Hogyan lehet avatárokat hozzáadni a WordPress webhelyéhez a Gravatar használatával

Avatarok – a számítógép-felhasználók grafikus ábrázolása – segítenek meghatározni egy személy online identitását. A WordPress globálisan elismert avatároknak (vagy „Gravatarsnak”) hívja őket, és ezek az ikonok (a felhasználónevekkel együtt) azonosítják a blogok és fórumok bejegyzéseinek és megjegyzéseinek szerzőit. A gravatarok kicsik, mégis hatalmasak, és olyan lehetőségeket kínálnak a webhelyek tulajdonosai számára, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagynak.


Noha a Gravatars nem tűnik rendkívül fontosnak, valójában fontos szerepet játszhatnak a webhely forgalmának növelésében és az emberek visszatérésük ösztönzésében. Segítenek a kapcsolatok kiépítésében közted és a felhasználók között, és megszilárdítják márkáját.

Ebben a cikkben négy okot tárunk fel, amelyek miatt a Gravatars fontos mind az Ön, mind a látogatók számára. Azt is elmagyarázza, hogyan lehet engedélyezni őket a webhelyén, és hogyan hozhat létre egyéni alapértelmezett Gravatar-t azoknak a látogatóknak, akiknek még nincs aktiválva.

Mi az avatár??

Az avatárokat már régóta használják az online felhasználók ábrázolására. Az adathordozótól függően előfordulhat, hogy a felhasználó képe vagy 3D-s ábrázolása. Az avatárok az idő múlásával fejlődtek, és a kifejezésnek sok jelentése van az online világban. Az avatár egyik formáját – amelyet a WordPress-en használnak – Gravatarnak hívják.

Mi az a Gravatar??

Az avatár és a Gravatar közötti különbség az elismerés hatóköre. Általában új avatárokat hoznak létre a különböző webhelyek és fórumok számára. Gravatar esetén azonban ugyanaz a képviselet kíséri Önt, amikor különböző webhelyekre látogat. Te egyszerűen iratkozzon fel a Gravatar segítségével, adj nekik képet, és ennyi! Itt minden alkalommal, amikor egy olyan WordPress webhelyre tesz közzé vagy kommentál, amelyen a Gravatars engedélyezve van, az ikon megjelenik a tartalom mellett. Íme egy példa a Gravatars működésére a blogunkon:

Hozzászólások egy WPExplorer blogbejegyzéshez a kísérő Gravatars-szal.

4 ok annak érdekében, hogy hozzon létre egy grafikát az Ön és webhelye látogatói számára

Most már tudja, hogy mi a Gravatars, nézzük meg néhány előnyeit, ha engedélyezjük őket a webhelyén.

1. Tudod létrehozni ismertséget és hamis bizalmat

A Gravatars hozzásegíthet személyes megjelenéshez az Ön webhelyén. Egy olyan korban, amikor az online névtelenség olyan elterjedt, jó, hogy tényleg arcot adhatunk egy névnek. Ha nem találkozunk szemtől szemben, akkor megismerkedhetünk azzal, kivel beszélünk, és az interakciók sokkal emberiségesebbé válhatnak. Az emberek nagyobb valószínűséggel emlékeznek meg és ismerik fel a képet, mint egy nevet.

2. A Gravatar kiegészítő marketing elem lehet a márka számára

Miután aktiválta a Gravatarot, az egész webhelyén megjelenni fog. Témájától és beállításaitól függően minden bejegyzésben és az Ön által tett észrevételekben láthatod. Noha ez az expozíció gyakorisága kicsi, a Gravatár kulcsfontosságú elem a márkaépítésben. Ezért fontos fontolóra venni a választott Gravatar képet.

3. A Gravatar segíthet a közösségi érzék felépítésében

Amint az emberek megismerkednek veled és más rendszeres kommentátorokkal, elkezdi kialakítani a közösség érzetét. A látogatók valószínűleg felismerik egymást, így nagyobb hajlandóságot mutatnak az interakcióra. Amint azt a közösségi médiával fedeztük fel, az embereket vonzzák a közösségbe – különösen, ha hasonló gondolkodású embereket találtak, akik érdeklődési körükben megvitatják.

