Hogyan lehet cselekvésre ösztönözni a WordPress programot

Hogyan lehet cselekvésre ösztönözni a WordPress programot

A cselekvésre ösztönzés (CTA) nem más, mint egy fantasztikus marketing zsargon egy gombra, amely motiválja a felhasználót a kívánt művelet végrehajtására, és vezeti őket a beállított konverziós csatornán..


Fontolja meg ezt: életében legalább egyszer regisztrálnia kell magát valamilyen vagy más előfizetési szolgáltatásra (Spotify, Amazon Prime stb.), Vagy letöltnie kell egy ingyenes forrást (e-könyv, sablonok stb.) Egy webhelyről a csere személyes adatainkért.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Nos, egy hatalmas cselekvésre ösztönzés megkönnyítette a „cselekvését”. Ezek a lenyűgöző kis gombok nélkülözhetetlenek a marketingszakemberek segédprogramjának. Meg tudják különböztetni a kilátásokat átalakító és a potenciális védőszemély elvesztése között.

Miért olyan fontos a CTA??

A jól megtervezett CTA az érme mindkét oldalának előnye:

 • A weboldal számára: Ez az Ön esélye arra, hogy kifejezetten felszólítsa az embereket, akik felkeresik az Ön webhelyét, vagy olvassa el az Ön e-mail hírlevelét, hogy nyereséges tevékenységeket végezzenek, például vásárolhassanak, letölthessenek egy e-könyvet, több felhasználhassák a tartalmat, vagy osszák meg munkájukat a saját közösségi média. A CTA arra ösztönzi a felhasználót, hogy lépjen kapcsolatba az Ön webhelyével, és valószínűleg megalapozhatja az új látogatóval fennálló, hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat alapjait. Sőt, lehetősége van arra is, hogy megismerje személyes adataikat, és értékes új előnyt szerezzen.
 • Felhasználók számára: A CTA egyértelműen közli, hogy mit kell tennie a weblapod áttekintése után. Enélkül valószínűleg csak elhagyják (és elfelejtik) az Ön webhelyét, és nem végeznek semmilyen, számukra vagy neked hasznos műveletet. Emellett a gomb a jegyük, hogy elhozhassanak valamit, amit elvihetnek (esetleg ingyen).

Ez nyertes. És mégis, majdnem 70 százalék a kisvállalkozások webhelyén nincs egyetlen CTA. Ha ezt olvassa, valószínűleg része vagy ennek a többségnek. De ne aggódj, mi magunkkal fedeztük.

Néhány Dos és Donts

Mielőtt megvitatnánk, hogyan kell hozzáadni a CTA-t a WordPress-webhelyhez, fontos szem előtt tartani a következő nyolc iránymutatást arra, hogyan kell írni egy kényszerítő CTA-t..

 1. Perelhető: Parancsolja a felhasználót egy meghatározott művelet végrehajtására. Légy magabiztos. Ne légy homályos.
 2. Tömör: Soha ne írjon teljes mondatot egy gomb belsejébe. Használjon legfeljebb öt szót tartalmazó kifejezéseket.
 3. Meglepő: Tervezze meg a CTA-t, hogy az legyen a legszembetűnőbb elem a weboldalán. Használjon kontrasztos színt és nagyobb betűméretet. Egyeztesse a gomb színét a márkájának logójával, az oldal többi része ellentmondással. Ezenkívül olyan finom animációk, mint a gomb lebeg és olyan tervezési effektusok, mint a 3D-s árnyékolás, még vonzóbbá tehetik.
 4. Tréfás: Magabiztosság nem azt jelenti, hogy nem lehet szellemes. A legtöbb felhasználó csodálja az okos szójátékot, és a büntetések meggyőző erejűek.
 5. Személyes: Hozzon létre benyomást a felhasználóknak, hogy felelősek. Ez azt jelenti, hogy írjon valamit a „Adj nekem ingyenes PDF-jét” sorra, a fordított válasz (ha felugró) van, mint például „Nem, köszönöm. Prodigy vagyok.
 6. súrlódásmentes: A „Vásárlás” és a „Regisztráció” szavak tudatosan azt sugallják, hogy a felhasználónak erőfeszítéseket kell tennie, és adnia kell valamit az ajánlatért. Ki ne tétovázna, ha közvetlenül arra kérik, hogy mutasson be pénzükkel vagy személyes adataikkal? A legjobb, ha tiszta és felhasználható alacsony súrlódású alternatívák például a „Kipróbálás” és a „Get”.
 7. Sürgős: Ha releváns, akkor sürgõsen érzi magát, a felhasználók elmulasztásának félelme (FOMO) olyan mondatok írásával, mint a „Csak X darab maradt balra” vagy egy visszaszámláló, amely jelzi, hogy az ajánlat hamarosan lejár.
 8. megnyugtató: Ha ez releváns, tegye egyértelművé a felhasználók számára, hogy a gombra kattintva semmi sem veszíthet el. Például bármikor lemondhatják előfizetésüket, vagy teljes visszatérítést kaphatnak, ha nem elégedettek a termékkel. Az olyan kifejezések, mint a „Nincs szükség hitelkártyára” vagy a „Mégsem törli bármikor”, meggyőzhetik a szélén lévő felhasználókat a merülésről..

