Hogyan képviselje magát a WordPress közösségben

Az online etikett nagy dolog. Ez vonatkozik minden iparágra, de mivel a WordPress bloggerek és fejlesztők online élnek, ez valami igazán oda kell figyelni. Végül is az, ahogyan viselkedsz a nyilvános fórumokon, közvetlenül befolyásolhatja hírnevét és új ügyfelek megszerzésének képességét.


Ezért akartam itt egy kis időt elfoglalni, hogy megvitassam, hogyan kell általában önmagát online módon képviselni online, de különös hangsúlyt fektetve arra, amit szem előtt kell tartanod WordPress fejlesztőként és / vagy felhasználóként.

Elkötelezettség a blog megjegyzéseivel

Az egyik legjobb hely a másokkal való kommunikációhoz a webhelyén, a blog megjegyzés szakaszában. Ez nem csak egy nagyszerű módja annak, hogy kicsit többet mutassa meg személyiségéről, de kiválóan bizonyítja, hogy nyitott vagy a visszajelzésekre és valóban azt akarja hallani, amit az olvasók mondanak.

wordpress-comments-etikett

Van néhány olyan dolog, amelyet szem előtt kell tartania, és amelyek vonatkoznak a WordPress közösség hírnevét kiépítő emberekre:

 • Legyen biztos, hogy ismeri a dolgát. A WordPress közösségben való részvétellel feltételezhető, hogy tudja, miről beszél. Ez az oka annak, hogy pontosan képviselje magát és tudását. És amikor azt mondod, hogy nyitott vagy a visszajelzésre, Komolyan. Mert ha hibát követ el, az emberek felhívják téged. Meg fog történni.
 • Ha kérdéseket tesz fel, várjon válaszokat. A blogbejegyzéseimet általában azzal a kérdéssel fejezem be, hogy ösztönözze a megbeszélést a megjegyzés szakaszban. Ezt úgy tudom megtenni, hogy tudom, hogy negatív megjegyzéseket vagy kritikákat kapok. Amikor online kinyitja magát, ez csak a játék neve, tehát erre fel kell készülnie.
 • Legyen kegyelmes, amikor kritikát kap. Ez ismét valamikor megtörténhet, ezért feltétlenül fogadja el pozitívan. Ha olyan embereket keresel, akik kritizálnak téged, akkor semmi barátot nem hálál meg ebben az üzletben – vagy valójában bármely vállalkozásban.
 • Válaszolj mindenkinek. Természetesen nem arról beszélek, hogy trollokról, vagy emberekről próbálják nyilvánvalóan felkelteni a haragud. Inkább reagálnia kell minden olyan hozzászólásra, amelyet őszinte legyek – még akkor is, ha ő valami negatívumot mond arról, amit írt. Ez kétszeresen fontos, ha az olvasó hibát mutat. A WordPress fejlesztésével kapcsolatos témák meglehetősen technikai jellegűek. A hibák súlyos problémákat okozhatnak, ezért legyen érzékeny a visszajelzésre, és adott esetben ismeri el a hibát.
 • Az alattomos spam keresése. A blogok egyre növekvő problémája a nem botok által generált spam. Vannak olyan bővítmények, amelyek botok által generált spam elleni küzdelemhez hasonlóak Akismet és Jetpack. Sokkal nehezebb a felhasználó által generált spam automatikus szűrése. Vigyázzon az emberek mondatára, és ügyeljen arra, hogy csak azokat a megjegyzéseket hagyja jóvá, amelyek 100% -ban jogosnak tűnnek.

Bekapcsolódás a közösségi médiába

wordpress-társadalmi-ettiquette

Függetlenül attól, hogy WordPress fejlesztőként dolgozik, vagy egyszerűen csak használja a webhely CMS-jét, fontos, hogy aktív legyen a közösségi médiában. Miért? Mivel ez az egyik legfontosabb módja a webhely forgalmának növelésére. Van azonban néhány „szabály”, amelyet be kell tartania a magatartás szempontjából:

