Ha szabad vagy prémium WordPress témát választana?

Ha szabad vagy prémium WordPress témát választana?

Ha csak új projektet indít, nehéz lehet eldönteni, hogy egy ingyenes vagy prémium WordPress témát választ-e. Noha a prémium témákat általában kiváló választásnak tekintik, valójában nem mindig ez a helyzet.


Ebben a cikkben összehasonlítjuk az ingyenes és a prémium témákat az ár, a támogatás, a biztonság és a frissítések, a használhatóság és a kritériumok szempontjából. Fontolóra vesszük a freemium téma választásának előnyeit is. Tehát kezdjük el …

A pénz értéke

Teljes

Az ár a nyilvánvaló különbség egy ingyenes vagy a prémium WordPress téma kiválasztásakor. Sokan, akik csak most indulnak, attól tartanak, hogy fizetnek egy új témát, ha nem tudják, hogy a projekt valóban eredményes lesz-e.

Bár egy ingyenes téma kezdetben „ingyenes”, a valóság az, hogy ha professzionális vagy jövedelmező weboldalt akar létrehozni, valószínűleg másutt kell vásárolnia. Az ingyenes témák összességében nem tartalmaznak széles körű szolgáltatásokat. Tehát sokkal költségesebb lehet egy prémium téma árán, ha frissíti webhelyét a szükséges prémium pluginekkel, amelyekre szüksége lesz egy teljesen hatékony weboldalhoz.

A prémium témájú témák gyakran tartalmaznak számos rejtett extrát is, amelyek kiváló ár-érték arányt eredményeznek. Sok prémium téma prémium pluginekkel már be van építve. Például, a saját témánkhoz a Total jön a Visual Composer, a Slider Revolution és még sok más, külön költség nélkül (plusz a témafrissítések ingyenesek az életért).

A ThemeForest válogatott ajánlatokat kínál a tárhelyről és a domainekről, ha valamelyik prémium témát megvásárolja. Vagy ha csatlakozik egy olyan tematikus klubhoz, mint a WPMU DEV, számos extrához hozzáférhet, mint pl. Pluginok, támogatás, biztonság és egyebek.

Legjobb tipp: A csalódás és a többletköltségek elkerülése érdekében vizsgálja meg pontosan, mit tartalmaz egy téma a letöltés előtt.

A fejlesztők támogatása

Támogatás

Az ingyenes és a prémium témák között az egyik legszembetűnőbb ellentmondás a kínált támogatás. Az ingyenes témák fejlesztőinek költségvetése rendkívül korlátozott. Ennek eredményeként nem tudnak azonnal kiváló minőségű támogatást nyújtani. Noha a segítség általában rendelkezésre áll, a 24 órás segítségnyújtás általában nem szolgáltatás nélküli téma.

A prémium témák összességében vagy nagyobb fejlesztői csoportokkal, jobb támogatási rendszerekkel vagy mindkettő kombinációjával rendelkeznek. Általában széles körű video oktatóanyagokat és dokumentációt, fórumokat és e-mailes támogatást kínálnak, és sokuk éjjel-nappal segít. Tehát ha online vállalkozást működtet, vagy ha nincs nagy kiterjedésű WordPress-tapasztalata, akkor prémium témájú, legmagasabb szintű támogatást igénylő téma lehet az út.

Legjobb tipp: A végső döntés meghozatala előtt mindig ellenőrizze a téma támogatását.

Webhelybiztonság és frissítések

WordPress Repository

Általánosságban feltételezik, hogy a prémium témák biztonságosabbak, mint az ingyenes témák. Ez azonban nem mindig igaz.

Ingyenes WordPress témák a WordPress lerakat szigorú felülvizsgálati folyamaton megy keresztül. Ez biztosítja, hogy a lerakatban elérhető témák magas színvonalúak legyenek, és a biztonsági elemek képezzék a kritériumok fő részét.

A prémium témák lehetnek inkább vegyes táska biztonsággal, mivel bárki létrehozhat prémium témát, és eladhatja. Ha azonban a témát jó hírű fejlesztőktől vagy egy ismert témabolton vásárolja (mint például a Themeforest, a StudioPress, az Anariel Design, az Elegáns témák stb.), Akkor képesnek kell lennie arra, hogy aludjon.

