Hogyan adhat hozzá szerzőt a mezőbe a WordPress webhelyre

Hogyan adhat hozzá szerzőt a mezőbe a WordPress webhelyre

Mint valószínűleg tudod, a szerző bio mezője növeli a blog hitelességét. Noha a névtelen közzétételnek megvan a maga módja, ez nem hasonlít össze a hitelesség értékével. A szerzői bio bizalmat épít az olvasókkal. Az emberek nem csak azt akarják, hogy olvassa el a blogjában közzétett információkat, hanem azt is tudni akarják, hogy ki vagy. Az emberek könnyebben bízhatnak benned, ha az olvasott tartalmat tényleges személlyel társíthatják.


Tehát ha az álnevek mögé bújkáltál, akkor ideje fontolóra venni egy szerző bioév hozzáadását. Egy előző bejegyzésben megmutattam neked, hogyan kell több szerzőt kezelni egy blogban, és megoszttam azt is, amit tudnod kell a bioéletrajz írásáról. De ebben a bejegyzésben meg fogom osztani hat módszert, amellyel a szerző bio-mezőjét felveheti webhelyére, hogy mindegyik szerző megkapja esedékességét. Ennek alapvetően három megközelítése van:

 1. Válasszon egy témát, amelynek már van szerzője
 2. WordPress plugins használata
 3. A téma kódjának közvetlen szerkesztése

A módszerek közül hat, amelyekről beszélni fogok, valójában pluginok. Mielőtt bármi mást tennie, fel kell vennie a szerzőket vagy a felhasználókat az irányítópulton a következő címen: felhasználókÚj hozzáadása. Akkor Önnek vagy a szerzőknek hozzá kell adniuk a bio-információkat (rövid leírásokat), valamint minden egyéb tartalmat, amelyet használniuk kell a szerzői mezőkben (Gravatar, kép, linkek, közösségi profilok stb.).

Adjon hozzá új szerzőket a blogjához

A legegyszerűbb és leginkább ajánlott (de nem feltétlenül a legjobb) módszer a blog szerzőjének mezőjének hozzáadásához plugin használatával. Egyszerűen töltse le a választott bővítményt, telepítse és állítsa be a kívánt módon. Ez az. Íme néhány beépülő modul:

1. Válasszon témát beépített szerző dobozokkal

Összes téma beépített szerzői fiókok

A legegyszerűbb válasz az, ha olyan témát választ, amely már rendelkezik a szükséges szerzői mezőkkel. Például a saját Total témánk támogatja a szerzői bioszektort, képeket és linkeket. Tehát legfeljebb annyit kell tennie, hogy hozzáad egy kis stílust. Csak szánjon időt arra, hogy először megnézze a téma élő demonstrációját, keresse meg a blogot, és ellenőrizze a bejegyzéseket, hogy megnézze, van-e szerzői mező. Ha nem biztos benne, keresse fel a fejlesztőt. Tudnia kell nekik, hogy rögtön elmondják, ha ez egy általuk kínált téma.

2. Starbox: Authorbox emberek számára

Starbox: Authorbox emberek számára

A Starbox egyszerű módja annak, hogy egy gyönyörű szerző bioüzenetet adjon hozzá, anélkül, hogy a kódot belekeverné. Számos, felhasználható téma, például üzleti témák, legördülő téma, fantasztikus téma és egyebek érkezik. Ez a plugin megkönnyíti a szerzői társadalmi profilok integrálását. Egy gombnyomással beállíthatja a Google és a Facebook szerzői igazolását is.

A Starbox a felhasználói elkötelezettségre épül. A látványokra összpontosít, és minden bizonnyal nagyon felhasználóbarát bővítmény. A bővítményt testreszabhatja, ha akarod, de az alapértelmezett beállítások több, mint elegendő a megfelelő munka elvégzéséhez.

3. Egyszerű szerző doboz

Egyszerű szerző doboz

Az Simple Author Box pontosan azt teszi, amit a neve sugall: a WordPress blogjának hozzászólásaihoz hozzáad egy egyszerű szerző mezőt. Bár a plugin egyszerű lehet, ez semmiképpen sem unalmas. Az Simple Author Box segítségével megjelenítheti nevét, leírását, grafikáját, webhelyét és közösségi média ikonjait. Valójában akár 30 ikont támogat, ha valódi közösségi média lelkes vagy.

