Hogyan javíthatjuk meg a WordPress megszakadt linkeit az Ön webhelyén

Hogyan javíthatjuk meg a WordPress megszakadt linkeit az Ön webhelyén

Howdy hölgyek és férfiak. Töltsük fel ezeket a bögréket, és beszéljünk a WordPress megszakadt hivatkozásairól; egy tüske, amely ugyanolyan sztrájk, mint a WordPress spam. De ne szálljon itt ide, ma teljes mértékben arra összpontosítunk, hogy miként lehet megtalálni és kijavítani a WordPress-webhelyet sújtó törött linkeket..


Más néven halott linkeknek (bárki jön fel ezekkel a kifejezésekkel) a WordPress megszakadt hivatkozásai olyan rosszak, mint amilyennek hangzanak. A kezdõk számára a holt linkek számos vagy ok miatt felbukkannak, tehát nincs egyértelmû módszer az ok pontos meghatározására. Másodszor, és ami még fontosabb, a WordPress megszakadt hivatkozásai káros hatással vannak a WordPress webhelyére.

De mi valójában egy megszakadt link? A megszakadt hivatkozás: 1) minden olyan link, amely nem létező erőforráshoz vezet, és 2) helytelenül elhelyezett link, amely 404-es hibaoldalhoz vezet, vagy bármilyen más oldal, kivéve a kívánt oldalt. Más szavakkal: a megszakadt link sehova sem vezet az olvasóhoz.

A WordPress megszakadt hivatkozásai

Ha a statisztika widget azt mutatja, hogy a felhasználók 404 hibaoldalra kerülnek, amikor a webhelyén található linkre kattintanak, akkor a megszakadt hivatkozások az üzleti vállalkozást kifelé táplálják. De nem emlékszik az erőforrások (audio fájlok, videofájlok, képek, dokumentumok, hozzászólások, oldalak stb.) Levonására vagy olyan tevékenységek elvégzésére, amelyek 404 hibához vezethetnek. Szóval, hogy lehet, hogy halott linkek összezavarják a dolgokat az Ön számára?

Legyen nyugodt, a WordPress megszakadt hivatkozásai egész nap bal, jobb és középvállalkozóknak adják. Igaz, hogy nem vagy egyedül, de egy perc alatt a dolgok világossá válnak. A WordPress megszakadt hivatkozásai több okból, például:

 • Az utóbbi időben egy új gazdagép felé költözés nem volt olyan sikeres, mint gondolnád
 • Ön kapcsolódott egy harmadik fél erőforrásához, és az említett harmadik fél eltávolította azt, vagy megváltoztatta annak URL-jét
 • Lehet, hogy megváltoztatta egy régi bejegyzés URL-jét, de elfelejtette frissíteni az összes hozzászóláshoz kapcsolódó oldalt és hozzászólást
 • Néhány rossz fiú sújtotta téged
 • Az új üzleti stratégia magában foglalta a domain név megváltoztatását
 • Mivel a tévedés emberi lény, el írt egy linket, pl. kimaradt egy levél vagy egy link http: // része
 • A kommentátorok olyan linkeket hagytak, amelyek sehova nem vezetnek
 • A házigazda szokatlan tűzfalbeállításokkal rendelkezik, mert… nos… egyes házigazdák durván játszanak
 • Migráltál a Bloggerből a WordPressbe, és megváltoztak az állandó linkeid? Mellesleg nagyon sokat történik
 • Ha elfelejtette javítani a linkeket, miután konvertálta a webhelyet HTML-ről WordPress-re, akkor megszakad a linkek
 • Egy harmadik fél webhelye, amelyre hivatkozik, offline állapotban van, mert a tulajdonos nem fizette meg a tárhelyet, vagy zárt ajtóval rendelkezik

Phew, milyen lista, és bár helytelen feltételezni, gondolom, hogy vannak még. Ne aggódjon, ha a tiéd a WordPress megszakadt hivatkozásának egyetlen esete; a megoldások, amelyeket egy másodperc alatt felkínálunk, mindenkorra vigyázni kell a bajokra. De először hadd készítsen önmagát lépjen tovább azokhoz a hatásokhoz, amelyeket a halott linkek mutatnak a WordPress webhelyén.

A WordPress megszakadt hivatkozásai

A megszakadt linkek hatása

Számos módja van annak, hogy a megszakadt hivatkozások negatívan befolyásolhatják webhelyét, de itt van néhány a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Rossz felhasználói élmény

Senki sem ragaszkodik a rettegett 404-es hibaoldalhoz. Ha nem tudták, a legtöbb felhasználó nem hajlandó ragaszkodni az Ön webhelyére, ha nem találják meg, amiért jöttek. Az okos 404-es hibalap enyhíti a problémát, de bizonyos mértékig.

A legjobb az, ha kijavított hivatkozásokat javít, hogy az olvasók ne kezdjék el a 404-es hibaoldalt. Végül is a rossz felhasználói élmény többek között rossz hírnevet eredményez.

Elveszett forgalom

Az online üzlet számára a forgalom olyan, mint a vér, amely az ereiben áramlik. Ez egy értékes áru, amely nélkül az Ön weboldala összezsugorodik és meghal. Forgalom nélkül az Ön weboldala olyan haszontalan, mint a mellbimbók mellbimbói (hello, GOT rajongók). Ennek ellenére óvatosan kell kezelni a forgalmat, különben a kút kiszárad.

Az egészséges összekötő profil pontosan az, amire szükség van a forgalom áthelyezéséhez a megszerzéstől a konverzióig. Ha megszakadt kapcsolatok jönnek közted és olvasói között, elveszíti az utóbbit, és a józanság kiszabadul az ablakon. Elveszíti a számokat, és súlyosan fog fájni.

Ha az értékesítési tölcsér közepén megszakadt a link, akkor megszakad a forgalom, ami bemutatja a következő pontunkat.

Elveszett bevétel

Itt egy hipotetikus helyzet, amelyet érdemes megválaszolni. Webhelyed nagyon jól teljesít. A WordPress marketing taktikája kifizetődik, és az elemzésből a megfelelő forrásból származtatja a számokat. Más szavakkal: célzott forgalmat vonz; az a fajta ember, aki vásárol.

Van azonban egy probléma. Az átváltási árfolyamok sok időt vesznek igénybe. Valami lemeríti a marketing dollárt és az erőfeszítéseket. Ön egy A-1 előadást készít, amennyire csak növeli a forgalmat, de a pénzbeli jutalom elszívja az életét tőled. Nyomasztó.

Lényegében webhely-ellenőrzést végez, és a megrázkódtatása miatt megszakadt a termékeire mutató linkek, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek sokáig elhagyják, mielőtt készpénzt fizetnének. A versenytárs egészen a bank felé mosolyog, és te ” beragadt a pénzügyi zümmögésbe.

Talán nem erről van szó. Van kimenő linkei, amelyek a társult programra mutatnak, és a dolgok jól mennek, amíg a társult szolgáltató meg nem változtatja a taktikát, vagy piactér esetén a termék szállítója kiesik. De ezt nem tudod, így sok pénzt veszítesz.

Ez történhet veled, csakúgy, mint Ray barátommal:

{Egyes} kapcsolt szolgáltatók kissé alattomosak abban, hogy amikor a termék szállítója kiesik, és már nem használja őket, {ezt a forgalmat átirányítja a saját honlapjára}. Ezért egy jelentésben azt találtam, hogy egy „holt linket”, amelyre egy termékre kattintva áttolják, az affiliate szolgáltató főoldalára (jelenleg független) – tehát {több mint 2830 kattintásba kerül nekem!} Ez számomra elvesztette az értékesítést. Tegyük fel, hogy az eladási {konverziós} arány 1% volt, azaz 20-30 veszteséges eladás. – Ray, ahogy látta Broken Link Checker WordPress Link: A Broken Links & Redirections javítása – ShoutMeLoud

Megjegyzés: A szerzők által végzett fogszabályozó szerkesztések.

Kell ennél többet mondanom? Javítsuk ki a törött linkeket.

Rossz SEO profil

A magas rangsorolás a keresőmotorokban egyszerű, ha minden helyes dolgot megtesz. Ez azt jelenti, hogy mindent megtesz a Google által javasolt módon, és a könyv szerint; nincs becsapás.

Noha a Google nem ad körülbelül 404 hibaoldalt, ám ezeket figyelembe veszik felhasználói élmény rangsorolási mutató. Ha fantasztikus felhasználói élményt kínál, akkor „… segít abban, hogy a webhely látogatói pozitívan érzékeljék azt, ösztönözve a megosztást, a könyvjelölést, a visszatérő látogatásokat és a bejövő linkeket – minden olyan jel, amely a keresőmotorokhoz vezet, és hozzájárul a magas rangsoroláshoz”.

A megszakadt hivatkozások, a fiúk és a lányok, károsak a felhasználói élményre, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan rosszak a SEO profiljára.

Másodszor, a Google pókjai feltérképezik az Ön webhelyét, és linkeket követnek, hogy további tartalmat indexeljenek. Ha a tartalma jó (egy másik SEO rangsor mutató), a Google jobb rangsorolással jutalmazza meg. Ha a Google nem tudja indexelni az Ön tartalmát, mert a halott linkek megállítják a pókok halálát a műsorszámukban, akkor találja ki, mi történik rangjával?