A neves fejlesztők prémium témái összességében a legbiztonságosabb elérhető témák. Ezeknek a vállalatoknak nagy költségvetése van, és számos fejlesztő foglalkozik a biztonsággal. A hibákat gyorsan megtalálják és kijavítják, mivel minden biztonsági sérülés súlyosan befolyásolhatja a téma jövőbeli értékesítését.

A prémium témákat rendszerint rendszeresen frissítik. A frissítések gyakran a WordPress alapvető változásaira és a legfrissebb biztonsági résekre adott válaszként jelentkeznek. A frissítési ciklus általában nem olyan rendszeres vagy összhangban van az ingyenes témákkal. Tehát minél idősebb a téma, annál nyitottabbá válik a biztonsági szabályok megsértése.

Legjobb tipp: A kiváló minőségű, biztonságos téma biztosítása érdekében mindig vásároljon prémium témákat jó hírű forrásokból és ingyenes témákat a WordPress tárházból.

A tématervezés minősége és a funkcionalitás

ThemeForest

A dizájn minősége nagyban különbözhet egy ingyenes vagy prémium WordPress témától. Összességében a népszerű prémium témák magasabb szintű minőséget kínálnak. A tervek professzionálisak elrendezésük és esztétikájuk szempontjából, a fejlett funkciók és a funkcionalitás beépítve vannak, és összpontosít a használhatóságra.

Ennek ellenére egyes prémium témák túl messzire mennek, ideértve a rengeteg funkciót, amelyet jobban szolgálnak a pluginok. Ez a téma felfúvódását okozza, lelassítja a webhelyét és befolyásolja annak teljesítményét. És ha úgy dönt, hogy a témákat a jövőben váltja, akkor a tartalom áttelepítése nem lesz könnyű folyamat.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni egy ingyenes vagy prémium WordPress téma közötti választáskor, hogy valószínűleg nincs szüksége sok olyan funkcióra, amelyet a prémium témák nagy része biztosít. Ha könnyű ingyenes témát választ, könnyedén telepíthet néhány WordPress-bővítményt, hogy néhány lenyűgöző fejlesztést végezzen. Az oldalfejlesztőbe és más fejlett bővítményekbe fektetve gyorsan frissítheti webhelyének megjelenését, és hozzáadhatja az esetlegesen szükséges kiegészítő funkciókat..

Legjobb tipp: Olvassa el a téma áttekintését, hogy jobban megértse a téma minőségét és teljes teljesítményét.

használhatóság

Huszonhét

A WordPress téma használhatósága rendkívül fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni egy új téma kiválasztásakor a WordPress webhelyen. Sajnos a weboldal készítői és a webhely használói használhatatlanná válhatnak, mivel hiányzik egy ingyenes téma. Ha azonban korlátozott tapasztalata van a WordPress használatával kapcsolatban, ez az Ön javára működhet. Az ingyenes témák egyszerűsége és a szolgáltatások hiánya gyakran megkönnyíti a gyors és egyszerű beállítást.

A prémium témájú fejlesztők inkább a lenyűgöző felhasználhatóságú témák tervezésére összpontosítanak, mind az elülső, mind a hátoldalon. A prémium háttérfelhasználhatóság sok időt és energiát takarít meg, amikor webhelyén dolgozik. És ami fontos, lehetővé teszi, hogy élvezze a testreszabási folyamatot. A látogatók hatékony és sikeres felhasználói élménye növeli a felhasználói időt a helyszínen, és javítja a webhely konverzióit.

Legjobb tipp: Nézze meg a témák bemutatóit, hogy élvezze a látogató felhasználói élményét.

Záró gondolatok egy ingyenes vagy prémium WordPress témáról

Még mindig nem biztos abban, hogy kifizessen-e egy prémium témát a get-go szolgáltatásból? Akkor egy freemium téma jó választás lehet Önnek. A freemium téma egy ingyenes téma, amely bármikor frissíthető. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben egy bizonyos ponton úgy dönt, hogy szüksége van egy prémium téma fejlett funkcióira és funkcionalitására, akkor könnyedén átválthat prémium verzióra anélkül, hogy ténylegesen át kellene állnia egy új témára.

Most jó ötlettel kell rendelkeznie arról, hogy milyen ingyenes és prémium WordPress témák kínálnak. Bármelyik opciót választja, feltétlenül végezze el kutatását. És mindig töltse le témáját egy megbízható forrásból.

Választ egy ingyenes vagy prémium WordPress témát a projektjéhez? Vagy a freemium témája a legjobb megoldás az Ön számára? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map