Hogyan kell lefolytatni a WordPress oktatására szolgáló globális csúcstalálkozót

Globális WordPress csúcstalálkozó

Jelenleg egy globális virtuális esemény zajlik, az úgynevezett WP Summit. A program március 25-ig tart, és 28 WordPress és online üzleti szakértőt gyűjt össze.


Azért hoztam létre ezt az eseményt, mert 2013 elején éreztem annak szükségességét, amikor megkezdtem online üzleti vállalkozásaimat. A WordPressről szóló blogok voltak, de nem volt átfogó forrás, amely lépésről lépésre mutatta be a szükséges információkat..

Azt akartam, hogy a WordPress egyik legjobb szakértője adjon nekem tanácsot egy nagyszerű WordPress-webhely felépítéséhez (bármit is jelent ez), egy lista és egy vonzó közönség felépítéséhez, valamint a WordPress-helyek bevételszerzéséhez. Természetesen voltak fizetett tagságok. De addigra az online vállalkozásom oldalsó szorongás volt, üzleti tanácsadóként dolgoztam. Tehát nem akartam pénzt fektetni bele, csak időben.

Leforrósítva, egy ingyenes, átfogó erőforrást kerestem, amely végigvezet a WordPress webhely alapját a nulláról, és jövedelmező online üzletgé alakítja. És pontosan ezt akartam létrehozni.

A WP csúcstalálkozó titkos tervezési szakasza

Miért titkos? Mert csak nagyon kevesen vannak a barátom és a mentorom mellett Navid Moazzez tudott a terveimről. Még a barátnőmnek sem mondtam.

A WP-csúcstalálkozó felállásának hihetetlennek kellett lennie, hogy megfeleljen a saját szabványaimnak. Szeretem a legjobbaktól tanulni, így vezettem be.

A témák, amelyeket a WP-csúcstalálkozón szeretnék foglalni, a WordPress alapjaitól kezdve a fejlett technikáig terjedjenek, például a céloldalak tesztelése vagy a WordPress megóvása ellen..

Szerettem volna egy kerek forrást, amelyből hiányoztam magam. Így leírtam azoknak a témáknak a listáját, amelyekről interjút akartam tenni az emberekkel:

 • A WordPress alapjai
 • Webtárhely
 • Online üzleti stratégiák
 • Lista épület
 • Webdesign és WP témák
 • WordPress biztonság
 • SEO
 • Közösségi média marketing
 • Konverziós optimalizálás
 • Értékesítési csatornák

Semmi esetre sem szakértő vagyok ezeken a területeken, de miután majdnem két éve megbeszéltem az online üzletet és a WordPress-et, eleget tudok ahhoz, hogy interjút készítsek rájuk egy szakértővel, és feltegyem a megfelelő kérdéseket..

Tehát, tudván, hogy miről akarok beszélni, elkezdtem kapcsolatba lépni a befolyásos vállalkozókkal és az igazán népszerű vállalkozókkal. Nagyon népszerűek. Ez egy kivonat a felállásból, amelyet összegyűjtöttem:

 • Jason Cohen (a WP Engine alapítója)
 • Rand Fishkin (a. Alapítója) Moz)
 • Tony Perez (a Sucuri társalapítója)
 • Dan Norris (a WP Curve társalapítója)
 • Oli Gardner (a. Társalapítója) Unbounce)
 • Navid Moazzez (a Branding Summit házigazdája)
 • és még sok más

Perfekcionizmusnak, kitartásnak nevezhetjük. Szerettem volna A-szintű hangszórókat tartani a WP csúcstalálkozón, és megkaptam őket. Természetesen nem minden hangszóró van ezen a szinten, de mindenki bizonyította képességeit a rendkívül sikeres online vállalkozások vezetésében.

Az eszközök a WP csúcstalálkozó mögött

A WP csúcstalálkozó néhány pilléres eszközre épül, amelyek kiterjesztik a WordPress funkcionalitását a szükséges szintre. Először a téma. Az Artbees The Ken (ez a Themeforest-en található), amely rendkívül rugalmas a Visual Composernek és a színek, betűkészletek és az egyedi CSS / JS testreszabási lehetőségeknek köszönhetően. Itt található a WP Summit webhelyére telepített összes plugin listája:

 • BackWPUp
 • CrazyEgg Heatmap követés
 • Könnyű közösségi megosztás gombok
 • YoaST SEO és Analytics
 • W3 teljes gyorsítótár
 • OptinMonster
 • Kraken Image Optimizer
 • átirányítás
 • Kívánságlista tagja
 • WPBakery Visual Composer

