Hogyan csökkenthető a visszafordulási arány a WordPress webhelyén

Ha minden dollárban kapnánk dollárt, amikor valaki megemlíti vagy kérdést tesz fel a visszafordulási arányról, akkor milliomosok leszünk. Úgy értem, sokat mondtak, írtak és megkérdezettek erről a „szörnyeteg” forgalmi mutatóról, amely úgy tűnik, hogy mindenki megijeszti és különféle.


De ez valószínűleg azért van, mert sok olyan csengő, aki megragadja a visszatérési arányt, általában nem tud valamit a hírhedt visszatérésről, vagy esetleg bármilyen más forgalmi mutatót is erről a kérdésről. Ó, az naivitás, amely az interneten él. Olyan meghökkentő, mint félelmetes.

Itt egy pillanat az igazság: A visszafordulási arány egyszerűen a Az emberek százalékos aránya, akik elhagyják az Ön webhelyét anélkül, hogy a bejáratási oldalon kívül más oldalt néznének. Zavaró? Emeljük le a rejtély burkolatát az állattól, egyszerre és mindenkorra.

Tegyük fel néhány motivált potenciális keresést a „WordPress tanácsadó” kifejezéssel a Google-ban, és webhelye az első tíz (10) találat között szerepel, csak azért, mert szorgalmasan követte ezeket a WordPress SEO legjobb gyakorlatokat. Mivel a hipotetikus „Hogyan válasszuk ki a tökéletes WordPress tanácsadót” üzenet jól néz ki a Google által táplált metaleírásnak köszönhetően, átkattintanak az Ön webhelyére. Ez a konkrét blogbejegyzés az Ön belépő oldalává, vagy egyszerűen „belépésé” lesz..

De amint eljutnak az Ön webhelyére, gyorsan rájönnek, hogy nem az a várakozás, amire számítottak, ezért megnyomják a Vissza gombot, írnak be egy új URL-t, vagy dobják ki számítógépét az ablakon. Az a puszta fellépés, amely szerint a belépési oldal elhagyja anélkül, hogy kapcsolatba lépne a webhely többi részével, visszapattanásnak nevezik.

Ha nyomon követi ezeket a visszafordulásokat, majd összehasonlítja azokat a webhelyre látogató emberek számával, akkor kap egy arányt. Fordítsa le az arányt egy százalékra, és megkapod a visszafordulási arányt.

Hagyja, hogy ez a kis matematika bemerüljön. Íme egy gyors illusztráció a hazafelé hajtáshoz. Tegyük fel, hogy a WordPress tanácsadói hozzászólása 1000 látogatóra érkezett, és 750 maradt azonnal a hozzászólás megtekintése után, a visszafordulási arány:

750/1000 = 0,75 = 75%; Visszafordulási arány = visszafordulások / összes látogató x 100%

Mikor a visszafordulási aránynak aggódnia kell

Mikor kell az aggodalom miatti aggodalomra

Most, hogy megvan a „mi” az útból, mikor kell aggódnia az ugrálódási arányod? A szokásos fordulóim során a gyönyörűemmel találkoztam Neil Patel infografikája, amely referencia-átlagokat tartalmazott a visszafordulási arányokhoz. A lista tetején a 98% -ot elérő visszafordulási arányú blogokat, majd a kezdőoldalakat 70–90% -kal, a tartalmi oldalakat pedig 40–60% -kal követik. A vezető generációs webhelyek 30–50% -ban jelentek meg, ezt követik a kiskereskedelmi webhelyek 20–40% -ban, a szolgáltatási oldalak pedig 10–30% -ban követik el őket..

Általában aggódnia kell, ha a WordPress visszafordulási aránya meghaladja a 60% -ot. 50% alatt jó, de ha 10% -nál kevesebbet tudsz szerezni, akkor aranyod vagy. Ne izzadjon a statisztikákkal, meg kell mérnie (vagy inkább összehasonlítania) a visszafordulási arányt a történelmi előadásokkal.

