Hasznosítsa újra a régi blogbejegyzéseket a forgalom növelése érdekében

További forgalom növelése a WordPress Blogba a régi üzenetek újrahasznosításával

Vessen egy pillantást a webhelyére (webhelyeire), és gondolja át, hogy hány blogbejegyzés érhető el a honlapon történő könnyű hozzáférés érdekében. Biztos vagyok benne, hogy talán négy vagy öt, sőt akár tíz vagy még néhány is látható, de amint a blogbejegyzései elhagyják a honlapot, hasonlítanak egy linkre, amely a Google találatai második oldalára lép: haszontalan.


Most, a blogbejegyzésekkel továbbra is forgalmat szerezhet organikus keresési eredményekkel, és azoktól az emberektől, akik átvizsgálják az Ön weboldalát, hogy megnézhessék az archívumot, tehát nem minden veszít el. Évente vagy kétszer haladva azonban hatalmas WordPress blogbejegyzésekkel rendelkezik, amelyek ritkán látják a napfényt. Ez egy probléma, mert már beillesztette a műbe, vagy fizetett más íróknak a tartalom létrehozására. Miért nem használhatja újra a hozzászólásokat azért, hogy felhívja az olvasókat, vagy pénzt keressen? Vessen egy pillantást a régi WordPress-hozzászólások újrafelhasználására.

1. Tegye őket vissza a közösségi médián keresztül

Ha webhelyet működtet, akkor valószínűleg van néhány közösségi média fiókja, ugye? A szociális média az, hogy kezelni teljes fájdalom. Ez az oka annak, hogy oly sok vállalat egy teljesen külön személyt vagy csapatot bérel fel az egész dolgok vezetésére.

Miért nem használja a régi blogtartalmát azáltal, hogy felteszi a közösségi média fiókjaira? Valószínű, hogy különféle emberek követik az egyes platformokat, és az emberek örülnek annak, ha látnak valamit, amelyről esetleg hiányoztak két vagy három évvel ezelőtt.

MIssinglettr

Információ és letöltés

Legfontosabb választásunk a közösségi megosztás automatizálására a Missinglettr. Ez a nagy teljesítményű szolgáltatás egy egyszerű módja a szociális marketing terv létrehozásának és kezelésének. A Missinglettr automatikusan generál közösségi médiabejegyzéseket, hogy egész évben megossza tartalmát. Csak annyit kell tennie, hogy jóváhagyja a kampányt. Ezenkívül létrehoz egy tartalmi naptárat, amelynek segítségével nyomon tudja követni a terveket.

Régi üzenetek újjáéledése - Automatikus közzététel a közösségi médiába

Egy másik fantasztikus lehetőség a Revive Old Post bővítmény, amely megragadja az összes régebbi üzenetét, és automatikusan tweetelt. A beépülő modul lehetővé teszi néhány oldal és hozzászólás eltávolítását a ciklusból, de ez egy csodálatos módja annak, hogy aktívvá tegye Twitter-jét, miközben a régi blogbejegyzéseidet exponálja..

Nézze át a régi bejegyzéseket, és ragadja meg a fényképeket, hogy megosszák őket a Pinterestben. Nézze meg, hány ember hajlandó rögzíteni az Ön cikkeit és tesztelni, ha olyan vonzó fényképeket készíthet, amelyek meggyőzik több embert a megosztásról. A régi linkeket szinte bármilyen közösségi médiafiókban megoszthatja, hogy elősegítse a platform felépítését és a tartalom újrafelhasználását. Gondolhat például arra, hogy megragad egy képet a korábbi irodáiról, és megoszthatja azt a Facebookon, hogy vicces pillantást vegyen a múltra.

2. Kapja meg e-mail hírlevelét

A hírlevél elindításakor rengeteg eszköz segít Önnek, például a MailChimp és a Aweber. Ha jelenleg nem állít össze e-mail listát a webhelyén, kezdje el most. Ez az egyik kipróbált és igazi módszer arra, hogy az embereket webhelye körül tartsa, és visszahozza őket olvasáshoz és további vásárláshoz.

MailChimp

Sajnos nem mindig könnyű az eredeti hírlevél tartalomra gondolni, miért nem használja a múltban létrehozott cuccokat? Régi hozzászólásai hírlevelek készítéséhez kiválóan alkalmasak, mivel már készített néhány minőségi munkát, és tudod, hogy az az Ön olvasói köréhez kapcsolódik.

3. Mindent fordítson egy e-könyvbe

A régi blogbejegyzések újbóli felhasználásának másik jó módja az, hogy mindent összeállít, és e-könyvet készít. Ez érdekes módja annak, hogy kevés pénzt keressen a blogjából, és elérje olyan ki nem használt közösségeket, mint az Amazon.

Amikor valaki meglátogatja az Ön weboldalát, nem mindig rendelkezik egyértelmű útvonalakkal a kezdéshez és a kezdéshez. Mivel a webhely tartalmának legnagyobb részét kifejlesztette, képesnek kell lennie arra, hogy az összes cikket koherens sorozatba állítsa, átmenetekkel és kiegészítő információkkal, hogy szilárd könyvgé váljon..

Xpress közzététele

Miután összeállította a könyvet, létrehozhat egy borítót, bérelhet szerkesztőt, majd eladhatja a saját webhelyén a MyBookTable plugin. Így az olvasóközönség tisztában van a könyvekkel és megoszthatják azokat másokkal. Akár őszinte maradhat az olvasókkal, és egyszerűen elmondhatja számukra, hogy az egész webhelyének összeállítása, további apróságokkal, amelyek megkönnyítik az átolvasást.

