Ha részt vesz a következő helyi WordPress eseményen?

Röviden? Igen. De ez nem jelent nagyon izgalmas posztot, most igaz? Ennek ellenére az igazság, és ha komolyan veszi a WordPress-t, akkor óriási előnye származhat a helyi rendezvényeken való részvételről. Ma egy kis időt töltök azzal, hogy áttekintem a részvétel előnyeit, és mire számíthatsz, ha ki akarod kapni az egész élményt.


Általános előnyök

Matt Mullenweg, a WordCamp San Francisco-ban

Először is meglepheti, hogy hány mozgatórugóval és rázóval találkozhat ilyen konferenciákon. Mivel a WordCamp felbukkan, “Nem ritka, hogy találkozunk … olyan előadókkal, akik drága internetes iparági konferenciákon szerepelnek, mint például a South by Southwest.”

És bár sok konferencia nem vonzza a nagy neveket, néha még jobb az, amit kapsz. Találkozhat mindenféle webtervezővel és fejlesztővel, aki mindenféle projekten dolgozik, akik közül sokan közvetlenül a városában élnek.

És még a csillag hatalma nélküli eseményeknél is érdemes megtapasztalni a WordPress helyi közösségét a leginkább „valódi” és szenvedélyes formájában. Ezeket az eseményeket elsősorban azok a helyi emberek rendezik és vesznek részt, akik igazán törődnek a WordPress-szel, és nem lehet számszerűsíteni annak előnyeit, hogy a környezetbe merüljünk olyan emberekkel teli környezetbe, akik mindenkivel olyan célt szolgálnak össze, amely érdekli Önt.

Ne félj, ha nem vagy elég tapasztalt. Ezeknek a rendezvényeknek a többsége úgy történik, hogy minden szintű képzettségű embert szívesen fogadnak. Valójában, ha még nem ismeri a WordPress programot, akkor az olyan emberekkel való összejöveteleken való részvétel, amelyek megélhetik a belőle való részvételt, csak az lehet a motiváció, hogy a munkát a következő szintre vigye..

Ne tévessze össze ezeket az egyik tipikus szomorú, testreszabott üzleti eseményével. A legtöbb konferencia még utópartikat és hálózati rendezvényeket is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a résztvevők társainak még informálisabb körülmények közötti megismerését. További okokra van szüksége? Te megkaptad!

Hálózat

Nem csak információkat szerezhet másoktól, hanem saját magának is ki fogja adni azokat. Ha Ön fejlesztő vagy weboldal készítő, mi lenne jobb módja hirdetni a szolgáltatásait, mint egy-egy-egy interakció az ismertetett emberekkel? Ez egy biztos módszer a vállalkozás felgyorsítására.

Ha tervezi a hálózatépítést, először feltétlenül vegye be a kacsait egymásba. Ez azt jelenti, hogy a legjobb munkáival a portfólióját előre rendezték, és egy könnyen megjegyezhető URL-címre tették közzé, amelyről az emberek elmondhatják. Ez azt jelenti, hogy a névjegykártyákat kinyomtatják, ha még nem tette meg. Ez azt is jelenti, hogy előzetesen dolgozunk a bevezetőn és a lifttel, így nem botlik meg szavaival, amikor ideje eladni szolgáltatásait.

Munka megtalálása

Ez kapcsolódik a hálózatépítéshez, de megérdemli a saját részét is. Az egyeztetések során felfedezett munkalehetőségek nagy része egy-egy beszélgetés révén zajlik azokkal az emberekkel, akiknek segítségre van szükségük a projektjeik során. Ez a valódi, szemtől szembeni interakció révén van esélye, hogy valóban fellebbezzen a leendő ügyfelek számára, és személyiségét felhasználva nyerje meg őket.

De még ha ez a fajta interakció nem az ön dolga, sok konferencia munkabeszélgetési fórumokat küld, amelyek jobb áttekintést nyújtanak a környéken található WordPress fejlesztési és webdesign-lehetőségekről, mint amellyel akár az azonos internetes változat böngészésével is elérhető lenne. Ez speciális, koncentrált és testreszabott a résztvevők számára.

előadások

WordCamp előadások

A konferenciák, mint a legtöbb kiállítás, kiemelkedő szakértőket kínálnak a WordPress fejlesztésében és használatában. Ezek a szakértők előadásokat tartanak arról, hogy miként építették ki a karriert és hogyan csinálják azt, amit csinálnak. Felbecsülhetetlen az a képesség, hogy láthassa, hogyan viselkednek bizonyos kihívásokon keresztül, vagy hogyan haladnak át munkafolyamataikban.

