Hogyan hozzunk létre egy áttekintő webhelyet a WordPress segítségével, 4 kulcsfontosságú elem

Hogyan hozzunk létre egy áttekintő webhelyet a WordPress segítségével, 4 kulcsfontosságú elem

A weboldal elindítása egy népszerű módszer a társult marketing integrálására az üzleti tervbe. Ráadásul a felülvizsgálati webhely résében rengeteg olyan más lehetőség van, amelyek nyereségesek, ha egyszerűen tudod, hogyan kell ezeket helyesen végrehajtani. Lehet, hogy nem biztos abban, hogyan kezdje el megépíteni az ilyen típusú webhelyeket.


A legfontosabb az, hogy egy szilárd tervvel kezdődjön, és hogy megismerje, milyen szolgáltatásokra és funkcionalitásra van szükség az Ön webhelyén. Bizonyos alapvető elemek, mint például az összehasonlító táblázatok és az osztályozási rendszer szinte biztosan szerepet játszanak. Számos beépülő modul és eszköz telepíthető, amelyek elősegítik a sikeres áttekintő webhely létrehozását.

Ebben a bejegyzésben arról fogunk beszélni, hogy miért érdemes létrehozni egy áttekintő webhelyet, majd megvitatjuk azokat a kritikus elemeket, amelyeket bele szeretne foglalni. Mindeközben megmutatjuk Önnek, hogyan lehet egyes hasznos eszközöket integrálni a WordPressbe, hogy a megfelelő úton indulhasson. Kezdjük!

Miért szeretne létrehozni egy áttekintő webhelyet

Nerdwallet áttekintő oldal

Nerdwallet egy nagy forgalmú webhely, amely áttekintést nyújt hitelkártyákról és pénzügyi szolgáltatásokról.

A fogyasztók áttekintési webhelyeket használnak, hogy információkat találjanak az egyes termékekről vagy szolgáltatásokról. Ezek a webhelyek általában termékleírásokat, vásárlói áttekintéseket és az ezek alapján készített értékeléseket tartalmaznak. Számos oka van annak, hogy érdemes lehet létrehoznia saját áttekintő webhelyét, például:

 • Hozzon létre társult webhelyet, vagy generál jövedelmet a hirdetésekből: Ha a cél az, hogy bevételt generáljon hirdetésekből vagy kapcsolt vállalkozásokból, akkor egy áttekintő oldal lehetővé teszi ezt, miközben hasznos szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak.
 • Nagyobb közönség vonzása vállalkozásához vagy blogjához: Ha jelenleg blogot vagy üzleti webhelyet működtet, az áttekintések bevezetése növeli a webhely találatainak számát a keresések során, és hasznos információkat nyújthat a közönség számára.
 • Igazolja magát mint hatóságot: A szakterület vagy az iparág tekintélyének megszerzése egyszerűen megtehető egy áttekintő oldallal.
 • Ossza meg gondolatait és véleményét: Ha van mit mondani bizonyos termékekről vagy szolgáltatásokról, egy áttekintő oldal lehetővé teszi, hogy megosszák véleményét másokkal.

Természetesen a házi feladatot mindig el kell végeznie, mielőtt bármilyen új típusú webhelyet elindítana. Nem számít a felülvizsgálati webhely célja, van néhány kulcsfontosságú elem, amelyeket szinte biztosan bele szeretne venni.

A nagy forgalmú webhely kritikus elemei

Webhelyének megjelenése és könnyű használata fontos a végfelhasználók számára, miközben valószínűleg érdekli egy olyan webhely, amelyet könnyen karban lehet tartani, és amely sok forgalmat vagy vezethet. A nagy forgalmú áttekintő webhelyek következő négy eleme segít elérni ezeket a célokat, és viszonylag könnyű végrehajtani.

1. A tökéletes webhelysablon

Az Ön sablonja biztosítja az olvasóknak az első benyomást az Ön webhelyéről, és a megfelelő sablon kiválasztása javítja tapasztalataikat, és arra ösztönzi őket, hogy térjenek vissza többet. Sőt, az Ön véleményező webhelyének sablonja meghatározza, hogy mennyire könnyű megvalósítani a szükséges funkciókat (ideértve a következő néhány szakaszban felsorolt ​​funkciókat is)..

Íme néhány kulcsfontosságú dolog, amelyet meg kell keresni az áttekintő webhely sablonjában:

 • Tervezési rugalmasság. A webhely létrehozásakor hosszú távon gondolkodni kell. Nem akar olyan sablont, amely örökre ugyanahhoz a kialakításhoz rögzíti Önt.
 • Beépülő modul integrációja. A webhely növekedésével új beépülő modulokat fedez fel, amelyek segítenek kezelni és továbbfejleszteni. Válasszon egy sablont, amely lehetővé teszi a bővítmény egyszerű integrációját.
 • Mobil érzékenység. A legtöbb fogyasztó hozzáfér az internethez mobil eszközökön keresztül. Ha megbizonyosodik arról, hogy a sablon elejétől fogva reagál, elővezeti a görbe előtt.

