Hogyan lehet felépíteni egy szabadúszó vállalkozást, egy átfogó útmutató a WordPress-hez

Építsen szabadúszó vállalkozást a WordPress segítségével

Ön született vállalkozó, önmagában kockázatvállaló. Az életed valamikor, akár a közelmúltban, akár a múltban úgy döntött, hogy „Hé, én magamnak vállalkozom”, és itt vagy. Talán nem erről van szó. Lehet, hogy csak imádja a 9–5-ös darálást, amelybe beragadt. Többet kell szüksége az életből. Ön arra vágyik, hogy szabadon legyen saját főnöke, és annak lehetősége, hogy végtelenül többet is keresjen.


Szabadúszó vállalkozást akar létrehozni, így bárhol és bármikor dolgozhat. Haza akar dolgozni, soha nem kell órákig ülnie a forgalomban. Azt akarja, hogy a pjs-ben dolgozzon, tulajdonképpen főzzen ebédet, és nézze meg a kedvenc show-epizódját a projektek között. Szeretne utazni a világon anélkül, hogy egész évben kellene nyaralni. Arra vágyál, hogy beleszeret az új kultúrákba, és valóban boldog.

Úgy érzi, hogy a bélben felkészült a kihívásra, és nem várhat meg pénzt az első csekke során. Talán az izgalom intenzív. Talán szereted az intenzív. Az intenzitás jó. Nos, az ambíciód csodálatos, de honnan kezdje??

A mai beküldés során néhány alapvető elemet áttekintünk, amelyeket figyelembe kell vennie (és végre kell hajtania) a WordPress alapú szabadúszó vállalkozás felépítése során. Készüljön fel az oktatásra, és még inkább az inspirációra, mivel ezek a tippek eléggé megkönnyítik a válogatott bajnoki vágyat és megérdemlik őket. Kész vagy? Essünk neki.

Döntse el az üzleti ötletet

Először is el kell döntenie az elindítandó és építendő vállalkozásról. Nem indíthat vállalkozást, csak hogy elindítsa – tudod – a fenébe, az izgalomért vagy a barátainak bemutatására. A legválasztottabb üzleti ötletét szenvedélyeid, tapasztalatai és ismeretei alapján kell vezetni. Amint azt a Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress-rel című részben láttuk, van néhány WordPress-hez kapcsolódó lehetőség, amelyekbe vállalkozhat. Csak meg kell találnod a szerelmed.

Kidolgozhat WordPress témákat és / vagy bővítményeket, ha rendelkezik webfejlesztési ismeretekkel, vagy elég szenvedélyes a tanuláshoz. Átalakíthatja magát tiszteletreméltó WordPress bloggerré, nyújthat WordPress tárhelyet és / vagy többek között élő WordPress támogatást kínálhat. Noha ezek jövedelmező lehetőségek, sok időt töltenek vállalkozásában és vállalkozásán dolgozva, ezért a legjobb, ha követed szenvedélyedet.

Azt is jól kell tudnia, hogy mit csinál. Hogyan fogja felajánlani egy szolgáltatást, ha nem az első dolog, ami a szolgáltatással kapcsolatos? A legfontosabb, hogy üzleti ötlete nem eshet az űrből. Annak elég realisztikusnak kell lennie, hogy megfeleljen egy bizonyos problémának; megoldásnak kell lennie a piacon. Egyszerűbben fogalmazva: termékeinek és szolgáltatásainak olyannak kell lennie, amit az emberek hajlandóak fizetni. Végül bármilyen szabadúszó vállalkozást létrehozhat a WordPress segítségével, tehát ne korlátozódjon a fent említett lehetőségekre.

Készítsen egy megalapozott üzleti tervet

create-a-üzleti terv

Amikor elkezdtem szabadúszó blogging vállalkozást, nem volt semmilyen tervem. Csak egy ötlet foszlánya és tíz ember motivációja. Ennek ellenére az üzleti terv hiánya késleltette a teljes bloggerré válásomat. Megtanultam a leckémet, ami…

A terv segít összpontosítva maradni, és az üzleti kérdések tetején maradni akkor is, ha úgy érzi, hogy kilép. Készíthet pénzügyi előrejelzéseket, megbízható tartalomstratégiákat állíthat fel, hatékony marketingt dolgozhat ki, és általában nagy nyerhetnek. És terv nélkül olyan lesz, mint egy hajó, navigáció nélkül. Elveszíti az irányt, roncsot okoz, és sok időt és pénzt pazarol el a végén. Ezt ismerem első kézből, és tapasztalataim alapján most vállalkozással (valamint napjaimmal) kezdek vállalkozni egy tervvel.