Például, ha korábban regisztrált 95% -os visszafordulási arányt, de ezt a korrekciós intézkedések végrehajtása után 65% -ra csökkentette, mint amilyeneket ma felvázolunk, akkor a buborékot fel kell dobnia, mert ez nagy előrelépés, bár 60% felett van.

Ugyanakkor ne feledje, hogy vannak bizonyos típusú WordPress-webhelyek és akár tartalmak is, amelyek alapértelmezés szerint magas visszafordulási arányt mutatnak. Jó példa erre az egyoldalas WordPress webhely. Például a tartalomra, amelynek magas a visszafordulási aránya, egy köszönőoldal, amely nem vezet más oldalhoz. Az olyan webhelyek, mint például az online szótárak, szintén magas visszafordulási arányokkal rendelkeznek, mivel a felhasználók általában nem kattintanak a keresett meghatározást tartalmazó oldal fölé..

A visszafordulási arány meghatározásakor tartsa szem előtt ezeket a szempontokat. Ugyanakkor minden célból és szándékunkból 60% a küszöbérték-visszafordulási arány. Ezen felül a veszélyzónában van. 40–60% -ban túlélsz, 10–40% -ban jól teljesítesz, és < 10%, you deserve a medal.

Miért csökkentse a visszafordulási arányokat a WordPress webhelyén

] Csökkentse a visszafordulási arányokat a WordPress webhelyén

Már megvilágítottuk, hogy mit és mikor. De miért kellene még inkább azon a magas visszapattanási arányon dolgozni? Miért fontos fenntartani minden időkben alacsony visszafordulási arányt? Gyors leszek, így máris megismerhetjük a megoldásokat.

A visszafordulási arány a felhasználói elégedettségi mutató

Mutasson nekem egy olyan webhelyet, ahol magas a visszafordulási arány, és megmutatom egy elégedetlen felhasználókkal rendelkező webhelyet. Az egyoldalas webhelyek, az online szótárak kivételével, A millió dolláros honlap et al., minden olyan webhely, ahol magas a visszafordulási arány, azonos a rossz felhasználói elkötelezettséggel.

Ha a visszafordulási arány alacsony, akkor jól csinálsz valamit, és jobban meg kell tennie, amit csinálsz. Ha ez túl magas, akkor rendbe kell hoznia házát, mert a jobb felhasználói részvétel kéz a kézben jár…

Jobb konverziós arányok

Feltéve, hogy a WordPress webhelyén pénzt keres, a puszta látogatókat rendszeres olvasókká, ügyfelekké, vagy hűséges és ismételt ügyfelekké szeretné konvertálni. Nehezen fog elérni ezt, ha az emberek nem lépnek fel, hogy megnézhessék a webhely többi részét. Ha az összes ember a nyitóoldalán visszatér, akkor már elvesztette a csatát.

Szüksége van kilátásokra, ha rákattintanak az em-linkekre és a cselekvésre ösztönző gombokra, ha fizetnie kell a számlát. Az alacsony visszafordulási arány pozitív jelzés arra, hogy az emberek nem hagyják el az Ön webhelyét azonnal, amikor leszállnak. Az ellenkezője igaz.

Jegyzet: Lehet, hogy magas a visszafordulási arány és a nagy konverziós arány.

Jó példa erre az egyoldalas WordPress-webhely, amely felkéri a lehetséges hívókat. Ha 1000 ember lép fel az oldalra, és 800 hív téged, akkor 80% -os konverziós arányt kap akkor is, ha a visszapattanási arány 100%.

Egy másik példa: Tegyük fel, hogy még nem dobja el termékét, és a nyitóoldal végén csatol egy linket a közösségi média-fiókokhoz a közösség növekedéséhez. Lehet, hogy növeli a közösségét, még akkor is, ha webhelyén magas a visszafordulási arány.

Ha azonban CTA-ja magában foglalja a webhely új oldalának kilátását (például megrendelés vagy bérleti űrlap), akkor nem lehet magas konverziós arány és magas visszafordulási arány. A kettő egyszerűen nem mehet együtt – tűz- és vízstílus.

