Hogyan adhatunk Instagram fotókat a WordPress-hez

Mostanra valószínűleg vagy van Instagram-fiókod, vagy valamikor látta az internetet. 2016 júniusától az Instagram rendelkezett 500 millió aktív felhasználó így ez az egyik legnépszerűbb közösségi médiahálózat. És mivel ilyen média-erőművé vált, nem csoda, hogy szeretné hozzáadni hírcsatornáját webhelyére.


Ha integrálja Instagram-fiókját a WordPress blogjával, akkor képes lesz arra törekedni, hogy a forgalom egy részét eljuttassa Instagram profiljához (és fordítva is, ha linkjét adsz blogodhoz Instagram profiljában). Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a blogközönséggel, és több lehetőséget nyit meg neked online márkaépítéséhez. Készen áll az induláshoz?

Három módon lehet Instagram-ot hozzáadni a blogjához – bejegyzés beágyazása, widget használata vagy plugin telepítése. Ezek mindegyike lehetőséget ad Instagram-hozzászólásainak vagy hírcsatornád hozzáadásához a webhelyéhez, ám esztétikai szempontból nagyon eltérőek.

1. Instagram-hozzászólások beágyazása

Ha csak egy Instagram-fényképet szeretne hozzáadni az egyik üzenetéhez, akkor ez olyan egyszerű, mint a fénykép URL-jének beillesztése a tartalomba. A WordPress alapértelmezés szerint az URL-beágyazások hatalmas tartományát támogatja (a teljes verzió látható) emberelt lista a kódexben). Tehát egy fénykép hozzáadásához egyszerűen ragadja meg az URL-t (a https előttig egészen a? -Ig). Itt van egy látvány, hogy tudd, melyik URL-t kell másolni:

A WordPress Instagram beágyazása

Ezután csak illessze be a másolt URL-t a tartalmába. Valahogy így néz ki:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

És ha szeretné, eltávolíthatja a képaláírást, és beállíthatja a képernyő szélességét azáltal, hogy beírja az Instagram URL-t egy rövid kód részeként. Tehát ha az alábbi paraméterekkel írjuk be az URL-t (írjuk be őket, és nyissuk meg [ és egy záró ] a kód működéséhez):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = valódi szélesség = 320

A fent megosztott Instagram-üzenet ehelyett így fog kinézni:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = valódi szélesség = 320]

Ha azonban hozzá szeretné adni a hírcsatornát a WordPress webhelyéhez, érdemes fontolóra vennie egy Instagram kész téma vagy plugin használatát.

2. Az Instagram téma-widget használata

Az Instagram nagyszerűsége, hogy annyira széles körben használják, hogy sok WordPress témafejlesztő alapértelmezés szerint megkezdte az Instagram kütyüket. Ez nagyszerű az Ön számára, mivel előfordulhat, hogy máris használhatja az Instagram-ot a jelenlegi témájához, vagy ha arra gondol, hogy megváltoztatja a terveit, megpróbálhatja egyet ezek közül. Mindhárom tartalmaz oldalsáv és lábléc kütyüket.

Redwood Responsive WordPress Blog téma

Redwood WordPress téma Instagram widgettel

A SoloPines által készített Redwood téma egy Instagram hírcsatorna widgettel rendelkezik az oldalsávon, valamint egy lábléc widgettel, amely dupla lehetőségeket kínál a hírcsatorna megjelenítéséhez. Egyszerűen adja meg felhasználónevét, és máris jó is lehet. Ezenkívül hivatkozásokat is hozzáadhat az összes többi közösségi média profilhoz a láblécben.

Hozd Redwoodot

Állapotra reagáló hírek és folyóiratok Blog témája

Status WordPress téma Instagram widgettel

Az állapot tartalmaz egy szép Instagram feed-widget, valamint egy egyedi lábléc-feed widget-et. Ide tartoznak a véletlenszerűen kiválasztott színek, amelyek alsó szegélyként jelennek meg a fényképeknél. Ez a szórakoztató magazinstílus magában foglalja a beépített társadalmi integrációt, egy hozzáadott közösségi widget-et és rengeteg beépített hirdetési helyet. Tehát könnyedén lehet pénzt keresni a blogoddal!