A megszakadt linkek tárolják a SEO rangsorolását, ami alacsony forgalomhoz vezet, ami bevételkiesést eredményez, ami végül migrénhez vezet, és megkapod a sodródásomat.

Most, hogy elmondhatja, hogy a WordPress megszakadt hivatkozásai hátrányosak-e az üzleti életben, motivált-e ezeket kijavítani? Jó, mélyítsünk be.

Hogyan javíthatjuk meg a WordPress megszakadt linkeit

Az Ön rendelkezésére áll számos módon a WordPress megszakadt hivatkozásai egyszerű és gyors megkeresése és javítása. Az alábbi módszereket kategorizáljuk:

 • Broken Link Checker plugins
 • Link-ellenőrző szolgáltatások
 • Egyéb link ellenőrző eszközök

Ezen kategóriák mindegyikében bemutatunk néhány lehetőséget, mivel csak a Broken Link Checker plugin. 100% -ban és sok szempontból meglehetősen lenyűgöző.

Indítsuk el a WordPress törött linkek pluginjait.

WordPress Broken Link plugins

Jogi nyilatkozat: Sokat beszéltek a megszakadt hivatkozás-bővítményekről, amelyek kiszolgáló erőforrásokat ürítenek. Ennek eredményeként egyes gazdagépek blokkolják a beépülő modulokat. Ha ezeknek a plugineknek a használatakor jelentős teljesítménycsökkenést észlel, akkor kapcsolja ki a plugint utána kijavítva a megszakadt linkeket. Valójában csak akkor aktiválja a bővítményt, ha ellenőriznie kell, hogy a WordPress webhelyén nincs-e megszakadt hivatkozás.

A csúnya útból itt vannak néhány, a WordPress megszakadt linkre épülő pluginja, amellyel valaha is megkönnyítheti az internetet.

Broken Link Checker

Broken Link Checker

Több mint 400 ezer aktív telepítéssel és 4.10 / 5.00 csillagos besorolással ez a plugin vitathatatlanul a WordPress egyik vezető megszakadt linkje-ellenőrzője..

Vladimir Prelovac és Janis Elsts felépítette a Broken Link Chekert, amely ellenőrzi „… a hozzászólásaidban, hozzászólásaiban és egyéb tartalmaiban a megszakadt hivatkozásokat és a hiányzó képeket, és értesíti Önt, ha találtak”. Igen, ez olyan egyszerű.

Ez a beépülő modul összefésíti az Ön bejegyzéseit, oldalait, blogjait, megjegyzéseit és a törött linkek egyedi mezőit, és értesíti Önt a WP Admin irányítópultján vagy e-mailben. Megállíthatja a keresőmotorokat a törött linkek követésétől, és eltérően jelenítheti meg a halott linkeket a bejegyzésében, hogy ne zavarja az olvasókat.

A Broken Link Checker nagyon jól konfigurálható, ami azt jelenti, hogy szűrheti a linkeket URL, horgonyszöveg stb. Alapján. Ha a beépülő modul bármilyen megszakadt hivatkozást észlel, akkor azokat közvetlenül a beépülő modul oldaláról javíthatja ki. Csak srácok, megkaparjuk a felületet, mivel ez a bővítmény még sok más funkcióval rendelkezik.

WP Broken Link Status Checker

Broken Link Status Checker

A Numero dos a WP Broken Link Status Checker-hez kerül, amelyet SeedPlugins készített Pau Iglesias-szel együtt. Húzza némi súlyt, amíg meg nem találja a megszakadt linkeket, de annyira szop, amennyire a rögzítő függesztőkar rothadása megy.

Ezt azért mondom, mert meg kell látogatnia az érintett bejegyzést / oldalt, csak a halott link szerkesztése vagy eltávolítása érdekében. Vagy akár el is dobhatja a linket, ami valamiféle szubjektív. Ezen kívül a megszakadt hivatkozású WordPress bővítmény könnyen telepíthető, konfigurálható és jó eredményt nyújt a besorolási osztályon.

Az adminisztrátor opciókkal rendelkezik az egyes szkennelések testreszabásához, és az eredményeket a plugin oldalán vagy e-mailben tekintheti meg. Nyilvánvaló, hogy további szolgáltatásokat szerezhet a WP Link Status Pro verzióval ($ 20 dollár).

Link ellenőrző

Link ellenőrző

Először is, ezt a bővítményt nem használhatja a nem fejlesztő helyi fejlesztési környezetben. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztő külső szervert használ a megszakadt hivatkozások ellenőrzésére a webhelyén. Azt állítja, hogy nem tölt be érzékeny információkat a szerverre, de mi a véleményed erről?

