Hogyan csökkenthető a WordPress webhely leállása

A WordPress webhelyének magas állásideje katasztrofális következményekkel jár. Amikor az emberek rákattintanak a webhelyére, használni akarják, de ha offline van, akkor a közönség gyorsan el fogja veszíteni türelmét. Tehát mit tehetne a WordPress webhelyének állásidejének csökkentése érdekében??


Ebben a cikkben azt fogjuk megvitatni, hogy az állásidők hogyan befolyásolhatják negatívan a WordPress webhelyét, és hogyan ellenőrizheti az állásidőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy problémát jelent-e. Kritikai szempontból megvizsgáljuk, hogyan lehetne javítani az üzemidőt, hogy a webhely a lehető legjobban sikeres legyen.

Miért rossz az állásidő a WordPress webhelyén

A józan ész azt mondja, hogy nem akarja, hogy webhelye offline állapotban legyen. Az állásidő csalódni fog, megzavarja és felborítja a potenciális látogatókat. Amikor az emberek megpróbálják elérni az Ön webhelyét, bizonyos célt szem előtt tartva csinálják, függetlenül attól, hogy szórakoztatják, tanulnak valami újat vagy vásárolnak.

Ha webhelye offline állapotban van, költségekbe kerülhet a látogatók visszatérése, új potenciális ügyfelek, potenciális ügyfelek és eladások. A leállások azt is jelenthetik, hogy webhelye elveszíti hitelességét a közönség és az iparág területén. A leállásokkal küzdő webhely a professzionalizmus képét ábrázolja, és nem lenne elsődleges választás a fizető ügyfelek számára. Ez határozottan nem tekinthető vezetőnek és tekintélynek a területén.

A másik fő ok, amiért nem akarja a leállások problémáját, az, hogy a Google és a többi keresőmotor nem tetszik. A rendszeres letöltés nagyon gyorsan befolyásolja az eredményoldaluk rangsorolását, és mint mindannyian tudjuk, minél alacsonyabb lesz, annál kevesebb a forgalom.. Ezért elengedhetetlen, hogy minden tőle telhetőt megtegyen a WordPress webhely állásidejének csökkentése érdekében.

Használjon figyelési megoldást az állásidő követésére

A WordPress webhelyének állásideje csökkentésének mérlegelésekor az első kérdés az, hogy webhelyét mennyire érinti ez a probléma. Lehet, hogy sokkal több, mint gondolnád.

Ennek egyik módja egy megfigyelési megoldás használata annak ellenőrzésére, hogy a webhely offline állapotban van-e, és mikor. Íme néhány lehetőség a WordPress webhelyének állásidejének mérésére.

Jetpack

csökkentse a WordPress webhelyének állásidejét

Jetpack egy ingyenes WordPress bővítmény, amelynek többféle felhasználása van, és érdemes telepíteni a webhelyére. A Jetpack egyik fontos része a modul Monitor, ami segíthet Önnek az állásidő nyomon követésében.

A Monitor 5 percenként ellenőrzi az Ön webhelyét, hogy ellenőrizze, hogy az online-e. Ha valami rosszul fordul elő, a Jetpack e-mailben értesíti Önt arról, hogy webhelye le van állítva, majd ismét készen áll a biztonsági mentésre és futtatásra. Ezzel pontos képet kaphat arról, hogy mikor van a webhely offline állapotban és mennyi ideig tart.

Pingdom

Pingdom

Pingdom egy népszerű prémium megoldás azok számára, akik kicsit több információt szeretnének a webhelyek teljesítményéről. A Pingdom biztosítja üzemidő-figyelés, a világ minden tájáról 60+ szondaszerver használatával tesztelheti webhelyét percenként. Ha valami megszakad, azonnal figyelmeztet.

Még lenyűgözőbben a Pingdom elemzést kínál, amely segít megérteni az egyes állásidők problémáinak okait. Ez azt jelenti, hogy kijavíthatja a problémát, és megakadályozhatja annak újbóli előfordulását, ezáltal hosszabb időtartamra rendelkezésre áll. Plusz a Pingdom Real User Monitoring bővítmény könnyen integrálhatja a Pingdom eszközöket a WOrdpress telepítéséhez.

A WordPress webhelyének állásideje csökkentésének első lépése a működési idő mérése. Végül is, ahogy a régi mondás mondja: ha nem tudja megmérni, akkor nem tudja kezelni.