Mindaddig, amíg a felhasználó az Ön oldalával bármilyen módon kapcsolatba lép az Ön oldalával, akkor van konverzió. Ha elhagyják anélkül, hogy kapcsolatba lépnének a többi összekapcsolt oldalával, akkor magas a visszafordulási arány. Továbblépni…

A magas visszafordulási ráta rossz a WordPress SEO számára

A magas visszafordulási ráta rossz a WordPress SEO számára

BAM! Itt van valami, amelyre fel kell hívnia a figyelmet. Mit? Az emberek leállítanak minden tevékenységet, és figyelnek, amikor megemlíti a SEO-t. Ennek oka az, hogy nos, a keresőmotorok „ingyenes” forgalma nélkül, mi a konverziós arány és a felhasználói elkötelezettség?

Rendben, bármikor forgalmat szerezhet más forrásokból, de ha nem használja ki a SEO-t, akkor sok üzleti tevékenységből hiányzik. Szó szerint pénzt hagy az asztalra.

Miért van ez így? Először is, a legtöbb online vállalkozás hatalmas forgalmat kap a keresőmotoroktól. Nyilvánvalóan nem akarja, hogy kimaradjanak. Másodszor, azok az emberek, akik keresőmotorokon keresztül keresnek megoldást, a leginkább motivált vásárlók. Tehát igen, a SEO az thaaat fontos. A magas visszafordulási arány pontozása nem az, ami egy szilárd SEO profilt hoz létre.

A Google pókjai így értelmezik a magas visszafordulási arányokat: Az emberek azonnal elhagyják az Ön webhelyét, és földet érkeznek, mert ön lényegtelen. Nem ad semmilyen értéket, tehát nem érdemel meg a SEO optimális rangsorolását. Mint ilyen, a WordPress-webhelyet hátra tolják, és a verseny a helyeddel és a forgalommal jár. A magas visszafordulási arány valóban olyan rossz.

Csökkenő visszafordulási arányok a WordPress-webhelyen

Megvan a primer. Nézzünk bele néhány perc múlva, és kiszorítottuk azt a magas visszafordulási arányt, amely akadályozta az online sikert. Mielőtt folytatnánk, sürgetem Önt, hogy azonnal hajtsa végre ezeket a tippeket, ne csak olvassa el őket. Ez könnyű munka, és mivel megerősítjük a WordPress-vállalkozást, akkor szórakoznia kell vele. További beavatkozás nélkül itt megyünk…

Tanulmányozza a forgalmat

[A forgalom tanulmányozása] kulcsfontosságú betekintést nyújt nekünk, amelyek elősegítik termékünk fejlődését mobilalkalmazásunkon és asztalunkon. Pontosan megmutatja nekünk, hogy az emberek hogyan használják termékeinket minden platformon. – Jeffrey Fluhr, a SpreeCast vezérigazgatója

Kell ennél többet mondanom? Hogyan fogja csökkenteni a visszafordulási arányt WordPress webhelyén, ha nem tudja, hol a probléma? Egy kis kutatás nagy segítséget nyújt Önnek annak meghatározásában, hogy miért regisztrálja a diagramon kívüli visszafordulási arányokat.

Lehet, hogy Kínából vonzza az olvasókat, de az elõszó és a termékek az USA-ban olvasóknak szólnak. Lehet, hogy érdekei nem egyeznek meg az olvasók érdekeivel. Kapcsolódik-e új visszatérő látogatóidhoz? Talán ez egy technológiai dolog; webhelye csalódást okoz a mobil felhasználók számára.