Ezeknek a bővítményeknek a kombinációja rendkívül erőteljes. Hadd osszak meg egy statisztikát az OptinMonster konverziós arányáról. Konfiguráltam úgy, hogy úgy működjön, mint egy vezetékdoboz, egy gombnyomással megnyitva. Ez a következő konverziós arány:

Azon látogatók nagyjából 70% -a, akik rákattintanak az opt-in űrlapot megnyitó gombra, feliratkozik az ingyenes interjúkra. Hogy ezeket a 70% -ot kontextusba helyezzük, itt található a forgalmi grafikon az Ön számára Cyfe Irányítópult:

Láthatjuk, hogy a forgalom valóban akkor kezdődött, amikor a csúcstalálkozó március 16-án elindult. Mostanáig nagyjából 4000 látogatónk van a weboldalon, ezek közül 1300 előfizetővé vált. Ez egy 32,5% -os konverziós arány. Nagyon jó, ha kérdezel tőlem. A konverziós ráta természetesen nagymértékben függ a másolástól, a cselekvésre ösztönzéstől, a gomb kontextusától stb. – de a tesztelés során azt hiszem, hogy 32,5% -os eredmény.

A pluginekben a CrazyEgg is látható, amelyet hőkamerákhoz és térképek görgetéséhez használok. Ezek pontosan megmutatják nekem, hogy az emberek hol kattintanak a webhelyemre, milyen messzire görgetnek, és mely témák érdekli őket leginkább.

Mint láthatja, sokan rákattintottak a „Design & Themes” elemre, és valóban ezek az interjúk nagyon szeretetteljesítették a résztvevőket. Annak ismerete, hogy a közönség hogyan viselkedik az Ön webhelyén, nagyszerű módja annak, hogy beállítsa ajánlatát!

Ingyenes interjúk és globális látomás

A WP csúcstalálkozó célja az, hogy olyan valamit hozzon létre, amely globális szinten hatással van. Mielőtt elkezdtem volna a WP csúcstalálkozón dolgozni, web-tervezőként dolgoztam, főleg szingapúri és az Egyesült Államokban.

Vállalkozásom már globálisabb volt, mint a kisváros lakosainak 99% -a, akivel valaha is el tudtam képzelni. A város Emden, Németország – az itt élő emberek többsége két évvel elmarad a német technológiai fejlődéstől, ami ismét öt évvel elmarad az Egyesült Államokban vagy Ázsiában zajló eseményektől.

Kicsit önző voltam a WP csúcstalálkozó létrehozásakor. Szerettem volna elrabolni a szülővárosom embereit, amikor elmondtam nekik, hogy mit teszek megélésért. Szerettem volna elmondani nekik, hogy létrehoztam egy globális virtuális eseményt, amely a világ minden táján segített a WordPress felhasználók számára. Az itt élő lakosoknak fogalmam sem lenne, mi a WordPress, mégis szeretem az ötlet idea

Ezért úgy döntöttem, hogy az interjúkat INGYENES módon adom el 48 órán keresztül, miután kiadták őket. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen feliratkozhat, és napi e-mailt kap, amely tartalmazza a legfrissebb interjúk linkjét.

Az ingyenes interjúk nyújtásával reméltem, hogy vonzza az embereket a világ minden tájáról. És fiúval sikerült elérnem ezt a célt. A cikk írása idején a weboldal forgalmat bonyolít 102 országból, és már több mint 1000 előfizető ingyenes hozzáférést kapott az interjúkhoz.

Ez a WordPress ereje. Csak egy rendes srác vagyok, szenvedélyesen vállalkozom online vállalkozásokat és oktatom másoknak a WordPress használatát. Nem vagyok különös, de tudom, hogyan kell használni a WordPress-t, és most megtanultam, hogyan lehet elindítani egy olyan globális eseményt, mint a WP Summit.

Tudod, mi ilyen nagyszerű ebben? Ha meg tudom csinálni, akkor te is megteheted. Tudom, hogy ezt a megfogalmazást túl gyakran használják. De igaz. A WordPress-webhely maximális kihasználása elősegíti, hogy több forgalmat generáljon webhelyére, több leadot érjen el (ez növeli az eladásokat), és nagyobb hatást gyakoroljon a világra..

Éppen ezért szeretek olyan blogokat, mint a WP Explorer, mert ezek már nagymértékben hozzájárulnak ehhez a mozgalomhoz. A WP csúcstalálkozó újabb hozzájárulás, és remélhetőleg néhány év múlva, ahogyan a WP Explorer most létrehozott. Most menjen ki, és készítsen egy WordPress webhelyet, amely egy lépéssel közelebb hozza a céljait!

Íme az ingyenes jegy a WP csúcstalálkozóra!

A sikerhez, Jan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map