Hogyan hozzunk létre Dropshipping vállalkozást a WordPress segítségével

Hogyan hozzunk létre Dropshipping vállalkozást a WordPress segítségével

Ha pénzt szeretne keresni a WordPress webhelyén, érdemes lehet fontolóra vennie egy csepphajózási vállalkozás indítását a WordPress segítségével. Bár az új vállalkozás indításának esélye félelmetes lehet, azonban zavaró lehet az, ha tudom, hol kezdjem. Ez különösen igaz, ha nem ismeri a cseppszállítás üzleti modelljét.


Dióhéjban a cseppküldés az, amikor harmadik féltől származó vállalat szállít termékeket az ügyfelek számára. Szerencsére könnyedén kibővítheti és létrehozhatja saját online cseppküldési vállalkozását a WordPress segítségével. Sőt, még ennél is jobb, ha pluginokat és egyéb eszközöket használsz a siker esélyeinek maximalizálására.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, mi a cseppszállítás, és beszélünk arról, hogy miként indíthatja el új vállalkozását olyan eszközökkel, mint a Shopify és a WooCommerce. Végül bemutatunk néhány plugint, amelyek segítenek az indulásban. Merüljünk be!

Bevezetés a cseppszállításhoz

wayfair kép

Wayfair a végső cseppszállítás sikertörténet.

A Dropshipping lehetővé teszi, hogy online áruházat hozzon létre fizikai termékek értékesítésével – anélkül, hogy a termékeket magának kellene tárolnia vagy szállítania. Ez egy kezdőbarát üzleti modell, amely továbbra is időt és erőfeszítést igényel az Ön részéről, ha sikert akar elérni. Az indítási költségek azonban alacsonyak, és az általános költségek minimálisak.

Ha hajlandó elvégezni az előzetes munkát, a cseppküldés olyan kifizetődő üzlet lehet, amely sok rugalmasságot kínál Önnek. Mielőtt elkezdené, ismernie kell annak előnyeit és hátrányait. Itt van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Bár viszonylag könnyű belépni az üzletbe, kevés ellenőrzést gyakorol a termékminőség és a szállítási idő felett (olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják az ügyfelek elégedettségét).
 • Önnek lehetősége van a világ bármely részén dolgozni, ám ugyanakkor versenyben áll majd másokkal, akik ugyanazokat a célokat akarják elérni.
 • Ez a modell megkönnyíti vállalkozásának méretezését az idő múlásával, de az ügyféltámogatás egyre igényesebbé válik vállalkozása növekedésével.

Mint minden vállalkozás, rengeteg előnye és hátránya van. Csak Ön dönti el, hogy a kockázatok megéri-e a jutalmat. Ha olyan rugalmas üzleti modellt keres, amely túl sok kiigazítás nélkül illeszkedik a meglévő életmódhoz, érdemes megfontolni a WordPress-en belüli cseppszállításot. Ráadásul az indulás nem túl nehéz.

Hogyan hozhat létre webhelyet a hajózási vállalkozás számára a WordPress segítségével (2 módszer)

Mielőtt a WordPress-szel megkezdi a hajózási vállalkozását, meg kell értenie, hogy valójában egy e-kereskedelmi webhelyet indít. Tehát, bár fontos kiválasztani a megfelelő cseppszállítmányozó társaságot, amellyel együttműködik, a webhely felépítésére is összpontosítania kell. Ez azt jelenti, hogy ki kell választania a megfelelő eszközöket.

A Shopify például egy szolgáltatásban gazdag szolgáltatás, amelyet felhasználhat e-kereskedelmi webhelyének elindításához. Sajnos e cikk írása óta már nem kínál bővítményt a WordPress integrációjának egyszerűsítésére. Azonban te tud használja a Shopify beágyazott kódokat a webhelyén az üzlet forgalmának növeléséhez. Szüksége lesz egy fiókra, amely havi díjat tartalmaz (de 14 napos ingyenes próbaverziót kínál).

WooCommerce, másrészt egy olyan plugin, amely lehetővé teszi a meglévő WordPress-webhely kibővítését az e-kereskedelem funkcióinak hozzáadásával. Használhat funkciókban gazdag e-kereskedelmi témákat és különféle bővítményeket is, hogy kirakatot építsen és egyesítse a meglévő webhelyével.

Mindkét eszköz tökéletes megoldást kínál a cseppszállítás üzleti vállalkozásának a WordPress-szel történő megkezdésére. Amelyiket választja, nagyrészt a személyes preferencia alapján történik. Beszéljük meg mindkettő használatát, így megalapozott döntést hozhat.

1. Adja hozzá a Shopify Vásárlás gombjait a hozzászólások és oldalak részhez

Shopify webhely

A Shopify használatának megkezdéséhez fiókot kell létrehoznia. Az első tizennégy nap ingyenes, így kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt vállalja.

