Hogyan lehet eladni fényképeket online a WordPress segítségével

Fotózás és képek

Ha weblapot szeretne létrehozni, ahol fényképeit online eladhatja, akkor ez a bejegyzés csak az, amit keres. Ebben az útmutatóban egy weboldal felállításához, amelyben fotókat árusítanak online, áttekintünk néhány témát, amelyek segítségével webhelyét stílusba hozhatjuk, majd áttekintést nyújtunk néhány, a legjobb ingyenes és prémium pluginről, amelyek hozzáadhatnak egy bevásárló kosarat és egy egészet. sokkal több e-kereskedelem-funkció a fotótárolóban. A bejegyzés egy útmutatóval fejeződik be, amely lehetővé teszi, hogy fotóit online kezdje el eladni egy ingyenes bővítménnyel, amelynek telepítése csak néhány percet vesz igénybe.


Téma kiválasztása

Ha ezt még nem tette meg, akkor a WordPress webhelyéhez megfelelő téma kiválasztása az első lépés, amelyen felépítheti a (és talán másoktól származó) fényképeket online értékesítő platform létrehozását..

Szerencsére rengeteg nagyszerű fényképezési téma áll rendelkezésre a WordPress számára, amelyek lenyűgöző módon mutatják be munkáját online. Ezeknek a fényképészeti portfólió-témáknak egy része kifejezetten az e-kereskedelem beépülő modulhoz való integrációra épült, amely nagyon egyszerűvé teszi a bevásárlókosár-funkcionalitás hozzáadását az online galériához. Az ilyen típusú témák kisebb száma még azt is lehetővé teszi, hogy más látogatók feliratkozhassanak az Ön webhelyén, és felsorolhassák fotóikat vagy más, az Ön webhelyén eladásra kerülő elemeket, segítve az online piac létrehozását..

Több szállítói piac létrehozása a WordPress segítségével

A piactér létrehozásának egyik előnye, hogy a felhasználók feliratkozhassanak és felsorolhassák értékesítésre kerülő munkájukat, az a nagyszerű lehetőség, hogy gyorsan elkészítsünk egy nagy készlettel rendelkező boltot. A termékek széles választéka elősegítheti a látogatók elárulását az üzletében, miközben több szállító reklámozza munkáját az Ön áruházán, és ez pedig az Ön munkáját is, elősegíti az üzlet ismertségét.

Attól függően, hogy hogyan konfigurálja a piacot, akkor azt is megteheti jutalékot keresnek minden eladáskor a társszolgáltatók. Alternatív megoldásként átalánydíjat számíthat fel azért, hogy hagyja, hogy árucikkei felkerüljenek a boltba. Annak hátránya, hogy más gyártók felsorolhatják munkájukat a sajátja mellett, az, hogy elveszíthet némi eladást számukra, azonban ha nagy választékban van a rendelkezésre álló fotó, ez nem okozhat túl sok aggodalmat. Néhány szolgáltatás, amelyet egy téma- és plugin-kombinációban kell keresni, ha többszörös értékesítői piac létrehozására gondol:

 • A felhasználói felület bejelentkezési és benyújtási űrlapjai
 • Gyártói műszerfalak
 • Kompatibilitás a megfelelő bővítménnyel (Easy Digital Downloads, WooCommerce stb.)

Jellemzők, amelyeket egy fotós témában kell keresni

Míg a WordPress legnépszerűbb online boltjainak bármilyen témája működni fog, jó ötlet lehet egy olyan téma keresése, amely az e-kereskedelem beépülő moduljainak kompatibilitását hirdeti. Ez általában azt jelenti, hogy a tématervezők saját oldalakat hoztak létre webhelyének online áruházrészéhez, ideértve a bevásárló kosarát és a pénztárakat is. Ezen oldalak beépítése elősegítheti az állandó felhasználói élmény létrehozását, amikor az ügyfél vásárol, és egy kis időt spórolhat meg webhelyének beállításakor..

Íme néhány téma, amelyet érdemes fontolóra venni a WordPress segítségével online fotóboltba építve (és itt megtekintheti a WordPress nagyszerű fényképezési témáinak nagy választékát).

Stocky WordPress téma

A Stocky egy stock fotópiac témája, amely az Easy Digital Downloads segítségével készült, így könnyedén eladhatja saját fényképeit. És a prémium piactér csomag támogatásával akár harmadik fél gyártóit is eladhatják áruikkal.

Legyen Stocky

Nouveau Total Theme Demo

A Total segítségével létrehozhat egy teljesen egyedi fényképezési webhelyet, vagy egyszerűen importálhatja a Nouveau demonstrációt az induláshoz. Adja hozzá portfólióját, indítson egy blogot, vagy akár saját képeit is eladja a WooCommerce segítségével.

Get Total

Marketify WordPress téma

A Marketify egy teljesen működőképes piaci téma, amely támogatja az Easy Digital Downloads szoftvert, és legtöbb prémium kiterjesztésével (frontend benyújtások, jutalékok, kívánságlisták, áttekintések és egyebek) kiválóan alkalmas fénykép-értékesítési webhely indítására..

Marketify

Dugó kiválasztása a fényképek online értékesítéséhez

Miután kiválasztotta a megfelelő témát fényképeinek online megjelenítésére, és talán mások munkájára is, ideje kiválasztani a bővítményt. Rengeteg nagyszerű WordPress-bővítmény található, de ezek néhány kedvenc e-kereskedelem-bővítményünk, amelyek segítenek fényképeinek online értékesítésében..

Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések

Az Easy Digital Downloads (EDD) kifejezetten a WordPress webhelyéről letölthető digitális fájlok értékesítésére épült, így ez tökéletes választás az Ön igényeinek.

A központi plugin ingyenes, és több mint elegendő funkcionalitást tartalmaz, hogy lehetővé tegye saját elemének online értékesítését könnyedén. Ha magasabb szintű követelményei vannak, egyre bővül az EDD kiegészítők könyvtára, amelyek lehetővé teszik, hogy még többet tegyen az üzlettel.

Ha érdekli azt a gondolatot, hogy hagyja, hogy más fotósok fotóit a boltokban árusítsák, az EDD fejlesztői pedig összeállítottak egy speciális kiegészítő csomagot a piacon, amely tartalmazza az összes olyan funkciót, amelyre szüksége van egy teljesen működőképes online piac létrehozásához. . Van még egy prémium kiegészítő, amely lehetővé teszi fizikai termékek eladását EDD-vel.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce egy másik népszerű ingyenes e-kereskedelem bővítmény a WordPress számára, amelyet még sokkal hasznosabbá tehet a nagy kiegészítők könyvtárának köszönhetően. A dobozból kívül, bár lehetővé teszi fényképeinek online értékesítését, valamint minden olyan fizikai terméket, amelyet a látogatók számára elérhetővé kíván tenni.

Ha azt is tervezi sorolja fel a fizikai termékeket a fotótárában, mint például képkeretek vagy bármikor, akkor a WooCommerce valószínűleg jobb választás, mint az EDD, mivel a dobozból nem támogatja a fizikai termékeket.

WP iSell Photo

WP iSell Photo

WP iSell Photo egy ingyenes opció, amelyet a fényképek online értékesítése céljából fejlesztettek ki. A plugin egyénileg konvertálja a WordPress galériákat fotótárolóvá. Ez a a fényképek online elindításának leggyorsabb módja a WordPress használatával, amint az a következő útmutatóban látható.

WordPress Photo Selle plugin

Példa a Fotógaléria eladására

A WordPress Photo Seller plugin egy bevásárlókosár-bővítmény, amelyet kifejezetten letölthető fényképek online értékesítésére fejlesztettek ki, a fizikai nyomatok a képeidet. A plugin lehetőséget ad arra, hogy fényképeit különféle méretben kínálja. Ezenkívül automatikusan vízjelezheti a galériában lévő fényképeket, hogy visszatartsa az embereket attól, hogy fizetés nélkül töltsék le őket.

Úgy tűnik, hogy a WP Photo Seller plugin rendelkezik az összes szolgáltatás Önnek bármikor online kell bemutatnia fényképeit, és a WordPress segítségével eladnia kell a digitális letöltéseket és a munka fizikai kinyomtatásait. Ez azonban nem egy ingyenes bővítmény, és 68 dollár visszafizetést eredményez.

Hogyan lehet online eladni fényképeket 3 egyszerű lépésben

Mint láthatja, rengeteg lehetséges téma- és plugin-kombináció közül lehet választani, amikor az online áruház platformját felépíti. Ez azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy bármelyik két fényképáruház pontosan azonos módon kerül telepítésre, azonban az ötlethez az alábbiakban olvashatunk, hogy hogyan tudunk elképzelni, hogyan kezdjük el: fotóinak online értékesítése.

Ez a gyors üzembe helyezési útmutató segít kiválasztani az alapvető online áruház-funkciókat fotós portfóliójában, a választott WordPress témával és az ingyenes felhasználással. WP iSell Photo plugin. Ha fejlettebb áruház funkciókat szeretne hozzáadni a webhelyéhez, akkor vessen egy pillantást a korábban tárgyalt többi ajánlott e-kereskedelem bővítményre.

1. Konfigurálja a WP iSell Photo alkalmazást

A WP iSell Photo telepítése után nyissa meg a Beállítások> WP iSell Photo elemet, és írja be a PayPal címét, a választott pénznemet és a „köszönöm” oldal URL-jét, majd kattintson a Módosítások mentése elemre..

WP iSell Photo

2. Hozzon létre egy galériát

Új vagy meglévő WordPress bejegyzésben vagy oldalon kattintson a Média hozzáadása gombra.

Galéria létrehozása

Ezután töltse fel vagy válassza ki a meglévő fotókat, majd kattintson az Új galéria létrehozása elemre. Ha szükséges, adjon hozzá minden képaláírást, és ellenőrizze a galéria beállításait, mielőtt rákattint a galéria beszúrására.

3. Állítsa be a Fotók árát

Váltás a Szöveg nézetre a bejegyzés szerkesztőben, ahol látni fogja a galéria rövid kódját.

Fotók eladása Shortcode 01

A galériában lévő egyes fényképek árának hozzáadásához egyszerűen írja be az összeg = ”4,99” -t a rövid kódba.

Fotók eladása Shortcode 02

Ezután tekintse meg bejegyzését, hogy megnézze, hogyan néz ki.

Fotók eladása Shortcode 03

A plugin beállításáról és a többi módszerről részletesebb utasításokat találhat, keresse fel a WP iSell Photo oldalt.

Következtetés

Ingyenes plugin és a választott téma használatával gyorsan elindíthatja fotóit online, és elkezdheti elfogadni a PayPalon keresztül történő fizetéseket. A fejlettebb funkciók eléréséhez az olyan bővítmények, mint az EDD vagy a WordPress Photo Seller, még jobb megjelenésű és gazdag online fotóboltot hozhatnak létre. Ha bármilyen tippe van a fényképek online marketingjével és értékesítésével kapcsolatban, kérjük, hagyjon megjegyzést alább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map