Hogyan lehet betörni egy telített blogfülkébe

Hogyan lehet betörni egy telített blogfülkébe

Ha még nem ismeri a blogolást, akkor elboríthatja a sikeresen elérhető blogok száma. Arra is kíváncsi, hogy érdemes belemerülni egy ilyen versenyképes piacba. Röviden: azt érezheti, hogy a rés, amelyet blogozni szeretne, már telített.


Ugyanakkor pusztán azért, mert a rést népszerűnek tekintik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy el kell kerülni. Valójában ezt lehetőségként tekintheti meg. A fülke telített, mert az embereket érdekli az, amit mondani vagy eladni kell. Szüksége van a megfelelő megközelítésre, hogy felhívja a figyelmüket.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, hogyan léphet be egy telített résbe, és hogyan lehet új megközelítést találni a meglévő piacon. Tanácsot adunk arra is, hogyan lehetne javítani a keresési rangsorát egy olyan területen, amely rendkívül kemény versenyt kínál. Kezdjük el!

Mi egy telített niche??

Copyblogger

Copyblogger kiemelkedik a rendkívül telített tartalom marketing résében.

A telített blogrész az egyik, amelyben hatalmas verseny zajlik egyetlen közönség számára. Természetesen van némi egyet nem értés arról, hogy egy rést valóban telített lehet-e vagy sem. Nem számít, hány ember blogol ugyanazt a dolgot, mindig lehetősége van arra, hogy betörjön a mezőbe.

A telített rés nem feltétlenül rossz dolog. Ez azt bizonyítja, hogy készen áll a közönség a tartalmakra, és azt jelenti, hogy nagyobb közössége van, amellyel hálózatba léphet, ha vonzó és tekintélyes szerepet kap. A negatív oldalon azonban nehezebb kiemelkedni a versenytől az ilyen típusú rést illetően. Ha nem talál módot a blog megkülönböztetésére, akkor nem fogja megszerezni a kimenő közönség részarányát.

Ha telítetten rést akar belépni, akkor van néhány módszer a siker esélyeinek javítására. Vessen egy pillantást ezekre a módszerekre most.

Tippek a telített blogrészek hatékonyságának megszüntetéséhez

Az, hogy jól teljesítesz egy telített rést, attól függ, hogy milyen megközelítéstől és hogyan tudsz átmenni. Ideális esetben olyan stratégiát szeretne, amely elősegíti a kiemelkedést, és értékkel szolgál a célközönség számára. Ezeknek a tippeknek mindkét szempontból segítséget kell nyújtaniuk.

1. Finomítsa a témáját és a célközönséget

Penny Hoarder

Több ezer pénzügyi tanácsadó blog van az interneten, de a The Penny Hoarder továbbra is megtekinti a milliókat.

Ha a választott fülke telítettnek tűnik, akkor is kiemelkedhet, ha egyedi megközelítést alkalmaz a tartalmához. Ahelyett, hogy megpróbálna mindent lefedni a rést, keressen egy olyan szempontot, amelyet ötletekért bányászhat. Ezt megteheti a verseny felkutatásával, majd az egyedi képességek és szaktudás felhasználásával új szöget találhat a tartalomhoz való megközelítéshez..

Az Penny Hoarder A blog nagyszerű példa arra, hogy a telített rést kreatív szempontból találja meg. A hagyományos befektetési tanácsadás helyett tanácsot ad arra, hogyan lehet egyszerre néhány centtel elérni a pénzügyi jólétet. Ez a fókusz a célközönséggel szól, amely elsősorban a fiatal felnőttekből áll, akik újak a költségvetés megtervezésében, megtakarításában és befektetésében.

Ha nem ismeri a kifejezést, akkor a célközönség a szándékolt olvasóközönség, vagy az emberek, akikre számítanak, értékeket szereznek a blogodból. Miután meghatározta az adott témát vagy alrészét, becsúszhat a tartalma megfelelő közönségéhez. Miután meghatározta mind a fókuszt, mind a célközönséget, marketing eszközökkel, például e-mail listákkal és közösségi médiával kezdheti el vonzani a figyelmet..

