Hogyan fogadhatjuk el a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress segítségével

Hogyan fogadhatjuk el a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress segítségével

Mivel a kriptovaluták egyre népszerűbbek, érdemes megfontolni azt a gondolatot, hogy a Bitcoin (és más digitális valuták) a WordPress webhelyén fizetési módként elfogadásra kerüljenek. De hogyan kezdje el a kriptovalutát? És hogyan dolgozza fel a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress segítségével?


Ebben a cikkben azt tárgyaljuk, hogy mit Bitcoin , és mérlegelje annak előnyeit, ha a digitális valuta és más altcoin elfogadja a webhelyét. Ezután megvizsgáljuk, hogy milyen eszközökre van szükség ahhoz, hogy fizetésként megkapja a Bitcoin-t, beleértve a Bitcoin pénztárcákat, a digitális fizetési processzor szolgáltatásait és a cryptocurrency WordPress bővítményeket (ha egy adott téma piaca vagy, ellenőrizze a legjobb cryptocurrency WordPress témák körét. ).

Az olvasás végére megtudhatja, hogyan állíthatja be a Bitcoin-kifizetések elvégzését a WordPress segítségével. És jól megérti a rendelkezésre álló szolgáltatásokat és beépülő modulokat.

Bevezetés a Bitcoin-ba

Fogadja el a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress segítségével

A közelmúlt sajtó figyelme miatt kétséges, hogy még nem hallottál erről a népszerű kriptovalutáról. Bitcoin egy decentralizált digitális valuta, amely központi bank vagy egyetlen rendszergazda nélkül működik. Eredetileg egy személy vagy embercsoport hozta létre 2009-ben, és Satoshi Nakamato néven adták ki.

A Bitcoin értéke gyorsan növekedett az elmúlt években, és ez most a legismertebb kriptovaluta. Valójában vannak több mint 1000 kriptovaluta jelenleg forgalomban van. Más népszerű kriptovaluták közé tartozik:

 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • Fodrozódás
 • Gondolatjel

A bányászat és a közvetlen vásárlások elvégzése a Bitcoinban két módszer, amelyet a befektetők széles körben használnak a Bitcoin-készlet növekedéséhez. Azonban egyre gyakoribbá válik az online fizetés a Bitcoinban. Tehát ha e-kereskedelemmel foglalkozik, vagy online, vagy szolgáltatásokból vagy egyéb okokból elfogad fizetéseket, akkor jó ötlet a Bitcoin (és egyéb kriptovaluta) fizetési lehetőségek felkínálása..

Milyen előnyei vannak a Bitcoin-kifizetések elfogadásának?

Számos előnye van annak, hogy a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress webhelyén végezzük. Vessen egy pillantást rájuk néhányat …

 • A Bitcoint bárki elfogadhatja, bárhol az egész világon. Tehát nem zárja ki azokat, akik nem rendelkeznek hitelkártyával vagy PayPal-fiókkal, a webhelyen történő vásárlástól.
 • A Bitcoin névtelenség köpenyt tartalmaz, mivel a fizetést teljesítőknek nem kell megválniuk személyes adataikkal. Ez vonzó lesz sok olyan vásárló számára, akik nem biztosak az érzékeny adatok online megosztásáról.
 • A Bitcoin peer-to-peer digitális valuta, tehát a tranzakció befejezéséhez nem szükséges harmadik fél banki szolgáltatása. Ez alacsonyan tartja a Bitcoin tranzakciós díjait.

Tehát most már tudunk egy kicsit a Bitcoinról és arról, hogy miért érdemes megfontolnia annak elfogadását a WordPress webhelyén. Most nézzük meg, mit kell az induláshoz …

A kezdéshez szükséges

Mielőtt el tudja fogadni a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress használatával, a következőkre van szükség:

 • Hozzon létre egy Bitcoin pénztárcát
 • Iratkozzon fel egy digitális fizetési processzor szolgáltatással
 • Telepítse a Cryptocurrency WordPress bővítményt

Nézzük meg mindegyiket részletesen …

1. Készítsen egy Bitcoin pénztárcát

Bitcoin pénztárca

A Bitcoin pénztárca az a hely, ahol biztonságosan tárolhatja Bitcoinjait, ha egyszer már keresett. (Ez műszakilag nem helyes – a Bitcoin pénztárca valójában olyan szoftver program, amely magán Bitcoin adatait / kulcsait tartalmazza).

