Hogyan készítsünk egy mobil használatra kész webhelyet a WordPress használatával?

Te, barátom, és én is szerencsések vagyunk, hogy a reagáló webdizájn idejében és korszakában élünk. Még anélkül is, hogy keményen nézne ki, láthatja a különféle készülékeink méretéhez igazodó webes alkalmazások széles körű elterjedését – a piacon..


Ugyanaz a webes alkalmazás teljesen különbözik a különböző képernyőméretektől, ami előkészítette az utat az új és dinamikus lehetőségek eléréséhez, az ügyfél eléréséhez, készüléktől függetlenül..

Ma nagyszerű élményt nyújthat a felhasználók számára a WordPress webhelyén, függetlenül attól, hogy okostelefonon, táblagépen, phabletben, asztalon vagy bármilyen más eszközön megtekintették-e őket.

Egy ideje az online vállalkozóknak meg kellett küzdeniük, hogy a mamut webhelyeket a mobil eszközök apró képernyőire nyomják ki. A probléma majdnem megoldódott, amikor valaki bemutatta az asztali webhelyek különálló, mobilbarát változatának létrehozásának ötletét.

Ez egy ideig rendben volt, amíg a problémák fel nem merültek. Először, a keresőmotorok nem tudták, mit kell tenni a másodpéldányos tartalommal, másrészt a webmesterek vonakodtak két különálló webhely létrehozásáról és kezeléséről. Ha ez nem lenne elég, akkor a mobil verziók nem voltak olyan közel olyan hatékonyak, mint asztali társaik. Kihúzás volt.

De az igazi megoldás az adaptív webdesign, vagyis röviden RWD formájában és nevében jött létre. Nem lehetett volna jobb időben. Az online vállalkozók végre megkönnyebbülést sóhajtottak el, mivel az RWD a mobil használókat szorgalmas kezükbe szállította.

Annak ellenére, hogy Cameron Adams bemutatta, 2004-ben, felbontástól függő elrendezés, Ethan Marcotte csak 2010. májusában fogalmazta meg a „Rugalmas webdesign„. Nem sokkal később a rugalmas webdesign népszerűsége növekedett.

Eltekintve a történelem leckétől, miért érdekelne egy mobil használatra kész webhely létrehozását? Kivéve, ha egy szikla alatt élsz, ez elég nyilvánvaló. Egyre több ember használja mobil eszközöket az Ön webhelyének böngészéséhez minden nap.

A kilátások vásárolnak termékeket közvetlenül a mobil eszközükről, és ha webhelye nem néz ki jól, és kivételesen jól teljesít a kisebb képernyőkön, akkor sok pénzt hagy az asztalon.

Matt Cutts néhány hónappal ezelőtt megemlített valamit. Ő mondta A mobil keresés meghaladhatja az asztali keresést jöjjön 2015-ig, és azon túl is. Aztán a Google továbbhaladt, és a „mobilbarát” címkéket csatolta a mobil keresési eredményeihez, ami azt jelenti, hogy a kilátások akkor tudják, hogy webhelye nem mobilbarát, még mielőtt átkattintanak.

Ez azt jelenti, hogy búcsút vállalhat a magas mobil konverziós arányokról, ha a saját rögzített szélességű vagy merev webhely. Senki sem fogja ragaszkodni a rossz felhasználói élmény érdekében, különösen, ha a versenytársának van olyan weboldala, amely jól néz ki, és hihetetlenül jól teljesít a mobil eszközökön.

Ennek alapjaként hogyan lehet létrehozni egy mobilbarát webhelyet a WordPress segítségével?

Mobilbarát webhely létrehozása a WordPress használatával

wordpress-mobil-alkalmazás

A WordPress, mivel ez a kedvező platform, a webfejlesztést nemcsak megkönnyítette, hanem meglehetősen egyszerűvé is tette. Percek alatt elkészíthet egy gyönyörű, 100% -ban reagáló weboldalt, amely minden felhasználót felkelt. A mobilkészülék felhasználói ugyanolyan nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, mint az asztali felhasználók, és ez csak nagy dolgokat jelenthet a WordPress-alapú vállalkozásod számára.

Ha elhagyja, két fő módon hozhat létre egy mobilbarát WordPress-webhelyet. Tudsz:

  • Építsen / vásároljon egy érzékeny WordPress témát
  • Használjon mobil bővítményeket

Mindegyikben kifejtjük, majd felsorolunk példákat az érzékeny WordPress témákra, valamint a mobil megjelenítési bővítményekre, hogy egy lépést kapjunk az ajtóban..

