Hogyan alakíthatjuk át a WordPress Blogot üzleti vállalkozássá

 1. 1. Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével
 2. 2. Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress termékek és szolgáltatások értékesítésével
 3. 3. Jelenleg olvas: Hogyan alakíthatjuk át a WordPress Blogot üzleti vállalkozássá

Üdvözöljük a WordPress-sorozat pénzeszközökkel foglalkozó utolsó bejegyzésében! Ideje van? Már foglalkoztunk azzal, hogyan lehet jövedelmet generálni a WordPress blogjából társult vállalkozóként és alkotóként. A következő lépés az, hogy vigyázzon minden egyéb dolgot, amelyet meg kell tenni annak érdekében, hogy blogod teljes értékű vállalkozássá váljon..


Mielőtt elkezdenénk, tisztázni szeretnénk: nem ügyvédek vagy könyvelők vagyunk. Nem adunk jogi vagy pénzügyi tanácsot. Egyszerűen megosztjuk az üzleti vállalkozás megkezdése érdekében tett lépéseket, valamint néhány tippet arról, hogy mi működött nekünk. Javasoljuk, hogy tegyen időt arra, hogy rengeteg kutatást végezzen saját magán, és esetleg beszéljen szakemberekkel, mielőtt bármilyen döntést meghozna.

Hozzon létre egy márkát

Hozzon létre egy márkát

Vállalkozás vagy blog létrehozásakor gondolkodnia kell arról, hogy Ön milyen márkanevűvé válik. Ez rengeteg tényezőt foglal magában, nevezetesen:

MÁRKA

név, kifejezés, formatervezés, szimbólum vagy bármilyen más tulajdonság, amely azonosítja az egyik árut vagy szolgáltatást, mint különbözik a többi eladótól

A név kiválasztása

Először gondolni kell a vállalkozás nevére. Ez lehet a saját neve, ha olyan vállalkozást működtet, ahol Ön a legfontosabb szolgáltatás – például Chris Lema és Carrie Dils.

Alternatív megoldásként egy másik nevet is felvehet, bár javasoljuk, hogy hozzon létre egy nevet a rése alapján. És az igazat megvallva – a vállalkozása nevével előfordulhat, hogy az elérhető domainnevek még mindig elérhetők. Ez történt, amikor a WPExplorer-t választottuk. Ültünk a számítógépünk asztalánál, és csak gépeljük a WP és más szavak kombinációit a GoDaddy regisztrátorba. A WPExplorer elérhető volt, működött, és kiderült, hogy ez tökéletesen illeszkedik márkánkhoz.

Logó létrehozása

Miután megvan a neve, el kell döntenie, hogy szeretne-e egy képet hozzákapcsolni. Sok vállalkozás egyszerűen logóként használja a nevét. Ha ezt az utat kívánja megkeresni, érdemes fontolóra vennie egy Google betűtípust vagy egy prémium betűtípust (például a Typekit, vagy elérhető olyan formatervezési piacon, mint például a Creative Market), hogy hozzáadjon egy kis vizuális érdeklődést.

Ha képet logót akar létrehozni, akkor rengeteg remek lehetőség közül választhat. Teljes cikkünk van költségvetési szempontból barátságos lehetőségekről az Ön weboldalának logójának létrehozására. Vagy adhatsz A Shopify ingyenes logókészítője próba.

A logó létrehozásakor úgy döntöttünk, hogy közvetlenül a tervezővel akarunk együttműködni. Tehát rengeteg időt töltöttünk Dribbble logóinak kutatásával. Megtaláltuk Stevan Rodic és nagyon szeretjük, hogyan alakult ki a logónk. Kicsit megcsináltuk a színeket, amikor néhány évvel ezelőtt nagy változtatást hajtottunk végre, de a távcső nagyjából ugyanaz maradt (valójában – annyira szeretjük, hogy még a FontAwesome-hez is hozzáadtuk).

A weboldal-tervezés kiválasztása

Ahhoz, hogy a márka összes elemét ténylegesen összekapcsolhassa, fantasztikus weboldal-kialakítást kell választania. Csakúgy, mint az élet legtöbb dolgában, van néhány lehetősége.

Az első lehetőség az, hogy használjon témát. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben ellenőrizze webhelye megjelenését, egy többcélú témát javasolunk, sok testreszabási lehetőséggel, valamint egy oldalkészítővel. Természetesen nagyon tetszik, ha kipróbálná a Total WordPress témát, mivel ez valójában az egyik leggazdagabb téma az interneten. De minden költségvetéshez rengeteg nagyszerű WordPress-téma áll rendelkezésre. A témát könnyű beállítani, és a legtöbbük nagyszerű dokumentációval rendelkezik, így könnyen megkaphatja az új tervezési beállításokat (a Total még egy beépített demo-importőrrel is rendelkezik, így a mintaadatokat néhány kattintással importálhatja).

