Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a blogbejegyzésekből a kisvállalkozások számára

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a blogbejegyzésekből a kisvállalkozások számára

A pletykák szerint a WordPress felhasználók havonta mintegy 70 millió blogbejegyzést tesznek közzé. Ez azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb csatlakozzon hozzájuk, és kezdje el saját blogolását?


Egyértelműen. Valójában a saját blogja több előnnyel járhat vállalkozása számára. Alapvetően olcsó alternatíva egy internetes jelenlét számára, amely rengeteg lehetőséget kínál nekünk megosztására, a célközönség elérésére és a webhely látogatói átalakítására ügyfelekké. És a legjobb rész? Az olyan hatékony tartalomkezelő rendszerekkel, mint a WordPress, a saját blogod futtatása könnyebb, mint valaha (valójában itt van, miért a WordPress tökéletes minden kicsi vállalkozás számára).

A rossz hír azonban az, hogy pusztán egy blog létrehozása nem lesz elegendő ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozza. Szerencsére van néhány tipp, amelyek rövid idő alatt sikeres bloggerré változhatnak. Kezdjük!

1. Felfelé

Kezdje a blogolást

A blog elindítása elég egyértelmű döntésnek tűnik, különös tekintettel a WordPress blogolás előnyeire. Ennek ellenére ez a döntés néhány más fontos választással is jár, például a megfelelő CMS kiválasztásával és további eszközökkel vagy integrációkkal, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki blogbejegyzéséből..

Hogyan lehet megkönnyíteni ezt a folyamatot? Kezdje egy egyszerű, népszerű CMS-sel. Figyelembe véve ezt Az összes weboldal 35,7% -a az interneten a WordPress szolgáltatja. Ez határozottan az egyik legnépszerűbb (és tetszetős) megoldás odakint. Ezenkívül könnyedén párosíthatja más népszerű blogbővítményekkel – mint például a Google Analytics, az e-mail marketing szoftver vagy a SEO eszközök.

Ugyanakkor nem szabad elhanyagolni a blog kialakítását és a látvány minőségét, amelyet a bejegyzésébe bele fog foglalni. Mindegyiknek elég vonzónak kell lennie ahhoz, hogy blogját kellemesen lehessen olvasni. Szerencsére, ha egyszer kiválasztotta a WordPress-et, akkor könnyedén kiválaszthatja a legjobb WordPress-témát a blogjához, és elvégezhet néhány módosítást, hogy ez még inkább „a tiéd legyen”. Ezután ingyenes stock fotók és online képtervező eszközök kerülnek mentésre, amikor az összes hozzászóláshoz megfelelő képeket keres.

2. Ellenőrizze a versenyt

ahrefs SEO eszközök és források Prémium előfizetés

Mint már említettük, több millió blog van odakint. Ilyen körülmények között nem az a legegyszerűbb, ha blogod a földön van, és vonzza a látogatókat – különösen, ha nem tudja, kivel áll szemben. Valami, ami határozottan segíthet, az, hogy időt vesz igénybe a versenytársak alapos kutatására. Lehet, hogy sokan tapasztalt bloggerek, de ennek nem feltétlenül kell rossznak lennie. Ezt úgy kell gondolnia, mint arra, hogy megtanulja a hibáikat. Nos, hogyan lehet a legtöbbet kihozni ebből a lehetőségből?

Először próbáld meg azonosítani a legjobban teljesítő blogokat. Ezután keressen mintákat – mely blogbejegyzések tűnnek a legsikeresebbnek? Miért? Van valami, amit hozzá lehet adni azokhoz a témákhoz, amelyek vonzzák a legtöbb olvasót? Az ötlet az, hogy megtalálja saját rést és egy konkrét szöget, amely megkülönbözteti blogját a versenytől.

Ne aggódjon, ha a versenytársak elemzésével küzd, vagy ha túl sok időbe telik az összes ott található blog átnézése. Ha ez a helyzet: egyszerűen próbáljon ki kísérletezni olyan eszközökkel, mint a SEMrush vagy Ahrefs. A legkevesebbet tudnak tenni az Ön számára, ha releváns kulcsszavakkal látja el a versenytársak forgalmát, és a számukra magas rangú oldalakat biztosít Önnek..

3. Időt fektessen a saját blogbejegyzéseibe

Legjobb WordPress-bővítmények, amelyek javítják a blogoldalakat

Ez magától értetődik, de feltétlenül nem fogja kihozni a legtöbbet a blogbejegyzéseiből, ha elsődlegesen alacsony a minőségük. Legalább néhány dologgal kell foglalkozni, amikor blogolunk – és a verseny megfigyelése csak a kezdet.

Először is: kulcsszó optimalizálás. Szerencsére a fent említett eszközök segíthetnek megtalálni azokat a mondatokat, amelyeket a potenciális vásárlók kereshetnek, és amelyek viszonylag egyszerűen képesek a blogodra is magas rangsorolást elérni. Aztán itt az ideje, hogy írjon egy darabot, amelyet a potenciális ügyfelek hajlandóak elolvasni és remélhetőleg megosztani.

Másodszor, amikor a kis- és középvállalkozásokat érjük el, soha nem fáj a közösségi média, valamint az iparral kapcsolatos webhelyek és blogok megjelentetése. Ennek érdekében átgondolt és mélyreható forrásokat kell közzétennie, és befektetnie kell a közösségi média marketingbe. Érdekes módon a blogbejegyzések sokkal valószínűbb, hogy az e-mail előfizetői megosztják a közösségi médiában – tehát ne felejtsd el elkészíteni az e-mail listádat. Gondolj magadra, mint iparági szakértőre, amelyet még nem fedeztek fel!