A tervnek nem kell oldalakat kitöltenie; nem kell, hogy legyen a század terve; csak egy írásbeli nyilatkozat arról, hogyan fogsz áttérni a nulla értékesítésről az egészséges szabadúszó vállalkozásra. A napi terv néhány feladat lehet benne Evernote, vagy a naptár alkalmazásában. Segítségre van szüksége az üzleti terv elkészítésében? Nézd meg a Szabadúszó üzleti terv: Megtervezheti a sikert, vagy várhatóan kudarcot vall az iThemes némi inspirációt készített. Továbblépni…

Építsd fel és jönnek

A WordPress szabadúszóként rendelkezésére álló legfontosabb eszköz egy online csomópont, ahol a leendő ügyfelek megismerhetik szolgáltatásait / termékeit, megnézhetik portfólióját, kapcsolatba léphetnek Önnel, és végül megrendeléseket végezhetnek. Itt ragyog a WordPress.

A platformot könnyű beállítani és használni. A tökéletes WordPress-témával (lásd a Teljes reagáló többcélú WordPress-témát) és néhány pluginnel gond nélkül gond nélkül létrehozhatja a tökéletes portfólió webhelyet (például ez, vagy akár ez).

A WordPress-webhely felállításához nem kell bérbeadnia web-fejlesztőt, csak aktiválja a választott témát, adjon hozzá néhány tápcsatlakozót, és máris jól megy. Kétségtelen, hogy nagyszerű WordPress-tárhelyre lesz szüksége vállalkozása számára, így koncentrálhat üzleti tevékenységére anélkül, hogy aggódnia kellene például a rosszindulatú hackerek miatt..

A professzionális WordPress-webhely létrehozásához szükséges eszközökkel kapcsolatban kérjük, olvassa el a következő forrásokat:

 • WordPress források a professzionális eszközkészlethez
 • 20 legjobb egyoldalas WordPress-téma
 • Hogyan lehet WordPress témát létrehozni HTML-ből
 • A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez
 • 40 Szüksége van WordPress beépülő modulokra
 • WPExplorer prémium témák, elegáns témák és témák
 • 10 szükséges BuddyPress-bővítmény
 • És még sok más!

Legyen elérhető

csinálj időt

Most, hogy a WordPress-webhely fel van állítva és működik, itt az ideje, hogy értesítse az ügyfeleket arról, hogy bérelhető. Ha senki sem tudja, hogy WordPress szabadúszóként dolgozik-e, mondja el, hogy fognak kenyeret az asztalra és ruhát a hátadra?

Nem is kell izzadnia a folyamatot, először ki kell használnia azon közvetlen baráti körét, munkatársait és ügyfeleit, akikkel a múltban együtt dolgozott. Más szavakkal, használd fel a közvetlen hálózat. Mondja el ezeknek az embereknek, hogy rendelkezésre áll WordPress-webhelyek létrehozására, nagyszerű blogtartalmak írására, támogatásra és / vagy minden kérdésben konzultálhat a WordPress-rel.

Tegye közzé elérhetőségét webhelyén, és minden más platformon, amelyet megjelenít. Csak ne spamolja az életét a meglévő hálózati kapcsolataiból, mert senki sem szereti ezt a fickót. Meg fog lepődni, hogy milyen gyorsan tud sorolni a projekteket egyszerűen azáltal, hogy közli a közvetlen kapcsolatokkal, hogy elérhető vagy.

Ha még nem végzett projektet, először hozzon létre néhány mintát a webhelyéhez. Szabadúszó webdizájn karriert akar kezdeni? Mutassa be néhány nagyszerű webdizájn-mintát a webhelyén (akár akkor is veheti őket bemutató oldalként, ha még nem volt ügyfele). Ingyenes témákat, bővítményeket stb. Adhat el, ha webes fejlesztési vállalkozást próbál indítani. Szeretne olyan szabadúszó WordPress blogging vállalkozást indítani, mint amilyen valóban a tiéd? Adjon hozzá néhány írási / blogírás-mintát a webhelyére, és így tovább, és így tovább.

A minták segítenek a hitelesség, a tekintély, a tapasztalat és a professzionalizmus megteremtésében. Ezután állománytáblákat állít fel, ahol az ügyfelek feladatokat küldenek és jelentkeznek. De ha nem Ön egy a pályázatok és a munkák között (bár időközben segítenek a számlák kiszámításában), mi lenne a saját termékek vagy szolgáltatási csomagok fejlesztése?