A második lehetőség az, hogy van egyedi tervezés csak az Ön webhelyére készült. Ha fejlesztő vagy (számunkra szerencsés, hogy van AJ-vel és ő félelmetes), akkor nem kell egy fillért költenie. Testreszabhatja saját témájának létrehozását, amely kiterjesztésként a márka nagyszerű ábrázolása. Ha nem fejlesztő, akkor az egyedi téma és a formatervezés valószínűleg meglehetősen nagy változást jelent. A testreszabott témák néhány ezer és tízezer dollár között kerülhetnek, de az egyedi téma azt jelenti, hogy webhelye pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné. Próbáljon ki egy olyan webhelyet, mint a Odesk, Szabadúszó vagy megkérdezheti néhány kedvenc témafejlesztőjét, ha rendelkezésre állnak.

Legyen hivatalos

Tegye hivatalos vállalkozását

Miután kitalálta márkajelzését, a következő nagy lépés az, hogy vállalkozását hivatalossá tegye. Az országtól, az államtól és a várostól függően ezekben a lépésekben eltérőek lehetnek, de legalább átnézhetjük, mit tettünk.

Az üzleti vállalkozás kialakítása

Amikor úgy dönt, hogy ideje vállalkozást legálisan létrehozni, négy fő üzleti típus van, amelyek közül valószínűleg választana:

 • Egyéni vállalkozás
 • társaság
 • Korlátolt Felelősségű Társaság (LLC)
 • S vagy C Corporation

LegalZoom van egy nagyszerű oldala, ahol megismerheti a különböző üzleti típusokat és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. Valójában megtaláltuk a LegalZoom-ot, amikor kutatást végeztünk, és LLC fájlként használtuk őket. Ez nagyszerűen működött számunkra, mivel partnerkapcsolatként működhetünk, de üzleti és személyes pénzügyeinket teljesen elkülönítve tudjuk tartani.

Amikor vállalkozását a LegalZoom segítségével hozza létre, akkor lehetősége van egy bérlésére is Regisztrált ügynök rajtuk keresztül. Az ügynöke olyan, mint egy középkorú – ha valaha is jogi dokumentumokat kell kézbesítenie vagy fogadnia, akkor belépnek és segítik a barátságos arcot (ez nem a tiéd). Ezenkívül a LegalZoom regisztrált ügynöki előfizetésével praktikus hozzáférést is elérhet megfelelési naptár hogy biztos lehessen abban, hogy soha nem marad le határidőről.

És amíg itt vagy, érdemes megfontolni védjegy bejelentése a neve vagy logója. Ez megóvja a nevét a jövőbeni használatától, valamint a vállalkozása nevének vagy logójának a domain URL-kben, a közösségi média-fiókokban, a médiában és más oldalainak használatához való jogát..

Iratgyűjtés

Miután létrehozta vállalkozását, regisztrálnia kell a helyszíne alapján. Az Egyesült Államokban közösek számára ez általában azt jelenti, hogy regisztrálják magukat szövetségi, állami, városi és esetleg megyei kormányhivatalában.

Regisztrálnia kell egy Munkáltató azonosító száma (EIN) a szövetségi kormánygal. Ez alapvetően a vállalkozás társadalombiztosítási száma. Ezt fogja használni az üzleti adóin, W-9 űrlapokon, 1099 egyéb formákon és minden más papíron, amelyet mindenhol máshol regisztrálni kell. Ha önálló vállalkozó, akkor lehetősége van arra, hogy saját társadalombiztosítási számát használja az üzleti dokumentumokban, vagy regisztráljon EIN-be. Arra bátorítanánk az új vállalkozásokat, hogy fordítsanak időt az EIN beszerzésére, ha csak a személyes adataikat bizalmasan kezelik. A LegalZoom megkönnyíti ezt, mivel ha helyesen emlékszem, akkor mind a dokumentumok megtalálhatók a csomagban (csak alá kell írni, és el kell küldeni őket).

A vállalkozás létrehozásakor regisztrálnia kell magát a Állami üzleti engedély. Sok állam ezt az információt online elérhetővé teszi (Nevada például van még egy nagyon egyszerű online üzleti portál is, amely még könnyebbé teszi a dolgokat), vagy kevesebb segítségért fordulhat a LegalZoomhoz. Általában a működtetett vállalkozás típusára, a szervezeti cikkekre, a vezetők listájára, a munkavállalókra vonatkozó információkkal stb..

