Hogyan lehet a WordPress üzleti webhelyét társadalmiabbá tenni

Amikor vállalkozásának online jelenlétét megállapítja, könnyű mindent túlságosan komolyan venni. És természetesen kellene, de tökéletes az is, ha szórakozunk. És a szórakozás weboldalába történő integrálásának egyik módja az, hogy társadalmilag megoszthatóvá és interaktívvá tegye. Ez nemcsak növeli annak valószínűségét, hogy a látogatók megosztják az Ön webhelyét, tartalmát és blogbejegyzéseit közösségi csatornákon, hanem növeli a közönség azon képességét is, hogy közvetlenül veled kapcsolatba lépjen. És minél többet képes online valós emberré nyilvánítani, annál jobb fogadást fog kapni vállalkozása számára.


Ha webhelye WordPress-en alapul, akkor a társadalmi láthatóság növelése rendkívül egyszerű. Van egy csomó bővítmény, amely lehetővé teszi. De melyik a legjobb a funkcionalitás és a könnyű használat szempontjából, és melyik a legmegfelelőbb a vállalkozások számára? Ne aggódj. Lefedettek. Íme néhány szükségszerű eszköz, amellyel WordPress üzleti webhelyét társadalmiabbá teheti:

Jetpack

Jetpack

Bár nyilvánvalónak tűnik, Jetpack az egyik robosztus eszköz minden WordPress-webhelyhez, ami azt jelenti, hogy megszerezte a megfelelő helyet a listán (ellenőrizze Ajeet Jetpack-beli bejegyzését, hogy többet megtudjon erről a nagyteljesítményű WordPress-bővítményről).

A Jetpack többek között zökkenőmentesen kínál a közösségi média integrációját. Nemcsak lehetősége van arra, hogy automatikusan megosztja új blogbejegyzéseit azonnal közzétételük után, hanem különálló közösségi megosztási gombokat is hozzáadhat az egyes bejegyzések alá. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik nem akarják túlterhelni a webhelyüket egy csomó beépülő modullal. A Jetpack olyan sok dolgot csinál, hogy az esélyek jóak lesznek, egyébként is használni fogod – még akkor is, ha nem a közösségi megosztás alkotóelemére.

BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress egy teljes értékű szociális plugin a WordPress számára. Webhelyének látogatói egyedi felhasználói profilokat hozhatnak létre, és közvetlenül a webhelyén is felépíthetnek egy közösségi hálózatot. Ha több webhelyed van, a társadalmi integrációs szolgáltatások egységesen jelennek meg. Lehetséges az értesítések beállítása és kezelése, a privát üzenetküldés engedélyezése és a különféle külső gyártók kiterjesztéseinek telepítése.

Ez egy forró eszköz, és ha a társadalmi integráció és a közösség felépítése fontos az üzleti vállalkozás számára (legyen), ez a plugin vitathatatlanul kötelező. Nézze meg a BuddyPress gyors útmutatónkat, amely segít az indulásban.

Tweetable Shortcode

Tweetable Shortcode

Ha rendszeresen blogol, akkor valószínűleg kulcsfontosságú elvitelre van szükség, hogy az olvasók elkerüljék minden bejegyzést. És ahelyett, hogy csak a bejegyzés alján felsorolná azokat, ahol át lehet ragyogni, érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy hol vannak a szövegben. A Tweetable Shortcode plugin megkönnyíti a felhasználók számára, hogy egy gombra kattintva csippeljenek olyan tartalmakat, amelyekről ésszerűnek találtak. A bejegyzésed idézeteit ezután megosztják a Twitter-en, és nem is kellett ujjat emelni.

A telepítés után egy rövid kód jelenik meg a post szerkesztő eszköztárán. Csak annyit kell tennie, hogy csak kijelöli a kívánt szöveget, amelyet hangfelvételként kínál, és kattintson erre a gombra. Ez az! A plugin 10 dollárba kerül, de megéri, ha javítani szeretné Twitter-stratégiáját.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Az egyik legjobb módja annak, hogy az üzleti webhelyét szocialistabbá tegye, ha telepíti a kapcsolatfelvételi űrlapot. És az egyik legjobb beépülő modul a feladat elvégzéséhez Kapcsolatfelvételi űrlap 7. Könnyen telepíthető és beállítható. Csak válassza ki a megadandó mezőket, testreszabja a szöveget, és illessze be. Ez magában foglalja a spamszűrést is, így a postaládáját nem fogja elárasztani a szemét. Bármely jó üzleti oldal megkönnyíti a potenciális és a jelenlegi ügyfelek számára a kapcsolatfelvételt, tehát erre kötelező. És mivel testreszabhatja a mezőket, valójában nincs mentség. Testreszabhatja az űrlapot vállalkozása számára. Könnyen.