A Shopify beágyazott kódokat könnyedén hozzá lehet adni a hozzászólásokhoz és a menükhöz, még akkor sem, ha nem tapasztalt WordPress felhasználó. Először meg kell férnie a Shopify-fiókjához, és létre kell hoznia a Shopify Buy Button-t. Másolja ki a beágyazott kódot, amelyet megadott, majd jelentkezzen be a WordPress irányítópultjára.

Hozzon létre új bejegyzést, vagy nyisson meg egy már mentett bejegyzést. A nézetet át kell váltania Vizuális nak nek Szöveg mód:

Illessze be a beágyazott kódot a Shopify-ból a postájába, bárhová szeretné, hogy a gomb megjelenjen. Ha ez megtörtént, a bejegyzés tartalmaz egy beszerzési gombot, amely a végfelhasználót a Shopify kosárába és a fizetési lehetőségekbe irányítja.

2. A WooCommerce használatával indítsa el a hajózási vállalkozást

WooCommerce WordPress plugin

Mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana webhelyén, fontos, hogy készítsen biztonsági másolatot a WordPress webhelyről arra az esetre, ha bármilyen okból vissza kell állítania. Ezután továbbléphet és telepítheti a WooCommerce webhelyét.

A WooCommerce oldal beállítása

A plugin aktiválása után az irányítópulton megjelenik egy telepítővarázsló. kettyenés Futtassa a telepítővarázslót, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy állítsa be a WooCommerce számára szükséges oldalakat.

A WooCommerce szállítási beállításai

A plugin telepítése után érdemes áttekinteni a beállításait, különösen a szállítási lehetőségeket. Ezek megtalálhatók a következő alatt: WooCommerce> Beállítások> Szállítás és innen hozzáadhatja vagy szerkesztheti a meghatározott szállítási lehetőségeket.

E-kereskedelem beépülő moduljai, amelyek javítják a szállítási webhelyet

Miután beállította e-kereskedelmi webhelyét a fenti eszközök egyikével, továbbra is létezik számos prémium és ingyenes plugin, amelyet továbbfejleszthet. Itt van két szempont.

e-kereskedelem termékkatalógus Ingyenes beépülő modul a WordPresshez

e-kereskedelem termékkatalógus beépülő modul a WordPresshez

A webhely felállítása után szeretné megjeleníteni termékeit ügyfeleinek könnyen hozzáférhető módon. Használni a e-kereskedelem termékkatalógus A plugin lehetővé teszi a termékoldalak teljes testreszabását. Íme néhány fő jellemzője:

 • Segít a termékek megjelenítésében és az egyedi paraméterek beállításában, például az árak vagy az értékelések megjelenítésében.
 • Lehetővé teszi a termékek kategóriákba rendezését vagy több termékkatalógus megjelenítését.
 • Teljes mértékben reagál, így termékei gyönyörűen megjelennek a mobil eszközökön.

Ez természetesen csak a jéghegy csúcsa. Javasoljuk, hogy olvassa el a plugin dokumentációját, hogy többet megtudjon arról, hogyan lehet azt javítani a csepphajózási webhely javítása érdekében.

YouDroop Dropshipping kiegészítő a WooCommerce számára (Premium)

YouDroop Dropshipping kiegészítő a WooCommerce számára

A WordPress-szel szeretne indítani cseppszállítási üzletet, de nincs semmilyen beszállítói kapcsolata? Nincs mit – YouDroop egy egyszerű módja a beszállítók és iparágak kiskereskedelmeinek összekapcsolására. Csak regisztráljon egy fiókot (a havi tagság 59 eros-tól kezdődik a kiskereskedők számára, de a szállítók ingyenesen indulhatnak), szinkronizálja a rendelkezésre álló termékeket az e-kereskedelmi webhelytel, majd kezdje el napi 500 új elem hozzáadását a webhelyéhez. Íme egy rövid összefoglaló a YouDroop működéséről:

 1. A szállítók feltöltik a rendelkezésére álló termékeket a YouDroop számára
 2. A kiskereskedők bejelentkeznek a számlájukra, hogy exportálják és szinkronizálják a rendelkezésre álló termékeket a saját e-kereskedelmi webhelyeiken
 3. Az ügyfelek böngészhetnek és vásárolnak termékeket az e-kereskedelmi webhelyekről
 4. A kiskereskedők fizetnek beszállítóknak az eladott termékekért, és szállítási információkat szolgáltatnak
 5. A szállítók árut szállítanak az ügyfeleknek

Tehát a beszállítók növelik az értékesítést, a kiskereskedők profitot szereznek, ha a cikk alapárán felszámítják a webhelyüket, és az ügyfelek fantasztikus termékeket kapnak. Mindenki nyer!


A sikeres drophipping vállalkozás kiépítése időt és erőfeszítést igényel az Ön részéről. Az indulásnak azonban nem szabad túl nehéznek lennie. Miután tudta, hogyan kell létrehozni és elindítani vállalkozását, jó úton haladhat a sikerhez, mindaddig, amíg hajlandó elvégezni a szükséges munkát.

Kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan lehet webhelyet létrehozni a WordPress-en keresztül a hajózáshoz kapcsolódó üzleti vállalkozás számára? Beszéljük meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map