Ha még közelebb van a házhoz, akkor is szüksége lesz egy Városi és / vagy megyei üzleti engedély is. Javasoljuk, hogy először hívja fel a megyei hivatalt, hogy megtudja, regisztrálnia kell velük, valamint azt a várost, ahonnan vállalkozása működik. Ahol tartózkodunk, csak városi engedélyre van szükségünk, és kihagyhatjuk a megyei engedélyt, de a nap folyamán, amikor Kaliforniában voltunk, regisztrálnunk kellett.

Ezen engedélyek mellett előfordulhat, hogy további engedélyeket és dokumentumokat kell benyújtania, hogy fedezze vállalkozásának egyéb, online nem elérhető aspektusait. Ha alkalmazottak, vállalati járművek vagy fizikai üzlethelyiség állnak (hello rendőrség és tűzoltóság jóváhagyása), ezek mind egyaránt hozzáadott engedélyek meg kell vizsgálnod. Például a otthoni foglalkozási engedély Kaliforniában, mivel irodánk volt a házunkban. Ellenőrizze az állam és az önkormányzat weboldalait, hívjon számukra, vagy akár ügyvédet is felvegyen, ha biztos benne, hogy minden jót tett.

Alkalmazottak és szabadúszók felvétele

Ha vállalkozása működik, előfordulhat, hogy segítségre van szüksége. Mielőtt közzétenne a kívánt hirdetéseket, fontolja meg, hogy a piacon az alkalmazottak vagy a szabadúszók nyújtanak-e kezet.

egy munkavállaló az Ön számára dolgozik, feladatot állított fel, használja a berendezéseit / erőforrásait, az ütemezés szerint működik, óránként vagy fizetésenként fizetnek, és vállalati juttatásokat kapnak (visszatérítések, biztosítások, munkavállalói kötelek stb.). Ha alkalmazottai vannak, akkor össze kell gyűjtenie a W-4 nyomtatványokat, ki kell adnia a W-2 nyomtatványokat, meg kell szerveznie a nyugdíjba vonulást és az egészségügyi ellátásokat más jogi követelmények mellett. A munkavállalók felvételének fő előnyei között szerepel a munkamód és az ütemterv ellenőrzésének képessége. Az alkalmazottak önmaga kiterjesztése.

Szabadúszó (vagy független vállalkozó) maguknak dolgoznak, meghatározzák a saját ütemtervüket, szerződésenként fizetnek, és nem részesülnek semmilyen előnyben. Minden olyan vállalkozónak ki kell adnia egy 1099-es misc-ot, amely állampolgár vagy az USA-ban lakóhellyel rendelkezik, ha egy adóévben legalább 600 dollárt fizetett. De ez egy egyszerű forma, amelyet január bármelyik irodai áruházában felveheti. A szabadúszó bérbeadásának előnyei között szerepel a szakemberek bérbeadása egy projektenként, és kicsit pénzt és sok időt takaríthat meg, mivel nem kell előnyt nyújtania.

Mielőtt bárkit felveszne, gondosan mérlegelje, hogy az Ön vállalkozása megköveteli-e. És feltétlenül végezze el saját kutatását, vagy beszéljen szakemberrel a lokál jogi és adókövetelményeiről, ha új tagokat szeretne hozzáadni a csapatához (például – Nevada állami törvényekkel, módosított állami vállalkozási adóval, munkanélküli biztosítási törvényekkel és munkavállalókkal rendelkezik) kompenzációs biztosítás, amely mind alkalmazandó, ha alkalmazottat foglalkoztat.

Számvitel és adók

A saját vállalkozás működtetése nagyszerű, mivel a saját főnöke lehet, és elkészíti saját ütemezését. De amikor a vállalkozásod van, akkor a felelős a pénzügyekért, a költségvetésért és természetesen a jelentéstéért és az adókért is.

Fontos, hogy vállalkozása szempontjából jó pénzügyi nyilvántartást vezetjen. Attól függően, hogy mennyire bonyolult az Ön pénzügye, képes lesz megbirkózni a csináld magad által könyvelőprogram úgymint QuickBooks vagy Zsálya. Vannak azonban előnyei a szakemberek felvételének is. Amikor felveszi saját könyvelőjét, vagy olyan szolgáltatást vesz igénybe, mint például Pad vagy egy helyi könyvelő cégnél eltávolítja a stresszt, így több időt szabadít fel arra, hogy arra összpontosítson, hogy mi a legjobban.