A pénztárcák tárolhatók az asztalon, a hardveren, a mobiltelefonon vagy az interneten. És minden platformon számos pénztárca-lehetőség van, tehát végezzen kutatást, mielőtt eldönti, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Érdemes szem előtt tartani, hogy néhány digitális fizetési processzor szolgáltatás valójában online pénztárca szolgáltatást nyújt (Bitpay és CoinBase). Mivel a többi fizetési átjáró egyszerűen csak a Bitcoin pénzeszközöket egyenértékű pénznemként helyezi el a bankjában (Mollie), így egyáltalán nincs szüksége Bitcoin pénztárcára..

2. Iratkozzon fel egy digitális fizetési processzor szolgáltatással

A digitális fizetési processzor szolgáltatás lehetővé teszi a Bitcoin-kifizetések átvételét a WordPress webhelyén. Bár nem döntő jelentőségű, ez a legegyszerűbb módja a Bitcoin és más altcoin elfogadására.

Miután elfogadta a Bitcoin-fizetést a webhelyén, a fizetés-feldolgozó automatikusan befizeti a Bitcoin-ot a pénztárcájába. Ezenkívül lehetőséget nyújt arra, hogy a Bitcoin-t átutalják a helyi pénznemre, és letétbe helyezzék bankszámlájára.

Íme néhány digitális fizetési processzor szolgáltatás, amelyekkel feliratkozhat…

Bitpay

Bitpay

Bitpay egy népszerű Bitcoin pénztárca és fizetési processzor szolgáltatást nyújt. Ez a megoldás úgy működik, hogy lehetővé teszi, hogy a WordPress segítségével a Bitcoin-befizetéseket közvetlenül a Bitcoin pénztárcájára és / vagy bankszámlájára küldhessék meg a választott pénznemben..

A Bitpay több mint 38 ország bankjaiba küldhet pénzeszközöket, számos pénznemben. Integrálva van több mint 40 e-kereskedelmi platformon és megoldással, támogató, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify és még sok másnal.

CoinBase

Coinbase

A Bitpay alternatívája a CoinBase. Ez a digitális platform és az online pénztárca szolgáltatás képes kezelni a WordPress webhelyén a Bitcoinban, az Ethereumban és a Litecoinban végrehajtott fizetéseket. Ezeket a kriptovalutákat azután továbbíthatja az altcoin pénztárcájához. Vagy a CoinBase cseréli a helyi pénznemre, és elküldi a bankszámlájára.

CoinGate

CoinGate

CoinGate egy olyan digitális fizetési processzor szolgáltatás, amely több mint 45 kriptovalutát fogad el. A Coingate WooCommerce bővítmény gyorsan lehetővé teszi az online áruház integrálását a Coingate szolgáltatással.

A telepítés után a CoinGate hasonló stílusban működik, mint a korábban említett két fizetésfeldolgozó, és pénzeszközöket utal át a webhelyről a bankszámlájára vagy a digitális pénztárcájára. (Noha a CoinGate nem nyújt saját online pénztárca szolgáltatást, javasolja a Digitális pénztárca Electrum).

3. Telepítse a WordPress beépülő modult

Miután kiválasztotta a digitális pénztárcát, és feliratkozott egy fizetési processzor szolgáltatásra, itt az ideje, hogy hozzáadja a Bitcoin fizetési integrációját a WordPress webhelyéhez. Számos plugin érhető el, amely ezt a funkciót biztosítja. Vessen egy pillantást néhány legjobbakra …

Blockonomics

Blockonomics plugin

A Blockonomics lehetővé teszi a Bitcoin-kifizetések, valamint az Ethereum és a Litecoin-fizetések elfogadását. És velük WordPress Bitcoin Payments bővítmény elfogadhatja ezeket a fizetési módokként a WooCommerce-on keresztül. De ez még nem a legjobb része – a Blockonomics a fizetési átjáró helyett a fizetéseket a pénztárcájába küldi. Így gyorsabban, biztonságosabban szerezheti meg pénzét, és még pénzt takaríthat meg a kifizetéskor. Megjegyzés: szükséged van Blockonomics fiókra, de a kereskedők számára ez csak 1% -os díjat jelent – tehát rendkívül megfizethető.

TripleA

TripleA Letöltés Bitcoin fizetési átjáró a WooCommerce számára

Egy másik nagyszerű lehetőség a TripleA Bitcoin fizetési átjáró a WooCommerce számára. Ezzel a bővítménnyel közvetlenül a Bitcoin-on keresztül fizetéseket fogadhat el, díj nélkül és egyedi fiók nélkül. Az ügyfeleknek csak be kell szkennelniük a QR-kódot a fizetéshez. A TripleA azonban nem csak megkönnyíti a dolgokat az ügyfél számára – mivel az eladó a tranzakcióról szóló e-mailes értesítésekben is részesül, pénzt takarít meg, mivel nincs visszatérítés, és pénzét a helyi pénznemben is kivonhatja (19). jelenleg támogatott) valós idejű árfolyamok felhasználásával (alacsony 0,8% -os kifizetési díjjal).

Bitfay a WooCommerceért

Bitcoin Bitpay plugin

Ha a WooCommerce-t használja a webhelyén, és a Bitpay úgy tűnik, mint a megfelelő fizetési processzor szolgáltatás az Ön számára, akkor a Bitfay a WooCommerceért plugin remek lehetőség. A Bitpay használatának megkezdéséhez egyszerűen regisztráljon egy „üzleti fiókkal”.

Bitpay Regisztrálj

Ezután telepítse a Bitpay bővítményt a WordPress webhelyére. Ezután kövesse a Bitpay utasítások hogy csatlakoztassa a WooCommerce áruházát a Bitpay fiókjához. Az online üzlet befejezése után képes lesz fizetni a Bitcoinban.

A WP eCommerce vagy a Shopify áruház, illetve más nyílt forráskódú plugins vagy integrált megoldások összekapcsolásának támogatásával kapcsolatban olvassa el a Bitpay dokumentáció.

Coingate a WooCommerce számára

Lehet, hogy a CoinGate jobban illeszkedik a Bitpay-hez a WooCommerce webhelyéhez, mivel lehetővé teszi számos kriptovaluta fizetését a termékekért. Ahhoz, hogy a Bitcoin-kifizetéseket a WordPress segítségével az online áruházban a Coingate-n keresztül megkaphassa, telepítenie kell a CoinGate a WooCommerce számára csatlakoztat.

Coingate WooCommerce plugin

Ezután regisztrálnia kell a CoinGate-t, ha a kezdőlap felső sarkában található „Fiók létrehozása” elemre kattint..

Coingate regiszter

Ezután kövesse a CoinGate utasítások hogy összekapcsolják a két megoldást. Ez egy gyors és egyszerű folyamat, és miután befejezte, képes lesz elfogadni a Bitcoin és egyéb altcoin kifizetéseket a WooCommerce webhelyén..

Könnyű digitális letöltések – Coinbase fizetési átjáró

Könnyű digitális letöltések

Az Easy Digital Downloads egy népszerű ingyenes WordPress-bővítmény azok számára, akik digitális termékeket árusítanak a WordPress-webhelyen. Coinbase fizetési átjáró prémium kiegészítőként kínálják az Easy Digital Downloads segítségével működő webhelyek számára. Ez lehetővé teszi a Bitcoin-kifizetések elfogadását a webhelyén, a Coinbase használatával fizetési processzorként.

Coinbase kiterjesztés

Az induláshoz meg kell vásárolnia a Coinbase Payment Gateway-t az Easy Digital Downloads webhelyről. Ezután telepítse a WordPress webhelyére.

Ezután iratkozzon fel a Coinbase oldalra. Ezután kövesse a Coinbase fizetési átjáró telepítési dokumentációja hogy csatlakoztassa a Coinbase-t webhelyéhez. A telepítés után Bitcoin-kifizetéseket kaphat a WordPress használatával a webhelyén található digitális termékekre.

Digitális Paybox

Digitális Paybox

A Digital Paybox egy újabb prémium plugin, amely lehetővé teszi a Bitcoin digitális letöltések cseréjére történő átvételét. Ez a megoldás számos fizetési átjáróval integrálódik, de a Bitpay használatával fogadja el a Bitcoint.

Könnyen telepíthető és beállítható, a Digital Paybox lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy eldöntsék, mennyit fizetnek egy digitális termékért. Beállíthat egy minimális fizetést (vagy rögzített árat, ha úgy tetszik), így ez a bővítmény jó lehetőség, ha adományokat szeretne kapni a digitális letöltésekhez. A fizetés befejezése után a Digital Paybox automatikusan e-mailben küld egy átmenetileg titkosított linket a vevőnek, lehetővé téve számukra a digitális termék fogadását..

Mollie kifizetések a WooCommerceért

Mollie

Mollie egy olyan fizetési átjáró-megoldás, amely elkötelezett amellett, hogy megkönnyítse az online fizetéseket. Az egyik a sok fizetési lehetőség közül a Bitcoin. A Mollie kifizetések a WooCommerceért az egyik ingyenes bővítményük, amely lehetővé teszi az összes főbb fizetési rendszer, beleértve a Bitcoin gyors integrálását a WooCommerce webhelyére.

Az induláshoz regisztráljon a Mollie-n, és telepítse weboldalára a Mollie Payments for WooCommerce bővítményt. Miután az ügyfél befizette a Bitcoin-t, megkapja a megfelelő összeget euróban. És mivel Mollie feldolgozza az összes Bitcoin-kifizetését a WordPress-szel, és közvetlenül eljuttatja a bankjához, akkor nem is kell Bitcoin-pénztárca.

GoUrl – Bitcoin fizetési átjáró, fizetett letöltések és tagság

GoUrl

A GoUrl egy kriptovaluta fizetési átjáró. A GoUrl WordPress bővítmény, GoUrl – Bitcoin fizetési átjáró, fizetett letöltések és tagság, lehetővé teszi a Bitcoin-kifizetések elfogadását a WordPress segítségével. A GoUrl azonban nem továbbítja a Bitcoint készpénzbe, csak a Bitcoin pénztárcájába továbbítja a kifizetéseket. Ez a plugin a WordPress webhelyén más kripto pénznemeket is elfogad, beleértve Litecoin, Dash, BitcoinCash és még sok más.

A GoUrl bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy fizetjék az altcoint a termékekért, a digitális letöltésekért, az oldalmegtekintésekért és a tagsági előfizetésekért. A GoUrl számos más kiterjesztésű bővítményt is kínál, ideértve a GoUrl a WooCommerce számára és GoUrl Bitcoin adományok.

Záró gondolatok a Bitcoin-kifizetések feldolgozásáról a WordPress segítségével

Mint láthatja, számos plugin és módszer áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin-kifizetések feldolgozását és elfogadását a WordPress segítségével. Az Ön által választott eszközöknek kizárólag a webhelyétől és a közönség igényeitől kell függniük. És ne feledje, hogy mindig kipróbálhat néhány különböző megoldást, hogy megnézze, mi működik, és biztosítsa, hogy megtalálja a webhelyére legmegfelelőbb Bitcoin megoldást..

Melyik Cryptocurrency plugint választja ki, hogy segítse a Bitcoin kifizetések elfogadását a WordPress segítségével? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map