Hogyan javíthatjuk a WordPress-webhely visszafordulási rátáját

A visszafordulási rátát úgy kell meghatározni, hogy hányszor hagyja el a látogató az Ön webhelyét linkekre kattintva vagy más oldalakat meglátogatva. Az alacsony visszafordulási arányú webhelyek azt mondják, hogy érdekes webhely, tele fantasztikus dolgokkal, amelyeket megnézhet / olvashat. A webhely képes felhívni a felhasználó figyelmét. Az egyik legjobb példa a 9GAG. Az emberek néhány percet töltenek ezen a webhelyen, kuncogva. Az internetes metrikákban, ha egy látogató több mint 5 percet tölt egy új webhelyen – ez nagyon nagy ügy.


A 411 a visszafordulási áron

A webmesterek folyamatosan arra törekszenek, hogy javítsák webhelyük visszafordulási arányát. Ha találnak egy olyan webhelyet, ahol alacsony a visszafordulási arány, azonnal megpróbálják megtanulni és bevezetni a benne alkalmazott technikákat. A magas (akár 100%) visszafordulási arány nem mindig rossz dolog. Az emberek elfoglaltak. Amint megtalálják, amit keresnek, elhagyják az Ön webhelyét. Ez nagyon gyakori az egyoldalas webhelyeknél vagy a többfunkciós készülékek céloldalain. A keresőmotorhoz, a többoldalas oldal (ez szinte minden WordPress fyi blog) magas visszafordulási aránnyal egy piros jel.

Ennek a webhelynek nincs releváns tartalma, nyomja le a SERP-t ”

Ez azt jelenti, hogy webhelye nem vonzó vagy érdekes. Ami a legrosszabb, nincs releváns tartalma. Az egész webfejlesztő csapat – a webmester, a tervezők és a tartalmi kurátorok – közös felelőssége, hogy elcsalja a látogatókat – abban a reményben, hogy ők áldozataivá válnak és végül olvasóvá válnak..

Végül ügyfeleket akarunk. Nem csak a látogatók.

Ebben a cikkben a WordPress-webhely visszapattanási arányának javításának néhány legjobb módszeréről fogunk beszélni. Néhány plugint és néhány bevált technikát fogunk használni, amelyeket a legnépszerűbb bloggerek használnak webhelyük visszafordulási arányának javításához.

Miért érdemes figyelni a webhely visszafordulási rátájára?

Vigyázzon a visszafordulási arányokra

Mivel ez az egyik elsődleges módja a felhasználói elkötelezettség mérésének a webhelyén. Elég egy ideje beszéltünk arról, hogyan lehet a látogatókat olvasókká változtatni. Az egyik legjobb módszer a változás mérésére a webhely visszapattanási arányának vizsgálata. A Google-nak saját (kissé bonyolult) a visszafordulási arány magyarázata és ez jó olvasmány azok számára, akik meg akarják tanulni a műszaki feltételeket. Az alacsony visszafordulási arányú webhely a következőket írja elő:

 • Jobb felhasználói elkötelezettség: Ez azt jelenti, hogy a látogatókat érdekli a webhely tartalma. Úgy ítélik meg, hogy webhelye elegendő időt tölt rá. te akar szükség van erre.
 • Magasabb SEO rangsor: A visszafordulási arány és a webhelysebesség a kétszáz tényező közül kettő, amelyeket a Google arra használ, hogy rangsorolja webhelyét egy adott kulcsszóval szemben. A visszafordulási arányt használják webhelyének minőségének mérésére. A 10 oldalas webhely jobban rangsorolható, mint a 100 oldalas webhely, ha a kisebb oldal jobb minőségű. A Google és az összes keresőmotor a minőséget, nem pedig a mennyiséget kívánja. Tehát minél jobb a visszapattanási arány – annál magasabbra mászsz fel a SERP létrán.
 • Magasabb konverziók: Legyünk őszinték. Azt akarjuk, hogy termékünket eladjuk. Azt akarjuk, hogy az emberek ténylegesen megpróbálják megvásárolni a terméket, ahelyett, hogy vakon feliratkoznánk hírleveleinkre és retweetelnék Tweeteiket. Ez kétségtelenül jó dolog. De a nap végén az eladás sokkal jobb, mint a nem értékesítés. Amikor időt és erőfeszítést fordít webhelyének visszafordulási arányának javítására, kapcsolatba lép az olvasóival. Azért jönnek, hogy bíznak a márkádban, és ön identitást hoz létre a réstársa közösségében. Ez végül ügyfelekké teszi az olvasókat.