Build / Buy Responsive WordPress téma

Ez a legegyszerűbb és legelegánsabb módszer egy mobilbarát webhely létrehozására a WordPress használatával. Mivel a WordPress témapiac nagyszerű reagáló témákkal borított a varratoknál, meg kell találnia az ízlésének és preferenciáinak tökéletesen megfelelőt..

Noha vannak olyan fejlesztők, amelyek továbbra is rögzített szélességű (vagy merev) WordPress témákat bocsátanak ki, a 2010 után kiadott témák túlnyomó része részben vagy teljesen reagál. Természetesen a kezdetektől kezdve, vagy amikor újratervezi a webhelyet, teljesen (100%) reagáló WordPress témát szeretne használni..

Döntse el korábban a szükséges funkciókat, majd ellenőrizze, hogy témája a nézetablak különböző szélességeihez igazodik-e, az említett szolgáltatások megbontása nélkül. Gyors módja annak meghatározására, hogy a WordPress téma reagál-e vagy sem.

Mielőtt megvásárolná a választott WordPress témát, a fejlesztők általában lehetővé teszik, hogy próbaverzióval demonstráljon. Miután feltöltötte a bemutatót, méretezze át a böngészőt a Minimalizálás gombra kattintva, és húzza az éleket, majd figyelje meg a téma viselkedését.

Lecsökken-e kecsesen, amikor csökken a böngésző szélessége, vagy megjelenik-e egy görgetősáv a böngésző alján? Ha a téma kecsesen romlik, akkor megnyerte a jackpotot. Futtassa a másik utat, ha a böngésző alján megjelenik egy görgetősáv.

A professzionálisan kialakított, érzékeny témák kevesebb, mint 70 dollárba kerülhetnek olyan megbízható webhelyeken, mint például az Elegáns témák (éves előfizetéseket kínálnak), a Array és a Themeforest. Készíthet saját adaptív WordPress-webhelyeket olyan érzékeny témakeretekkel is, mint például a Genesis, aláhúzásokat, Tézis és még sok más.

Kétségtelen, hogy ha van némi előadása, béreljen fel egy WordPress fejlesztőt, aki az egyedi igények szerint reagáló témát készíti Önnek a semmiből. Megadhatja azok hardverkódolását is, amelyekkel elkerülheti a pluginek használatát, amelyek közül néhány esetleg nem reagál.

De ha elindul vagy költségvetéssel jár, íme néhány költségvetésbarát WordPress-téma, amelyek ugyanolyan érzékenyek, mint gyönyörűek.

Összesen – Érzékeny többcélú drag and drop WordPress téma

Teljes WordPress téma

A teljes WordPress-téma egy elit és jó hírű író által írt időpontban egy trendje a Themeforest-en (több mint 9 ezer eladással), amely elit és jó hírű író írásakor könnyűvé és szórakoztatóbbá teszi a webdesignot. Ez egy többcélú téma, azaz bármilyen elképzelhető képet elkészíthet, és 100% -ban érzékeny, hogy minden dicsőséges terve minden eszköz képernyőjén elérhető legyen.

Félelmetes támogatással és minden olyan funkcióval, amelyet mindig is igényelt, beleértve a Visual Composer alkalmazást az előlapi felépítés támogatására, a Total WordPress téma lehetővé teszi egy mobilbarát WordPress webhely felépítését, mint főnök. Ne vegye figyelembe a szót, menjetek nézd meg a gyönyörű demókat. És mindössze 58 dollárért a Total WordPress téma egy hozzákapcsolható lehetőség a WordPress webhelyének szétterítéséhez.

Divi – Rugalmas, többcélú WordPress téma

Divi érzékeny WordPress téma

Az Elegáns Témák legnépszerűbb témája, a Divi saját osztályában van. Teljes mértékben reagál? Fogadsz, hogy az. Mi lenne a többcélú? Gyere, kérlek, kérdezz még egy kérdést. A PLUS az Elegáns Témák csomag része, tehát ha meggondolja magát, más témák is elérhetők az Ön számára.

Ugyanúgy, mint a legnépszerűbb témánk, a Total WordPress téma, a Divi használatával korlátlan mintákat hozhat létre anélkül, hogy soha megérintené a kódsorot. A téma visszatérít 69 dollárt, vagy 89 dollár az, ha az összes photoshop fájlt és prémium plugin-t igényli.