És ez az. Tartsa be ezeket a bevált gyakorlatokat egy abszolút ellenállhatatlan CTA elkészítéséhez olyan ajánlatgal, amelyben nem tagadhatják meg.

Hol vannak CTA-k??

A CTA-k hasznosak webhelyének különböző helyein, a népszerűek a következők:

CTA elhelyezése a blogbejegyzés végén

Egy blogbejegyzés végén (Social Media Examiner)

CTA elhelyezési kilépési szándék

Kilépési szándékkal felbukkanó ablakokban (Omniconvert)

CTA elhelyezés az oldalsávban

Rögzített oldalsávon belül (Quick Sprout)

CTA elhelyezés a tartalomban

A releváns tartalom közepén (Content Marketing Institute)

CTA üdvözlő oldal

Üdvözlő oldalként (Gyors Sprout)

Sőt, különösen hasznosak az e-mail marketing hírlevelekben. A hírleveleknek és a promóciós e-maileknek mindig vonzó cselekvési felhívással kell befejeződniük, hogy felkérjék az olvasókat:

 • Olvassa el a legújabb blogbejegyzéseket
 • Töltse le egy ingyenes forrást
 • Nézze meg az új termékkatalógust
 • Használja ki a korlátozott időre szóló eladás vagy kedvezmény előnyeit
 • Stb

Végül beszéljünk arról, hogyan lehet azt ténylegesen hozzáadni a WordPress webhelyéhez.

CTA hozzáadása?

Ha kézzel szeretné kódolni a CTA-t az egyedi CSS-sel, akkor ez a cikk neked.

Mindazonáltal nem kell átélnie ezeket a problémákat, hacsak természetesen nem akarja. Van néhány igazán nagyszerű (ingyenes és fizetett) plugin ennek a feladatnak a teljesítéséhez.

Az alábbiakban egy összefoglaló található a hat legjobb ingyenes (és freemium) beépülő modulból, amelyeket válogatottunk az egyszerű használat érdekében.

Elementor

Elementor Page Builder bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Elsődlegesen a WordPress teljes értékű oldalkészítőjének szánták. Az Elementor egy szuper könnyű, drag and drop plugin, amely felhasználható gyönyörű CTA-k hozzáadására az Ön webhelyére..

Igaz, hogy csak néhány gombot kell hozzáadnia a webhelyéhez, nem kell teljes oldalkészítőre. Az Elementor azonban teljesen kiküszöböli a háttérképet, mivel valós idejű front-end tervezést tesz lehetővé, ami rendkívül kényelmessé teszi a felhasználást. A profi tervvel hozzáféréssel rendelkezik a CTA-kütyühöz, amely teljes ellenőrzést ad a CTA-k tervezése felett.

A végeredmény olyan CTA-k, amelyek teljes mértékben érzékenyek és mobilbarátak. Emellett jól működik egy céloldal létrehozásának a WordPress segítségével is.

Rövid kódok Ultimate

Shortcodes Ultimate Plugin

Alapján WordPress.com, „A rövid kód egy WordPress-specifikus kód, amely nagyon apró erőfeszítésekkel lehetővé teszi remek dolgok elvégzését. A rövid kódok fájlokat ágyazhatnak be vagy objektumokat hozhatnak létre, amelyek általában egy sorban sok bonyolult, csúnya kódot igényelnek. Rövid kód = parancsikon. ”

Ahogy a név azt sugallja, a Shortcodes Ultimate egy ingyenes bővítmény, rövid kódokkal töltve, amely lehetővé teszi a lapok, gombok, dobozok, csúszkák és körhintak, reagáló videók és még sok más létrehozását..

Shortcodes Ultimate CTA Editor

A telepítés után a rövid kódok generátora elérhető a WordPress postaszerkesztőben. Használja a dobozok és gombok keverékét az egyedi, reagáló CTA létrehozásához.

WPForms

WPForms WordPress bővítmény

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A webhely látogatói több okból is szeretnék kapcsolatba lépni veled:

 • Árajánlatot kér
 • Kérjen lehetőséget az együttműködésre
 • Tisztázza néhány kétséget
 • Csak adj egy tapaszt a hátának

Az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap néhány beviteli mezővel és a „Küldés” gombbal megkönnyíti a kétirányú kommunikációt és javítja az általános felhasználói élményt. Ez akkor is hasznos, ha azt akarja, hogy a látogatói feliratkozzanak az e-mail listára.