Bármi lehet. A magas visszafordulási arány lehet, hogy egy vagy több tényezőhöz kapcsolódik, de soha nem fogja tudni, ha nem tanulmányozza a forgalmat. Ehhez szükség van egy elemző eszközre, például A Google Analytics, Piwik, Őrült tojás, Clicky, és Webes trendek csak néhányat említek.

csökkenést-visszafordulási arány-wordpress-website-google-analitika-visszafordulási arány-screenshot

Tanuljon mindent, a demográfiaktól a földrajzi elhelyezkedésig, a felhasználói viselkedésig és a látogatók által használt egyéb kulcsszavakig, beleértve a többi mutatót. A küldetés során ne hagyjon fordulópontot – az ujjhegyeiben minden adatot meg kell adnia a forgalomnak. Ezt mondta a kémia tanárnőm nekünk – helyezze ezeket a dolgokat az ujjhegyére, vagy hazamenjen, és beiratkozzon a műszaki szakba. Haha, a régi jó időkben.

Javítsa a WordPress-webhely sebességét

Játsszunk egy pillanatra azt a játékot, amelyet mindannyian nagyon szeretünk. Képzelje el, hogy a legújabb Audi autót vásárolja. Pontosan fekete fényes Audi A4. Képzelje el, hogy a Google első eredménye sem az Audi hivatalos webhelye, mert ez a baba elég gyorsan betöltődik.

Tényleg motiváltad, hogy ezt a fenevadot a jövő héten ebben az időben vezesse le. Tehát elmész a Google-on, keressen az Audi A4-en, és esélye legyen egy hipotetikus „newcars15.com” -ra, amely örökkévalóságot igényel, és oda-vissza utazással a kozmosz körül. Várna körül, vagy úgy dönt, hogy máshol költi el a 30 000 dollár dollárját? Tudom, hogy nem várnék meg, mert a lassú webhelyek szó szerint elszívhatják maguk életét.

Képzelje el azokat az értékes pillanatokat, amelyeket pazarol. És milyen garancia van arra, hogy jövőre héten megkapja az Audi A4-t az newcars15.com webhelyről, ha a weboldal örökre betöltődik? Oké, talán túl messzire jutottam, de azért nagyon érdekel, hogy érted, ami a mi esetünkben a következő: A lassú weboldalnak motivált kilátásai vannak, ha régóta megütik a Vissza gombot, mielőtt látják, amit kínál. Ezt a kérdést részletesen ismertettük a Hogyan csökkentjük a WordPress oldal betöltési idejét részben, ezért nem fogok belemenni a részletekbe.

Javítsa a WordPress webhely navigációját

Ez a baba már ötödik sebességfokozatban van, és még el kell érnünk az autópályát. A WordPress webhelyén történő navigáció, hogyan segíthet ez az alacsonyabb visszafordulási arányok csökkentésében? Ez egyszerű; egy nagyszerű navigációs rendszer olyan, mint egy térkép (vagy jelzőtábla), amely útmutatást nyújt a felhasználóknak az Ön webhelyén.

Mary Jane felkeresi a Google-t azzal a céllal, hogy egy reagáló többcélú témát találjon kezdő WordPress-alapú üzleti vállalkozása számára. A nagyszerű blogtartalom létrehozása érdekében tett erőfeszítéseinek köszönhetően a hipotetikus „20 legjobb válaszadó WordPress-téma 2015-re” üzenet jelenik meg először a Google-ban, és átkattint.

Olvassa el a teljes bejegyzést, és izgalomtól kezdve úgy dönt, hogy megnézi a WordPress témák oldalát, amelyhez kényelmesen hozzáférhet a fejlécéből, az oldalsávból vagy a lábléc navigációs menükből. Még akkor is, ha nem fog megvásárolni a te témáid egyikét sem, nem számít visszapattanásnak.

Most felejts el mindent Mary Jane-ről. Fontolja meg John Doe-t, aki éppen megtalálta az Ön weboldalát (bármilyen módon), és szeretne információt találni. John Doe milyen könnyű megtalálni a webhely tartalmát a navigációs rendszeren keresztül? Gondolod, hogy kiborul, ha nem találja meg azt, amit keres?