Valójában a blogolás nagyszerű módja annak, hogy megosszák tudásodat az ügyfelekkel és megerősítsék az ön vezetőségét mint iparági vezető. Számos vállalkozás pontosan ezt próbálja elérni, ám nem mindegyik fordít elég figyelmet a blogbejegyzéseire, hogy ezt megtehesse. Ügyeljen arra, hogy minden darabjára elgondolkodjon (és ha lehetséges, egy második véleményt is) – ez valójában segít hosszú távon kiemelkedni a többi közül..

4. Legyen konzisztens

Hogyan ütemezzük a WordPress hozzászólásait ömlesztve

Ne aggódjon – a következetesség nem azt jelenti, hogy minden nap publikáljuk a tartalmat. A minőségnek itt továbbra is sokkal fontosabb, mint a mennyiségi, de ez nem változtat azon, hogy a rendszeres kiküldetés is fontos. Ne csak „tedd be az összes tojást egy kosárba”, ha egy héten belül néhány blogbejegyzést közzéteszel, majd hónapokig teljesen csendben maradsz.

Alapvetően minél többet tesz közzé – annál nagyobb eséllyel kell elérnie a célközönséget, és a legtöbbet kihozni blogjából. Annak ellenére, hogy nincs egységes sikerrecept, amikor közzéteszik a gyakoriságot, igazán érdemes konzisztensen maradni. Valójában, A bloggerek 44% -a inkább havi 3-6 alkalommal tesznek közzé új hozzászólásokat, csak rendszeresen.

A konzisztencia megtartása vonatkozik a tartalom promóciós erőfeszítéseire is. Különösen a legelején valóban nehéz lehet egyáltalán olvasót vonzani. Próbáljon külön költségvetést tenni a blogbejegyzéseinek reklámozására. Ha valóban kiváló minőségűek (amint azt már tárgyaltuk), elég hamarosan el kellene kezdeniük szerves részvények, kedvelések és e-mail előfizetések generálását..

Még egyszer: ne pihenjen csak a babérjain. Minden blogbejegyzésnél folyamatosan írjon, fejlessze és reklámozza tartalmát. És ha segítségre van szüksége a pályán tartásban, fontolja meg a szerkesztői naptár használatát a blog megtervezéséhez és rendezéséhez.

5. Legyen a backlinks és vendégbejegyzések keresője

WordPress vendégküldés

A tartalom promóciója nemcsak a közösségi média hirdetéseire és az e-mailes marketing erőfeszítéseire korlátozódik – könnyedén felépítheti a jogosultságot, és irányíthatja a blogjába a releváns linkeket és vendégbejegyzéseket. És sok esetben nem is kell pénzt költenie rá. Mi nem tetszik ebben?

Fontos, hogy válogassunk az összekötő oldalak és a horgonyszöveg, valamint a vendégbejegyzés lehetőségeiről. Ha a tartalma valóban hozzáadott értéket képvisel egy tisztelt forrás számára, akkor könnyen forgalmat (és potenciális ügyfeleket) küldhet az utadra. Éppen ellenkezőleg: amikor kétes oldalakhoz járul hozzá, valószínűtlen, hogy bizalmat teremt a célközönség között. Még egyszer: ne feledje, hogy amikor blogolással foglalkozik, erről szól minőség.

6. Vegye fel a kapcsolatot a blog látogatóival

Javítsa az elkötelezettséget és megakadályozza az elveszett vezetéseket a WordPress Exit Pop-up plugins segítségével

Remélhetőleg mára jó minőségű, talán akár elgondolkodtató blogbejegyzéseket hozott létre vállalkozása kapcsán, és rengeteg látogatót vonzott rá. De mi lenne, ha valójában kérdést szeretnének feltenni neked a tartalommal kapcsolatban?

Igen, megérted ezt a helyzetet – az éleslátó blogbejegyzések tökéletesen képesek megbeszélést kezdeményezni a potenciális ügyfelekkel. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, győződjön meg arról, hogy a kapcsolattartó szakasz (az egyik kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény egyike) jól meg van jelenítve a blogjában, és hagyjon helyet a hozzászólásokhoz.

Sőt, még jobb, ha beépülő modulokat is megvalósíthat az elkötelezettség ösztönzése érdekében. Megjegyzés előfizetés hozzáadásával (például Feliratkozás a Megjegyzés újratöltve elemre), előugró ablakok, vagy akár egy élő csevegő plugin (például LiveAgent) a blogodban valódi beszélgetést folytathat az olvasóival.

Kezdje el felhasználni a legtöbb blogbejegyzést

Még mindig nem biztos benne, hogy az SMB-nek szüksége van-e blogra? Tegye fel magának a következő néhány kérdést:

 • Van-e elég időm, hogy következetesen elkészítsem a mély tartalmat?
 • Elérhetek ilyen módon ügyfeleimet?
 • Képes vagyok a legtöbbet hozni a blogbejegyzésemből?

Ha a fenti kérdésekre az összes válasz „igen, természetesen!”, Akkor valószínűleg sikerrel jár, és valójában a legtöbbet hozza ki blogjából. Amint elkészült, tartsa szem előtt az összes tippünket, és ne félj kísérletezni különböző eszközökkel és taktikákkal. A legfontosabb az, hogy meglátjuk, mi működik a legjobban az Ön vállalkozása számára, és ezt mindig tedd. Lehet, hogy először próbálgatások és hibák vannak, de az eredmények hosszú távon valóban meglephetnek.

Ne feledje: a verseny soha nem alszik! Mivel a BlogPress-felhasználók által rendszeresen közzétett blogbejegyzések számát valószínűleg valaki már harcol az Ön ügyfeleiért. Ne hagyd, hogy nyerjenek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map