Hogyan lehet ápolni a rendszeres látogatók közönségét a WordPress webhelyén

A közönség ápolása a WordPress-webhelyen

Sokat írtunk arról, hogyan vonzza a látogatókat a WordPress webhelyére. SEO, kiváló minőségű tartalom, közösségi média promóció. De mi lenne, ha ezeket a látogatókat rendszeresen visszatérnék??


Ahhoz, hogy egy weboldal valóban sikeres legyen, állandó megbízható látogatókra van szüksége. De hogyan tudod ezt biztosítani??

Nos, szerencsére számos módszer van a WordPress webhely rendszeres látogatói közönségének ápolására. A választott lehetőségek nagyban függenek a működtetett webhely típusától.
Ha közösséget hoz létre, hogy az emberek összegyűljenek és online vegyenek részt, akkor érdemes választania a tagsági modellt, vagy webhelyét inkább közösségi hálóvá alakítania..

Ha termékeket vagy információkat árusít, akkor fontolóra kell vennie versenyek, promóciók vagy webes szemináriumok szervezését, hogy felépítsen egy hűséges követőt. Továbbá, bármilyen típusú webhely van is, feltétlenül fontolóra kell vennie az e-mailek erejének kiaknázását.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet végrehajtani azokat a stratégiákat és taktikákat, amelyek elősegítik az ismétlődő látogatók hűséges közönségének kialakítását.

Tagsági oldalak

Korlátozza a WordPress Pro tartalmát
Lehetséges, hogy a webhely rendszeres látogatóinak ösztönzése érdekében a legnyilvánvalóbb választás az, ha tagsági összetevőt adnak hozzá.

A tagsági webhelyek azon a feltevésen működnek, hogy csatlakozzanak a tartalom megtekintéséhez. A tagság ingyenes lehet, de érdemes megfontolni a visszatérő látogatók ösztönzését és a webhely jövedelmezővé tételét. Ha az ügyfelek fizettek egy exkluzív tartalommal rendelkező elitklubba való belépésért, akkor biztosak lesznek abban, hogy visszatérjenek.

A Limit Content Pro egy prémium WordPress plugin, amely megadja az összes eszközt, amelyre a tagsági webhely felépítéséhez szüksége van. Ez a bővítmény lehetővé teszi az emberek számára, hogy bizonyos tartalmak megtekintéséért felszámítsák az árát, és számos lehetőséget kínál, például több tagsági szintet, így kiszolgálhatja a közönség különböző igényeit..

A Korlátozott Tartalom Pro használatával létrehozhat egy tagsági oldalt, amelybe az emberek fizetnek, ha csatlakoznak, és így újra és újra visszatérnek, hogy megszerezzék pénzüket.

Társulj a BuddyPress-szel

BuddyPress

Ha nem akarja létrehozni egy teljes körű prémium tagsággal foglalkozó webhelyet, de mégis létre kellene hoznia egy hasonló gondolkodású gondolkodók közösségét, amely részt vesz az Ön webhelyén, akkor érdemes választania BuddyPress. A BuddyPress egy ingyenes WordPress-bővítmény segítségével számos közösségi funkciót felvehet webhelyére.

A BuddyPress telepítésével a tagok saját profilokat hozhatnak létre, és felhasználói csoportokat, üzenetküldést, tevékenységi streameket és még sok másat állíthatnak be. Ez arra ösztönzi a közösséget, hogy lépjen fel és aktívvá váljon az Ön webhelyén, lehetővé téve az embereknek, hogy megbeszéljék és megosszák gondolataikat és információkat egy adott témáról vagy résről. Az embereknek az ilyen kapcsolatok kialakításában való segítése kulcsfontosságú a rendszeres látogatók közösségi oldalának létrehozásában.

A levelezőlista fontossága

MailChimp

A levelezőlisták nélkülözhetetlenek minden olyan webhely számára, amelyek a következőket szeretnék létrehozni. Miután megkapta valaki e-mailjét, akkor kapcsolatba léphet velük, és elkezdheti a jelentés felépítését.