Az ingyenes verzió lehetővé teszi az első 500 hivatkozás ellenőrzését, ami korlátozó, mivel ingyenes lehetőségeink vannak korlát nélkül. Szüksége lesz egy profi verzióra az 500 link meghaladásának ellenőrzéséhez.

Másrészt kevés a szerver terhelése, ami jó dolog. A beállítás egyszerű, működik a dobozból, de észrevettem egy kis ütközést a Broken Link Checker-rel. Ez azonban más pluginekkel együtt játszik. A pro verzió lehetővé teszi többek között a szkennelések ütemezését. A fenti besorolása 3.70 / 5.00, és több, mint 2k aktív telepítése van.

Összességében a Broken Link Checker plugin csinálja értem.

Link-ellenőrző szolgáltatások

Míg a WordPress megszakadt hivatkozás-beépülő moduljai segítenek a megszakadt hivatkozások azonosításában és kijavításában, a link-ellenőrző szolgáltatások csak az előbbiekkel segítenek. Ez jobb, mint semmi, igaz? Az egyetlen hátránya, hogy meg kell javítania a WordPress megszakadt linkeit kézzel (fájdalmas) vagy pluginek használatával.

Látva, hogy továbbra is szüksége lesz egy pluginre, mint például a Broken Link Checker, összefoglalom a következő részt, arra az esetre, ha meg szeretné nézni ezeket a szolgáltatásokat. Üzlet? Jó.

Harmadik féltől származó link-ellenőrző szolgáltatások a következők:

 • W3C kapcsolat ellenőrző – Ez a link-ellenőrző megmutatja az összes halott linket, azok állapotkódját (például 404, 403, 301 stb.) És a javasolt cselekvési módot..
 • Google Webmestereszközök – Ez egy nagyszerű eszköz nemcsak a megszakadt hivatkozások, hanem más webhely-hibák ellenőrzésére is. El kell juttatnia a Google-nak, mivel ezek a srácok nagyszámú információt kínál a megszakadt hivatkozásokról, többek között a hibákról. Még a hibákat kategorizálják, és lédús részletekkel szolgálnak, például a törött linkek első észlelésekor.
 • Online törött link ellenőrzése – Ez egy alapvető online eszköz, amely hasznos lehet, ha nagy weboldalt kell beolvasni. Időbe telik, és az ingyenes verzió lehetővé teszi akár 3000 oldal beolvasását. Ráadásul a fizetős verzióra lesz szüksége a dokumentumok (PDF, DOC, XLS stb.) És a képek hivatkozásainak ellenőrzéséhez, ami egyfajta bummer.

A WordPress megszakadt linkeinek javítása

Az előző szakasz összes eszközével sokáig el kell készítenie a halott linkeket, még mielőtt pusztítanák őket a WordPress-webhelyen. Csak annyit kell tennie, hogy újraírja, cserélje ki vagy távolítsa el az elhunyt linkeket.

A fenti három művelet azonban jelentős veszteségeket okozhat a forgalomban, különösen, ha a belső üzenetre / oldalra mutató linkeket rögzíti. Például, ha a semmiből újjáépíti a webhelyet, vásárol új domaint, vagy megváltoztatja a bejegyzés / oldal csipet, akkor megszakad a linkezési minta. Jobb alternatíva lenne a régi linkek átirányítása újakra. Ilyen módon megőrizheti a forgalmat és a SEO levet.

Még mindig a linkek javításának témájában előfordulhat, hogy egy másik webhely tévesen hivatkozik a domainjére, ami azt jelenti, hogy a linket követő látogatók nem találnak téged. Csak oldja meg a kérdéses kiadót, hogy megoldja ezt. A helytelen hivatkozást is átirányíthatja egy másik oldalra, de ez egy másik nap témája.

Ha viszont tévesen hivatkoznak egy üzenetre vagy oldalra (de nem zavarják össze a domain részt), akkor az ezt a linket követő olvasók a 404-es hibaoldalra szállnak. Itt két lehetőség közül választhat: Építhet egy lenyűgöző 404-es hibalapot az olvasók elfogásához, vagy átirányíthatja ezt a forgalmat másutt.

Amint részeseink vagyunk…

A WordPress megszakadt hivatkozásának javítása jobb felhasználói élményt és forgalmat eredményez, amelyek mindegyike jobb konverziót eredményez.

A halott linkeket megtalálhatja és kijavíthatja a bejegyzésben javasolt módszerek és eszközök bármelyikével. Ha elkényeztetsz engem, én gyökeret keresek Broken Link Checker a nap bármely szakában.

Reméljük, hogy ez a bejegyzés segít a megszakadt hivatkozások kijavításában a WordPress webhelyén. Ha más módszerekkel és eszközökkel foglalkozik, kérjük, ossza meg szabadon az alábbi megjegyzés szakaszban. Itt egy egészségesebb webhely. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map