A magas visszafordulási arány 10 legfontosabb oka és azok kiküszöbölése

A szakértők állítása alapján felsoroltam az op 10 tényezőt, amelyek felelősek az Ön webhelyének magas visszafordulási arányáért. Próbálj meg minden áron elkerülni őket.

 1. Magas oldalbetöltési idő, azaz lassú webhely
 2. Rossz tervezés és rossz navigáció (hiányzik a zsemlemorzsa)
 3. Nem reagáló kialakítás
 4. Zavaró felbukkanó feliratkozási űrlapok
 5. Túl sok hirdetés
 6. Nem releváns hirdetések
 7. Törött linkek – 404 oldal nem található, stb.
 8. MySQL vagy PHP hibák a hozzászólásokon és az oldalakon
 9. A társadalmi bizonyíték hiánya
 10. Rossz tartalom

Most, hogy tisztában van a problémákkal, tárgyaljuk meg azok megoldásait.

Javítsa a WordPress webhelysebességét

Javítsa webhelyének sebességét

Újra és újra beszéltünk annak fontosságáról. Webhelyének gyorsan, lehetőleg 3-4 másodpercen belül kell betöltenie. Manapság az emberek annyi médiát fogyasztanak, hogy minden ezredmásodperc számít. Íme néhány módszer a webhely sebességének javítására:

  1. Egy WordPress gyorsítótárazási plugin, például a W3 teljes gyorsítótár használata
  2. Olyan tartalomszolgáltatási hálózat használata, mint a MaxCDN
 1. Felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatás, például Media Temple vagy WPEngine használata
 2. A képek optimalizálása tömörítés vagy a megfelelő formátum használatával

A változtatások végrehajtása után mérheti meg webhelye sebességét olyan eszközökkel, mint a Pingdom, GTmetrix és WebPageTest. A GTmetrix a webhely teljesítményével kapcsolatos legpontosabb információkat nyújtja.

Webhelytervezés

Weboldal tervezés

Használjon tiszta, érzékeny és zavaró WordPress témát. A webhelyén használt témának olyannak kell lennie, hogy az emberek könnyedén megtalálják azt, amit keresnek. Nem kellett volna 3 másodpercnél hosszabb ideig keresniük.

 • Ügyeljen arra, hogy ésszerűen használja-e a fő eszközt oldalsáv, az elsődleges menüsor és a Lábjegyzet. Az emberek szeme hozzá van szokva ehhez, és tartsuk így.
 • Ha blogod esszékre és költészetre összpontosít, bölcs dolog egy erőteljes témát használni hangsúly a tipográfia. Nézze meg Gregory-t Sparring Mind a minimalista dizájn kiváló példájáért.
 • Használjon releváns képeket. Érnek ezer szót. Ezekből a forrásokból nagyszerű ingyenes stock képeket találhat.
 • Használjon egy kapcsolódó hozzászólás-bővítményt, például YAARP vagy nRelate.
 • Magától értetődik, hogy a webhelyed van reagálónak kell lennie. Ez egy első mobil kor, és ennek nincs mentsége.

Reklámok

Hírdetések

Okos lenne, ha a hirdetéseket teljes mértékben eltávolítja az Ön webhelyéről. Ez az egyik elsődleges bevételi forrás! Szóval, mivel foglalkozol? Győződjön meg arról, hogy a hirdetések relevánsak. Az irreleváns hirdetések több kárt okoznak, mint profitot. Ha Google AdWords-t használ, akkor nem kell aggódnia, mivel a Google K + F nagy részét a jobb hirdetések megjelenítésére fordítja. És igazán jók benne. De ha önműködő szalaghirdetéseket használ, akkor ellenőrizze, hogy a termék / webhely, amelyre hivatkozik, valóban hasznos-e. Csak akkor kapcsolódjon valamihez, ha azt ajánlanád. A bloggerek körében kezdődő lehetőség a BuySellAds. Ez egy remek platform a rés-specifikus hirdetési hálózatokhoz.

