Használja a push értesítéseket az ismételt forgalom felépítéséhez

Használja a push értesítéseket az ismételt forgalom felépítéséhez

A közönség bevonása érdekében képesnek kell lennie arra, hogy érdeklődésükkel felhívja a figyelmét. Ez azonban nem mindig könnyű feladat, különösen akkor, ha mobiltelefonjukon annyira zavaró funkciók vannak.


Szerencsére a push értesítések hatékony megoldást kínálnak. A push értesítések révén a kiadók és más vállalkozások közvetlen, valós idejű üzeneteket közvetíthetnek közönségüknek, hogy elősegítsék az elkötelezettséget és növeljék a forgalmat.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, hogy mi a push értesítés, és megmagyarázjuk azok használatának előnyeit. Ezenkívül négy útmutatást kapunk arról, hogyan lehet a push értesítéseket felhasználni az ismétlődő forgalom létrehozására, és megvitatjuk azok beállítását a WordPress webhelyén. Kezdjük el!

A push értesítések használatának előnyei

A push értesítések kattintható felugró üzenetek, amelyeket böngészőkben vagy mobil eszközökön és alkalmazásokban lehet használni. Az azonnali, valós idejű, közvetlen kommunikáció egyik formája.

A push értesítések használatával a kiadók:

 • Érje el olvasóit ott, ahol ideje többségét mobil eszközökön töltik
 • Adjon hozzá egy új, közvetlenül irányított csatornát, amely hasonló egy hírlevelhez, de magasabb nyitási és átkattintási arányokkal
 • Növelje az elkötelezettséget és a visszatérő látogatásokat, elősegítve az alkalmi látogatók hűséges olvasóvá válását és szokások kialakítását

Különösen a hír- és tartalomkiadók részesülhetnek a push értesítések előnyeiből. Végül is hatékony módot kínálnak az időérzékeny tartalom, történetek és frissítések továbbítására az olvasók számára. A push értesítések ugyanolyan szerepet tölthetnek be, mint egy hírlevél, amikor a hűséges olvasók bázisa felépítésre kerül.

A push értesítések további előnye a bejelentkezési folyamat egyszerűsége. Például a webhely vagy a mobil alkalmazás első alkalommal látogatóinak csak ki kell választaniuk Lehetővé teszi amikor erre kéri, és felvehetők az előfizetői listára.

Push Notification opt-in

A mobilalkalmazások push értesítéseinek különösen magas a belépési aránya. Kutatások szerint, közel 60 százalék az internetes forgalom mobil eszközökről származik, a mobil alkalmazások push értesítéseinek bekapcsolódási aránya mellett 43,9 százalék iOS és 91,1 százalék az Android felhasználók számára (mivel az utóbbi platformon a folyamat automatikus).

Most, hogy lefedtük a push értesítések hasznosságát, nézzünk meg négy tippet arra, hogyan használhatjuk őket a blogodra vagy a híroldalra történő ismételt forgalom felépítéséhez..

1. Készítsen tiszta, tömör üzeneteket és használjon hangulatjeleket

A push értesítések rövidek. Általában csak körülbelül 40 karakter van, hogy felhívja a felhasználók figyelmét és továbbadja üzenetét. Ezért javasoljuk, hogy egyszerű, közvetlen nyelvet használjon.

Ügyeljen arra, hogy az olvasói számára releváns témákat válasszon. Az is hasznos, ha üzenetét olyan módon formázza, amely felhívja a figyelmet a sürgősségre és inspirálja a cselekvést. A hírkiadók számára a figyelem felvételének egyik módja egy olyan kifejezés beillesztése, mint a „HÍREK SZERZÉSE” egy push értesítésbe egy időszerű és fontos történet számára..

Ezenkívül érdemes kipróbálni a fülbemászó egybetéteket és a cselekvésre ösztönzőket (CTA). A kutatások azt is megállapították, hogy a hangulatjelek használata a push értesítésekben jelentősen növelheti az elkötelezettséget.