A legjobb navigációs rendszer könnyen kezelhető. Ez egyszerű és egyértelmű, ami emlékeztet erre az időre, amikor Java oktatóanyagokat kerestem. Tehát egy jó hírű társaság szállt le ezen a jó hírű weboldalon (nincs név lerontva, nincs szippantás).

A weboldal jól néz ki – professzionális kialakítás és a munkák. Olyan webhelyről beszélek, amelyben elég megbízható, hogy hallgatóként jelentkezzen be. De azelőtt megpróbáltam hozzáférni az ingyenes Java oktatóprogramhoz, amely állítólag vonzza a hallgatókat, tudod, mint én.

Röviden: az oktatóprogram több szintet elrejtett egy megamenüben, és időt vettem, mert általában türelmes ember vagyok, és kétségbeesetten találtam jó hírű Java bemutatót. Ennek ellenére rosszul éreztem magam, amikor át kellett vetnem a legördülő menüket, hogy egyetlen kurzust találjak, ami elvégre nem felel meg az elvárásaimnak. Meh. A zsarolás vége.

Egy igazán elfoglalt embernek nincs ideje összefésülni a teljes navigációt valami erőforrásra, amelyre valóban szükségük van. Tegyen bármilyen fontos tartalmat hihetetlenül könnyű megtalálni a navigációs rendszeren keresztül, és a visszafordulási arányok valószínűleg csökkenni fognak. Megkeresem veled? Itt van az elvitel:

 • Készítsen egyszerű, egyenes navigációt
 • A megamenük jól néznek ki, de szükségük van rájuk?
 • Adjon hozzá webhelytérképet a WordPress webhelyéhez. Plugineket is használhat, például Google XML webhelytérképek vagy használjon olyan témát, amely támogatja a webhelytérképeket
 • Vegye fel a navigációs menüket a fejlécbe, a láblécbe és az oldalsávba
 • Adjon hozzá kategóriákat, archívumokat és címkéket az oldalsávhoz
 • Adjon meg egy keresőmezőt hibabiztos eszközként, ha a menük nem sikerül. A keresőmező javíthatja a navigációs rendszert és a felhasználói élményt is. Használjon egy plugint, például Relevanssi egy hatékony és pontos keresőmotort építeni a WordPress webhelyéhez

Javítsd a tartalmat a visszafordulási arány csökkentése érdekében

Javítsd a tartalmat a visszafordulási arány csökkentése érdekében

Amikor bevásárol a bevásárlóközpontba, pazarolja az idejét boltokban, amelyek rossz vagy csúnya szálakat árusítanak? Fogadok, hogy nem, hacsak nem egy ilyen üzlet tulajdonosa vagy, amely nagy időt szopna.

A rossz tartalom az olvasókat gyorsabban küldi el, mint amennyit megszerezhetsz. Mondja el, hajlandó-e értékes időt tölteni a rossz tartalmak olvasására, ha olyan sok más szórakoztató program van még az interneten? Tudod, tetszik Cheezburger, vicces macska videók a YouTube-on, és theCHIVE többek között. Mi teszi a rossz tartalmat??

 • Elavult tartalom – Kérjük, frissítse tartalmát
 • Rosszul formázott és méretű képek – Az egyik képe 660px szélességű, a másik képe 350px
 • Plagiozott tartalom – képeket is beleértve. Ne rendelje hozzá a médiát a tulajdonosokhoz, és soha ne másolja a tartalmat. Ez illegális.
 • Szerkesztheti és lektorálhatja tartalmát, mert egy blogbejegyzés megjelent típusok és más gondatlan hibák csak kegyetlenek
 • Ezenkívül törekedjen a WordPress blogjának szövege olvashatóságának javítására. Az olvasható tartalom arra ösztönzi az embereket, hogy kattintanak a linkelt oldalakra

Hogyan? Használat:

 • Felsorolás listák
 • Fejezetek és alcímek
 • Nagyobb betűtípusok
 • Nagyszerű színkontraszt, ami kedves a szemnek (ragaszkodjon a két-három színösszeállításhoz)
 • Rengeteg fehér hely
 • Nagyszerű képek
 • Nagyszerű multimédiás tartalom

A WordPress blogbejegyzésének létrehozásakor adjon hozzá kategóriákat és címkéket, így az olvasók további témákat találhatnak a további olvasáshoz. Ne felejtsd el frissíteni a blogod a legújabb tartalommal, mert erősíti az ügyfelek lojalitását és a SEO-t.

