Hogyan használhatom az Instagram-ot az e-kereskedelmi értékesítés növelésére?

Hogyan használhatom az Instagram-ot az e-kereskedelmi értékesítés növelésére?

Ha e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet működtet, akkor a legfontosabb prioritása a termékek Instagram-on történő reklámozása. Az Instagram most már felnőtté vált 600 millió aktív havi felhasználó, az összes fénykép és kép megtekintése, feladása és megosztása. Ez elősegíti az online áruház hirdetésének ideális platformját.


A Instagram jelenléte segít a márkának szélesebb közönség eléréséhez. Az Instagram lehetővé teszi egy követői közösség létrehozását, amelyben termékeit megjelenítheti. Végül az Instagram segít leadok létrehozásában és növeli az e-kereskedelem eladásait.

Ugyanakkor, mint minden szociális média csatornánál, nincsenek biztos jutalmak. Az Instagram jelentős szereplővé válásához szükséges idő sokáig tarthat. Nehéz is megfigyelni, hogy az Instagram mennyire hatékonyan növeli e-kereskedelme eladásait. Tehát, mi az Instagram legjobb gyakorlata, ha azt akarja, hogy valóban befolyásolja az online áruház bevételeit?

Ebben a cikkben megvitatjuk a felhasználható tevékenységeket Instagram az e-kereskedelem eladásainak növelése érdekében. Megvizsgáljuk, hogyan lehet elindulni az Instagram-on, hogyan lehet képeit kiemelni a tömegből, és hogy milyen hashtagokat kell használnia. Ezután megfontoljuk, hogyan lehet valódi Instagram jelenlétét létrehozni, és hogyan lehet a reklámokat felhasználni a WordPress webhelyére irányuló Instagram forgalom növelésére.

Az Instagram kezdő lépései

Instagram

Instagram gyorsan beállítható. Egyszerűen töltse le okostelefonjára az alkalmazást a Google Playről vagy az Apple Store-ból. A gyors regisztráció után készen áll az indulásra. Olyan egyszerű!

Profilkép kiválasztása

Miután beállította a fiókját, feltöltenie kell egy profilképet. Válasszon valamit, amely releváns az e-kereskedelem üzletében, ideális esetben a logót. Mindig győződjön meg arról, hogy ez valami olyan, amit az emberek felismernek és emlékeznek. Ha vállalkozása arcát képviseli, képe lehet rólad, vagy ha elad egy kulcsfontosságú tételt, ez lehet az adott termék fényképe.

Bio hozzáadása

Bio

Az ön életrajza fontos, mert elmondja a közönségnek az üzleti vállalkozását, ki vagy és mit árul. Az életrajz csak 150 karakter hosszú, tehát a lehető legtöbb információt rövid szavakba kell csomagolnia. Itt adhat hozzá linket a webhelyéhez, ezért feltétlenül adja hozzá ezt az önéletrajz végéhez. Ez elősegíti a forgalom irányítását a WordPress webhelyére.

Frissítés üzleti fiókra

A profil kitöltése után frissítenie kell a üzleti számla. Ezt egyszerűen és ingyen lehet elvégezni, de hozzá kell fűznie néhány vállalkozási elérhetőséget és létrehoznia kell egy Facebook üzleti oldalt..

Bár az üzleti fiókra történő frissítés nem elengedhetetlen, ha komoly e-kereskedelmi áruház vagy, akkor határozottan ajánlott. Az üzleti fiók lehetővé teszi, hogy további információkat jelenítsen meg a WordPress webhelyről és az Ön által értékesített termékekről. Egyéb Az előnyök között szerepel betekintés a bejegyzésekbe és a követőkbe, valamint a képek reklámozásának lehetősége az üzleti célok elérése érdekében.