4. Növelheti kitettségét más webhelyeken

Amellett, hogy a Gravatar megjelenik a webhelyén, növelheti expozícióját azáltal is, hogy más webhelyeken is megjelenik. Az emberek felismerik téged és márkáját, amikor más weboldalakon kommentálnak, segítve a forgalom visszaszerzését a webhelyedre, és végül hozzájárulnak a közösség és az elérhetőség bővítéséhez. Más webhelytulajdonosok hajlamosabbak arra is, hogy kölcsönhatásba lépjenek a Gravatar-kompatibilis weboldattal ugyanazon ok miatt, hogy megnövekszik az expozíció.

Aktiválja a Gravatars-ot a WordPress webhelyén

Szerencsére nagyon kevés erőfeszítéssel elérhető a Gravatars összes előnye. A kezdéshez nem kell kezelnie a felhasználói fiókokat, hogy a Gravatars megjelenhessen – be vannak építve a WordPressbe, így nem is kell egy plugin.

A Gravatars engedélyezése a webhelyén egyszerű. Keresse meg a WordPress irányítópultját, keresse meg a Beállítások képernyőn, és válassza a lehetőséget Vita. A következő képernyőn görgessen le a karakterekkel szakasz:

Avatár beállítások szakasz

A Gravatars aktiválásához ellenőrizze a Mutasd avatarokat jelölőnégyzetet, hogy engedélyezze őket a megjegyzések szakaszaiban. Más választási lehetőségek is vannak, például annak eldöntése, hogy megjelenjenek-e felhasználói profilok, amikor az egérmutatót a Gravatar fölé helyezik. Van még egy Maximális besorolás választási lehetőség. A Gravatar lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeiket bizonyos közönség számára megfelelőnek értékeljék. Az alapértelmezett beállítás: G – minden közönség számára megfelelő, de ne feledje, hogy a képeket a felhasználók önértékelik, tehát nem biztos, hogy teljesen megbízhatóak.

Mi lenne, ha a látogatóknak nincs grafikája?

Természetesen nem mindenkinek van Gravatarja – egyesek nem lehetnek WordPress-felhasználók, vagy esetleg szeretnének névtelen maradni. Ha a látogatóknak nincs aktiválva a saját Gravataruk, akkor a nevük mellett megjelenik egy alapértelmezett kép. Számos alapértelmezés közül választhat:

Alapértelmezett avatárképek és nevek

Ugyanakkor nem van ezen lehetőségek egyikével. Ehelyett átválthat egy egyedi alapértelmezett képre, amely illeszkedik a márkához. Ha szívesen testreszabja a témafájlokat, manuálisan hozzáadhatja a saját egyedi alapértelmezett avatárját. Ennek ellenére, ha inkább egy bővítményt szeretne használni, WP Felhasználói Avatár egy gyors és egyszerű lehetőség.

WP felhasználói avatár (ingyenes)

A WP User Avatar cím képernyőképe a WordPress.org-ról

Ez a beépülő modul lehetővé teszi a médiakönyvtárban szereplő bármely fotó használatát egyéni avatárként. A telepítés és a plugin aktiválása után térjen vissza az S-beettings képernyő a WordPress irányítópultján:

WP User Avatar beállítások képernyő

Ban,-ben Alapértelmezett avatár szakaszban válassza ki WP Felhasználói Avatár és kattintson a gombra Válassza a Kép lehetőséget, amely arra kéri, hogy válasszon egyet a médiakönyvtárból, vagy pedig töltsön fel egy képet a számítógépéről.

Ennek a bővítménynek van egy prémium verzió 20 dollárba kerül, amely olyan kiegészítő funkciókat kínál, mint például a felhasználók számára a webhelyén egyéni avatár beállításának lehetősége. Bár ez bizonyos webhelyekre alkalmas lehet, az csinál elutasítja a Gravatar rendszer néhány előnyeit, amelyeket korábban említettünk.

Következtetés

Unsexy jellegének köszönhetően könnyű figyelmen kívül hagyni a Gravatar által kínált lehetséges előnyöket. Lehet, hogy ezek az ikonok nem tűnik fő tényezőnek webhelyének felépítésekor; azonban számtalan lehetséges előnnyel jár, ha a jelölést megteszik és a kapott forgalmat növelik.

Ebben a cikkben négy nagyszerű indokot kínálunk fel annak biztosítására, hogy Ön és a látogatói engedélyezze a Gravatars alkalmazást. Gyorsan összefoglaljuk őket:

 1. Megalapozhatja a barátságot és bizalmat teremthet.
 2. A Gravatar kiegészítő marketing elem lehet a márka számára.
 3. Segíthet a közösség érzésének felépítésében.
 4. Növelheti más webhelyek expozícióját.

A Gravatars döntő jelentőségű lesz az Ön webhelyén? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map