Testreszabhatja, hogy megfeleljen a téma színének és elrendezésének is. Ráadásul a szerzői doboz teljesen reagál, így a mobil eszközökön ugyanolyan élesnek tűnik, mint a laptopokon és a nagyobb képernyőkön. Az Egyszerű szerző mező lehetővé teszi a szerző bio mezőjének kézi beillesztését a single.php vagy author.php sablon fájlok, ha erre vágyik.

4. Társszerzők

Co Szerzők Plusz

A Co-Authors Plus több bloggal rendelkező blogokhoz készült. A WordPress alapértelmezés szerint nem támogat több szerzői jóváírást, így egy ilyen plugin nagyon hasznos lehet, ha több szerző együttműködik.

A Co-Authors Plus segítségével több vonalt rendelhet hozzá egy hozzászóláshoz, amelyhez több társszerző hozzájárult. A szerzői bioszövegeket byline-ként is hozzáadhatja a szerző vendég profiljának felhasználásával.

Nyilvánvaló, hogy ez a bővítmény nem olyan egyszerű, mint a többi, amit eddig itt fedeztek fel. Mielőtt a plugin sabloncímkéit használná a szerzői vonalak megjelenítéséhez, módosítania kell a témafájlokat. Ennek ellenére érdemes megnézni, hogy gyakran jelenít meg együttműködő üzeneteket.

5. Szexi szerző Bio

Szexi Szerző Bio

A Sexy Author Bio plugin megkönnyíti a teljesen testreszabott szerző bioév hozzáadását a hozzászólásokhoz. Támogatja mind az egy, mind a több szerzőt, és a szociális média ikonok két sorozatával érkezik – kerek és négyzet alakú.

Mindent testreszabhat, beleértve a színeket, az avatár méretét, a link színeit és a hátteret a plugin adminisztrációs panelen. Az alapértelmezett képernyő sötét háttérrel rendelkezik, a szerző nevével a nagybetűkkel, míg az bioinformáció fehér szövegként jelenik meg.

6. Kézi témaintegráció

Az előző módszerek beépülő modulokat használnak, vagy támaszkodnak a téma beépített szolgáltatásaira a szerző biokeretének megjelenítéséhez a hozzászólásokon. Csak néhányat vizsgáltunk meg, amelyek segítségével zökkenőmentesen hozzáadhatják a szerző bioinformációit egy hozzászóláshoz, de természetesen még sok más is megnézhető, amelyekre szükség van. Természetesen, ha webfejlesztő vagy, és egy téma létrehozásán dolgozik, akkor ezt kézzel kell hozzáadnia a témához.

Az alábbiakban található egy példakód, amelyet felvehet. Ebben az esetben megjelenik egy fejléc, rajz, szerző leírása és egy link a szerzők oldalához. Ez a kód közvetlenül a Zero WordPress témából származik, és ezen az oldalon élő demót láthat.

Néhány megjegyzés:

 • A szerző bioinformációja hozzáadva a WordPress-hez itt: Felhasználók> A profilod.
 • A kódban, amelyet észre fog venni, a szerző életrajza csak akkor jelenik meg, ha a felhasználó rendelkezik leírással, ennek oka az, hogy különben furcsanak tűnne csak egy névvel és avatárral
 • A WordPress avatárjai a következővel állíthatók be Gravatar így a felhasználóknak létre kell hozniuk egy fiókot, és feltölteni a képeket.
 • A szerző bioképernyőjét úgy stílusolhatja meg, hogy az egyedi stílusát közvetlenül a téma oldalához adja hozzá style.css fájl.

A hitelesség megteremtéséhez feltétlenül feltétlenül adjon hozzá szerzői bio mezőt a hozzászólásaihoz. Az olvasók nagyobb valószínűséggel erős kapcsolatot létesítenek veled, ha arcot tudnak csatolni az olvasott tartalomhoz. Szerencsére rengeteg olyan plugin található, amelyek segítségével minimális gond nélkül hozzáadhat egy író mezőt.

Most neked. Hogyan befolyásolta egy írói mező hozzáadása a hozzászólásodhoz a blog olvasói körét? Szeretném hallani az alábbi témával kapcsolatos gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map