Ezenkívül a kezdetektől határozza meg a célközönséget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő embercsoportot célozza-e meg. Ellenkező esetben szépen beállítja a látását, hiányozni fog a jelölésből, és összeállítja ezeket a visszafordulási arányokat.

Javítani kell SEO és PPC hirdetéseit

A WordPress webhelyen a visszafordulási arány csökkentésére tett minden erőfeszítés nem jelentene semmit, ha kezdetben rossz közönséget céloz meg. Ha megosztanám történeteimet szülővárosomról, Meru-ról (Kenya), helyi SEO technikákat alkalmaznék a rendelkezésemre állással, hogy biztosan nem vonzza az Mt.-t kereső olvasókat. Meru például Tanzániában. Nagyon utálom vonzani az olvasókat, akik Indiában keresnek Meru fülkeket, vagy olyan ügyfeleket, akik Merpa Networks-t keresnek Tampa székhelyén..

Ha mindenkit vonzanék, kivéve azokat az embereket, akiket valójában érdekel a szülővárosom, akkor a WordPress webhelyem magas visszafordulási arányokat regisztrál – mindezt azért, mert rossz közönséget céloztam meg.

Ugyanez vonatkozik a PPC hirdetési kampányaira. Ha rosszul veszi a célzást, akkor fizetni fog, ha mindent vonzza, kivéve a szükséges forgalmat. SEO és PPC kampányait az alapos kulcsszó-kutatásnak kell irányítania. Használjon kulcsszó-kutatási eszközöket, például Google AdWords Kulcsszótervező, Word Tracker, Yoast javasolja és KWFinder.com többek között.

Ne izzadjon a részletekről, de hátadját lefedjük a WordPress SEO legjobb gyakorlataira, 2015-re és az utána. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy fenntartsa a rangsorban az összes márkás kifejezést, pl. a márka vagy a termék neve.

Visszafordulási arány és összekapcsolás

Visszafordulási arány és összekapcsolás

A visszapattanási arányról van szó, hogy sok mindent megtehetsz, hogy megtisztítsa a linkeket, és webhelyét a legjobban alakítsa. A megszakadt hivatkozások javítása, az összekapcsolási stratégia fejlesztése és a külső linkek fülre történő megnyitása nagyszerű lehetőség a kezdéshez.

Fix Broken Links

Egy új látogató bármilyen weboldalon vagy postán keresztül juthat el webhelyére. De ha a megszakadt hivatkozások szemmel tartják a WordPress webhelyet, akkor a potenciális ügyfelek soha nem fogják megtalálni a szükséges információt, és ennek eredményeként elérik a Vissza gombot. Ha továbbra is megnyomják a Vissza gombot, akkor regisztrálják a magas visszafordulási arányokat, amelyek nem értelmesek.

Ellenőrizheti, hogy a WordPress webhelyén nincs-e megszakadt hivatkozás, például egy olyan plugin segítségével Broken Link Checker. Ennél is jobb, ha olyan online szolgáltatást is használhat, mint a W3C kapcsolat ellenőrző. A legjobb, ha korábban javítja az összes megszakadt hivatkozást, hogy megállítsa a visszapattanást, egészen addig, amíg ez meg nem történik.

De mi a teendő, ha egy link éjjel forgalomnövekedés vagy más ok miatt megszakad? Nos, ez könnyű – megoldhatja ezt a problémát akár egyedi 404 oldalak létrehozásával, vagy a megszakadt hivatkozások átirányításával a kívánt erőforráshoz, például a nyitóoldalra vagy bármely más oldalra, amelyet szeretne.