Push Notification hangulatjelek

A hangulatjelek segíthetnek bizonyos érzelmek vagy hangok továbbításában az üzenetben. Ezen felül javíthatják az értesítés általános megjelenését.

Fontos egy vonzó bejelentkezési üzenet létrehozása is. A webes értesítésekkel ellentétben, amelyek csak az „engedélyezés” vagy a „blokkolás” bejelentkezési üzeneteket használják, a mobil push értesítések lehetővé teszik az elküldött üzenet személyre szabását.

Az opt-in üzenet ravaszkodásakor fontolja meg, hogy mondja el az olvasónak a választás értékét, és magyarázza el, mit fog kapni (híreket olvasni, a legfrissebb frissítéseket, különleges promóciókat stb.) Testreszabhatja az „Engedélyezés” és a „Don Az ‘t engedélyezzük’ gombok kicsit személyesebbek legyenek, például az „Igen!” kifejezések használatával vagy „talán később”.

2. Szegmentálja a közönséget

Az emberek nem akarják, hogy folyamatosan bombázzák az üzenetekkel, különösen azokkal, amelyek nem relevánsak számukra. Az általános, sugárzott megközelítés használata az értesítések nyomán az előfizetőket bosszanthatja és lemondhat.

Kutatások szerint a közönség szegmentálása a push értesítésekkel növelheti a CTR-t 218 százalék. Az előfizetők érdeklődésük alapján történő azonosításával az egyes személyeknek személyre szabott üzeneteket küldhet. Ez viszont növeli annak esélyét, hogy megnyitják az üzeneteket.

Számos módon osztályozhatja előfizetőit. A hírkiadók például szegmentálhatják a felhasználókat az alapján, hogy az olvasó milyen tartalomkategóriákat szeretne fogadni. Egyéb szegmentálási lehetőségek közé tartozik az időzóna, a hely és az eszköz típusa.

A mobilalkalmazások lehetővé teszik a tartalomkiadók számára is, hogy előfizetőik megválaszthassák, milyen típusú értesítéseket szeretnének kapni és mikor. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jobban ellenőrizze magát, és kevésbé bombázzon felesleges üzenetekkel.

Ennek a gyakorlatban alkalmazott technikának a példája a The New York Times push értesítési beállításainak a mobilalkalmazásában.

Push Notification szegmens beállításai

A tartalmi és hírkiadók ezeket a beállításokat értékes üzenetek létrehozására használhatják közönségük számára. Megtudhatja, hogy a közönség mely történetek iránt érdeklődik a push értesítések fogadásáról, és testreszabhatja azokat.

3. Ügyeljen az üzenet ütemezésére és gyakoriságára

Egy tanulmány ezt találta közel 40 százalék a felhasználók azt állítják, hogy lemondnak a push értesítésekről, mert rossz időben zavarják őket. Ezenkívül több mint fele azt mondta, hogy kilép, mivel a push értesítéseket bosszantónak találta.

A kutatások kimutatták, hogy a push értesítések legmagasabb kattintási aránya kedden és munkaidőben fordul elő. Ez természetesen egy általánosítás. A push értesítések leghatékonyabb idejének és gyakoriságának meghatározása bizonyos kísérleteket igényelhet.

Ez egy másik ok, amiért a szegmentálás kulcsfontosságú; segít meghatározni, hogy mikor kell üzenetet küldeni az egyes előfizetői kategóriáknak. Például az e-kereskedelmi webhelyek push értesítéseket használhatnak a kosár lemondásának kezelésére.

e-kereskedelem push értesítés

Ezen felül a közönség szegmentálása lehetővé teszi az üzenetek testreszabását az időzónák és a helyek alapján. Ha a közönség fele eltérő időzónában van, mint te, akkor nem akarod olyan üzeneteket küldeni, amelyeket éjszaka közepén kapnak..

