Hogyan lehet elnevezni a WordPress webhelyet?

Hogyan lehet elnevezni a WordPress webhelyet?

Webhelyének felépítésekor elengedhetetlen, hogy egyaránt vonzza a vonzó márkát és a vonzó tartalmat. Végül is, amikor egy ügyfél meglátogatja az Ön webhelyét, azt akarja, hogy pozitív benyomást keltsen a vállalatról, és később emlékezzen rá. Ezt azonban könnyebben lehet mondani, mint megtenni.


A jó hír az WordPress rengeteg nagyszerű eszközzel rendelkezik egy erősen márkás webhely létrehozásához. Ehhez csak néhány egyszerű lépés szükséges, például a megfelelő téma kiválasztása, egyéni logó bevezetése és tiszta kapcsolatfelvételi csatornák beépítése..

Ebben a bejegyzésben áttekintjük egy WordPress-webhely létrehozásának folyamatát, amely hatékonyan képviseli a márkádat. Menjünk hozzá!

Miért fontos erős weblaphoz erős márkát építeni?

Az erős márka segít a közönségnek, hogy emlékezzen a cégére. Ha márkaneve következetes és egyértelmű, akkor az új ügyfelek tudják, mire számíthatnak, és segít a korábbi ügyfeleknek máshol is felismerni az Ön tartalmát és termékeit.

Sőt, webhelye kritikus része a márkájának. Mint ilyen, tartalmaznia kell ugyanazokat a márkanelemeket, amelyeket más médiumokon és akár fizikai anyagokon is használ. Például a Facebook nemcsak logóval határozza meg identitását, hanem egy adott kék árnyalat használatával is.

Facebook márka források

Amikor valaki meglátja ezt a logót és a színkombinációt, valószínűleg Facebookra gondol. Természetesen ez csak egy példa. Megfontolhatja az Apple webhelyét is.

Apple márkaépítés

Az Apple ismert a legegyszerűbb és egyszerűbb márkájáról. A weboldal feltűnő képeket tartalmaz, amelyeket sok negatív hely ellensúlyoz. Ezen felül tartalma könnyen navigálható, különös tekintettel a termékek széles skálájára.

Ilyen erős márka fenntartása minden platformon, beleértve az Ön webhelyét is, 23 százalékkal növeli a bevételt. Mi több, A fogyasztók 71 százaléka ugyanazt a tapasztalatot várhatja el a márkájával, amikor csak találkoznak vele, azaz azt fogja adni nekik, amit akar.

Más szavakkal, kritikus jelentőségű, ha webhelye reprezentálja a márkáját. Helyes végrehajtás esetén ez nem csak elkülöníti a versenytől, hanem elősegíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást és a tartós kapcsolatok kialakítását.

Hogyan készítsünk márkás WordPress webhelyet (5 lépésben)

Szerencsére, amikor a webhely márkanevet folytat, a WordPress megkönnyíti a feladat elvégzését, mint amire számíthat. Mielőtt elkezdené, előbb be kell állítania a WordPress webhelyet, ha még nem tette meg. Miután ezt megtette, elkezdi hozzáadni néhány kulcsfontosságú márkaelemet, kezdve a témával.

1. lépés: Válasszon egy témát, rengeteg márkanév-beállítással

A webhely témájának kiválasztásakor fontos, hogy válasszon egyet a megfelelő márkajelzési lehetőségekkel. A megfelelő téma használatával könnyebben beillesztheti a kívánt márkaelemeket.

Természetesen, mivel sokféle választási lehetőség áll rendelkezésre, nehéz lehet döntést hozni egyet. A kiváló indulás azonban a saját Total témánk lehet. Szinte mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a logó elhelyezését és az előre elkészített elemeket is Csapat és Rólunk oldalak.

Teljes reagáló többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ráadásul ez a téma rendelkezik az egyedi márka létrehozásához szükséges testreszabási lehetőségekkel. Használhatja például a kezdőlap csúszkáját a csapattagok, termékek vagy vállalkozásának helyszíneinek bemutatására. Rengeteg dizájnválasztás is lehetséges a színek, betűtípusok, elrendezések stb. Esetén.

Miután kiválasztott egy témát, telepítheti azt a WordPress webhelyére. Kezdje azzal, hogy megy Megjelenés> Témák, majd kiválasztja Új hozzáadása az oldal tetején.

