Hogyan javíthatjuk az e-kereskedelmi webhely online láthatóságát

Hogyan javíthatjuk az e-kereskedelmi webhely online láthatóságát

A WordPress egy hatékony eszköz blogok, céloldalak, portfóliók, üzleti könyvtárak és akár online áruházak létrehozásához. Könnyen kezelhető és rugalmas funkciókat kínál, ezért nem meglepő, hogy egyre több vállalkozó választja a WordPress-t vállalkozása indításához. De a megnövekedett verseny mellett, hogyan lehetne növelni az online láthatóságot a WooCommerce által üzemeltetett e-kereskedelmi webhelyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a célközönség látja az Ön termékeit?


Szerencsére nagyszerű választást tett a WordPress használatával. Mint korábban említettem, a WordPress két legjobb része a könnyű és rugalmas szolgáltatások. A WordPress biztonságos és érvényes kódra épül, intuitív lehetőségekkel a tartalom létrehozásához. Ráadásul ez egy elég nagy teljesítményű platform, amely szinte bármilyen típusú vállalkozás számára nagyszerűen működik, mivel csak be kell telepítenie egy plugint a szolgáltatások hozzáadásához, amire szüksége van – például a WooCommerce telepítéséhez a saját üzlet létrehozásához. Olyan egyszerű.

De miután megtanulta, hogyan kell online áruházat létrehozni a WooCommerce segítségével, néhány dolgot megtehetsz az e-kereskedelmi áruház online láthatóságának javítása érdekében. Íme 5 egyszerű módszer az induláshoz.

1. Indítsa el a blogolást

A 10 legfontosabb ok, amiért el kellene indítania a Blogot a WordPress segítségével

Az online áruház nagyszerű módja a termékek vagy szolgáltatások értékesítésének, különösen mivel a WordPress ilyen egyszerűvé teszi. Az e-kereskedelmi webhely online láthatóságának növelésének egyik legjobb módja a blog. Íme néhány kulcsfontosságú pont, amelyet szem előtt kell tartani, amikor elindít egy blogot.

Készítsen nagyszerű tartalmat

Először szánjon időt olyan tartalom létrehozására, amelyet a célközönség élvezni fog. Ne feledje, hogy célja a potenciális vásárlók vonzása, ezért írjon a termékrészéhez kapcsolódó témákban. Ha légtisztítókat árusít, írja le a szokásos levegőszennyező anyagokat, azok leküzdésének módját és az allergiás emberek legjobb szűrőit. Ha divat butikja van, érdemes blogolnia a közelgő fesztiválokról, a hírességek megjelenéséről és az Instagram trendeiről. Megkapod az ötletet.

Belső linkek hozzáadása

A következő lépés az, hogy a saját cikkeire mutató linket mutat be. A réstől függően előfordulhat, hogy van egy sarokköves tartalma, amelyet összekapcsolni szeretne, ha releváns. Tehát, amikor új tartalmat hoz létre, érdemes szem előtt tartani a meglévő cikkeket. Például, mivel a WPExplorer egy WordPress blog, ebből következik, hogy az egyik fő cikkünk a legjobb WordPress tárhelyről szól, így amikor természetes, akkor linket adunk hozzá.

A termékek beillesztése a hozzászólásokba

Mivel egy blog kihasználásával próbálja növelni a termékértékesítést, valóban reklámoznia kell termékeit a blogjában. A WooCommerce ezt rendkívül egyszerűvé teszi a beépített készüléknek köszönhetően WooCommerce rövid kódok.

WooCommerce rövid kódok

A Noir WordPress témában használt WooCommerce rövid kódok.

Konkrét termékekhez történő hivatkozáshoz használja a termékazonosítókat (amelyeket a WordPress irányítópultján a WooCommerce> Termékek alatt láthatsz, amikor az egyes elemekre mutatsz az egérmutatót):

[termékazonosítók = "1, 2, 3, 4"]

Ön is csak megmutathatja értékesítési cikkeit, valamint hozzáadhat további rövid kódok attribútumait, például termékeket oldalanként és az oszlopok számát:

[sale_products per_page = "6" oszlop = "3"]

Rengeteg további attribútum közül választhat (csak kattintson a fenti linkre, hogy többet megtudjon). Tehát ha van egy kedvtelésből tartott áruház, és állatok gazdagításáról ír, linket mutathat a legkeresettebb macskafák valamelyikéhez, és akár besorolhatja őket osztályozásuk vagy népszerűségük alapján. Ez egy nagyszerű módszer a blog forgalmának közvetlen csatornára irányításához.

