Hogyan lehet Facebook remarketing kampányokat létrehozni a WordPress programhoz

Hogyan lehet Facebook remarketing kampányokat létrehozni a WordPress programhoz

Észrevetted, hogy amikor egy termékre keres az Amazonon, vagy egy cikket online olvas, a megtekintett termékek vagy tartalom gyakran megjelenik a Facebook hirdetéseiben? Nos, az ott remarketing.


A remarketinget, más néven retargetingot, a nagy márkák széles körben használják. Az egyszerű telepítés és az alacsony költségek miatt rendkívül előnyös lehet a kisebb vállalkozások számára is. Tehát tudjon meg többet a Facebook remarketing előnyeiről és arról, hogyan hozhat létre saját Facebook remarketing kampányt a WordPress webhelyén.

Mi a Facebook remarketing?

Facebook remarketing

Újramarketing be Facebook lényegében megjeleníti hirdetések a Facebookon azoknak, akik már meglátogatták a WordPress webhelyet. Az emberek gyakran felkeresik az Ön weboldalát, és érdeklődnek az Ön termékei vagy szolgáltatásai iránt, de vásárlás előtt távoznak. A Facebook remarketingje a Facebook hirdetéseket használja arra, hogy emlékeztesse ezeket a potenciális ügyfeleket az Ön webhelyére, tartalmára és termékeire, és visszatelepítse a forgalmat az Ön webhelyére.

Mivel oly sok ember aktív a Facebookon, az Ön webhelyének látogatói valószínűsége, hogy rendszeresen bejelentkezzenek a Facebookba. Ez teszi a tökéletes helyet blogjának vagy termékeinek népszerűsítéséhez és a közönség újbóli bekapcsolásához.

A Facebook remarketing előnyei

Facebook remarketing

Számos összekapcsolódási előnye van a Facebook remarketingnek. Itt vannak a legfontosabb …

Márkaismertség

A Facebook remarketing segíti a márka ismertségét. Ha hirdetéseket jelenít meg azoknak, akik már kapcsolatba léptek az Ön webhelyével, akkor friss az agyában. Ez viszont növeli annak valószínűségét, hogy a versenytársak helyszínei helyett újból meglátogatják, amikor az embereknek szükségük van rá.

Növelje a forgalmat vissza a webhelyére

A remarketinghirdetések használata megkönnyíti a kapcsolatot a webhely korábbi látogatóival. Ilyen módon a Facebookon keresztül a közönséggel való részvétel emlékezteti őket webhelyére, és visszaforgatja a forgalmat a WordPress webhelyére. Amint a látogatók visszatérnek a webhelyére, nagyobb esélyed van arra, hogy a célokhoz igazodjon.

Eladások növelése

Sok oka lehet annak, hogy az emberek először nem vásárolnak meg az Ön webhelyén. Lehet, hogy tovább szeretnének kutatni egy terméket, összehasonlítani az árakat a versenytársak webhelyein, vagy csak nem voltak biztosak abban, hogy valóban a terméket akarják-e. Ugyanakkor csak azért, mert valaki nem vesz egy terméket először, ez még nem jelenti azt, hogy később nem fognak megvásárolni.

A termék újbóli bemutatása felhívja az emberek emlékeit, és segít emlékezetükben felidézni, hogy miért akarják elsősorban. Ők már ismerik az Ön webhelyét, így a hirdetése meglátása arra ösztönzi az embereket, hogy átkattintsanak, vásárolhassanak, és akár egész életen át tartó ügyfelekké váljanak..

Konverzió a webhely céljainak megfelelően

A Facebook remarketing nem csak a termékek értékesítéséről szól. Remarketing kampányok hozhatók létre, hogy elősegítsék webhelyének átalakítását számos különböző célkitűzés alapján. Előfordulhat, hogy elad egy szolgáltatást vagy előfizetést, növeli e-mail listáját, vagy növeli a következő vagy közösségi rajongói körét. A Facebook remarketing olyan kampányokat jeleníthet meg, amelyek elősegítik a konverziót e célok elérésében.