WordPress témák

A következő oldalon kereshet egy ingyenes témát, vagy rákattinthat a Téma feltöltése gombra kattintva töltsön be zip fájlt a megvásárolt prémium témához (például Összesen). Ezután csak telepítse és aktiválja a képernyőn megjelenő utasításokat. Ezután rögtön a testreszabhatja a WordPress témát az Ön igényei szerint!

2. lépés: Hozzon létre és telepítsen egyéni logót

Talán a legfontosabb márkanev a logója. Egy olyan vizuális médium esetében, mint például egy webhely, ez különösen igaz. Logója az egyik első dolog, amelyet az új látogatók látni fognak, és az az elem, amelyet valószínűleg még akkor is emlékeznek, amikor elhagyták a webhelyet.

Amikor létre kell hoznia, bérelhet professzionális személyt, vagy magad készíthet logót. Valójában sok vállalat szöveges logókat vagy más nagyon egyszerű elemeket használ, beleértve magát a WordPress-t is.

WordPress logó

Ha úgy dönt, hogy a „barkácsolás” útvonalat választja, rengeteg ingyenes eszköz kipróbálható. Például használhatja ingyenes web betűtípusok és egy grafikus program, például Inkscape vagy ZSINÓR. Természetesen ez a módszer nehéz és időigényes lehet, és nem mindenki számára megfelelő.

A logó felépítésének egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a logókészítő szolgáltatás, például a Looka.

Looka Logo Maker

Ezzel az eszközzel egyszerűen beírja a vállalat nevét, és kiválasztja a stíluspreferenciákat, és ez generálja az Ön számára az egyedi logóbeállításokat. Innentől hozzáigazíthatja és testreszabhatja kedvencét, amíg éppen nem lesz megfelelő. Ez olcsóbb, mint egy tervező felvétele, és lehetővé teszi még a saját egyedi változtatásainak elvégzését.

Miután megszerezte logóját, el kell helyeznie a webhelyén. Ehhez menjen a Megjelenés> Testreszabás a WordPress irányítópultján. Ezzel eljuthat a WordPress testreszabóhoz. Innen keresse meg a Fejléc> Logó (vegye figyelembe, hogy az itt megadott lehetőségek a használt témától függően változhatnak).

Teljes téma logó feltöltése

Itt kiválaszthatja vagy feltöltheti a logófájlját (valamint testreszabhatja a szöveges logót, ha ez az Ön preferenciája), hogy megjelenjen a webhely fejlécében. Természetesen a logót hozzáadhatja más kulcsfontosságú helyekhez is, ideértve a widget területeket, például a webhely láblécét és az oldalsávot..

3. lépés: Készítsen fontos oldalakat a márka hitelességének növelése érdekében

Bár a vállalat neve és logója fontos, a márka sokkal több, mint pusztán ezek a dolgok. Ez a történet és a tartalom is.

Ez az oka annak, hogy sok márka bizonyos okok körül mozog, vagy összpontosít konkrét problémák megoldására. Az ügyfelek sokkal közelebb érzik magukat egy márkához, ha valamilyen módon kapcsolatban állnak vele vagy annak alapítóival. Például, ha egy garázsban indította vállalatát, vagy más szerény kezdetek voltak, akkor el szeretné mondani róla ügyfeleit. Mindenki szereti a sikertörténetet.

Ezért az Ön Rólunk Az oldal egy másik fontos kiegészítés, amely hozzáadott értéket képviselhet márkája számára. Ez elősegíti vállalkozásának hitelességét. Például a Rólunk A Kettle burgonya chips webhelyen található oldal elmagyarázza, hogyan indult a társaság egy furgonban.

Kettle márka rólunk

További fontos oldalak, amelyeket fel kell tüntetni a webhelyén, egy kapcsolattartó oldal, egy blog és munkád portfóliója (vagy a termékek listája). Minden kulcsfontosságú oldal körül gondosan gondolja át, hogy annak tartalma hogyan igazodik a márkához. Maradjon a színsémán, és csak olyan tartalmat tartalmazzon, amely megfelel a márka üzenetének és értékeinek.

Ha új oldalt kell létrehoznia a WordPress-ben, ugorjon a Oldalak> Új hozzáadása. Innentől kezdve szabadon testreszabhatja azt, amennyit csak szeretne.

WordPress Új oldal hozzáadása

Feltétlenül adja meg a létrehozott oldal címét, például: Rólunk. Ezután szabadon elmondhatja a márkád történetét, és rengeteg képet és egyéb képet adhat hozzá.