Ezen elemek nagy részét a WordPress plugins besorolása és áttekintése révén hozzáadhatja webhelyéhez. Különösen azt javasoljuk, hogy a költségvetés-barát Bíráló:

A Reviewer plugin.Az Olvasó lehetővé teszi vélemények és összehasonlító táblázatok beillesztését a blogbejegyzéseibe, az oldalaiba és az egyéni hozzászólástípusokba. A létrehozott vélemények típusára nincs korlátozás, és a látogatók könnyen elhagyhatják véleményeiket. Ráadásul a plugin minden sablonja reagáló elrendezéssel rendelkezik.

A Reviewer használatának megkezdéséhez regisztrálnia kell a licencet a plugin telepítése után. Menj Bíráló az irányítópulton, majd válassza a lehetőséget Engedély. Az űrlapot ki kell töltenie a felhasználónevével és a beszerzési kóddal. Ezt követően megkezdheti a vélemények, pontszámok és besorolások hozzáadását.

2. Konzisztens minősítési rendszer

A fogyasztók hajlamosak megbízni az ellenőrzött online áttekintésekben, de csak akkor, ha következetesek és megbízhatók. A besorolási rendszer beépülő moduljának kiválasztásakor olyan funkciókat kell keresnie, amelyek lehetővé teszik a minősítések könnyű megvalósítását a webhelyén. Ezenkívül azt is biztosítania kell, hogy maga a plugin áttekinthető áttekintést kapjon, rugalmas és könnyen használható, valamint jól illeszkedjen a sablonhoz. A Let’s Review teljesíti ezeket a kritériumokat, majd néhányat:

A Nézzük át a beépülő modult

A Let’s Review egy prémium plugin, amely zökkenőmentesen működik a WordPress háttérrendszerével, és lehetővé teszi, hogy korlátlan kritériumokat, egyedi gombokat, valamint még előnyeket és hátrányokat tartalmazó listát adjon hozzá véleményeihez. Reagálható kialakítású, és több testreszabható formátumot is kínál. A bővítmény használatának megkezdése egyszerű, és a teljes dokumentáció telepítés után elérhető az adminisztrátor menüben.

3. Rich Snippets

Amikor valamit keres az interneten, a látott eredmények általában linket és leíró szöveget tartalmaznak. Ez a szöveg, vagy a „gazdag részlet” leírja az oldalt mind a felhasználók, mind a keresőmotorok számára. Ezért a gazdag részletek beillesztése javítja a keresőmotorok rangsorolását és az átkattintási arányt.

Ennek a szolgáltatásnak a megvalósításához javasoljuk, hogy adja meg a Minden egy Schema.org Rich Snippets próba:

Az All in One séma beépülő modul.

A többféle tartalomtípus biztosítása mellett egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik. Magában foglalja az összes általános sémattípust, például fényképeket, értékeléseket és árakat, és teljes mértékben testreszabható a WordPress adminisztrációs területén. Ez a beépülő modul lehetővé teszi a hozzászólások konfigurálását is, hogy további információkat szolgáltasson a keresőmotorok számára. Ha bármilyen kérdése van a telepítés után, használhatja a fejlesztő barátságos oldalát közösségi fórum.

4. Összehasonlító táblák

A felülvizsgálati webhely futtatásakor gyakran szeretne összehasonlítani több terméket egy pillanat alatt. Itt hasznosak az összehasonlító táblák. szerencsére, TablePress lehetővé teszi a szükséges számú sor és oszlop táblázatainak felvételét, és a stílusuk testreszabását HTML-kód nélkül:

A TablePress bővítmény.Ezzel a bővítménnyel könnyen kezelheti táblázatait a WordPress rendszergazda területén, és bárhová hozzáadhatja a témájához. Ez tökéletes módja annak, hogy összehasonlítsuk a különböző termékeket az ár, a legfontosabb jellemzők, a teljesítmény és egyebek alapján – biztosítva a közönség számára olyan alapvető információkat, amelyeket nem kell keresniük. A legjobb az egészben, hogy még a kezdőknek sem lesz gondjuk a TablePress használatával.


A felülvizsgálati webhely felépítése okos módja annak, hogy növelje közönségét, forgalmát és akár társult marketing bevételeit. Szerencsére a WordPress közösség megkönnyíti a folyamatot, mivel számos hasznos és könnyen megvalósítható bővítményt kínál, amelyek a szükséges funkciókat kínálják.

Van valami kérdése a nagy forgalmú áttekintő webhely felépítéséről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map