WordPress webhelyére. (Ha még nem állította be webhelyét, most itt az ideje!) Ha kész, akkor javasoljuk, hogy kérje meg megbízható barátait és / vagy családtagjait, hogy vizsgálják felül portfóliójukat, és őszinte, konstruktív visszajelzést nyújtsanak neked. Ezzel a visszajelzéssel optimalizálhatja portfólióját mindaddig, amíg nem elégedett vele.

Ne feledje, hogy a portfólió soha nem készült el. Rendszeresen frissítse, hogy továbbra is a jelenlegi képességei és tapasztalatai legyenek bemutatva.

3. lépés: Használd a blogod, hogy növeljék tekintélyed

Portfólió Ingyenes WordPress Portfólió téma

Most, hogy van portfóliója a helyén, itt az ideje, hogy a blogjára összpontosítson. Használhatja azt, hogy megmutassa az ön által választott területen felmerülő autoritativitást, ami növeli az ön helyzetét a leendő munkáltatók szemében. Mint ilyen, minden közzétett bejegyzésnek arra a képre kell épülnie, amelyet megpróbál felépíteni.

Rengeteg útmutatást megtehetsz, amikor ötleteket szeretnél írni a blogbejegyzésekhez, de itt van néhány javaslat az induláshoz.

 1. Olvassa el a részleteket és / vagy hivatkozzon a portfóliójában szereplő projektekre. Ha lehetséges, utaljon vissza portfóliójára, és mi lenne jobb módszer erre, mint egy blogbejegyzés útján? Használjon hozzászólást a portfólió egy részének részletesebb megismeréséhez, vagy kínáljon alternatív szöget.
 2. Írj véleményeket. Ha van valami mondani az iparág állapotáról, a blogod platformként kell szolgálnia.
 3. Mutasd meg erősségeidet. Kétségkívül van története a pozitív múltbeli eredményekről (szakmai vagy egyéb); használja a blogot szappanként, hogy bemutassa a múltbeli tapasztalatokat, amelyeket a leendő munkáltatók kedvezően néznének ki.

Dióhéjban, bármi, amit megvitatsz, bizonyítania kell, hogy tapasztalt az iparában.

A szó közzététele szempontjából javasoljuk vendég kiküldetés amikor megkapod a lehetőséget. Ez nem csak az iratot adja ki nevének; A vendégbejegyzések csodálatos lehetőséget kínálnak arra, hogy visszatérjenek a blogodhoz.

4. lépés: Jelenítse meg a munkájához tartozó ajánlásokat

Ha valakivel dicsérettel dolgozott az elvégzett munka miatt, csodát jelenthet a készségeid és az ipari tekintély bemutatása érdekében. A dicséret felhasználásának legjobb módja az, ha beszámoló formátumban kapja meg, amelyet felhasználhat blogjában és portfóliójában.

A beszámolók beszerzése trükkös lehet. Szerencsére van néhány tipp, amellyel kiváló visszajelzéseket kaphat anélkül, hogy bosszantó lenne. A legegyszerűbb módszer egy rövid felmérés használata, amelyet az emberek a legmegfelelőbb módon tölthetnek ki. Szerszámok, mint Felmérési majom és ezek a WordPress közvélemény-kutatási és felmérési pluginok tökéletesen visszajelzéseket gyűjthetnek, hogy munkájukhoz ajánlást nyújtsanak.

Miután megkapta a véleményét, felveheti őket webhelyére. A legegyszerűbb módszer egy oldal létrehozása a beszámolókhoz, de vannak olyan plug-inek is, amelyek professzionálisabb munkát végezhetnek. Szerencsére útmutatót írtunk az egész folyamatról!

Következtetés

A WordPress blogjának munkakeresési eszközként történő kiaknázása lehetővé teszi, hogy a karrier hálózatépítést a következő szintre állítsa. Ez lehetővé teszi az iparág más szereplőivel való kapcsolattartást, és hiteles jelenlét megteremtését, amelybe a jövőbeli munkáltatók vonzódnak.

Kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan lehet blogját felhasználni álmai állásának megkeresésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map