2. Fókuszban a SEO

A SEO-nak kell lennie minden blog vagy online áruház fókuszpontjának. Gyakran azt mondják, hogy a „tartalom a király”, amikor az SEO-ra vonatkozik, de a csodálatos tartalom írása nem garantálja, hogy cikke vagy terméked olyan keresőmotorokban szerepel, mint a Google vagy a Bing.

Rengeteg útmutatás található a WordPress SEO fejlesztéséről, de amikor az e-kereskedelem SEO-ját illeti, akkor az a legjobb fogadás, ha általában egy lakott SEO plugint használsz WooCommerce kiterjesztéssel..

Használjon jó SEO beépülő modult

A WordPress SEO-nál két fő plugin található, amelyek közül a felhasználók választhatnak – az All in One SEO Pack vagy a Yoast SEO. Egyik opcióval sem hibázhat, mivel mindkettő olyan alapvető funkciókat kínál, mint például az XML webhelytérkép (amely feltétlenül szükséges a keresőmotoroknak a fontos oldalak megtalálásához, feltérképezéséhez és indexeléséhez), a tartalomértékelés és a link átirányítások. Ezenkívül mindkettő WooCommerce kiterjesztést kínál az üzlet SEO kezelésének megkönnyítéséhez.

A WooCommerce egy-egy-SEO csomag integrációs ingyenes pluginja

A szabad WooCommerce – Minden egy SEO csomagban A kiterjesztés új lehetőségeket ad a „termékek” egyedi postai típusához. Így könnyen kezelheti a bolt összes elemének címét, leírását, kulcsszavait és címetribútumait.

Yoast Woocommerce SEO

Alapértelmezés szerint az ingyenes Yoast SEO bővítmény hozzáadja híres SEO menedzserét a termékoldalakhoz, így optimalizálhatja tartalmát (a Flesch olvasási teszt, a tartalom hossza és a passzív hang alapján), a kulcsszó sűrűségét, linkeit, metaleírást és a SEO címet a keresőmotorokhoz , képek és így tovább. De a versenytársak előtt tartás esetén érdemes megfontolni a prémiumot Yoast WooCommerce SEO kiegészítő fejlett funkciókhoz, mint például a termékek gazdag csapjai, üzlet zsemlemorzsa és optimalizált webhelytérképek (a plugin automatikusan eltávolítja a szűrő eredményoldalait).

3. Vegyen részt a közösségi médiában

A blogbeállítás és az üzlet SEO kezelése után a következő lépés az, hogy társadalmi erőfeszítéseket javítson az e-kereskedelmi áruház online láthatóságának növelése érdekében. A közösségi média hatalmas forgalmi forrást jelenthet üzlete számára, és a közösségi megosztáshoz kötődő exkluzív ajánlatokkal könnyedén és erőfeszítés nélkül új ügyfelekhez juthat..

Exkluzív kuponokat vagy ajánlatokat kínálnak

WooCommerce kuponok és ajánlatok

Az egyik lehetőség kuponok vagy ajánlatok létrehozása kifejezetten a közösségi média követőinek. A WooCommerce tartalmaz egy beépített funkciót, amellyel kuponokat hozhat létre százalékok, dollárösszeg vagy egy adott termék alapján. A „boldog óra eladáshoz” egyéni lejárati dátumot is hozzáadhat, vagy felhasználási korlátozást is beállíthat, így csak „az első 15 vásárló 15% -ot spórol meg” a sürgősség érzetének megteremtése érdekében. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy felhívja az új vásárló figyelmét a közösségi médiára, és rávegye rá a vásárlást.

Engedélyezze a „Ajánlja a barátodnak” bónuszt

Ajánlja egy barátját a WPGens weboldalának WooCommerce számára

Egy másik lehetőség az, hogy ösztönözze a jelenlegi ügyfeleit arra, hogy ajánlják márkádat barátaiknak és családtagjaiknak egy „ajánlás egy barátnak” promócióval. Így, amikor egy jelenlegi ügyfél megosztja kapcsolatait barátjával, 10 dolláros árengedményt kapnak számlájukra, és barátai 10 dolláros kupont kapnak az első vásárlásukkor..