Jobb hozam a pénzedért

A Facebook remarketingnek nagyobb sikere van az értékesítés generálásában, mint a mocsári szokásos hirdetési kampánynak. Ennek oka az, hogy a hirdetések kifejezetten azoknak szólnak, akik már meglátogatták az Ön webhelyét, és érdeklődést mutattak az Ön termékei iránt.

Ezért a Facebook remarketing rövid távon jobb pénzügyi fogadás, mivel valószínűbb, hogy megtérül a pénzéből, amelyet kifizet a hirdetésekért. Ez fontos tényező lehet a szűk marketingköltség mellett működő kisebb vállalkozások számára.

Tehát most egy kicsit tudunk a Facebook remarketingéről, és miért kellene ezt használni, engedje át, hogyan állítsa be a WordPress webhelyén.

Hogyan lehet létrehozni egy Facebook remarketing kampányt a WordPress webhelyén

Facebook remarketing

A Facebook remarketing elindításához jelentkezzen be a Facebookba, és a „Beállítások” alatt válassza a „Hirdetések létrehozása” elemet. Most átirányítják a „Adverts Manager”.

A Facebookon keresztül egy hirdetési kampány létrehozásának négy szakasza van, amelyek a képernyő bal oldalán jelennek meg …

 1. Kampány
 2. számla
 3. Reklámkészlet
 4. Hirdetés tervezés

Nézzük most részletesen az egyes szakaszokban …

1. Kampány

célok

A „Kampány” az első lépés, ahol ki kell választania kampány célja. Mint láthatja, számos cél közül lehet választani, de a kiválasztotthoz kapcsolódnia kell a webhely egyik legfontosabb célkitűzéséhez. E cikkhez a „Forgalom” választottam. Ez azt jelenti, hogy hirdetéseim arra irányulnak, hogy a nézőket arra ösztönözzék, hogy látogassák újra weboldalamat, elősegítve ezzel a forgalom növekedését.

Kampány név

A „Konverziók” kiválasztása után meg kell adnia a nevét kampányának. Ezután kattintson a „Hirdetési fiók beállítása” elemre..

2. Hirdetési számla

számla

A Facebook remarketing kampányának beállításának második lépése a „Advert Account”. Itt be kell írnia a „Fiók ország”, a „Pénznem” és az „Időzóna” adatait..

3. Reklámkészlet

A „Advert Set” több lépésből áll. Itt határozhatja meg, hogy hová irányítja a forgalmat, a közönség típusát, amelyben hirdetéseit meg szeretné jeleníteni, hol fogja elhelyezni a hirdetéseket, és mennyit szeretne fizetni…

Forgalom

Forgalom

A „Forgalom” alatt ki kell választania, hogy a forgalmat a webhelyére vagy egy alkalmazásra kívánja-e irányítani. Mint láthatja, a „webhelyet” választottam. A folyamat későbbi szakaszában kiválaszthat egy adott URL-t.

Ajánlat

Ajánlat

Itt ajánlatot tehet közönsége számára, hogy ösztönözze őket arra, hogy látogassák újra az Ön webhelyére. A kedvezményes vagy visszaváltható kupon formájában nyújtott ajánlat rendkívül hatékony módszer lehet a webhely forgalmának növelésére.

Ajánlat létrehozása

Ha ez valami, amelyet beállítani szeretne, egyszerűen kapcsolja az „Ajánlat” beállítást „Be” értékre, válassza ki a WordPress webhelyéhez kapcsolt Facebook oldalt, majd kattintson az „Ajánlat létrehozása” elemre. Most töltse ki az adatokat, hogy teljesítse az ajánlatot, amelyet fel szeretne venni a Facebook remarketingkampányába.

Közönség

Itt meghatározhatja azt a közönséget, amelyre a hirdetési kampányát megcélozni. A remarketing beállításához létre kell hoznia egy „Egyéni közönség”. Ez lehetővé teszi a Facebook számára, hogy hirdetéseit azok számára jelenítse meg, akik már meglátogatták az Ön weboldalát, és érdeklődést mutattak az Ön vállalkozása iránt.

Közönség

A „Közönség” alatt válassza az „Új létrehozása> Egyéni közönség létrehozása” lehetőséget..