Miután beállította üzleti fiókját, ideje elkezdeni a képek hozzáadását …

Tedd képeket kiemelkedni

Samsung

Az Instagram egy képvezérelt szociális média csatorna, ezért alapvető fontosságú, hogy képei jól átgondoltak és kiváló minőségűek legyenek. A képeknek kitűnőnek kell lenniük a tömegből, ezért gondoljon egy gyönyörű, eredeti, szórakoztató és gondolkodást provokáló fénykép kombinációjának feladására.

Vessünk egy pillantást arra, hogy mit kell figyelembe venni a képek elküldésekor, és milyen eszközöket használhat ezeknek az extra bitnek a különlegessé tételéhez.

Ne megy a kemény eladásra

Nike

Az Instagram nem a kemény eladásról szól, tehát ne csak egy képet jelenítsen meg, amely nyilvánvalóan termékeket hirdet. Gondoljon arra, hogyan tud finoman megmutatni a használt termékeit. A termék által létrehozott életmód bemutatása hatékony módja a termékek csendes hirdetésének.

Az Instagram finom életmód-hirdetésének nagyszerű példája a Nike. A Nike által feltöltött képek többségében sportolók vannak jelen. Csak akkor, ha közelebbről megnézi, észreveszi, hogy ezeknek a sportolóknak Nike viselése van. A Nike itt nemcsak termékeiket, hanem a márkájuk által ihletett életmódot is értékesíti. És ki nem akarja, hogy híres sportoló legyen a játék tetején??!

Szöveg hozzáadása a képekhez

borítás

A szöveges fedvény hozzáadása a képekhez nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a közönséggel. Adjon hozzá egy inspiráló ajánlatot, tegyen fel kérdést, ossza meg a híreket, vagy mondjon véleményt egy fotóról. Ha ezt a kiegészítő információt hozzáadja egy képhez, arra ösztönzi a nézőket, hogy hagyjanak abba, és fontolja meg az Ön üzenetét.

A szöveges fedvény használatakor a vastag és világos szöveg jó, de ügyeljen arra, hogy az ne rontja a képet. A WordPress webhely URL-jének megosztása, kedvezményes kuponkód vagy eladás megosztása hatékony módszer lehet a webhely forgalmának növelésére. Ezt a tapintatot azonban óvatosan használja. A képek túl sok hirdetése valószínűleg elveszíti a Instagram követőit.

Készítsen kollázst

Kollázs

Lenyűgöző kollázs létrehozása egy másik módja annak, hogy képei kiemelkedjenek a tömegből. A történetek kollázson keresztüli elmondása hatékony módja lehet a közönség elbűvölésének és a termékek iránti érdeklődés felkeltésének.

Az ingyenes Instagram alkalmazás Elrendezés lehetővé teszi egyedi kollázsok készítését. Ezeket majd feltöltheti és megoszthatja követőivel és potenciális ügyfeleivel.

Töltsön fel diavetítést

Diavetítés

Ez év februárjában megjelent a Instagram diavetítés. Az Instagram diavetítés segítségével 10 fényképet vagy videót tölthet fel diavetítésként az Instagramon. Ez ideális egy e-kereskedelem áruházához, mivel lehetővé teszi, hogy egy termékcsaládot megjelenítsen egy diavetítés során. Mivel a diavetítések továbbra is viszonylag új koncepció az Instagramon, érdemes kihasználni ezt a megjelenítési lehetőséget.

Használja a Videót

Annak érdekében, hogy valóban befolyásoljuk az Instagram-ot, fontos különféle sajtóközlemények közzététele, hogy a közönség különböző ízléseire vonzódjon, és hogy követje érdeklődését. A videók készítése egy újabb nagyszerű módja annak, hogy vonzza a nézőket és segítsen különválasztani a versenytől.

Az Instagram segítségével feltöltéssel akár 15 másodperc videót is hozzáadhat. Használjon videót a termék mozgásának, felhasználásának, problémamegoldásának vagy más releváns, szórakoztató vagy érdekes módon történő bemutatására.

Legfontosabb tippek a hashtagok használatához

alma

A hashtagokat nehéz lehet helyrehozni. Fontos, hogy számos népszerű hashtagot használjon, hogy képeit nagy közönség láthassa. A túlságosan homályos hashtagok végül olyan embereket vonzanak, akiknek valójában nincs érdeklődésük az Ön által értékesített termékek iránt..

A trendjei hashtagek szintén folyamatosan változnak, ezért minden egyes új kép elküldésekor feltétlenül vizsgálja meg a kapcsolódó hashtagokat. Íme néhány módszer a megfelelő hashtagek megtalálására a képekhez …

Kapcsolódó hashtagek keresése

Keresés

Két nagyszerű hely a megfelelő hashtagek kereséséhez mind a Instagramon belül. Először, az Instagram keresési funkciója megadja a rést, az e-kereskedelem áruházát vagy a termékét érintő összes releváns hashtagot. Egyszerűen írja be a kulcsszót, és megmutatja, milyen kapcsolódó szavakra keresnek.

Másodszor, nézd meg, hogy milyen versenyképet használ a versenyző az Instagram-on. Ugyanazt a közönséget szeretné vonzani, mint a közvetlen versenytársait, tehát nézze meg, hogy milyen hashtagokat használnak az emberek bevonására… és akkor is használja őket.

Használjon harmadik fél eszközét

Harmadik féltől származó eszköz, például a Focalmark alkalmazás segít megtalálni a releváns Instagram hashtagokat az összes elküldött fényképnél. Egyszerűen azonosítsa a közzétett kép fókuszát, és a Focalmark megadja az adott témához tartozó népszerű hashtagek listáját. Válassza ki azokat a hashtagokat, amelyek a kép legmegfelelőbbek az e-kereskedelem áruházához és a termékekhez.

Hozza létre saját e-kereskedelmi áruházát

Az e-kereskedelmi áruház növekedésével azt akarja, hogy márkája a saját egyedi hashtagjával keressen. Ezt a hashtagot hozzá kell adni az összes elküldött képhez, így az összes fénykép azonnal kereshetővé válik. Önnek meg kell osztania az egyedülálló hashtagját a közönséggel is, ha hozzáteszi Instagram Instagram-fiókjához.

Hozzon létre jelenlétet az Instagram-on

Eddig ebben a cikkben arról beszéltünk, hogyan lehet létrehozni egy Instagram-fiókot, hozzáadni a különféle show-megállító termékképeket és médiákat, és hogyan lehet azokat helyesen címkézni hashtagekkel. Sajnos azonban a saját képeinek közzététele sajnos nem elegendő, ha az Instagram használatával szeretné növelni az e-kereskedelem eladásait. Szóval mit kell tennie még? növekszik Instagramod?

Rendszeresen felad

Fontos az ütemterv elkészítése, amikor a feladni fogja, és be kell tartani. A képeket rendszeresen közzé kell tenni, hogy az Instagram folyamatosan jelen legyen.

Ütemező használatával, mint például Majd később egy egyszerű módja annak, hogy rendszeresen és naprakészen tartsa az Ön feladását. Később lehetővé teszi az Instagram hozzászólások vizuális megtervezését és ütemezését, így láthatja, hogy mikor kerülnek közzétételre. Ha Instagram-fiókját professzionálisan kezeli, képes lesz versenyezni az iparág nagy márkáival.

Adja hozzá a cselekvésre ösztönzést

Felhívás cselekvésre

Ha megfelelő hashtageket adott hozzá, akkor forgalom nyílik a képeire. Tehát hogyan fogod elérni, hogy ez a közönség kövessen téged?

Minden közzétett kép alatt adjon fel cselekvésre ösztönzést, hogy az emberek interakcióba lépjenek a fotóival. Tegyen fel kérdést a képről és ösztönözze őket arra, hogy osszák meg gondolataikat. Minél több ember foglalkozik egy képpel, annál valószínűbb, hogy követ téged.

Időnként felkérheti őket, hogy kövessenek téged, adjon el értékesítést, vagy irányítsa őket a WordPress webhelyére az URL hozzáadásával a megjegyzésekbe. Ne csináld ezt túl gyakran, mivel nem akarod, hogy túlságosan értékesítésvezérelt legyen.

Kövesd, Szereted és kommentáld

Nemcsak saját fényképeit rendszeresen feladja és kommentálja, hanem időt kell töltenie más emberek képeinek tetsziktelésére és kommentálására is. Célozza meg képeit és felhasználóit a rést, hogy az iparágban szereplők elkezdjék felismerni téged, mint a terület szakértőjét.

Tegyen fel kérdéseket a megjegyzésekben, vagy adjon hozzá átgondolt véleményeket, hogy kapcsolatba léphessen azokkal, akik képeket írtak vagy olvassák el a megjegyzéseket. Ha az emberek úgy látnak, hogy hozzáadott értéket jelentenek egy beszélgetéshez, akkor látni fognak, hogy valaki érdemes követni. Ez segít létrehozni egy Instagram közösséget, amelyben reklámozhatja e-kereskedelmi termékeit.

Hirdessen az Instagram-on

Vásárolj most

Az Instagram hirdetés nagyon hatékony módja lehet az Instagram forgalmának a WordPress webhelyére történő irányításához. Számos módon lehet hirdetjen a Instagram-on. Készíthet fényképet, videót vagy körhinta hirdetést, és számos üzleti cél közül választhat.

A hirdetések beállításakor először ki kell választania a hirdetés fő célját. Ha az Instagram használatával kívánja növelni e-kereskedelmének eladásait, akkor hirdetési céljának „Konverzió” -nak kell lennie. A „Konverzió” lehetőséget választva felveheti a cselekvésre ösztönzés (Vásárlás most) gombot Instagram-hirdetéseihez. A „Vásárlás most” gombra kattintva a közönség a kiválasztott oldalra kerül a WordPress webhelyén.

A Cselekvésre ösztönzés gomb segítségével megteremti a módját, hogy a közönség közvetlenül hozzáférhessen webhelyéhez és termékeihez. Ez a gomb csak fizetett hirdetéseknél érhető el, és ezt az opciót az elektronikus áruházaknak feltétlenül fontolóra kell venniük.

Használja az Instagram-ot a webhelyén az e-kereskedelem növelése érdekében

Végül: fontos, hogy a Instagram-fiókját vagy bejegyzéseit megjelenítse a webhelyén. Van néhány módszer erre, de a legegyszerűbb egyszerűen egy WooCommerce kész témát használni, amely már tartalmaz egy egyedi Instagram részt vagy widget.

New York WordPress téma

A New York-i blog és a WordPress üzlet témája kiváló választás, mivel egy fantasztikus Instagram-láblécbe és teljes támogatással (egyedi stílusú) a WooCommerce e-kereskedelem beépülő moduljához. De a téma nem ér véget ezen a ponton – szín-, betűtípus-, elrendezési, hirdetési és egyszerű CSS-csíptetési funkciókkal és opciókkal (a mellékelt sárga ceruza prémium pluginnak köszönhetően) is tele van..

De ha már van olyan témája, amelyet szeretsz, és amelyben nincs Instagram-integráció, akkor bármikor manuálisan beágyazhatja Instagram-üzenetét, vagy megragadhat egy beépülő modult a WordPress-tárházból a hírcsatorna hozzáadásához. Van egy teljes cikkünk arról, hogyan lehet hozzáadni Instagram-ot a WordPress-hez!

Eredmények követése

Fontos tudni, hogy a kemény munka megtérül-e, és hogy az Instagram valóban segít-e a termékek értékesítésében. Iconosquare részletes betekintést nyújt az Instagram tevékenységeibe, a közönségbe és a konverziókba. Gondosan kövesse nyomon elemzőit, hogy megtudja, mi működik, és mit kell javítani. És mindig tartsa szem előtt a végeredményt … növeli az e-kereskedelem eladásait.

Mit kell tennie a Instagram jelenlétének javításához és az e-kereskedelem eladásainak növeléséhez? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map