Válasszon jó hírnévvel rendelkező webhelyet

Miután elképzelést kapott arról, hogy webhelye milyen gyakran szenved a leállásoktól, el kell kezdenie foglalkozni az okokkal. Webhelyének hostingja is lehet az egyik probléma, ezért fontos, hogy webhelyét olyan professzionális hosting szolgáltatóra bízza, amely nem engedi el.

WP motor

WPEngine tárhely

Bizonyára hallotta már, hogy róluk beszéltünk róluk, de a WP Engine a legjobb választás egy megbízható házigazda számára. Teljes mértékben menedzselt WordPress tárhely-terveket kínálnak, amelyek nagyszerű technikai támogatással, ingyenes átmeneti webhelyekkel, nagy teljesítményű szerverekkel és lenyűgöző 99,95% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek..

Láthatja ezt az üzemidőt, és kíváncsi lehet, hogy miért nem 99,99% -át vagy akár 100% -ot is – azért van, mert a WP Engine havonta a szerveridő akár 0,05% -át teszi lehetővé karbantartás (és akár a havi díj 5% -ának megfelelő jóváírást is kínálnak minden olyan óráért, amikor a webhely meghaladja). Ennek célja a kiszolgálók gyors és biztonságos működése. Láttál már valaha a WPExplorer alkalmazást? Valószínűleg nem. Ennek oka az, hogy a WP Engine csapata nagyszerű munkát végez. Plusz, ha előre látják, hogy egy szerver vagy adatközpont hosszabb ideig nem működik, akkor proaktívak és áthelyezik webhelyét egy új szerverre, hogy folyamatosan működjön.

Szeretne többet megtudni a WP Engineről és az általuk kezelt WordPress tárhely-tervekkel kínált összes szolgáltatásról? Nézze meg a teljes WP Engine tárhely-áttekintést a blogban.

SiteGround

SiteGround

A SiteGround egy másik szolgáltatásban gazdag menedzselt hosting szolgáltatás. Ez azonban a skála olcsóbb végén helyezkedik el, ezért mindenki számára elérhetőbb, a blogíróktól kezdve a kisvállalkozásokig és azon túl. A SiteGround számos tárolási lehetőséget kínál, beleértve a webes, a felhő és a dedikált tárhelyet. Gyors és egyszerű telepítés, és a legújabb technológiákat használja a tárhely területén.

A legfontosabb azonban, mint például a Pagely, a SiteGround a működési idejéről is híres. A SiteGround büszkélkedhet azzal, hogy az az üzemidő jelenleg 99,99%, rekord, amelyre minden hosting cég büszke lehet. Ezért, noha a Pagelynél kevesebbet fizet, a SiteGround továbbra is lenyűgöző tárhelymegoldás, amelyet mindenképpen érdemes megfontolni.

Ha többet szeretne tudni erről a nagy értékű szolgáltatásról, kérjük, olvassa el a mélyreható SiteGround WordPress tárhely áttekintést.

Pagely

Pagely
Pagely egy csúcskategóriás tárhely-megoldás, amelyet nagy webhelyekre és nagy vállalkozásokra szánnak. Teljes mértékben kezelt WordPress-specifikus tárhelyet kínálva az Amazon felhőben, és a Pagely büszke arra, hogy rendkívül méretezhető. Ezért ez a népszerű lehetőség a növekvő forgalmi igényekkel rendelkező nehézsúlyú márkák számára.

Az egyik fő ok, amiért a Pagely annyira népszerű, az, hogy kínál 100% uptime (bár a jó megítélésedetől függ, el akar-e hinni ebben vagy sem 100% üzemidő garancia) Ez azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia amiatt, hogy kiszolgálószolgáltatása elengedi magát. A Pagely egyszerűen nyugalmat nyújt Önnek, és minden webhely számára, a méretétől függetlenül, ez felbecsülhetetlen.

További tippek a megfelelő tárhely kiválasztásához

A webtárhely-szolgáltató kiválasztásakor ne befolyásolja a ruházat ára vagy mérete. Lehet, hogy olcsó üzlet, de ha a webgazda nem tudja garantálni az üzemidőt, akkor a webhely gyorsan el fogja veszíteni a tárhelyen megtakarított pénzt..