2. Keressen problémát a rést, és kínáljon megoldást

Nem számít, milyen rést választott, néhány általános kérdést feltesznek a témával kapcsolatban. Tegyük fel például, hogy van e-kereskedelmi blogja, és az egyik eladott elem vonzódik. Ön azonban észreveszi, hogy panaszok vannak ugyanazon termékkel kapcsolatban egy nagyobb kiskereskedelmi oldalon, például az Amazonon.

A panaszokról vagy kérdésekről szóló blogok és megoldások felkínálása a görbe előtt áll. A problémát javítást kereső emberek rájönnek, hogy Ön megelőzően már foglalkozott ezzel. Biztosabban fognak érezni magukat vásárlásuk során, és a megnövekedett vevői hűség előnyeit élvezheti.

A rést legfrissebb tendenciákkal való frissítés segíthet a problémák vagy panaszok azonosításában és a korai kezelésben. Dönthet úgy is, hogy a blogját egy adott típusú probléma megoldására összpontosítja, ami nagyszerű módja annak, hogy megtalálja az egyedi szöget.

3. Adjon értéket a rése és a közönség számára

Backlinko

Brian Dean’s Backlinko.com uralja a SEO rést.

A problémák megoldására felajánlott megoldások és a trendek figyelése az egyik módja annak, hogy értéket biztosítsanak mind a rést, mind a közönséget. Tartalmának azonban is érdemesnek kell lennie. Amikor olyan versenytársainál jobb tartalmat hoz létre, akkor természetesen nagyobb közönséget vonz.

Egy másik módszer a telített niche-ben való megismeréshez, ugyanakkor hozzáadott értéket képvisel, egy linképítési stratégia végrehajtása. Javasoljuk a felhőkarcoló technika a kapcsolatépítéshez, amely három alapvető lépést foglal magában. Először meg kell találnia a linkre méltó tartalmat. Keressen olyan cikkeket és weboldalakat, amelyek a keresőmotorokban magas rangúak az általuk megcélozandó kulcsszavak szempontjából, és amelyekre gyakran kapcsolódnak

Akkor készítsen még valamit még jobbá. Találja meg az eredeti tartalom javításának módjait alaposabb áttekintéssel, az elavult információk frissítésével vagy a vizuális formatervezéssel. Végül keresse fel azokat az oldalakat, amelyek az eredeti cikkhez kapcsolódtak, és tudassa velük, hogy van egy átfogóbb és frissített bejegyzés ugyanazon témáról.

4. Fejleszti SEO-ját, hogy a Blog versenyképessé váljon

A SEO eleme kulcsfontosságú a résében. A webhely keresőmotorokhoz való optimalizálásának elősegítése révén magasabb rangot szerezhet az oldalak eredményében, lehetővé téve a közönség számára, hogy hasonló blogok közepette megtaláljon téged..

A SEO erősítésekor a gyilkos tartalomra és a szilárd hivatkozásépítési tervre kell összpontosítania. Ezután alkalmazzon általános SEO stratégiákat az oldalaira, például kulcsszavak beillesztésével és a linkek optimalizálásával.

Számos olyan WordPress SEO eszköz található, amelyek segíthetnek a SEO javításában. Ha még nem rendelkezik kedvenc opcióval, erősen ajánljuk a Yoast SEO alkalmazást. Amellett, hogy nagyra értékelik és könnyen kezelhető, lehetővé teszi a fejlesztést minden a blogod SEO szempontjai. A Yoast praktikus útmutatót is nyújt a WordPress SEO számára, hogy valóban töltse fel rangsorolási erőfeszítéseit.


A blogbeosztásban, különösen a telítettségben való elindulás félelmetes és izgalmas lehet. A jó hír az, hogy tudod, hogy van egy közönség, amely készen áll és vár rád, ha csak megtalálja a megfelelő módszert a megérintésére. A telített rés felfedezése és valódi megértése segíthet felhívni a figyelmet és kiemelkedni a tömegből.

Van kérdése, hogyan lehet betörni egy versenyképes vagy telített rést? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map