Hozzon létre egyéni közönséget

Az az „Egyéni közönség létrehozása” felbukkanó ablakban válassza a „Webhely forgalma” lehetőséget..

Pixel létrehozása

Most létre kell hoznia egy Facebook pixel. A Facebook pixel lehetővé teszi, hogy a Facebook összeállítson egy listát azokról az emberekről, akik meglátogatták az Ön weboldalát. Fontos szempont, hogy optimalizálja és méri a hirdetéseit a webhelyén megjelenő konverziókhoz. Adjon nevet a pixelnek, majd kattintson a “Tovább”.

Pixel létrehozva

Válassza ki újra az „Egyéni közönség létrehozása> Webhely-forgalom” elemet. Itt testreszabhatja az egyedi közönség adatait, lehetővé téve azoknak a megcélzását, akik egy meghatározott időtartamon belül meglátogatták a webhely bizonyos oldalait..

Közönség létrehozása

Mivel szabadúszó író vagyok, és értékesítem írási szolgáltatásaimat, ezért kiválasztottam az „Emberek, akik meglátogattak az egyes weboldalakat” elemet. Az „URL tartalmazza” mezőbe a „portfólió” feliratot írtam. Ez azt jelenti, hogy a Facebook hirdetéseim olyan embereket céloznak meg, akik már megtekintették a portfólióm oldalamat, és így érdeklődést mutattak az előző munkám iránt. Ezek valószínűleg potenciális ügyfelek, tehát fontos demográfiai adatok, hogy egyéni közönséggé váljanak és remarketinget nyújtsanak.

Közönség létrehozása

Miután testreszabta az egyéni közönségre vonatkozó információkat és megadta az egyéni közönség nevét, ne kattintson még a „Közönség létrehozása” elemre. Ehelyett kattintson a bal alsó sarokban található ikonra, és válassza a „Pixelkód megtekintése” lehetőséget, mivel a következő lépés a Facebook pixelkódjának hozzáadása a WordPress webhelyéhez..

A Facebook Pixel alapkód telepítése

A Facebook pixel telepítése magában foglalja a kód hozzáadását a és a webhely összes oldalának címkéi, valamint néhány olyan konkrét oldal, amelyet nyomon szeretne követni. Kétféle kódot kell hozzáadni a WordPress webhelyéhez: pixel alapkód és esemény kód.

Fejlécek és láblécek beszúrása Aktiválás

Ha nem biztos abban, hogy a kóddal foglalkozik, ne aggódjon. Van néhány plugin, amelyek segítenek ebben a folyamatban. Helyezze be a fejléceket és a lábléceket egy ingyenes WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi a kód beszúrását a webhely fejlécébe és láblécébe. Tehát nem kell saját maga szerkesztenie a témafájlokat. Telepítse és aktiválja ezt a bővítményt a WordPress webhelyének irányítópultján.

Facebook pixel alapkód

Váltás vissza a Facebook Ads Manager lapra a pixelkód megtekintéséhez. Másolja az alapkódot.

A WordPress irányítópultján kattintson a „Beállítások> Fejlécek és láblécek beszúrása” elemre..

Parancsfájlok a fejlécben

Illessze be a pixel alapkódját a „Parancsfájlok a fejlécben” mezőbe, majd kattintson a „Mentés” gombra..

A Facebook Pixel Események Kód telepítése

Az eseménykódok kissé összetettebbek, mivel azokat hozzá kell adni az egyes oldalakhoz, amelyeket nyomon követni és optimalizálni szeretne. Egy esemény egy olyan művelet, amely a webhelyén történik, és az eseménykód lehetővé teszi ezen tevékenységek nyomon követését, és az eredmények felhasználását a hirdetések optimalizálására.

Esemény kódok

Kilenc típusú esemény közül választhat, amelyek közül választhat, de a választott eseménynek kapcsolódnia kell a célhoz. Célom például a webhelyem forgalmának növelése, ezért a „Tartalom megtekintése” lehetőséget választom. Ha növeli az ügyfelek számát, válassza az „Ólom” és / vagy a „Teljes regisztráció” lehetőséget. Vagy az e-kereskedelem üzleteiben válasszon számos esemény közül, beleértve „Kosár hozzáadása”, „Hozzáadás a kívánságlistához” és / vagy „Vásárlás”. További információt az „eseményekről” nézze meg A Facebook súgó oldalai.