E-mailek küldésével emlékezteti a webhely látogatóit, és folyamatosan frissíti őket az Ön által hozzáadott új és érdekes tartalommal, amelyről egyébként esetleg nem is tudnak. Fontos szem előtt tartani, hogy ha rendszeres látogatókra van szüksége, akkor rendszeres e-maileket kell küldenie.

A MailChimp egy freemium e-mail marketing eszköz, amely automatikusan gyűjti, tárolja a levelezési címeket és automatikusan elküldi az e-maileket, vagy amikor csak van valami mondani. Az e-mailek küldése a MailChimp segítségével egyszerű módja annak, hogy ösztönözze az embereket, hogy látogassák újra az Ön webhelyét.

Küldjön híreket a versenyekről, ingyenes könyvekről, új termékekről vagy izgalmas eseményekről, amelyek arra készteti őket, hogy betöltsék az Ön webhelyének URL-jét. Győződjön meg arról, hogy mindig tartalmaz egy linket a webhelyére, hogy az emberek közvetlenül az e-mailből látogassák meg azt. Minél könnyebb elérni a webhelyet, annál több visszatérő látogatót fog kapni.

Webináriumok használata a látogatók figyelmeztetésére, hogy térjen vissza a webhelyére

WebinarsOnAir
A webináriumok rendkívül hasznos eszközök, amelyek emlékeztetik az embereket arra, hogy rendszeresen térjenek vissza az Ön webhelyére. Az emberek gyakran gondolkodnak az internetes szemináriumok használatáról haszonszerzésre vagy új látogatók vonzására.

A rendszeres webináriumok azonban okos módszer a látogatók megtartására. A webhely új látogatói gyakran nem térnek vissza, egyszerűen azért, mert elfelejtik a webhelyet, vagy nem találnak időt erre. A webináriumok ütemezésével az embereknek egy meghatározott dátuma lesz a webhely látogatására, és ennek konkrét oka van.

WebinarsOnAir egy hatékony lehetőség a webináriumok szervezésére. Ez a megoldás automatizált webináriumokat, fizetett webináriumok lehetőségeit, élő csevegőket és kérdéseket kínál, valamint még sok minden mást. Ez azt jelenti, hogy összpontosíthat webináriuma minőségére, és nem kell aggódnia a műszaki részletek miatt.

A BuddyPress jól működik a webináriumokkal, mivel a látogatók ezután az Ön webhelyén maradhatnak, vagy visszatérhetnek a hét folyamán, a BuddyPress fórumok segítségével, hogy megvitassák a webinar témáját vagy a benne szereplő kérdéseket. Ez ösztönzi az erős, aktív közösséget és természetesen a sokat áhított gyakori látogatókat.

Szeretne rendszeres látogatókat? Rendszeres promóciókat indítson

WooCommercePromotionManager

A promóciók ismételten bebizonyosodtak, hogy nagyon sikeres módszer a webhely látogatói ösztönzésére. Ha azonban azt akarja ösztönözni a látogatókat, hogy rendszeresebben látogassák el webhelyét, akkor előfordulhat, hogy az egyszeri promóció nem a legjobb módja annak. Rendszeres promóciókkal nagyobb esélye van arra, hogy a célközönséget többször visszatérjen. Tehát egy nagy promóció helyett próbáljon ki kisebb, de rendszeresebb ajánlatokat. Például: „10% kedvezmény a kiválasztott termékektől minden hétfőn”.

A WooCommerce Promotion Manager egy népszerű WordPress plugin, amelyet promóciós kampányok létrehozására használhat. A plugin telepítése mindössze 25 dollárba kerül, és sok időt és energiát takarít meg. Ez lehetővé teszi az eladási termékek kiválasztását, a promóciók idejét és dátumát, valamint diavetítés szalaghirdetéseket jelenít meg az akciók hirdetéséhez. Használja a MailChimp programot a promóciókkal összefüggésben, emlékeztetve az előfizetőket a legújabb akciókra, és arra ösztönözve őket, hogy látogassák újra az Ön webhelyét, hogy ellenőrizze őket.