Így hozhat létre egy egyedi 404-es oldalt a WordPress-ben, és íme a Egyszerű 301 átirányító plugin hogy segítsen az átirányító üzletben.

összeköttetést

A visszafordulási arány látása a látogatók százaléka, akik visszatérnek a belépési oldalra. Nyilvánvaló linkek hozzáadása a belső erőforrásokhoz ösztönözheti a további látogatókat arra, hogy az első oldal elmulasztanak. Ha van egy érdekes blogbejegyzése, amely támogatja az ügyét, linket vehessen rá más oldalaira, beleértve a céloldalakat is.

Azok a kilátások, akik még nem állnak készen arra, hogy meghajtsák a nyitóoldalon a horgot, esetleg tovább szeretnék feltárni az Ön webhelyét. A releváns erőforrásokhoz való kapcsolódás megkönnyíti az említett kilátásokat. Amikor átkattintanak, csökken a visszafordulási arány.

Nyisson meg külső linkeket az Új lapon

Mielőtt a tabulált böngészés valósággá vált, a külső linkek új ablakokban történő megnyitását a felhasználók ráncolták, mivel ez elrontotta a felhasználói élményt. Mióta a böngészés a fülekkel megtörtént, az interneten való szörfözés pár egyszerre nyitott webhelyen könnyedén és még szórakoztatóbbá vált.

Manapság nem kell félnie az összes külső link megnyitásáról új lapon, kivéve, ha a felhasználók természetesen értékelik azokat a régi böngészőket, amelyek nem támogatják a lapokat. Hogyan segíti az új lapokon a külső linkek megnyitása a WordPress webhelyén a visszafordulási arány csökkentését?

Tegyük fel, hogy létrehozott egy fantasztikus blogbejegyzést, és összekapcsolta a releváns forrásokkal egy harmadik fél webhelyén. Ha ezek a külső linkek ugyanabban a böngészőablakban / lapon nyílnak meg, akkor az analitikai szoftver számítja ezt a kilépést. De ha új linkeket nyit meg új lapokon, akkor az olvasó hozzáférhet a külső erőforráshoz anélkül, hogy elhagyná a webhelyet. Külső hivatkozások hozzáadásakor jelölje be az „Link megnyitása új ablakban / lapon” négyzetet az alább látható módon:

csökkenést-visszafordulási arány-wordpress-website-open-külső-links-ben új lapok

Tervezze át újra a WordPress webhelyet

Humoroljon itt: Hajlandó lenne egy olyan webhelyet megcélozni (és ezzel üzletelni), amely úgy néz ki, mintha egy ötödik osztályos épít fel? Ha webhelye nem megfelelő megjelenésű, akkor nem számíthat arra, hogy az emberek elég hosszú ideig ragaszkodnak ahhoz, hogy megvásárolják a kínált termékeket.

Fektessen be egy olyan professzionálisan kialakított témába, mint például a saját Total Responsive Multipurpose WordPress téma. Ezen túlmenően, mindig profi és jó megjelenésű témák a WordPress.org-tól vagy olyan gyártók, mint a Themeforest és az Elegant Themes.

Alternatív megoldásként felépítheti webhelyét darabonként, a legkiválóbb WordPress oldalkészítőkkel, például a Visual Composer vagy a Beaver Builder segítségével, hogy csak néhányat említsen. Használhatja a WordPress témakerethez tartozó félelmetes gyermek témákat is, például a Genesis vagy a Thesis.

Ha a fenti opciók egyike sem vonzó, és van pénze még pénzt megtakarítani, akkor fontolja meg a legfontosabb WordPress fejlesztő felvételét, hogy pontosan megépítse, amire szüksége van (csak ne feledje, hogy ez gyakran a legdrágább és időigényes lehetőség, rövid idő alatt elsajátítva kódolja magát).