A hírek, blogok és más tartalomkiadók gyakran részesülhetnek előnyben, ha reggel üzenetet küldenek elsőként. Például a The New York Times minden nap „Morning Briefing” push értesítést küld.

4. Kövesse nyomon a jobb mutatókat

Mint minden marketingstratégiánál, a push értesítések teljesítményének nyomon követése elengedhetetlen, ha azt szeretné látni, hogy mi működik és nem működik. Időbe telhet ahhoz, hogy meghatározzuk, milyen üzenetküldésre és időzítésre reagál a közönség.

Vannak bizonyos mutatók, amelyekre figyelni kell, amelyek segítenek a push értesítés teljesítményének értékelésében, ideértve:

 • CTR
 • Opt-in és opt-out tarifák
 • Nyitott árak
 • Megtartási arányok

Az adatok rögzítésének és elemzésének legjobb módjai az értesítések küldésére használt platformoktól és rendszerektől függően változnak. Fontos azonban, hogy a követési stratégiája konzisztens maradjon, így folyamatosan optimalizálhatja és javíthatja a push értesítéseket.

Push értesítések küldése a WordPress használatával

Fontos megérteni, hogy vannak ilyenek különbségek az internetes és a mobil push értesítések között. Az internetes értesítések nem kínálják a bejelentkezési üzenetek testreszabási lehetőségeit, amelyeket például a mobil értesítések tesznek. Ezenkívül nem engedik meg, hogy elérje az iOS-felhasználókat. Sőt, a kutatások azt mutatták, hogy a mobilalkalmazások push értesítéseinek magasabb a nyitási és átkattintási aránya.

A WordPress használatával többféle módon küldhet értesítést bármelyik típusú értesítéstől. Webes értesítések küldéséhez például használhat egy eszközt, például OneSignal.

A OneSignal ingyenes webes push értesítések beépülő modulja

A WordPress beépülő modul telepítéséhez keresse meg a WordPress irányítópultját, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. Keresse meg a OneSignal bővítményt, majd telepítse és aktiválja. Innentől a praktikus útmutatónkra hivatkozva adhat hozzá push értesítéseket a WordPresshez további útmutatásokért.

Másrészt, ha mobil push értesítéseket szeretne küldeni, létrehozhat webhelyének mobilalkalmazás-változatát egy olyan szolgáltatás használatával, mint például MobiLoud.

MobiLoud WordPress Mobile Apps

ingyenes pluginjuk egyszerűen segíti a WordPress-webhely alkalmazássá alakítását, amelyet azután értesítések küldésére használhat. A MobiLoud segítségével létrehozhat és automatikusan elküldhet push értesítéseket közvetlenül a WordPress irányítópultjáról. Ezenkívül lehetőséget biztosít az olvasók számára annak eldöntésére, hogy mely témákról szeretnének értesítést kapni. Ez ideális azoknak a blogoknak, híroldalaknak és más tartalomkiadóknak, akik fokozni akarják az elkötelezettséget.


Ebben a zsúfolt digitális környezetben csak annyi lehetősége van, hogy felhívja a látogatókat és meggyőzze őket, hogy térjenek vissza. A push értesítések hatékony módszert kínálnak erre.

Szerencsére egyszerű a webes és mobil push értesítések létrehozása a WordPress segítségével. Ennek során tartsa szem előtt a következő négy tippet:

 1. Készítsen tiszta, fülbemászó és tömör üzeneteket a hangulatjelekkel az elkötelezettség fokozása érdekében.
 2. Használjon mobil alkalmazást a közönség szegmentálásához és célzott üzenetek létrehozásához.
 3. Ügyeljen a bejelentés ütemezésére és gyakoriságára.
 4. Kövesse nyomon a vállalkozásához legfontosabb mutatókat, hogy optimalizálja és javítsa a push értesítési stratégiát.

Van kérdése a push értesítések használatával kapcsolatban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map