Get Status

Fbird Életmód WordPress Blog téma

Fbird WordPress téma Instagram widgettel

A Fbird egy tiszta blogstílusú téma, amely Instagram oldalsávot és lábléc widget is tartalmaz. Míg az oldalsáv-widget egy egyszerű rács, a lábléc-widget szépen megjelenik egy hírlevél-előfizetési doboz mellett. Így az olvasóknak lehetősége van követni téged, és minden oldalon csatlakozni a hírleveléhez.

Szerezd meg Fbird-t

3. Instagram-plugin telepítése

Az utolsó lehetőség egy plugin használata, mert szó szerint mindent tartalmaz, az Instagram is. A plugin kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy olvassa el a részleteket, hogy tudja, hogy rendelkezik az összes kívánt funkcióval vagy elrendezéssel. Íme néhány a WordPress.org webhelyről a legtöbb letöltött ingyenes Instagram plugin.

Grace Instagram hírcsatorna

Grace Instagram galéria plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Grace Instagram Feed Gallery egy sokoldalú eszköz a közösségi streaminghez és megosztáshoz. 4 különböző fajta adatfolyam-elrendezés, 5 csatornatípus csatlakoztatható, a privát és a nyilvános tartalmak korlátlan streamingjére nyílt lehetőség. Ez csak a Grace néhány fantasztikus tulajdonsága.

Adjon hozzá rácsot, kőműveket, indokolt galériát vagy csúsztatható patakokat. Ezenkívül testreszabhatja Instagram társadalmi falát nemcsak a megfelelő elrendezés kiválasztásával. A stílusos megjelenítő sok funkcióval érhető el. Amelyek nem igényelnek webfejlesztést vagy professzionális tervezési ismereteket. A színek, formák, margók, párnák, bármely elem magassága és súlya, valamint egyéb finomhangoló eszközök nyitva állnak a kreativitás számára.

Patak szinte bármilyen Instagram tartalmat közvetíthet. És lehetővé teheti a felhasználónak a tartalom rendezését fejléccsatornákon vagy közösségi falon keresztül. Ne feledje, hogy bármilyen nyílt nyilvános tartalmat közvetíthet az Instagramból. Tehát nem is kell a személyes aktív Instagram-fiókod.

És ha saját Instagram-fiókját közvetíti a WordPress webhelyen vagy a blogon, Grace gyönyörű fejlécet nyújthat. Mutassa meg a legfontosabb fiókinformációkat ott: avatár, követők száma és a következő adatok.

Egyéb funkciók közé tartozik az előmoderálás, kézi vagy automatikus szűrők a meghatározott tartalom szóból, kifejezésből, felhasználói azonosítóból, URL-ből és egyéb adatokból való kizárására és beillesztésére. Ez a szolgáltatás kizárólag a Grace Instagram Feed Gallery alkalmazásban található, és nem találja meg semmilyen más, a közösségi adatfolyamú WordPress bővítményben.

A Grace Instagram Feed Gallery a legegyszerűbb API-kapcsolatot biztosítja a versenytársak között. Csak egy gomb a bővítmény Hitelesítés lapján – és szabadon használhatja a nyílt nyilvános Instagram-tartalom összes csodálatos lehetőségét! A Grace a közösségi patak minden egyes bejegyzésének zökkenőmentes hozzáadását is biztosítja a különféle közösségi megosztás gombok használatához. Most nem veszít el egyetlen olyan felhasználót sem, aki azonnal meg akarja osztani a tartalmat!

WP Instagram Widget

WP Instagram Widget plugin

A WP Instagram Widget az Instagram egyszerű integrálása a WordPress webhelyedbe. Ezzel a pluginnel a plugin widgetjével bármilyen oldalsávra vagy láblécre felveheti a legújabb Instagram-fényképeit. A plugin tisztán és egyszerűen tartja a dolgokat, de testreszabhatja a CSS segítségével, hogy az egyeztesse a többi webhelyet.