Lehet, hogy megismerheti azokat a webdizájn aspektusokat, amelyekre még nem gondolt. Valaki, aki szakértő az egész folyamatban, felfedezheti, hogy a felmerült probléma kulcsa olyan helyen van, amelyre soha nem gondolt volna. Például, ha mindig jobban összpontosítottál a webfejlesztés technikai oldalára, akkor elősegítheti az előadásokon való részvételt, amely arról szól, hogyan lehet a grafikus tervezés hagyományosabb módszereit alkalmazni a WordPress-ben. És ez csak egy példa. Olyan sok más van!

Beszélő bolt

De ne gondold, hogy csak a bemutatott előadásokra készülsz, amelyekre Önök érkeznek – sokat tanulhat a kereskedelméről, csupán a többi résztvevővel beszélgetve. Sokan közülük valószínűleg ugyanolyan tájékozottak, mint a dobogók mögött tartózkodók, és ha szerencséd van, új mentort vagy együttműködőt találhat.

Nincs jobb módszer a készségek megtanulására, mint az egy-egy interakció. Az elszigetelten dolgozni sokkal nehezebb lehet, mint ha valaki kéznél van, aki segít. Az ilyen események gyakran segítenek olyan barátok kialakításában, amelyek később a támogatás forrásai lehetnek.

Információ az új szolgáltatásokról

A WordPress és annak beépülő moduljai legfrissebb frissítéseinek élő bemutatásait helyi eseményeken is megkaphatja. Ezenkívül ki vannak téve a WordPress olyan aspektusainak és olyan funkcióinak, amelyeket soha nem gondolt volna használni, vagy olyan külső gyártói keretekre, amelyeket soha nem látott volna magyarázni..

Hogyan találok ezeket az eseményeket??

A WordCamp, amely a WordPress egyezményeknél a legnagyobb név, több tíz eseményt tart a világ minden tájáról, tagadva annak szükségességét, hogy igazolja a százaik költekezését az ország másik oldalára, hogy meglátogassák az egyiket. Az teljes WordCamp ütemezés megtalálhatók a saját weboldalukon.

A WordCamp rendezvényeinek egyik legérdekesebb funkciója a Genius bár – igen, csakúgy, mint az Apple Store-ban -, amely a konferencia ideje alatt működik, és egyablakos ügyintézési lehetőséget biztosít minden, a WP-vel kapcsolatos kérdéshez..

A WordCamp rendezvények általában meglehetősen megfizethetőek – általában a teljes hétvégére 40-60 dollár tartományban vannak -, és ezen az áron szinte garantálhatom, hogy hatalmas megtérülést fog látni befektetéséből.

Ha kisebbre szeretne indulni, konferencia helyett részt vehet egy helyi találkozón. Egyébként sokkal gyakrabban és rendszeresebben fordulnak elő, ezért érdemes egyedül ezzel indokolni. Emellett általában ingyenesek – a WordPress Alapítvány sokukért fizeti a szervezői díjakat, azaz nem kell a költségeket Önnek viselniük. Tehát ha előnézetet szeretne a helyi WordPress jelenetben anélkül, hogy bármilyen tésztát ki kellene vágnia, ellenőrizheti az egyiket.

WP Meet Montreal

Több mint 1500 van WordPress Meetup csoportok világszerte is. Lehet, hogy van egy otthonodhoz legközelebbi lakossági központban. A Meetup egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy témájúak. Például sok Meetup csoport külön rendezvényekkel rendelkezik, amelyek célja különösen izgalmas új funkciók előnézete vagy bizonyos típusú alkalmazások fejlesztése. Tehát, ha van egy adott téma, amely érdekli, akkor feltétlenül figyelje meg a találkozó ütemezését, hogy megtudja, hamarosan megjelenik-e ez a téma.


Valójában, ha bármilyen érdeklődésed van a WordPress iránt a hobbiszter színpadán kívül, nincs ok arra, hogy legalább egy találkozóra ne vegyenek részt. És valóban, akkor részt kell vennie a WordCamp rendezvényein is. Nem tudom ajánlani őket elég.

Bármilyen WordPress találkozóval vagy egyezménnyel kapcsolatos információt szeretne megosztani? Kihagytam valamit? Vagy talán van egy szórakoztató WordCamp memóriája vagy tanácsa, amelyet meg szeretne osztani? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

WordCamp képek: Morten Rand-Hendriksen, Eva kék, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map