4. lépés: Vegyen be rengeteg módot a látogatók kapcsolattartására

Alapvető fontosságú, hogy a webhely látogatói mindig egyértelműen tájékozódjanak Önnel. Ez nyilvánvalónak tűnhet egy üzleti webhelyen, de meglepődhet, hogy hány webhely nem tudja megfelelően megtenni. Ráadásul ez az átfogó márkaépítési stratégia kulcseleme.

Természetesen a legtöbb weboldalnak van egy kapcsolattartó oldala, amelyre a fejlécben vagy a főmenüben van hivatkozás. Ennek az elemnek a többinél történő bevonása azonban hatékony módszer lehet. Például Neil Patel számos különféle lehetőséget kínál, hogy elérje őt, például a cselekvésre hívás (CTA) gombokat a fontos oldalak közepén..

Neil Patel

Ez elősegíti, hogy a folyamat a látogatók számára a lehető legegyszerűbb legyen. A kapcsolatfelvétel többféle módját felveheti, például e-mail címet, telefonszámot és élő csevegési lehetőségeket. Ezen felül megfontolhatja a közösségi megosztási funkciókat, a kapcsolatfelvételi űrlapokat és akár az e-mail marketingt is.

Ha ehhez hasonló elemeket szeretne hozzáadni a WordPress webhelyéhez, ez segít egy külön beépülő modul megtalálásában. Kapcsolatfelvételi űrlap 7, létrehozhat például egy egyszerű, mégis elegáns módot a látogatók kapcsolattartására. A plugin telepítése és aktiválása után új lesz Kapcsolatba lépni lehetőséget a WordPress admin oldalsávján.

Hozzon létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot

Egy elem hozzáadásához a kapcsolattartó űrlaphoz vigye a kurzort a kívánt helyre, majd válassza a fenti választások közül, mit szeretne hozzáadni..

Helyezze be a Címketartalom űrlapot

Ezen a képernyőn konfigurálhatja a kapcsolat attribútumához hozzáadott mező attribútumait is. Ha kész, kattintson a gombra Helyezze be a címkét. Ezután válassza a lehetőséget Megment, és létrejön egy rövid kód, amelyet másolhat és beilleszthet, bárhová szeretné a webhelyén.

5. lépés: Vezesse otthonra márkáját tartalommal, tartalommal, tartalommal

A tartalom számos márka hajtóereje. A sikeres weboldal működtetésekor a tartalma felhasználható potenciális ügyfelek vonzására, valamint a SEO fejlesztésére.

Ez az oka annak, hogy sok weboldal márkaépítési erőfeszítéseik részeként blogot tartalmaz. A blog kiváló módja annak, hogy friss tartalmat generáljon és forgalmat hozzon webhelyére. Először létrehozhat egy blogoldalt a webhelyén, ami egyszerű, ha WordPress-t használ.

Valójában sok témának (például Total) a blogjának előre elkészített oldala van. Testreszabásához menjen a Megjelenés> Testreszabás a WordPress irányítópultjáról. Ezután kattintson a blog szakasz a testreszabás megkezdéséhez.

A Total segítségével rengeteg beépített lehetőség van a fő blog-archívum és a bejegyzések testreszabásához (amikor elmész yoursite.com/blog vagy amikor beilleszti a blogbejegyzés rácsát vagy körhintaját a téma oldalkészítőjével), valamint az ön egyedi elküldési oldalának elrendezését.

Teljes témablog testreszabási beállításai

Ami a tartalmat illeti, próbálj meg olyan hozzászólásokat írni, amelyek igazodnak az általános márkához. Ezt megteheti olyan minőségi tartalom létrehozásával, amelyet a célközönség szeret olvasni. A tartalom javításának további módjai közé tartozik egy erős kulcsszóstratégia végrehajtása és a használat Google Kulcsszótervező hogy megtalálja azokat a kifejezéseket, amelyek versenyképesek és relevánsak az Ön márkája számára.


Webhelyének márkajelzése az egyik leghatékonyabb módszer az ügyfelekkel való kapcsolatépítésre. Végül is a márkád az, amire emlékezni fognak, és mi készteti arra, hogy visszatérjen üzleti vállalkozásához, amikor szüksége van az Ön által kínált termékekre vagy szolgáltatásokra..

Kérdése van egy erősen márkás WordPress webhely létrehozásáról? Kérdezd meg az alábbi megjegyzés rovatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map