 • Válasszon egy közösségi médiakezelő eszközt. Bár nem kapcsolódik közvetlenül a magatartáshoz, egy jó közösségi médiakezelő eszköz kiválasztásával sokkal könnyebben láthatja, mikor az emberek kapcsolatba lépnek veled, így gyorsabban reagálhat. Alapvetően a szociális számlákat szervezi, így több időt tölthet az emberekkel folytatott beszélgetéssel, és kevesebb időt képes arra, hogy füleket tartson azon, ahol az önről folytatott beszélgetések zajlanak.
 • Vegye fel a kapcsolatot a szakértőkkel. Számos WordPress-guru található a közösségi médiában, és ha kibővíteni szeretné elérhetőségét, akkor közvetlenül velük kell kapcsolatba lépnie. Természetesen nem akarja, hogy durva vagy nyilvánvalóan promóciós legyen. Ehelyett kövesse ezeket a szakértőket, és vegyen részt a beszélgetésben. Légy ember, és ez önmagában elég messze juthat el.
 • Ossza meg mások tartalmát. Ez egy szociális média marketing technikája, amelyet tartalom-kurátornak hívnak, és valójában nagyon fontos, hogy mind a terület szakértőjévé váljon, mind pedig más szakértők és a WordPress iránt érdeklődő személyek figyelmét felhívja..
 • Kerülje a nyilvános összeomlásokat. Ez minden iparágban érvényes – kivéve, ha szórakoztatással foglalkozik, gondolom -, de jó ötlet, ha a közösségi média fiókjait mentesíteni kell a nyilvános összeomlásoktól. Nemcsak szakszerűtlen megjelenést mutat, hanem hosszú távon károsíthatja a hírnevét, különösen, ha az összeomlás egy korábbi ügyféllel vagy valamivel hasonlóval kapcsolatos. Ha nem akarja, hogy az ügyfelek aktuális listája tudjon valamit, tartsa távol a közösségi médiától. Vége a történetnek.

WordPress közösségi etikett

WordPress közösségi fórumok

Bár minden, amiben eddig beszéltem, közvetlenül a WordPress közösséghez kapcsolódik, van egy valóban dedikált hely a WordPress felhasználók és fejlesztők számára a WordPress.org fórumok. Sok más, ott működő webhely rendelkezik támogató fórumokkal, ahol az emberek kérdezhetnek és válaszolhatnak a WordPress-rel kapcsolatos kérdésekre, tudom, de úgy gondolom, hogy ebben az esetben érdemes felkeresni a forrást..

Mivel oly sok ember gyakran játszik fórumokat minden nap, az esélyek jóak, hogy valakinek hasonló kérdést tettek fel korábban, ha problémád van. És ha csak segíteni akarsz, akkor rengeteg WordPress kezdő újságírót keres, akik megismerik Önt! Néhány tipp az ott való részvételhez:

 • Légy hiteles. Egy dolog válaszolni valakinek a kérdésére, de mivel bárki feliratkozhat és feladhat, fontos, hogy megjegyzései kitűnjenek. Ne mocskoljon át és ne uralkodjon senki felett. Egy kis alázatot értékelik. Csak jelezze tapasztalatait kontextuálisan. Ennek eredményeként a hozzászólásait komolyabban veszik figyelembe.
 • Adja be, ha tévedtél. Hibázik? Nincs mit. Bocsánatot kér, próbálja meg kijavítani a problémát, és lépjen tovább.
 • Hálásnak lenni. Ha valami megbotlik, és egy kedves ember segítséget nyújt, ne felejtsen el megköszönni nekik, hogy időt fordítottak kérdése megválaszolására. Mindenki szereti a csapatjátékosot, és ha szilárd ipari hírnevet akar építeni, akkor folyamatosan hálás és figyelmes lenne messze juthat.

A WordPress-szel foglalkozó emberek szenvedélyes csoport. Komolyan veszik. Tehát ezt szem előtt kell tartania, amikor kapcsolatba lépsz rajongóival és fejlesztõivel. Az érzelmek nagyon magasan fordulhatnak elő, ha valakivel foglalkoznak, amire az emberek törődnek. Végül is az emberek megélhetése be van csomagolva a WordPressbe. Ennek ellenére, ha kritikát kap, és érzi a vágyát arra, hogy egy érvbe merüljön, akkor ellenálljon! Nem fog tenni semmit a jó hírnevének javítása érdekében, és valójában árthat neked, ha nem vagy óvatos.

Mindemellett a WordPress közösség nagymértékben barátságos hely. Szakértők és kezdők is egyaránt állnak ezen a platformon, amelyet szeretnek. Az emberek segítenek egymásnak. És mivel ez nyílt forráskódú, a közösség tagjainak valódi esélyük van arra, hogy segítsenek a platform kialakításában a jövőbeli megtestesüléseiben. Ami – ha kérdezel tőlem – elég jó.

Tehát vannak-e speciális szabályai, amelyeket szeretne követni, amikor kapcsolatba lép a WordPress közösséggel. Különböznek-e ezek a szabályok az Ön számára, miközben a dedikált fórumokon, a blog megjegyzéseiben vagy a közösségi médiában beszélgetnek? Szeretném hallani, mit gondolsz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map