Felugró ablakok

Ennek oka van, hogy a kilépési szándékú technológia olyan népszerűvé vált. A szkript megvárja a felhasználás elhagyását – amikor a mozgatja az egeret a keresztgomb felé, megjelenik a felbukkanó képernyő. Ezért a kilépési szándék kifejezés. Az OptinMonster az egyik legjobb WordPress beépülő modul, amely elsajátította a kilépési szándék technológiáját. A népszerű webhelyek, például a Social Media Examiner és a Search Engine Journal az OptinMonster szolgáltatást használják.

Olyan sok webhely van azonban, amelyek még mindig nem használják ezt a kilépési szándékú technológiát. Olvasóként nagyon bosszant, amikor megpróbálok valamit elolvasni, és néhány percenként megjelenik egy felugró képernyő a képernyőn. Ez azonban a személyes véleményem, és eltérhet attól, amit gondol. �� Itt van valami, amit már tudhatott.

Ha a tartalma elég jó, akkor az emberek automatikusan követik és / vagy feliratkoznak webhelyére.

Törött linkek és szoftver hibák

Megszakadt linkek és szoftver hibák

Ahogy webhelye öregszik, sok linket generál – mind belső, mind külső. A jobb felhasználói élmény érdekében időnként felülvizsgálhatja a webhely szerkezetét is. A folyamat során nagyon természetes, hogy megszakadt összeköttetésekre kerüljön. Ez a probléma – a megszakadt hivatkozások súlyos csapást okoznak webhelyének struktúrájára és a SEO pontozására. Ne aggódj. Használjon olyan plugint, mint a Broken Link Checker hogy elemezze a webhely összes linkjét, és kijavítsa azokat, amelyek halottak.

A szoftverhibákat a rosszul konfigurált PHP-szkriptek, a kiszolgáló túlterhelése, a plug-in-plugin konfliktusok vagy a plug-to-theme konfliktusok okozzák. Számos módszer okozhatja ezeket, és mindegyik megoldásához alapos műszaki ismeretekre van szükség. A legjobb megoldás az, ha nem használja az ütköző pluginokat / témákat. Ha azonban webszerver kérdés, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ha a költségvetése támogatja azt, lépjen egy olyan kezelt WordPress tárhelyszolgáltatáshoz, mint a WPEngine.

Társadalmi bizonyíték

Társadalmi bizonyíték

A társadalmi bizonyíték egyszerűen azt jelenti, hogy mennyire népszerű a tartalma. Hány ember osztotta meg az adott hozzászólást? Ezek a dolgok, amelyeket figyelembe kell vennie. Ha van új webhelyed, akkor nullához közeli lesz. Ne aggódj. Győződjön meg róla nem jelenik meg a megosztási statika. Csak a megosztási gombok tennék. Jobb tipp –

Töltsön kétszer annyi időt a tartalom reklámozásához, mint ahogyan azt a tartalom létrehozásával is tette.

A tartalom király

Végül, de nem utolsósorban – győződjön meg arról, hogy tartalma felső szintű. Töltsön időt a tartalom olvasására, kutatására és frissítésére úgy, hogy az a viszonyítási alap az adott témában. Tegyük fel, hogy a „Szociálpszichológia legjobb könyvei” témát ír. Ha egyszerűen 10 nevet írunk, ez nem csökken. Tartalmazza a besorolást, nem. áttekintés, értékesítés és szerzői háttér, valamint személyes áttekintése. Mi a jó abban a könyvben? Milyen dolgok hiányoznak a könyvből? Végül a bejegyzésednek annyira jónak kell lennie, hogy az olvasó megy:

„Jaj! Ez a bejegyzés mindent tartalmaz, amit keresek. Jobb könyvjelző!

Nézze meg Gregory cikkét 50 kötelezően elolvasott szociálpszichológiai könyv. Javasolhat néhány javítást e cikkhez?

Következtetés

Ma fedeztük fel a visszafordulási arány javításának legjobb módjait, ezáltal javítva a felhasználói elkötelezettséget. Ha bármilyen tippe van nekünk, kérjük, ossza meg velünk – mindig örömmel halljuk olvasóinkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map