Töltse le a WP Instagram widget alkalmazást

Instagram Slider Widget

Instagram Slider Widget plugin

Ha hozzá szeretné adni Instagram-hírcsatornáját csúszkaként, nem galéria helyett, akkor fontolja meg az ingyenes Instagram Slider Widget-bővítményt. Ezzel a pluginnel a képeket mellékletekként importálják. Ezután a widgetben csúszkaként vagy galériaként jeleníthetők meg. Ezen kívül lehetősége van a képek összekapcsolására, rendezésére és még sok másra.

Töltse le az Instagram Slider Widget alkalmazást

Élvezze a beépülő modult az Instagram számára

Élvezze a WordPress bővítményt az Instagram számára

Az Instagram képeit körhintaként is hozzáadhatja az Élvezze a WordPress beépülő modult az Instagram alkalmazáshoz. Ezzel a pluginnel egyszerűen aktiválhatja, hozzáadhatja a megjeleníteni kívánt profilt vagy hashtagot, kiválaszthatja a rács vagy a körhinta elrendezését, majd válassza ki az oszlopokat és a voila! Azonnali Instagram a webhelyén bármely oldal, üzenet vagy widgetált terület számára!

Töltse le az Élvezze az Instagram alkalmazást

DsgnWrks Instagram importőr

DsgnWrks Instagram importőr beépülő modul

Azoknak, akik szeretnének valamit, igazán testreszabhatja a DsgnWrks Instagram Importőr alkalmazást. Ezzel a bővítménnyel az Instagram-fényképeket importáljuk a WordPress-webhelyre. Innentől kezdve teljes mértékben testreszabhatja megjelenítésüket egyéni postai típus, taxonómia vagy egyedi postai formátum segítségével.

Töltse le a DsgnWks Instagram importált fájlt

Instagram jelvények

Instagram jelvények beépülő modul

Végül, ha csak egy egyszerű Instagram gombot szeretne, akkor az olvasók követni tudnak, majd az alapvető Instagram Badge plugin segítségével egyszerűen megőrizhetik. Ez a plugin hozzáad egy egyszerű modult, így bármilyen oldalsávra vagy lábléchez linket hozzáadhat Instagram-profiljához. Könnyű igaz?

Töltse le a Instagram jelvényeket

InstaShow Instagram Feed Plugin a WordPress-hez

InstaShow Instagram Feed Plugin a WordPress-hez

Az InstaShow egy prémium Instagram hírcsatorna WordPress plugin, amely megkönnyíti a Instagram-fényképek integrálását a WordPress-oldalra. A rugalmas fotócsatornának rengeteg lehetősége van, hogy megkönnyítse Instagram képeinek hozzáadását. Ezzel a praktikus pluginnel könnyen testreszabható Instagram hírcsatornát helyezhet be bárhová. A beépülő modul opcióival adja meg a forrást felhasználónév, hashtag vagy link segítségével. Ezután válassza ki az egyedi színeket, az érzékenységet, a navigációt, a számlálókat és még sok minden mást. Ezután használja a rövid kód generátort, és illessze be Instagram-csatornáját bárhová. További nagyszerű plugin-funkciók közé tartozik a Visual Composer kompatibilitása, 16 különböző nyelv támogatása, autorotáció és még sok más

Get InstaShow

Előre menni

Miután hozzáadta a Instagram-ot a webhelyéhez, kihasználhatja az összes egyedi lehetőséget, amelyet az Ön számára felkínál. Az Instagram egy nagyszerű módja annak, hogy személyes szinten kapcsolatba lépjen az olvasóival: a színfalak mögött fényképeket oszt meg, új és közelgő projektekről készít felvételeket, ösztönzi követőit, hogy osszák meg vállalkozással kapcsolatos saját fényképeiket, megjelölik a kollégákat vagy a képek legnagyobb rajongóit , vagy akár elindíthatja a saját # trendjeit.

Ragadjon meg egy témát vagy egy beépülő modult (vagy ágyazzon be néhány fényképet saját kezűleg), és kezdjen el kapcsolatot létesíteni az olvasóival! Ha van más témája vagy beépülő modulja, amelyet javasol az Instagram számára, vagy ha bármilyen tippe van vagy kérdése van a fényképek WordPress-szel történő megosztására, hagyjon megjegyzést az alábbiak szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map