Jön a WPForms.

Ez egy újabb, könnyen használható, mégis nagyteljesítményű bővítmény, egyszerű drag-and-drop felülettel. Néhány percbe telik, hogy egy jó megjelenésű és működő kapcsolatfelvételi űrlapot összeállítsunk.

Ezenkívül előzetesen betöltve vannak sablonok, amelyeket választhat és testreszabhat. És igen, a létrehozott űrlapok érzékenyek, mobilbarátak és optimalizáltak a keresőmotorok bejáróinak.

A beépített automatikus anti-spammel is büszkélkedhet, és a robotokat blokkolhatja egy CAPTCHA, reCAPTCHA vagy A Google új Invisible reCAPTCHA.

Popup Maker

Popup Maker plugin

A felbukkanó ablakok szükséges gonosz. Lehet, hogy irritálják a felhasználókat, de a megfelelő időzítés esetén áldást jelentenek mind a webmestereknek, mind a felhasználóknak.

Például a kilépési szándékkal felbukkanó ablakok az egyszeri látogatókat rendszeresé alakíthatják, amikor arra kérik őket, hogy iratkozzanak fel az e-mail listájára cserébe valami értékesért, például egy ingyenes e-könyvért.

És egy kezdőbarát és testreszabható felbukkanó-készítővel, mint például a Popup Maker, bármilyen számú és felbukkanó ablakot létrehozhat – e-mail opt-in-ek, értesítési pop-upok, video-lightboxok és mi van – egy pillanat alatt.

Ezenkívül beállíthat kattintási triggereket, nyomon követheti az előugró ablakok nyitási számát, és beállíthat egy késleltetést, többek között a funkciókat.

Boxzilla

Boxzilla plugin

A CTA plugins apja, a Boxzilla egy másik felugró cselekvésre hívó plugin, amely lehetővé teszi, hogy az előzetesen megtervezett eseményindítóknak megfelelően felbukkanó vagy becsúsztatható mezőket készítsen: helyszíni idő (vagy oldal), kilépési szándék, görgetési százalék, oldalmegtekintések száma vagy kézi kattintás.

Ezek a dobozok bármilyen tartalmi formátumot tartalmazhatnak.

Testreszabhatja a doboz helyzetét a képernyőn, és felhasználhatja bármilyen CTA-ra, például a MailChimp regisztrációs űrlapra, a társadalmi megosztás gombjaira és így tovább. A doboz megjelenése intuitív szerkesztővel is teljesen testreszabható. Mobilra optimalizált is.

Egyszerű oldalsó lap

Egyszerű Side Tab bővítmény

Adjon hozzá globális CTA-t webhelyéhez, amely a Kedvenc tartalomra hivatkozik, az Egyszerű oldallap használatával.

Függőleges fület ad hozzá a böngészőablak bal vagy jobb oldalához, amelyet bármilyen oldalra linkíthet. A lap úgy marad, amikor a felhasználó fel vagy le görgeti az oldalt, így mindig látható és készen áll a cselekvésre. És mobilbarát is.

A beállítás és használat egyszerű. Csak egy egyszerű „Beállítások” oldalról beállíthatja a lap szövegét, beállíthatja a betűkészleteket és a színeket, és hivatkozhat a cél URL-re.

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin űrlapok

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Nem tudjuk befejezni a CTA-bővítmények gyűjteményét az OptinMonster említése nélkül. Ez a népszerű ólomgenerációs szoftver számos funkciót kínál, beleértve felbukkanó ablakokat, lebegő sávokat, tartalomszekrényt, kuponkeréket, visszaszámlálási időt és még sok minden mást. Még felhasználhatja hozzon létre egy üdvözlő matracot cselekvésre ösztönzés, amelyet a látogatók egyszerűen nem hagynak ki.

Ráadásul az optinok / CTA-k egyszerűen felépíthetők és testreszabhatók az intuitív drag and drop kampánykészítővel, korlátlan szín opciókkal, kép háttérrel, MonsterEffects és még sok másnal. Az OptinMonster támogatja a lista szegmentálását, a valósidejű viselkedés automatizálását, a megosztott tesztelést és a konverziós elemzést. Tehát egy pillanat alatt megtudhatja, hogy a CTA működik-e.


Ez kiegészíti a legfontosabb WordPress-bővítmények listáját, amelyek segítségével nagy konvertáló CTA-t adhat hozzá a webhelyéhez. És most már tudja, milyen fontos ezt megtenni, és a vele járó legjobb gyakorlatokkal együtt. Mire vársz még? Tovább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map