Hogyan javíthatjuk a WordPress-webhely hírnevét most

Hogyan javíthatjuk a WordPress-webhely hírnevét most

Webhelyének teljes sikere teljesen attól függ, hogy az emberek rossz véleményekkel és megjegyzésekkel bántalmaznak-e téged vagy sem. Noha az átlagos vállalkozásnak nincs ezer rossz Yelp-véleménye, túlságosan sokat láttuk, hogy a visszajelzésekre való megfelelő válaszadás problémákat okozhat jövőbeli hírnevének.


Összességében az internetnek nem szabad félned, hogy vállalkozása mennyire nagyszerű. Ellenkező esetben az emberek, akik elvetik a vállalkozást, hangosabbak lesznek, mint te.

Nagyszerű hírnév kiépítése nem könnyű, de egy kis munkával meg tudod csinálni. És megmutatjuk, hogyan kezdje el ma.

1. Válasz minden véleményére / megjegyzésére a márkájáról

A felhasználók az interneten keresztül észrevételeket tehetnek webhelyeddel, márkáddal és cégeddel kapcsolatban. Ezeknek a megjegyzéseknek és véleményeknek a figyelmen kívül hagyása csak úgy tűnik, hogy nem érdekli a visszajelzés.

Mára a márkájának megemlítésére a legjobb helyek a következők:

 • Google figyelmeztetések (cikkek és vélemények keresése az interneten keresztül)
 • Twitter (Keresés a Twitteren és a saját oldalán található megjegyzések megtekintése)
 • Facebook (elsősorban a saját oldalán található megjegyzésekhez)
 • Nyüszít (Ez rendkívül fontos, ha helyi vállalkozást működtet)

A Blog-vélemények mindkét irányba mehetnek, de társult vagy áttételes programmal (lásd alább) javíthatja a jó írásbeli vélemények készítésének esélyét. Azonban olyan helyeken, mint például a Google és a Yelp, az értékelések és vélemények gyakrabban fordulnak elő, amikor az emberek dühösek.

Ha látsz egy megjegyzés nélküli kommentárt a blogodon, vagy egy roppant véleményt a Yelp-en, válaszoljon minden alkalommal a következő képlettel:

 • Elnézést a kellemetlenségért
 • Köszönöm aggodalmukat
 • Javítsa a problémát (kuponokkal vagy freebies-ekkel)

Ez a módszer megmutatja a jövőben mindenkinek, hogy ésszerű társaság vagy. Valószínű, hogy a recenzens diónak tekinthető.

2. Legyen rendkívül könnyű a jó ügyfelek számára vélemények / megjegyzések írása

Az ösztönzők és a megfelelő üzenetküldő csatornák itt hatalmasak. Ugyanez vonatkozik az időzítésre. Például, valószínűleg ingatlanügynök vagy, és szeretné, ha múltbeli ügyfelei jó véleményeket írnának a Google Üzleti oldalra.

Fontos, hogy néhány nappal a munka elvégzése után küldjön e-mailt. Így nem fogják elfelejteni róla. Lépjen egy link az áttekintő oldalra, ami lehetetlenné teszi a rendetlenséget. Ezenkívül jó, ha utasításokat és személyre szabott levelet tartalmaz, így úgy érzik, kénytelenek véleményt írni.

Az ösztönzők akkor is hasznosak, ha nem mondják el nekik, hogy jó véleményt kell írniuk.

Az egyik egyszerű módszer annak biztosítására, hogy soha ne felejtse el követni az ügyfeleket, egy plugin. Ha telepít egy e-kereskedelmi kiterjesztést, például a WooCommerce Emlékeztető e-maileket, akkor egyszerűen automatizálhatja az ügyfeleknek szóló véleményemlékeztetőket, hogy összeállítsák ezeket az 5-csillagos csillagokat!

3. Tegyen magát hatóságnak a közösségen belül, online és offline is

Lehet, hogy azt mondja: „Időbe telik egy hatósági blog vagy fórum hangjának létrehozása online.”