Noha a promóciók kiválóan ösztönzik valakit, hogy látogassa meg az Ön webhelyét, a futtatásuk előtt fontolja meg néhány dolgot. Az első, megengedheti magának, hogy futtassa a promóciót? Ellenőrizze számát, nagyszerű növelni az értékesítést, de csak ha profitot keres.

Második szám, biztosan nyer tőlük? Figyelemmel kíséri a promóciókat. Az akciókkal egyidejűleg más teljes árú termékeket vásárolnak? Új látogatói e-mail címeket rögzít? És ami a legfontosabb: a látogatók következetesen visszatérnek-e?

Az emberek szeretik a versenyeket

PhotoContestWordPressPlugin

A verseny, mint például a promóció, egy másik módja annak, hogy bebizonyosodott, hogy nagyobb forgalmat generál webhelyére. A verseny érdekes és szórakoztató a közönség számára, és jó hangulatot teremt. Az emberek szeretik az ingyenes cuccokat, így az átadási helyzet megteremtése biztosan jó módszer e-mailek gyűjtésére és követői felvételére. De mi lenne a rendszeres látogatók létrehozásával??

Nos, ez nagyon függ attól, hogy milyen típusú versenyt rendeztek. Számos jó WordPress-bővítmény közül választhat, amelyek segítenek különféle versenyek létrehozásában és kezelésében.

Csak azt akarja, amely ösztönözni fogja a látogatók közötti interakciót, és arra készteti őket, hogy visszatérjenek a webhelyére vagy a közösségi média oldalára, hogy megtekintsék, mit osztanak meg. A Photo Contest WordPress plugin jó lehetőség, mivel arra ösztönzi az embereket, hogy osszák meg fényképeiket.

A képek mindig az embereket vonzzák inkább, mint a szöveget, tehát ha olyan versenyt hozhat létre, ahol az emberek izgalmas fényképeket osztanak meg, akkor ez azt eredményezheti, hogy a nézők gyakran visszatérnek, hogy megnézzék, mi lett hozzáadva.

Bármelyik típust is választja, alaposan gondolja át a versenyt, és figyelje be szorosan. Lehet, hogy sok e-mail címet gyűjtött, de mi még? Konvertálták-e ezeket az e-mail címeket a blogod szokásos forgalmává? Folytatta-e az erős társadalmi jelenlétét a verseny vége után, emlékeztetve az embereket az Ön webhelyére?

Ha egy olyan versenyt választott, amely ösztönözte a megjegyzéseket és a megbeszéléseket, javult-e ez a részvétel az Ön webhelyén? Lehet, hogy versenysorozatokat kell rendeznie, így nem csupán egy versenyen vonzza az új látogatókat, hanem a visszatérőket további lehetőségek ösztönzésével ösztönzi valami megnyerésére.

Végső gondolatok

Ebben a cikkben sok ötlet található, amely segít növelni a webhelyére érkező rendszeres látogatók számát. Határozza meg, hogy milyen típusú webhely van, és gondolja át alaposan, hogy mely opciók megfelelnek Önnek legjobban.

Bármit is választ, ellenőrizze. Működik? Megkapja a rendszeres látogatóit? Megengedheti magának, hogy pénzügyileg és idejével működtesse? Ha az egyik koncepció nem javítja a látogatószám visszatérését, próbálkozzon egy másikkal. A rendszeres közönség létrehozása nehéz és folyamatos munka, de egyáltalán megéri.

Hogyan tervezi közönségének ápolását vagy látogatói megismétlését a webhelyén? Mi visszatér a meglátogatott webhelyekre? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map