Share Buttons by AddThis

Share Buttons by AddThis

Itt van sok társadalmi megosztás-bővítmény, de azt hiszem, hogy igazán jól néz ki Share Buttons by AddThis. Konfigurálva van, hogy több mint 330 közösségi hálózattal és közösségi könyvjelző-webhellyel működjön. Az összes nagykutya szerepel ebben a listában. Beállíthatja úgy, hogy ezek a gombok nagyjából mindenütt megjelenjenek a bejegyzésein, beleértve a hozzászólások feletti és alsó részét.

Ha feliratkozik egy AddThis.com fiókkal, hozzáférést kap a tartalmak megosztására vonatkozó statisztikákhoz. Az AddThis-nak vannak más beépülő moduljai a társadalmi integrációhoz is, amelyeket érdemes megnézni Kövesse az AddThis gombjait, amelyek a honlapjuk tetején vagy az oldalak bal oldalán jelennek meg, AddThis Welcome Bar, amely egy sávot ad a képernyő tetejére, amely a közösségi hálózati preferenciáik alapján örömmel fogadja a látogatókat.

Közösségi bejelentkezés

Közösségi bejelentkezés

Ha a lehető legszükségesebb élményt nyújtja Önnek, akkor élvezni fogja Közösségi bejelentkezés. Ez a plugin megkönnyíti a webhely látogatói számára a bejelentkezést és a hozzászólások megjegyzését a közösségi hálózati profiljuk segítségével. Widget és rövid kód alapú, így bárhová elhelyezheti a webhelyén, és működik az összes olyan népszerű weboldallal, mint a Facebook, a Twitter és a Google+. A BuddyPress-szel is működik, tehát ha a társadalmi integrációról szól, akkor ez a plugin az Ön számára.

Digg Digg

Digg Digg

Az utolsó plugin, amiről ma beszélni fogok, nem más, mint a Digg Digg, a Buffer. A lebegő megosztási sáv az interneten sokféle webhelyen található, és egyfajta WordPress támaszpontjává vált. A sáv a képernyő bal oldalán jelenik meg, és a felhasználó görgetésével lebeg a tartalom teteje mentén.

Megjeleníti a közösségi megosztás gombjait a legkülönfélébb webhelyek számára, és kiválaszthatja, hogy melyeket jeleníti meg. Csak a mintavétel érdekében a Digg Digg támogatja a Twitter, a Facebook Likes, a Facebook megosztása, a LinkedIn, a Google +1, a Buffer, a StumbleUpon, a Pinterest, a Tumblr és így tovább. Lusta töltést is használ, ami azt jelenti, hogy nem akadályozza meg a webhelyet. És ha nem vagy a lebegő sávban, akkor dönthet úgy, hogy a gombok megjelennek bejegyzésének tetején vagy alján. Ez a rugalmasság, amit tetszik a legjobban.


A közösségi média egyre inkább nélkülözhetetlen eleme a vállalkozás vezetésének. Egyszerűen szükség van rá, ha online sikert akar elérni. Noha félelmetes lehet az összes népszerű hálózaton belépni, a legkevesebb, amit tehet, az megkönnyíti a látogatók számára, hogy kapcsolatba lépjenek veled és megosszák a tartalmat. Még ha ez is minden, amit csinálsz, akkor is sokkal jobban leszel, mint a legtöbb.

Tehát ahelyett, hogy a látogatókat extra lábmunkára tenné és lekísérli a Twitter-profilját, e-mail címét vagy a Google keresésén keresztül elérhető információkat, használja a fenti plugineket, hogy üzleti vállalkozása még első pillantásra még társadalmi is legyen. Építsen közösségeket a helyszínen. Integráljon a népszerű közösségi hálózatokkal. Lehetővé teszi a könnyű kommunikációt. A közösségi megosztás engedélyezése. Ezek a modern webhely kötelező elemei. És szerencsére neked, ha a webhely a WordPress-en található, ez csak egy kicsit könnyebbé válik.

Milyen lépéseket tettél azért, hogy vállalkozása webhelye szocializálódjon? Használ-e valamelyik fenti plugint vagy más eszközöket? Szeretném hallani, mit gondolsz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map