A hétvégén azonban egyszerűen csak eljuthat a szakkiállításra, kinyomtathatja a kártyákat, és megmutathatja, hogy aktív közösségben szeretne lenni..

Ezért végezzen egy gyors Google-keresést az iparági funkciók megtalálásához a környéken. Ha jön egy, nyomtasson ki néhány névjegykártyát és menjen! Ha nem, keressen egy kapcsolódó online fórumot, mutassa be magát, és kezdje el válaszolni és kérdéseket feltenni.

4. Mutassa meg a múltbeli ügyfeleket / ügyfeleket és miért szeretnek téged

A beszámolásoktól kezdve a korábbi ügyfelek harmadik fél logóiig, ha igazoljuk, hogy más cégekkel (potenciálisan ismert ügyfelekkel) dolgoztunk, óriási lendületet jelent minden online vállalkozás számára.

Attól függően, hogy milyen WordPress-témát használ, az ügyfélbemutató hozzáadása ugyanolyan egyszerű lehet, és új modul beillesztése. A Total téma segítségével választhat a képrácsok, körhintak és csúszkák közül, amelyek mind könnyen beilleszthetők és testreszabhatók bármilyen oldalrendezésre (van még egy nagyon szép Sajtóoldal is a Boost demo ikon dobozok használatával).

5. Jelenítse meg a jóváhagyást, nem számít, mennyire kicsi

A díjak óriási minden vállalkozás számára. Még sok film és Broadway-show élőben és meghal a díjak alapján. Ami a díjakat illeti, az a tény, hogy valamennyien alkotják őket. Azt állíthatja, hogy egyesek hitelesebbek, mint mások, de az ügyfelek és az ügyfelek szeretik látni, hogy legalább valamit felismernek valamiért.

Vegye át a J.D. Power and Associates kezdeti minőségi díját az autóipar számára. A szervezet a tulajdonjog első 90 napjában a problémák mérése után adja ki a díjat. Sokan ezt viccnek tekintik (mivel a 90 nap ilyen rövid idő az autó birtoklásához). A díj minden egyes győztese azonban úgy néz ki, mint őrült. Ahogy kellene, mivel ez kötelessége javítani hírnevét.

6. Ajánljon minden lehetséges kapcsolattartási módot

Ha lehetséges, hagyja, hogy ügyfelei felhívjanak, csevegjenek, e-mailezzenek vagy küldjenek szállító galambot. Érthető, amikor egyes online vállalkozások nem tudják kezelni a telefonhívásokat. De a gyors interakciókhoz legalább fontolóra kell vennie egy csevegőpanelt.

A pluginek ismét nagyszerű módja annak, hogy extra funkcionalitást nyújtsanak webhelyéhez. Szeretjük a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot és a WPForms-ot egy egyedi kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásához. Vagy kipróbálhatja az ajánlott élő chat-bővítmények egyikét, hogy valós időben kapcsolatba léphessen az ügyfelekkel.

7. Engedélyezze a finom nyomtatás egyszerű elérését

Ez a vállalkozás típusától függ. Ha van e-kereskedelmi webhely, ez a pont különösen fontos, figyelembe véve a finom nyomtatáshoz szentelt oldalak számát.

Lehet, hogy például fel kell írnia a szolgáltatási feltételeket és a visszaküldési irányelveket. A legtöbb vásárló mindkettőt kihagyja, de néhányuk csak akkor vásárol, ha meglátja, hogy mindkettő rendelkezik. Ezért a könnyebb hozzáférés érdekében írjon be egyértelmű linkeket a láblécbe.

8. Összekapcsoláskor forduljon a céloldalakhoz

Termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít a Google Ads segítségével? Van Facebook-oldala, ahol a webhely bizonyos új elemeire mutathat hivatkozást?

Függetlenül attól, hogy blogot tart webináriummal vagy teljes e-kereskedelemmel ellátott áruházat, amely minden évszakban új termékekkel jár, a nyitóoldalakról ismert, hogy az ügyfelek jobban érzik magukat, és gyakran vásárolnak tőled. A Best Buy szilárd hírnevet szerzett a nyitóoldalakon, és az ügyfeleknek közvetlenül a megfelelő termékeket jeleníti meg, amikor a Google hirdetésekre kattintanak.