ÍGY MEGY

Ha eseménykódot szeretne hozzáadni a webhelyéhez egy bővítményen keresztül, telepítse és aktiválja az ingyenes WordPress bővítményt SOGO fejléc lábléc. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy szkriptet közvetlenül az egyes oldalak fejléceihez és láblécéhez adjon.

A tartalom alapkódjának megtekintése

Másolja a célhoz kapcsolódó Facebook eseménykódot / kódokat. Átmásoltam az „alapvető” kódot a „Tartalom megtekintése” elemhez, de azok számára, akik nyomon szeretnék követni hirdetései megtérülését, akkor a „Ajánlott” vagy „haladó” kód.

Szkript hozzáadása

Nyissa meg a WordPress webhelyének azon oldalát, amelybe hozzá szeretné adni az eseménykódot. Az oldal alján illessze be az eseménykódot a SOGO szerkesztőbe. Itt beillesztettem a ‘Tartalom megtekintése’ kódot a portfólióm oldalára, mivel ezt az oldalt szeretném követni. Ezután tegye közzé az oldalt.

A Facebook Pixel Helper használata

Facebook Pixel Helper

A pixeljét most telepíteni kell és működni kell. A Facebook értesíti Önt, ha működik, de tapasztalat szerint ez körülbelül 24 órát vehet igénybe.

A Facebook Pixel Helper működik

Az Facebook Pixel Helper egy ingyenes hibaelhárítási eszköz, amely valós időben működik. Aktiválja a böngésző kiterjesztését, majd töltse fel a WordPress webhelyet. A Facebook Pixel Helper tudatja Önnel, hogy a pixel éget és megfelelően működik-e, vagy segít felismerni és kijavítani a hibákat..

Befejezni az egyéni közönség létrehozását

Elhelyezkedés

Most, hogy a Facebook pixelje telepítve van a WordPress webhelyére, befejezheti az egyéni közönség létrehozását. Váltson vissza a Facebook Ads Manager alkalmazásra, és lépjen tovább, és adjon hozzá minden további információt, amelyet a közönségkészlet testreszabásához használni kíván. Ide tartoznak a közönség elhelyezkedése, életkor, érdeklődési körök, viselkedés és így tovább.

Mentse el ezt a közönséget

A befejezés után válassza az „A közönség mentése” lehetőséget..

Költségvetés

Költségvetés

Itt választhat egy megfelelő költségvetés a remarketingkampány számára, és hozzon létre ütemezést hirdetéseihez. Fontos, hogy miután hirdetései elkészültek és futnak, gondosan figyelje az eredményeket. Ellenőrizze, hogy hirdetési kampánya hatékony-e, és megtérül-e pénzéért.

Készítse el hirdetését

Formátum

Az utolsó lépés a hirdetés elkészítése. Választhat egyszerű kép, körhinta, videó vagy diavetítés közül. Adja hozzá a saját médiát, szöveget és a megfelelő linkeket. Győződjön meg arról, hogy hirdetése dinamikus és egyedi. Ki kell emelkednie a tömegből, ugyanakkor képviselnie kell a márkáját, és vonzónak kell lennie a célközönség számára. A Facebook nagyszerű info és példák nagy teljesítményű hirdetésekkel, tehát mielőtt elkezdené, nézzen körül.

Végső gondolatok

Miután hirdetése felállt és megjelenik, a munka nem ért véget. A Facebook számos stratégiát kínál arra, hogy hirdetései a céljukhoz igazodjanak. Próbálja meg megosztott tesztelés hirdetéseivel, különféle egyedi közönségeket és Nézd közönséget, és még sok más. Mindig figyelmesen kövesse eredményeit, hogy megnézze, vajon sikeres-e a remarketingkampány, és megtanulja, mit tehet azért, hogy tovább növelje a konverziók számát.

Milyen célt fog választani a Facebook remarketing kampányához? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map