Ultra – rugalmas és érzékeny WordPress téma

Rendkívül rugalmas WordPress téma

Az Ultra a Themify legújabb témája, és remek. Erőteljes és gyönyörűen reagál (ó, és nagyon, nagyon korlátozott ideig ingyenes). A Themify legrugalmasabb témája, az Ultra nagyszerű elrendezési és oldalépítési lehetőségeket kínál.

Plusz, ha a mesterklub tagságára vágyik, akkor megkapja Themify összes csodálatos témáját és minden csodálatos prémium pluginját – például a Themify Builder, a Bejelentési bár, a feltételes menük és még sok más!

Vertoh – Érzékeny események WordPress téma

Vertoh reagáló események WordPress téma

Nagy eseményt tervez? Vagy talán egy WordCamp? Pénztár Vertoh. Elegáns és felépítésű, hogy gyönyörű legyen, mégis erőteljes, ahogy szeretné. Ezen felül az összes hozzáadott esemény funkció, mint például a WooCommerce támogatás, visszaszámláló widget, társadalmi integráció, hangszórók, ütemezés és még sok más.

A SHOWthemes által kifejlesztett Vertoh a legkorszerűbb WordPress-eseményekre reagáló események témája, amely hihetetlenül jól néz ki a mobil eszközökön. Kezdve mindössze 79 USD-tól egy fejlett eseménykezelési témához, Vertoh határozottan nyertes.

uDesign – Érzékeny WordPress téma

udesign reagáló-wordpress-téma

Szupergyors, nagy teljesítményű, gyönyörű és mobilkészülék. Tele van azokkal a funkciókkal, amelyekre szüksége van a WordPress webhelyek álomból való kiépítéséhez, beleértve a kedves Visual Composer-t, a SEO-kész tervezést, a WPML-támogatást és a WooCommerce-t..

Alapvetően egy olyan WordPress témát kap, amely lehetővé teszi a mobil használatra kész webhelyek felépítését verejtékezés nélkül. Ó, megemlítettem, hogy félelmetes támogatást kap a nap 24 órájában és korlátlan frissítésekkel? Az uDesign évek óta a Themeforest vágója, mindössze 58 dollárért.

Directory – egy érzékeny WordPress téma

Címtára reagáló WordPress téma

Keresni ihlet a következő WordPress-alapú vállalkozáshoz? Nos, talán csak megtalálta. Nem kell másképp néznie, mint a Directory, a Templatic tiszta, professzionális és funkciókban gazdag, kézzel készített, érzékeny témája..

A Directory egy hasznos WordPress téma, amely alkalmas minden olyan vállalkozás számára, amely meg akarja osztani az adatokat, áttekintést vagy bármilyen más típusú könyvtárat (innen a nevét). Az összes, a Templatic által létrehozott prémium gyerek témával együtt könnyű elindulni. És ugyanúgy, mint az itt szereplő összes téma, a támogatás és a frissítések is benne vannak, ami azt jelenti, hogy a legtöbbet hozza ki a témából.

A kiskereskedő – érzékeny WordPress téma

A kiskereskedő reagáló-wordpress-téma

A kiskereskedő segítségével bármilyen, mobil használatra kész WordPress webhelyet felépíthet, amelyre gondolhat. Blogokból, személyes weboldalakból, vállalati portálokból, portfóliókból és akár még online áruházakból is a kiskereskedő megfelelő funkciókkal rendelkezik, amelyekkel bármi mást kezelhet.

100% -ban érzékeny, prémium kiegészítőkkel és megbízható ügyfélszolgálattal, valamint videó áttekintésekkel készíti el a felhasználót, hogy időben elinduljon. A kiskereskedő vevői besorolása 4,64 / 5,00 és 58 dollár.

Hogy van egy rövid lista az adaptív WordPress témákról, amelyek az interneten elérhetők. Bármilyen módon, és ha további lehetőségekre van szüksége, nyugodtan látogasson el a Themeforestbe, és keressen rá „érzékeny WordPress témákra”, és több választási lehetőséget fog kapni, mint amire valaha is szüksége lesz.

Ezen felül megnézheti prémium WordPress témáinkat vagy ingyenes WordPress témáit néhány kiválóan reagáló WordPress témához. És ha a költségvetése szűk, akkor nézd meg a ingyenes, reagáló WordPress témák a WordPress.org webhelyen.