A webhely újratervezésekor vegye figyelembe néhány társadalmi bizonyítékot; követők, rajongók, beszámolók száma – bármi, ami azt mondja az ügyfélnek, hogy mások szeretik az Ön termékeit. Ha még nem rendelkezik hatalmas számmal, akkor fontolja meg a társadalmi bizonyíték későbbi kiosztását, mivel az alacsony számok ronthatják az ügyfelek bizalmát, annak ellenére, hogy csak őszinte legyél.

Tervezze meg újra a céloldalakat az A / B tesztelés és a tartalmi kísérletek segítségével. Az egyik dolog, amelyet nem szabad elfelejteni, az, hogy a CTA gombok hozzáadása a nyitóoldal nyilvánvaló és kiemelkedő területeire. Legfeljebb három CTA gombnak elegendőnek kell lennie; az egyik közvetlenül a tetején, a közepén és az utolsó az alján.

Még ezen a céloldal-vállalkozásnál hozzon létre változó céloldalakat a különféle közönségtípusok számára. Használjon egyedi tartalmat, valamint kulcsszavakat minden céloldalhoz, hogy vonzó legyen egy adott közönség számára.

Visszatérve a weboldal újratervezéséhez, a minimalizmus az előrelépés, vagy amint Maya Angelou (Isten örök békében pihentesse lelkét): „A kifinomultság megtestesítője a teljes egyszerűség.”

Szeretne létrehozni egy elegáns és kifinomult weboldalt, amely vonzza a vonóerőket a vonóhálókban? Ezután el kell készítenie az internetet a legegyszerűbb és legkönnyebben használható weboldalról. Kezdje az olyan szükségtelen elemek eltávolításával, amelyek nem támogatják vagy nem szolgálják az Ön céljait.

Ezen felül kerülje az obstruktív felbukkanó ablakokat és a hirdetéseket. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a WordPress webhelyén megjelenített hirdetések relevánsak-e a tartalom és a rés szempontjából. Helyezze a releváns hirdetéseket az oldalsávra, és ha lehetséges, kerülje a multimédia hirdetések önterhelését.

Ha minden elhangzott és befejeződött, ellenőrizze, hogy webhelye reagáló-e az asztali és a mobil felhasználók számára egyaránt. Válasszon egy adaptív WordPress témát (például Total) a kezdetektől. Győződjön meg arról, hogy a választott bővítmények optimalizáltak-e a mobil eszközökhöz.

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása

Szeretne kilátásokat menni a belépési oldalon? Ezután könnyítse meg számukra a tartalom további megtalálását. A kapcsolódó bejegyzés-kütyüket a blogbejegyzés végére vagy az oldalsávra helyezheti – csak győződjön meg arról, hogy azok láthatók-e az olvasók számára. Jó hír, hogy nem is kell erőteljesen próbálkoznia, számtalan ilyen van A WordPress-rel kapcsolatos beépülő modulok hogy segítsen a nehéz emelésben.

Blog kommentálása

Noha ez először nem gyakorolhat jelentős hatást a visszafordulási arányokra, a blog kommentálása hosszú távon fellendítheti a felhasználók elkötelezettségét, ami csökkenti a visszafordulási arányt. Amikor a felhasználókat a blogszakaszon keresztül vonzza, akkor könnyebben bíznak benned, több időt töltenek a blogodon, és megosztják tartalmukat másokkal.

A nap végén…

… A visszafordulási arány csökkentése az egész szuper félelmetes. Az a lényeg, hogy a potenciális ügyfeleknek olyan élményt nyújtson, mint a webhelyén senki másnak – arról szól, hogy a lehető legjobbá váljon a választott területen.

Ha összeegyezteti a kilátásainak szándékát a tartalommal és a termékekkel, majd összecsomagolja egy kiváló kialakításba, akkor semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy csökkentse a WordPress visszafordulási arányát.

Kövesse az itt ma vázolt tippeket, és ha van tippe megosztására, vagy kérdése van, kérjük, nyugodtan használja az alábbi megjegyzés részt. Szeretnénk hallani gondolatait – adiosz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map