Az általános könyvelés mellett természetesen vannak adók is, amelyeket figyelembe kell venni. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor be kell nyújtania szövetségi adók és valószínűleg állami adók vállalkozása számára. És attól függően, hogy mit és hol értékesít, lehetősége van egy változatra Értékesítési adók esedékes minden hónapban vagy negyedévben. Az IRS nagyszerű kis üzleti oldal rengeteg információval rendelkezik, amelyekről fel lehet olvasni, de itt van néhány a leggyakoribb adózási formák, amelyeket minden év végén benyújtunk, hogy ötletet adjunk:

 • 1099-Misc: Ezt el kell küldenie független (az Egyesült Államokban található) vállalkozóknak, akiknek minden pénzügyi év végén 600 dollár felett fizettek.
 • 1065 plusz a K-1 ütemterv: A társaságként működő LLC-k esetében az üzleti adóbevallást ezen az űrlapon kell kitölteni. Az űrlapon szereplő K-1 ütemterv szolgál a partner jövedelmének beszámolására.
 • Fogyasztói használati adó: Ez egy olyan helyi forma, amelyet Nevada-ban használunk, és minden pénzügyi év után nyilvántartunk. A tárgyi eszközök eladásának bejelentésére használjuk (még akkor is be kell nyújtaniuk, ha azt gondoljuk, hogy nincs ilyen – és igen, beszélgettünk az adóhivatallal, hogy városunk 100% -ban biztos legyen).

Legyen egyre jobb

Fejlessze vállalkozását: Jöjjön jobbá

Ha már működik vállalkozása, elindíthatja a fejlesztéseket. Sokféle módon lehet növekedni és fejleszteni egy vállalkozást, de itt van néhány ötlet az induláshoz.

Vegyen részt a közösségben

Mind a WordPress, mind a helyi közösség alatt értjük. Vegyen részt a WordCamp a saját területén, adományozhasson idejét vagy pénzét egy helyi jótékonysági szervezethez, csatlakozzon a Kereskedelmi Kamarához, vagy akár vállaljon gyakornokot egy helyi főiskolán, ha erre képes. Rengeteg nagyszerű módszer van a részvételre, ha kicsit kreatív vagy. A közösségi rendezvények nagyszerű módja annak, hogy hálózatba lépjenek a többi kisvállalkozással a környéken.

Szakmai egyesületek és konferenciák

A növekedés másik nagyszerű módja az, hogy csatlakozik a szakmai szövetségekhez és részt vesz a fülke szempontjából releváns konferenciákon. Ha WordPress-szel dolgozik, ez magában foglalhat olyan eseményeket, mint például LoopConf, Partneri csúcstalálkozó és a WordCamp USA. Nem csak ezek a remek helyek, ahol megtanulhatják kézművesüket, hanem egy kis hálózati kapcsolattal is rendelkeznek a rendszerindításhoz. Ha engedheti meg magának, váljon szponzorként. Ez hosszú utat jelent a márka ismertségének növelése érdekében, és még könnyebb hálózatba lépni, ha az emberek odakint járhatnak veled a fülkében..

Növelje hálózatát

A munkavállalók vagy szabadúszók felvétele mellett nagyszerű kibővíteni szakmai hálózatát azáltal, hogy megismerheti az iparág többi szereplőjét. Keresztül népszerűsítse vállalkozását más blogokkal való kapcsolatfelvétel és a hozzászólások cseréje révén. Támogassa a kiegészítő vállalkozásokat azáltal, hogy webhelyén hirdetési helyet vásárol (ha tárhelyet kínál, keressen hirdetési foltokat a blogos webhelyeken). Vegyen részt más ipari márkákkal, hogy rendezvényeket vagy ajándékokat tervezzen. Rengeteg módon lehet kreatívvá válni és együtt dolgozni, hogy mindkettő javát szolgálja.

Csomagolás fel

Természetesen még sok más van, amit nem fedeztünk be, de reméljük, hogy az általunk tett hasznos volt. Ez csak néhány lépés, amelyet az induláshoz tettünk, és módszerek, amelyeket magunk népszerűsítéséhez használunk.

Ha bármilyen kérdése van a saját WordPress-vállalkozásának működtetésével kapcsolatban, kérjük, bátran kérdezzen – mindent megteszünk, hogy segítsünk és a megfelelő irányba mutatjunk. Vagy ha van saját tippe, kérjük, ossza meg a megjegyzés rovatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map