Továbblépni…

Mobil használatra kész WordPress webhely létrehozása mobil beépülő modulokkal

Ha az Ön által preferált WordPress-téma nem reagál, vagy saját okokból nem akarja elbocsátani a jelenlegi rögzített szélességű témát, akkor kihasználhatja a mobil kijelzővel ellátott WordPress-bővítményeket, hogy mobilbarát élményeket biztosítson mobiljára felhasználók.

A folyamat általában egyszerű; csak telepítse a bővítményt, konfiguráljon néhány lehetőséget, és a munka elvégzett. Ezen pluginek többsége rendelkezik trigger funkcióval, amely arra utasítja a plugint, hogy a mobil felhasználók számára jelenítsen meg egy mobil témát. A mobil témát asztali felhasználók nem indítják el.

A következő mobil pluginek segítségével könnyen és gyorsan létrehozhat egy mobil használatra kész WordPress webhelyet:

WPtouch Mobile Free WordPress bővítmény

Wptouch-mobile-plugin-for-wordpress

Ez talán a WordPress legnépszerűbb mobil pluginje, több mint 400 000 aktív telepítéssel. Néhány kattintással a WPtouch használatával engedélyezheti a „… egyszerű és elegáns mobil témát a WordPress webhely mobil látogatói számára”.

A WPtouch intuitív adminisztrációs panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhely külső megjelenésének testreszabását a mobil eszközökön. A folyamat elég egyszerű, és soha nem fog megérinteni egyetlen sornyi kódot.

A látogatók egyetlen kattintással választhatnak a mobil és az asztali változat között is. A fejlesztők, többek között a BraveNewCode, Inc. és a Dave Storey, egy profi verziót is kínálnak, amely továbbfejlesztett témákkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A plugin átlagon felüli értéke 3,7 / 5,0.

WP mobilérzékelő nélküli WordPress bővítmény

wp-mobile-detektor-plugin-for-wordpress

A WordPress webhelyét könnyedén mobilizálja? Ha ez igen hangos, akkor a válasz a WP Mobile Detector. Ennek a bővítménynek a kidolgozásába menő találékonyságnak köszönhetően a WP Mobile Dectector automatikusan betölti a kompatibilis mobil témát, ha észleli, hogy a látogató okostelefonon vagy egy tipikus mobiltelefonon van.

A különlegességek több mint 5000 mobil eszköz észlelése, kép átméretezése, mobil statisztikák és automatikusan formázott tartalom. Ezenkívül a plugin könnyen telepíthető, testreszabható és használható. Hét mobil témával rendelkezik, és az interaktív mobil téma szerkesztő segítségével saját egyedi témát készíthet. Még feltöltheti saját logóját, és hozzáadhat mobilhirdetéseket!

A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok a WP mobildetektorral. A plugin 3,7 / 5,0-os besorolással rendelkezik, és egy továbbfejlesztett képességekkel büszkélkedő pro verzióval érkezik.

WordPress Mobile Pack Ingyenes WordPress bővítmény

wordpress-mobile-pack-plugin-for-wordpress

A WordPress Mobile Pack egy lépéssel meghaladja a reakcióképességet, mivel lehetőséget ad arra, hogy a WordPress teljes webhelyét platformokon átnyúló mobilalkalmazássá alakítsa ki..

A beépülő modult a Windows Phone 8, az iPhone, az Android Phones és a Firefox OS támogatja. Sőt, kompatibilis az összes főbb böngészővel. A könnyen használható irányítópulton testreszabhatja az alkalmazás megjelenését, kategóriákat rendezhet hozzászólásokat, oldalakat és megjegyzéseket, valamint nyomon tudja követni a mobilhasználatot a Google Analytics segítségével.

Egyéb funkciók közé tartozik a phabletok és táblagépek támogatása, korlátlan tartalomforrások, korlátlan alkalmazások, offline mód, bevételszerzés és teljes képernyős mód. A WordPress Mobile Pack rendkívül érzékenyen reagál.

Záró szó…

Addig is képesnek kell lennie arra, hogy a WordPress segítségével hozzon létre egy legfelső fiókos, mobil használatra kész webhelyet. A legjobb és ajánlott lehetőség természetesen egy reagáló WordPress-téma használata a go szóból. Ha ez nem a választás az Ön számára, akkor számíthat a mobil pluginekre.

Bármikor válaszolok a WordPress témára. Mi van veled? Amellett, mely tippeket használ arra, hogy készítse el a WordPress webhelyet mobil eszközökre? Oszd meg velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map