Saját szájról szájra vonatkozó ajánlatok hozzáadásához kipróbálhatja a Ajánlja a Barátot a WooCommerce ingyenes bővítményért kiterjesztés. A plugin egy egyszerű hivatkozási rendszert hoz létre, egyedi hivatkozással minden ügyfelének megoszthatja. Amikor az új felhasználókra utalnak, a plugin automatikusan egyszer használatos kuponokat generál mindkét fél számára – csak annyit kell tennie, hogy pihenjen és nézzen, hogy az áttétel jön.

4. Tartsa érdekesnek

A közönség számára tartalmak és ajánlatok létrehozása nagyszerű módja annak, hogy visszatérjenek az emberek, de hogyan találhat új embereket az üzletbe? Természetesen használhat hagyományos hirdetési módszereket, de itt van néhány marketing ötlete, amelyek segítségével érdekesnek tarthatja webhelyének promócióját:

 • Más blogok hálózati és vendégbejegyzései új közönség elérése érdekében
 • Indítson el egy hírlevelet (a MailChimp programot használjuk és ajánljuk), hogy megoszthassa Önnel az új blogbejegyzéseket és a közelgő üzletértékesítéseket / eseményeket
 • Hozzon létre egy ajándékot az ügyfelek számára, hogy belépjenek, és nyerjenek egy elemet az üzletéből (szeretjük használni Rafflecopter) a közösségi média és hírlevél segítségével
 • Közzé tematikus cikkeket ünnepekre, a termékgyűjtemények összegyűjtésével a NYE-re, július 4-ig, az új tanévre stb.
 • Dolgozzon társadalmi befolyásolóval, hogy megismerje a márkáját (kérjük, vegye figyelembe: ez drága lehet, sőt nagyon drága is, de a réstől függően ez az egyik legjövedelmezőbb befektetés, amelyet vállalkozása során megtehetsz).

Rengeteg dolgot megtehet azért, hogy továbbra is reklámozza e-kereskedelmi áruházát. Csak légy kitartó és kreatív, hogy továbbra is növelje az online láthatóságot webhelyének létrehozásakor.

5. Regisztráljon a Google-on

Google Cégem

Végül azt javasoljuk, hogy vegye igénybe üzletét Google Cégem ha van fizikai tartózkodási helye. Így létrehozhatja vagy igényelheti vállalkozása adatait a Google Maps szolgáltatásban, hozzáadhat releváns információkat (például órákban vagy menükben), válaszolhat az ügyfelek véleményeire a Google-on, és akár hirdetheti a közelgő eseményeit. Csak kövesse a kezdő útmutató vállalkozásának ellenőrzésére és optimalizálására.

A Google Cégem hasznos irányítópultot is tartalmaz, így láthatja, hogy a felhasználók hogyan találják meg az Ön üzleti profilját online, mit kattintanak, és hol vannak (földrajzilag). Ez az információ segíthet az üzleti tevékenységek és a marketingstratégiák kiigazításában, hogy jobban vonzzák az ügyfelek körét, és fokozza az online láthatóságot.

Hogyan javíthatja az e-kereskedelem webhelyének online láthatóságát

Remélhetőleg valami újat megtanult az öt tippünkből, amelyekkel javíthatja üzlete online láthatóságát. Vagy talán legalább néhány tipp hasznos volt vállalkozása számára. Bármely üzleti vállalkozás időnként túlterhelőnek érzi magát, de legalább a WordPress kiválasztása esetén a webhely kicsit jobban kezelhető. De egy blog létrehozása, a SEO-ra összpontosítva, a közösségi média használata, a tartalom népszerűsítése és az olyan eszközök használata, mint a Google, az ön számára előnyös, hogy fokozhatja az e-kereskedelmi webhely online láthatóságát..

Van még kérdése, hogyan lehetne növelni az online láthatóságot? Vagy további tippeket más e-kereskedelmi webhelyek tulajdonosai számára? Csak hagyjon megjegyzést alább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map