Néhányan talán nem érdekli ezt, de másoknak ez kényelmesebbé válik, mivel nem kell böngészni a teljes webhelyen. Ez különösen jó azoknak a belépőknek, akiket megfélemlített az Ön weboldala. Nem is említve, hogy a könyvet e-mail címekért cserébe ingyenesen el is adhatja. Ez egy csodálatos módja annak, hogy összeállítsd a listádat, és tartsd az embereket a jövőben.

4. Hozzon létre infografikát vagy videót a megállapítások alapján

Nagy esély van arra, hogy a múltbeli blogbejegyzéseid oktatóanyagokként és útmutatókként vezettek az embereket egy bizonyos műszaki folyamaton keresztül, vagy akár megmutathatják nekik valamit, például városi kertészetben. A blogbejegyzések kiválóan alkalmasak bármilyen ötlet kommunikálására, de néhány embernek tetszik az a gondolat, hogy információit más formátumokon keresztül is felhasználja.

Például a régi munkám során csak rádióállomásokat és podcast-okat hallgattam, mert egész nap telefonon kellett ülnem értékesítési hívásokhoz. Nem tudtam koncentrálni egy cikk olvasására, és egy videó túl kellemetlen lenne, ha a főnököm járnék. Másoknak is kicsit könnyebb az információ felvétele különböző közegekkel. Például, ha választhatnék egy videó és egy blogbejegyzés között, mindig egy szép vizuális videót választottam, amely az út mentén vezet.

wordpress-infographic

Vegye ki a régi blogbejegyzéseit, és a média típusának megváltoztatásával változtassa meg őket friss tartalommal. Rengeteg adatmegjelenítő plugin van, amelyek ezt megkönnyítik. Ha van blogbejegyzésed a cipőd kötéséről, készítsen egy videót egy gyermekgazda segítségével, hogy a gyerekek kapcsolatba léphessenek egymással. Készítsen egy képernyőbesorolást erre a „hogyan lehet blog oktatóanyagot készíteni” témára, és készítsen infografikát a szójababról készített kiterjedt kutatási cikkből.

5. Hozz létre egy teljes eladási tanfolyamot

Időnként az emberek nem akarják az Ön webhelyét navigálni és megtalálni mindent, amit tudniuk kell egy témáról. A webhelyek nagyszerűek, de amikor elkezdi létrehozni egy blogot, és rendszeresen szállít tartalmat, mindenki kissé zsúfolttá válik. Röviden: nem olyan szervezett, mint egy jól csomagolt osztály, amelyet az emberek letölthetnek és feltehetnek számítógépükre, vagy fájlba menthetik..

Rengeteg online platform létezik saját osztályainak eladására (Udemy, LearnDash stb.), De a WordPress is használható. Rengeteg nagyszerű LMS-bővítmény található, amelyekkel kezelheti saját osztálytermi rendszerét webhelyén a jelenlegi témája alapján. Vagy befektethet a fenti kiváló tanulásmenedzsment WordPress-témák egyikébe.

EDUMA oktatási WordPress téma

Az EDUMA tanulásmenedzsment WordPress témája mindent tartalmaz, amire online tanfolyamok készítéséhez és értékesítéséhez szüksége van. Ez a téma integrálja a BuddyPress, a bbPress és a WooCommerce szolgáltatást, hogy rengeteg rugalmasságot biztosítson az online oktatási közösség felépítése során. Plusz a téma kompatibilis az Elementor vagy Visual Composer – így bármilyen oldalt vagy hozzászólást elrendezhet, amelyben jobban bemutatja a kurzusokat.

akadémia fogásos téma

Az Akadémia WordPress témakezelő rendszere egy másik nagyszerű lehetőség. A tanfolyamokhoz és az órákhoz készült egyedi postafajtákkal, valamint a WooCommerce teljes integrációjával könnyedén hozzáadhatja tartalmát, és önállóan eladhatja az osztályokat. Egyedülálló, de hasznos funkció az a lehetőség, hogy tanúsítványokat állítson ki a kurzus befejezése után, így a felhasználóknak bizonyítékuk van arra, hogy befejezték a kurzust.

okos fogásos téma

A pénztár másik témája az Okos tanfolyam tanulásmenedzsment WordPress témája. Ez a téma tiszta és minimális kialakítású, tökéletesen online tanfolyamok eladására. Függetlenül attól, hogy melyik témát, beépülő modult vagy platformot választja, a saját osztályának létrehozása lehetőséget ad a tartalom újbóli felhasználására, és létrehozhat egy közösséget az ahhoz tartozó osztálytal..


Ez a régi WordPress-üzenet tartalmának újrafelhasználásának megtanulására szolgál. A lehetőségek mindig végtelenek, és nagyon jó, mert tudod, hogy a régi tartalom megfelel a minőségi előírásoknak. Időnként előfordulhat, hogy módosítania kell a tartalmat, ha időszerű információkat kell eltávolítania, vagy javítania kell a múltban elmulasztott hibát. Függetlenül attól, hogy a legnagyobb információgyűjtemény általában közvetlenül a blog-archívumban helyezkedik el, ezért végezzen egy kis átgondolást, hogy a tartalom létrehozásának folyamata egy kicsit könnyebb legyen..

Ossza meg gondolatait a megjegyzések részben, ha kérdései vannak a WordPress hozzászólásainak újbóli felhasználásának legjobb módjairól. Van más javaslata a régi tartalmak elkészítéséről és hasznos felhasználássá alakításáról??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map