Ugyanígy, csak azért, mert a tárhelymegoldás jól ismert, ez még nem jelenti azt, hogy megbízható. Még a jól ismert házigazdáknak problémái lehetnek tehát végezzen kutatást és ellenőrizze a jelentéseket fogadó cégeket a regisztráció előtt.

Ezért, ha csökkenteni szeretné WordPress webhelyének állásidejét, a minőségi tárhelybe történő befektetés remek hely a kezdéshez.

Tartsa naprakészen a webhely biztonságát

Az üzemidő egyik fő módja a biztonsági megsértések. A biztonsággal kapcsolatos problémák az ingerlő vírusoktól egész webhelyének feltöréséig terjedhetnek, és ezek mindegyike drámai módon megnövelheti webhelyének leállási arányát..

Számos módon javíthatja a WordPress webhely biztonságát. A legalapvetőbb szinten rendszeresen meg kell változtatnia a jelszavait, frissítenie kell a WordPress témákat és beépülő modulokat, és mindennap el kell végeznie a rosszindulatú programok ellenőrzését. A WordPress biztonsági bővítménybe történő beruházás azonban az egyik legjobb módszer a webhely biztonságának és az állásidőnek a minimálisra csökkentésére.

Wordfence biztonság

Wordfence biztonság

A WordPress Wordfence biztonság A plugin ingyenes védelmet nyújt webhelyének hackerek és rosszindulatú programok ellen. A webalkalmazás tűzfala megakadályozza a problémákat, még mielőtt azok előfordulnának, és a Wordfence Scan azonnal figyelmezteti Önt, ha a webhely veszélybe kerül..

Itt van még az prémium verzió a plugin egy sor extra csúcstechnológiai biztonsági technológiát tartalmaz, mint például a valós idejű fenyegetésvédelem. Ingyenes vagy prémium szintű Wordfence Security egy nagyszerű bővítmény, amelyet telepíteni kell, ha webhelyét biztonságban és online szeretné tartani.

VaultPress

VaultPress

VaultPress egy prémium biztonsági és biztonsági megoldás a WordPress webhelyek számára. Ez a nagyteljesítményű, gazdag plugin nem csak a webhelyet védi minden nagy és kicsi biztonsági problémától, hanem védelmet is kínál, ha a legrosszabb is történt..

Képzelje el, hogy holnap reggel ébred fel, és az egész webhely egy biztonsági szabálysértés miatt eltűnt. Most a súlyos leállásról beszélünk, mivel lassan, de biztosan újjá kell állítania webhelyét.

A VaultPress lehetővé teszi készítsen biztonsági másolatot a webhelyről és lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen visszaállítsa. Nem csak a webhely működőképes másolatát látja el, hanem az üzemidejét soha nem szabad súlyosan befolyásolni.

A megfelelő biztonsági mentési plugin nagyban segíthet csökkenteni a WordPress webhelyének állásidejét abban a szerencsétlen esetben, ha webhelyét más módon támadják meg vagy tönkretették..

Karbantartás és optimalizálás

A megbízható biztonsági mentési és visszaállítási folyamat végrehajtása mellett fontos a WordPress webhelyének rendszeres optimalizálása és karbantartása, ideértve az adatbázisát is.

A WordPress adatbázis optimalizálására vonatkozó útmutatónkban és a WordPress webhely karbantartására vonatkozó kezdő útmutatóban további információkat talál a webhely zökkenőmentes működésének biztosításáról..

És ha ez mind túl soknak tűnik, akkor mindig igénybe veheti egy professzionális WordPress támogatási szolgáltatás szolgáltatásait, és hagyhatja, hogy vigyázzon a WordPress webhelyének állásidejének csökkentésére..

Végső gondolatok

Nem szabad alábecsülni a WordPress webhelyének állásideje csökkentésének fontosságát. Ha professzionális web hosting szolgáltatást választ, megfigyeli az állásidőt, és tartja fenn a webhely biztonsági és karbantartási feladatait, akkor képesnek kell lennie arra, hogy maximalizálja webhelyének üzemidejét.

Ennek jobb rangsorolást kell eredményeznie a keresőmotorokban, boldogabb látogatókat, és végül egy sikeresebb és jobban teljesítő weboldalt.

Szenved az Ön webhelyén állásidő? Ön szerint mi okozza? Az alábbi megjegyzésekben kérjük, tudassa velünk, hogyan tervezi csökkenteni a WordPress webhelyének állásidejét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map