Nem tudja, hol kezdje? Nézze meg a teljes útmutatót a kezdőoldalak létrehozásáról a WordPress segítségével. Háromféle módon foglalkozunk azzal, hogy a céloldalt témák, beépülő modulok vagy egyedi kód felhasználásával készítheti el.

9. Tegye állandóvé prioritássá a biztonságot

Ha a felhasználók nem látnak SSL-tanúsítványt egy e-kereskedelmi webhelyen, akkor komoly oka van arra, hogy visszatérés nélkül távozzanak. Ugyanez vonatkozik a blogjában található rengeteg spammel kapcsolatos megjegyzésre. Ez csak úgy teszi ki, hogy nem érdekli, ki jön a webhelyére.

A spamtól a bővítmények, témák és a WordPress frissítéséig a biztonság nagy szerepet játszik abban, hogy az emberek hogyan tekintik meg online hírnevét. Bár csak néhány WordPress-bizalmi jelzés közül választhat, amelyekkel igazolja, hogy webhelye biztonságos (mint például a McAfee Secure), az Ön feladata, hogy mindent lefedjen az előlapon és a hátteret.

10. A webhely céljának a falra írása és ragaszkodása ehhez

Van a márkád missziónyilatkozattal? Létrehozott egy sor olyan szabályt, amelyek egyedivé tesznek téged? Ha nem, itt az ideje, hogy tollat ​​papírra tegyen. Miért? Mert egy bizonyos ponton az emberek látni fogják, hogy a vállalat célja van. De ha a cél nem következetes, senki sem bíz meg benne a jövőben.

Például a Zappos nevet adott magának azáltal, hogy gyors szállítást és esetenként meglepő meglepetést kínál egyes ügyfelek számára egynapos szállítás során. Ha azonban egyes ügyfelek átlagos vagy lassú szállítást kapnának, azt gondolnák: „Huh, azt hittem, hogy ez volt a Zapposon keresztüli vásárlás lényege”, és soha többé nem vásárolnak ott.

Röviden, tegye közzé egyediségét és tartsa be az ígéretét.

11. Engedélyezze az embereknek, hogy többet fedezzenek fel a társaságáról a közösségi média linkeken keresztül

Az egyik dolog a közösségi médiafiókok létrehozása, de a másik az, ha ezeket a linkeket megjeleníti webhelyén.

Miért? Mivel a közösségi média fiókjai lehetővé teszik a társaság további felfedezését.

A közösségi számlák személyesebb betekintést nyújtanak a márkádba. Az ügyfelek láthatnak dolgozó embereket, szórakoztató tevékenységeket és eseményeket, társadalmi erőfeszítéseket és még sok minden mást. Van olyan útmutatónk a WPExplorerről, amelyek az e-kereskedelem, a SnapChat és WordPress, az egyre növekvő társadalmi követők és az Instagram e-kereskedelmét fedik le. Vessen egy pillantást, és kezdje el felépíteni a következőket.

12. Gondoljon az ajánlási jutalmakra és a kapcsolt vállalkozásokra

Egy dolog biztos. Ha mások nagyobb valószínűséggel kapnak jutalmat azért, hogy szépen beszélik a cégéről, annál több áttételt kap. Érdekes az affiliate vagy az áttételi program esetében, hogy mindkettőnek csak néhány percet kell igénybe vennie a megfelelő WordPress plugin konfigurálására. Rengeteg fantasztikus társult WordPress plugin található, de az egyik kedvencünk az AffiliateWP.

Ezután elindíthatja a jutalékok kiszámítását azoknak az embereknek, akik áttekintették vagy ajánlották a vállalatát. Ez nem garantálja, hogy jó visszajelzéseket kap, de minden bizonnyal javítja esélyeit.

További webhely-hírnév-tippek?

A webhely hírnevének javításának néhány legjobb módszerét a következő órán belül el lehet készíteni. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van a saját webhelyének hírnevével kapcsolatos tippeiről, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector