Hogyan és miért adjunk hozzá végtelen görgetést a WordPress Bloghoz

Hogyan adhatunk hozzá végtelen görgetést a WordPress Bloghoz

A végtelen görgetés hatékony módja annak, hogy a látogatókat aktívvá és aktívvá tegye a WordPress webhelyén. A végtelen görgetés révén a közönség gyorsan és egyszerűen hozzáférhet korlátlan mennyiségű információhoz. Ez pozitív felhasználói élményt teremt, és meghosszabbíthatja az Ön tartalmának olvasása és webhelye felfedezésének idejét. A végtelen görgetés előnyei mellett azonban vannak problémák is.


Ez a cikk lehetővé teszi, hogy megértse a végtelen görgetés előnyeit és hátrányait, és segít eldönteni, vajon használja-e azt a WordPress webhelyén. Ezután megvitatjuk, hogyan lehet beállítani a Jetpack modul, az Infinite Scroll segítségével.

Mi az a végtelen görgetés??

A végtelen görgetés egyszerűen azt jelenti, hogy a felhasználó határozatlan ideig görgethet. Ahelyett, hogy az olvasó eljutna egy weboldal aljához, és kattint egy új oldalra, a végtelen görgetés lehetővé teszi, hogy a következő információkészlet csak tovább töltse be a fájlt. Ez azt jelenti, hogy a látogatóknak soha nem kell várniuk az új oldal betöltését, a tartalom csak folyamatosan áramlik tovább, miközben lefelé görget. Ez magában foglalhatja a blog következő bejegyzését vagy a galéria további elemeit.

Bár rendkívül hatékony, a végtelen görgetés nem mindenki számára elérhető. A váltás előtt érdemes először megvizsgálni a közönséget, valamint a működtetett webhely típusát, hogy megtudja, vajon mindkettő kompatibilis-e.

Ki jelenleg használja a Végtelen görgetést??

pinterest

A végtelen görgetés nagy támogatói minden bizonnyal a közösségi média oldalai. Az Instagram, a Pinterest, a Facebook és a Twitter mind végtelen görgetést használnak hírcsatornáikhoz. Ez azt jelenti, hogy az online lakosság többsége végtelen görgetést fog használni valamikor.

BuzzFeed

A végtelen görgetés azonban nem korlátozódik a közösségi médiára. BuzzFeed és Mashable a végtelen tekercset is sikeresen integrálta, tehát ez nem olyan funkció, amelyet csak tweetekre és tűkre kell korlátozni. Ha van olyan tartalmi webhelye vagy blogja, amelyet folyamatosan frissítenek új információkkal a közönség számára, hogy görgessenek, akkor a végtelen görgetés talán csak a webhelyéhez szükséges.

A végtelen görgetés előnyei

A végtelen görgetés használatának számos előnye van. A végtelen görgetés révén a látogatók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek az Ön webhelyén található információkhoz. Rendkívül könnyen használható és addiktív tulajdonságokkal rendelkezik, amely vonzza az olvasókat és ösztönzi őket, hogy vegyenek részt a tartalommal.

Növeli a webhelyen töltött látogatói időt

A végtelen görgetés egyik fő előnye, hogy hosszabb ideig tartja az embereket az Ön webhelyén. Azáltal, hogy nem dönthet úgy, hogy második vagy harmadik oldalt töltsön be, a nézők csak görgenek. És amint tudjuk, minél hosszabb ideig maradnak látogatói az Ön webhelyén, annál valószínűbb, hogy átalakulnak az Ön céljaival szemben, legyen az e-mail címük megadása vagy termékvásárlás.

Javítja a felhasználói élményt

A végtelen görgetés jelentősen javítja a webhely felhasználói élményét. Mivel az új információk minden alkalommal betöltődnek, amikor az olvasó az oldal aljára közel kerül, a tartalom gyorsan és simán jelenik meg. Ennek eredményeként a közönségnek nem kell döntést hoznia, semmilyen gombra kattintania, vagy várnia, amíg az oldal betöltődik. Ez ismét hosszabb ideig tartja a látogatókat az Ön webhelyén, és növeli a visszatérő látogatók számát.

Mobilbarát

A végtelen görgetés szintén különösen mobilbarát. A percgombokat nem kell megnyomni, így a felhasználók figyelemelterelés nélkül görgethetnek az érintőképernyőn. A gyors hozzáférés és a könnyű használat vonzó a többség számára, arra ösztönözve a látogatókat, hogy rendszeresen látogatják meg webhelyét.

Mikor nem kellene használnia a Végtelen görgetést?

A végtelen görgetés nem alkalmas mindenkire és minden webhelyre. Tehát mikor ne használjon végtelen tekercset?

A közönség tetszik?

Van néhány probléma a végtelen görgetéssel kapcsolatban az interneten, de ezek gyakran kissé elavultak. A végtelen görgetéssel kapcsolatos gyakori panaszok a következők; a nézők szétszóródása miatt a végtelen tekercses adatszerű adat nagy mennyiségű látogatót jelenít meg, vagy az olvasók nem tudják áthelyezni a tartalmat, miután átadták azokat.

Noha ezek eredetileg valódi panaszok voltak, mivel a végtelen tekercset már oly széles körben használják a közösségi médiában, a nagyközönség hozzászokik hozzá. Tehát ne hagyja, hogy ezek a kritikák hátráltassák a webhely végtelen görgetésének bemutatását és tesztelését.

Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a végtelen görgetés személyes választás. Egyes látogatók inkább inkább a lappangó stílusú oldal-tartalom-betöltési stílus mellett részesülnek. Próbáljon ki olyan érzést, amellyel közönsége segít megérteni, hogyan reagálnak a végtelen görgetésre.

Ha nem biztos benne, próbáljon meg tesztelni a webhely végtelen görgetését a reakció mérésére. Szorosan figyelje elemzőit, hogy ellenőrizze a webhelyen töltött időt, a visszafordulási arányokat, a visszatérő látogatói számokat és a konverziókat. Ez segít látni, hogy a végtelen görgetés népszerű-e a látogatók körében, és hogyan befolyásolja ez a webhely teljesítményét.

Megfelel-e az Ön weboldala?

A végtelen görgetés használatának kivitelezhetőbb oka az Ön által üzemeltetett webhely típusához kapcsolódik. Nem minden webhely képes végtelen tekercselésre. Ha webhelyének meghatározott célja van, az alapján, hogy a közönség egy adott feladatot hajt végre, akkor előfordulhat, hogy a végtelen görgetés nem az Ön számára. A végtelen görgetés elvonhatja a közönséget, ez megakadályozhatja őket abban, hogy elvégezzék a kezelt feladatot. Ez végső soron megakadályozhatja, hogy webhelye átalakuljon a céljaival szemben.

Az e-kereskedelmi webhelyek bebizonyították, hogy nincsenek jól illeszkedve a végtelen görgetéshez. Megállapítást nyert, hogy bár az emberek hajlamosak több terméket megtekinteni egy végtelen tekerccsel rendelkező online áruházban, inkább kevesebb kattintásra kattintanak. Ez befolyásolhatja az értékesítést és az ügyfelek elégedettségét a webhelyével, ami profithiányhoz és alacsonyabb visszatérő ügyfelek számához vezethet.

Fontos emlékezni arra is, hogy a végtelen görgetés a legjobban azokon a webhelyeken működik, amelyek nagy mennyiségű rendszeresen közzétett tartalmat tartalmaznak. Ha webhelye nem túl nehéz, akkor szükségtelen lehet a végtelen görgetés.

Jetpack Infinite Scroll WordPress plugin

Ha úgy döntött, hogy végtelen tekercset próbál meg, akkor a következő lépés az, hogy beállítsa. Jetpack, a WordPress.com csapata, ingyenes beépülő modulokat vagy modulokat kínál, ahogy ismertek. Ezek között egy Végtelen görgetés modult. Ez a beépülő modul lehetővé teszi a végtelen görgetést a WordPress webhelyén, így a következő bejegyzés automatikusan megjelenik, amikor az olvasó az oldal aljára közeledik.

A Jetpack végtelen görgetésének beállítása

Ez a plugin rendkívül gyors és könnyen telepíthető. Először telepítse a Jetpack webhelyére.

Jetpack

Ezután a Jetpack beállítások alatt válassza a Megjelenés lehetőséget.

Megjelenés

Görgessen le a Végtelen görgetéshez, majd kapcsolja be az aktiváláshoz.

Jetpack Végtelen görgetés

A beépülő modul beállításakor fontos megjegyezni, hogy csak olyan témákkal működik, amelyek végtelen görgetési támogatással rendelkeznek. A legújabb témákhoz már beépítették ezt a támogatást, de ha a témád nem aggódik. Az Végtelen görgetés támogatási oldal részletes utasításokat tartalmaz a végtelen görgetési támogatás hozzáadásához a témához.

Miután aktiválta a modult, a végtelen görgetés automatikusan elkezdi működni az Ön webhelyén. Hét új üzenet jelenik meg minden új rakománynál, ahogy a látogató gördül le. Ezután minden terhelés új oldalnézetként tekinthető meg a Google Analytics szolgáltatásban. Ez segít az elemzés nyomon követésében.

A Végtelen görgetés funkcióinak testreszabása

A CSS felhasználható az Infinite Scroll funkcióinak megváltoztatására is, ha szükséges. Az erre vonatkozó utasítások újra megtalálhatók az Infinite Scroll támogatási oldalon.

Tehát mit érdemes megfontolnia a testreszabást?

A lábléc megváltoztatása

A végtelen görgetés kritikája az, hogy az olvasók soha nem érik el az oldal végét, soha nem férnek hozzá a lábléchez. A Jetpack végtelen tekercséhez rögzített lábléc tartozik, amely becsúszik, ha egyszer lefelé görget.

Előfordulhat azonban, hogy a szokásos lábléc nem felel meg a webhely kialakításának. Ennek a láblécnek a kinézete megváltozhat, vagy dönthet úgy is, hogy a láblécet egyáltalán nem adja hozzá, a webhely igényeitől függően..

Adjon hozzá egy „További hozzászólások betöltése” gomb

A Végtelen görgetés lehetőséget kínál egy „További hozzászólások betöltése” gomb hozzáadására. Ez lehetővé teszi a közönség számára, hogy eldöntse, folytatja-e a görgetést, ami jó eszköz lehet a végtelen görgetés és az oldal egyszerre betöltése között. Ha nem biztos benne, hogyan reagálnak a látogatók a végtelen görgetésre, akkor ez jó lehetőség lehet webhelyének.

Végső gondolatok

A Végtelen görgetés remek módja annak, hogy felhívja a látogatókat, lenyűgöző felhasználói élményt biztosítson számukra, és növelje az Ön webhelyén töltött időt.

A Jetpack használata a végtelen görgetés beállításához a WordPress webhelyen gyors és egyszerű, mégis rendkívül hatékony. A futtatás után használja a Jetpack webhelystatisztikáját, hogy segítsen követni elemzéseit, és ellenőrizze, hogy a végtelen görgetés pozitív hatással van-e webhelyének teljesítményére.

Mit gondolsz a végtelen tekercsről? Végtelen görgetést fog hozzáadni a WordPress webhelyéhez? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map