Termékek és / vagy szolgáltatási csomagok fejlesztése

Ha nem szereti a munkalapok kitöltését, és azt akarja, hogy az ügyfelek inkább hozzád jussanak, akkor termékeket vagy inkább szolgáltatási csomagokat kell kidolgoznia az eladáshoz. Ön egy törekvő WordPress fejlesztő? Csomagolhat prémium WordPress témákat, és éves előfizetés céljából eladhatja őket, akárcsak Nick Roach az Elegáns Témákból.

Készíthet fizetett konzultációs csomagokat. Blogszolgáltatását különféle árpontokkal rendelkező csomagként kínálhatja. Készíthet bármilyen terméket, amelyet el tud képzelni, és készíthet gyilkosságot, ha igény van rá (az Envato stúdió tele van szabadúszókkal, akik szolgáltatásokat kínálnak). Keressen egy problémát az adott piacon (rést), majd felajánlja a megoldást. Ez a megoldás lesz az Ön terméke. Ez természetesen azt feltételezi, hogy jelentős forgalommal rendelkezik online üzleti tevékenységeivel, amit néhányban fedezünk fel. Időközben beszéljünk a megfelelő díjak felszámításáról.

Töltse tisztességesen és hozzáadott értéket

hozzáadott érték

Semmi sem akadályozhatja meg, hogy 3k dollárt terheljen a WordPress fejlesztéséért. De ha megfordul, vásárol egy 50 USD értékű WordPress témát, telepíti, pazarolja az időt, és eljuttatja az oldalt az ügyfélnek, tényleg az ügyfélnek jár, és magadnak tesz valami szívességet?

Nem számít, hogyan néz rá, de a kanonikus üzleti szabály az, hogy mindig az ügyfelet szolgálja első. Ha az ügyfél rájön, hogy túllépte őket egy olyan téma telepítéséért, amelyet valószínűleg maguk készítettek, akkor rossz válasz lesz. Akkor szó esik körül, hogy Ön egy pelyhes srác vagy lány, akinek webfejlesztője van. Innentől a természet veszi át a helyét, és a többi csak dominóhatás.

Légy előre és egyértelmű, és mivel az előre beépített WordPress témák használatában nincs semmi baj, hagyja, hogy az ügyfél megértse, miért számít fel 3 000 dollárt egy olyan szolgáltatásért, amelyet 200 dollárért kapnak. Ha előre elkészített sablont használ, tudassa velük! Ha 3 000 dollárt számít fel, győződjön meg arról, hogy több, mint 3 ezer dollár értéket ad meg. Ez vonatkozik minden szabadúszóra. Az ügyfél elvárásainak túllépése mindenekelőtt a legjobb módja annak, hogy emlékezzünk és ismétlődő üzletet szerezzünk. Összefoglalva: ismeri az ön értékét, ellenőrizze a piaci árakat, és számlálja ki ennek megfelelően. Csak ne töltse le vagy töltse túl, és ne felejtsen el emlékezetessé tenni magát.

Az ügyfelek tapasztalatai

Tapasztalataim szerint az üzleti vállalkozás nem csupán a szerződések aláírását, a pénzeszközök beszerzését és a termék kiszállítását jelenti. Az olyan üzleti megállapodás, amely nem támogatja az ember-ember kapcsolatokat, végül megsavanyodik. Ez akkor is igaz, ha ügyfelei a föld másik oldalán élnek.

Az a személy, aki fogadja az e-maileket, csevegéseit és hívásait, ugyanolyan emberi lény, mint te. Élvezik a legtöbb dolog, amit élvez. Ha az ügyfelekkel barátokkal és családdal szemben bánik, szemben a gyors véget érő eszközökkel, elkülönítheti Önt a tapasztalatlan szabadúszók köréből..

Még az olyan finom minőség is, mint az őszinteség, a türelem és az alázat, sok ügyfél szívét megnyerheti. Mint már említettük, az ügyfél mindig az első. Az Ön által nyújtott szolgáltatás és tapasztalat jobban érzi az ügyfeleket? Ha nem, hajtsa végre a megfelelő változtatásokat, de ne feledje, hogy ez nem jelenti a ** megcsókolását. Ön ezt csinálja, és hamarosan kimarad az üzletből.

Korszerűsítse folyamatait, biztosítson nagyszerű felhasználói élményt (ideértve a webhelyet is), és csúcsminőségű termékeket biztosítson. Ezeknek a dolgoknak a összeállítása nagyszerű felhasználói élményt eredményez. Az ügyfélre vonatkozik – az a személy, aki levágja a csekket. Nem rólad szól, és soha nem is lesz.

Ajánlások, ajánlások és ajánlások

értelmes-üzleti kapcsolatok

A beszámolók és jóváhagyások megmutatják a leendő ügyfeleknek, hogy mások már használták és élvezték az Ön szolgáltatásait / termékeit. A jóváhagyás az, amellyel megengedi a múltbeli ügyfeleknek, hogy bajlódjanak az ügyedért, és magasabb szintre katapultálják vállalkozását. Ezen is dolgozom, látva, hogy nem tudtam volna megkérni az ügyfeleket, hogy írjanak nekem lédús ajánlásokat.

Miért van ez így? Szeretem természetesen a dicséret és a jóváhagyás megszerzését, és mivel ügyfeleim nagy motivátorok, minden egyes projekt után nekem adott visszajelzésre valóban hosszú oldalra lenne szükség, és nem gördülök ilyen irányba. Haha, kit viccelek? Valószínűleg el kellene kezdenem minden bizonyságot, jóváhagyást és minden visszajelzést.

Már elég engem, Jonathan Wold, egy részmunkaidős szabadúszó WordPress tanácsadó ezt mondja a támogatásokkal kapcsolatban:

Ne komplikáld túl. Kérje meg ügyfelét, hogy írjon 2-3 mondatot az Önnel való együttműködés tapasztalatáról. Vegye ki jóváhagyását, és tegye fel a weboldalára …

És mit csinálsz? Így van, tedd fel a webhelyedre, hogy a világ láthassa. Akkor kérje meg áttételét. Mondd mi? Első beszámolók, és most fel kell kérnünk az ügyfelet, hogy javasoljon minket egy másik ügyféllel? Nos, az áttétel nagyszerű módja annak, hogy bármilyen üzleti tevékenységet folytasson a nap alatt.

Mester a kereskedelem

A gyors tempójú világban, amely az internet, semmi nincs kőbe rakva. A manapság releváns technológia néhány hónap múlva elavulhat. A trendek és a divatok jönnek és mennek. A technikák folyamatosan változnak, és új technológiák születnek. Nem számít a használni kívánt terület, soha nem hagyhatja abba a tanulást és a készségek továbbfejlesztését.

„A szakemberek a legtöbb pénzt keresik, a legnagyobb befolyással bírnak, és általában nagyon jók…”, mert időt fordítottak a kötelek megtanulására. Megtanultak a múltbeli hibáikból, vagy a tapasztalatunknak nevezett eseményekből, és nem álltak meg itt. Megy a további mérföld, blogokat, könyveket olvasnak és eseményeken vesznek részt. Aktívan tanulják meg kézműveiket.

Ön is WordPress profi lehet. Te is elsajátíthatod a kereskedelmet, amely eleinte félelmetesnek tűnhet, de ez segít abban, hogy kiemelkedjen a tömegből. Lehet, hogy olyan divatos címeket is keres, mint például guru, sensei és szakértő among Mesterd el, amit csinálsz, és soha ne hagyd abba a tanulást.

Növekszik a szabadúszó WordPress üzlet

egyre-your-business

Miután megszerezték a tapadást és kicsit megkóstolják egy vállalkozás birtoklását, valószínűleg kísértésnek tűnik, hogy hátradőljön, tudod, hogy élvezze kemény munkája gyümölcsét. Csábító lazulni, amikor a dolgok elkezdenek felnézni, de nem merted megfékezni őket. Mindig pihenhet egy kicsit, de visszatérhet az őrleménybe, és növeli a szabadúszó WordPress-vállalkozását. Hogyan?

promóció

Szabadúszó vállalkozásának népszerűsítése az, hogy termékeit / szolgáltatásait egyszerűen eljuttatja leendő ügyfelei elé. Nem számít, hogyan csinálja, feltéve, hogy erkölcsi, minden lehetséges utat kimerítsen, hogy elérje a maximális számú kilátást.

Használhatja a Google hirdetéseket. A földrajzilag célzott Facebook és Twitter hirdetések segítségével vonzza a helyi ügyfeleket. Küldhet blogot olyan blogokon, ahol potenciális ügyfele lóg. Heck, sajtóközleményeket, versenyeket, e-mail marketingt és mindent, ami az Ön rendelkezésére áll, felhasználhatja a forgalom növelésére a WordPress webhelyére.

Soha ne hagyja abba vállalkozásának reklámozását, még akkor is, ha már van ügyfele és állandó munka. Huh? Miért kellene reklámoznom a szabadúszó vállalkozásaimat, amikor a lemez már megtelt? A kérdésre adott választ a következő pont tartalmazza.

Építsen egy mestercsapatot

Mindannyian szeretjük a csapatokat. A csapatok nagyszerűek mivel még a látszólag lehetetlen feladatokat is végrehajthatják. Persze, önmagában is lehet sikert elérni, de ha egy csapat segít a fogaskerekek elfordításában, gyorsabban, könnyebben és stílusosan érkezik rendeltetési helyére. Ön is hosszabb ideig élvezheti a sikerét.

Egyszer összeállítottam egy kéttagú csapatot, és annak ellenére, hogy nehéz volt vezetni és drága megtartani, megdupláztam a jövedelmemet, jelentősen csökkentettem a munkaidőmet, és nagyon szórakoztató voltam. Túl sok móka, amíg a pénz a fejemre nem került, és összezavartam az egész műveletet. Nos, fiatal voltam és tanulási tapasztalatom volt.

A csapatok nagyszerűek, és érdemes megfontolnia a saját építését, mihelyt megtanulja a munkát. Ezután szigorúan hirdesse a WordPress-alapú szabadúszó vállalkozását, és ossza meg a munkaterhelést a csapat tagjai között. Csapattal sok jövedelmező szabadúszó üzleti vállalkozást lehet felépíteni anélkül, hogy sok minden más lenne. Csak győződjön meg arról, hogy szánjon időt a csapat megfelelő kiválasztására, különben időt, pénzt és ügyfelek bizalmát veszi igénybe vállalkozása számára..

Projektmenedzsment

De jóval a csapat felépítése előtt a projektek tetején kell maradnia, elvégeznie kell a könyvelést, a számlázást és a kommunikációt egyéb adminisztratív feladatok között, miközben kiegyensúlyozni kell a személyes élet kötelezettségvállalásait. Nyomon kell követnie a cash flow-t, be kell fizetnie az adókat, és zsúfolnia kell sok más vállalkozói kalapot.

Szüksége lesz olyan eszközökre, mint a Trello projektek szervezése és együttműködése, WP-számla a számlázáshoz, WordPress speciális jegyrendszer támogatásért, Tervezési jóváhagyási rendszer hogy munkáját gyorsan jóváhagyják, WP Folytatás gyönyörű önéletrajzok készítése, és WP vásárlói vélemények összegyűjteni a beszámolókat.

Ez csak néhány a szükséges eszközökhöz. Mások közé tartozik a BackWPup, iThemes biztonság, GoodBye Captcha, és Akismet többek között. Nyugodtan nézze meg a WordPress professzionális forrásainak listáját további eszközök számára.

A szabadúszó nem szabad nyaralni

Ja, igen, akkor is dolgozik, ha a Fülöp-szigeteken vagy Hawaii-ban nyaral. Hosszú és furcsa órákat fog dolgozni. Mindenféle emberrel kell foglalkoznia, mert nos, az egész földgömb lesz az arénád. Önnek is annyira szórakoztató lesz önmaga.

Bárhol, bármikor dolgozik. Ön meghatározza a saját ütemterveit, díjait és minden mást. Meg fogod tanulni és növekedni fogsz. Sokkal több móka lesz, mint valaha, egy fulladó 9–5 íróasztalnál. Megveszted a kabinot, és csak az lesz a sajnálód, hogy „Mi a francba nem kezdtem el ezt hamarabb?”

Erőforrások

munkaállomás-desk

Szeretne többet megtudni a WordPress segítségével sikeres szabadúszó vállalkozás kiépítéséről? Íme néhány nagyszerű forrás:

Záró szó…

Egy szabadúszó üzleti vállalkozás WordPress használatával történő felépítése könnyű dolog. Csak telepítse a WordPress-t, szerezzen be egy nagyszerű témát és néhány plugint, és jó az „n” tekercs megszólaltatása. A vállalkozás érettségi szintre emelése más állat, bár nagyon is kivitelezhető. Csak kövesse a ma itt megosztott tippeket, és meg kell találnia az arany lúd. Vagy a fény az alagút végén.

Végül is minden, amire szükséged van egy ötletre, tervre és akaratra, hogy a kihívások fölé emelkedjen, és akkor a következő nagy dolog lesz a köreidben, ha nem az egész világ. Van ötlet, tipp vagy kérdés? Kérem, gyere, hogy a tüzet égje a megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map