Ha, miért és hogyan lehet prémium tartalmat hozzáadni a WordPress webhelyéhez

Az első kérdés, amelyet őszintén fel kell tennie magának, miközben azt fontolgatja, hogy tartalma csak a fizetett olvasók számára elérhető legyen. A tartalma valóban megéri? Sok olyan vállalkozás, aki üzleti vállalkozást indít, általában nagyon optimista elvárásokkal bír az üzleti kilátások tekintetében. Az optimizmus kis adagokban jó, de a pragmatizmus és a kritikus megítélés gyakran hosszabb ideig tartja a vállalkozásokat a játékban. A legjobb vállalatok egészséges adag-optimizmust gyakorolnak a pragmatizmus mellett.


Kiváló példa erre a Google. Folyamatosan fektetnek idegen technológiákba (optimizmus) és mégis Bevételük 96% -a 2011-től tulajdonítják a reklámnak. Megvan a gazdagsága és erőforrásai, amelyek lehetővé tennék számukra néhány jelentős pénzügyi csuklás megengedését..

Ha első alkalommal kezd Bloggerként, akkor előfordulhat, hogy nincs pénzügyi forrása a hibáktól való tanuláshoz. Gondoskodjunk róla, hogy ne csinálj semmit!

Fogják-e az emberek fizetni az Ön tartalmáért?

Ez a legalapvetőbb és mégis a legfontosabb kérdés, amelyet önnek fel kell tennie. És nagyon könnyű elérni az „Easy Yes” -t. E trükkös, mégis nagyon fontos kérdés kezelése döntő jelentőségű a helyes út.

pénz

A tartalomra hivatkozva – videókat, oktatóanyagokat, online tanfolyamokat, képeket, stock képeket, hangoskönyveket, könyveket, egyszerű cikkeket, híreket és bármilyen médiumot értek, amely a közönséggel kommunikál. Szüksége van olyan emberekre, akik hajlandóak átadni nehezen megkeresett jövedelmüket az Ön által megadott tudás / információ érdekében. És ez nem könnyű. Íme néhány jó kérdés, amelyet feltehet magának, hogy eldöntse, vajon a felhasználók reagálnak-e a tartalomra:

 • Megtalálja pontosan ugyanazt a tartalmat, amelyet ingyenesen értékesít az olvasói számára bárhol az interneten? Ha a válasz igen, akkor álljon meg itt, soha nem fogja tudni eladni tartalmát pénzért. Ha bárki ingyen kaphat valamit, nincs ösztönzés annak megvásárlására (feltételezve, hogy nincs időbeli előnye). 
 • Van-e hitelessége ezen a területen, amelyről információkat kínál? Van már egy blogja vagy egy weboldala, amelyet évek óta üzemeltet, és amely bizonyos témákkal kapcsolatos információkat tartalmaz? Van felsőfokú végzettsége az adott területen vagy a kapcsolódó területeken? Főleg, hány ember látogatja meg webhelyét? Bármi, ami növeli a hitelességet, nagyon releváns a vitában.
 • Megfelelő idő? A tartalom megtekintésének költségei befolyásolják, mennyire hatékonyan tudja méretezni vállalkozását. Ha elérte a közönség kritikus tömegét, vagy ha az új védőszentjek megszerzésének költségei csökkenő hozammal járnak, és ha a növekedés lelassul, mivel a piaci részesedés szempontjából a niche / iparág csúcsán vagy annak közelében vagy, megfelelő idő prémium tartalom létrehozására.
 • Van-e olyan információ, amelyet eladni szándékozik, betekinthető vagy cselekvőképes?? Azoknak a tartalmaknak, amelyek a pénzügyi / érzelmi gazdagodás szempontjából kevés vagy semmilyen haszonnal nem járnak, általában nehéz helyzetbe kerülnek a piacon. 

Kövesse a pénzt, ez nagyon ritkán téved. Meg tudja ítélni, mennyire értékes a rést, vagy mennyi a verseny a rést, ha megérti, hogyan működik a kulcsszó kutatás. Írhatnék a kulcsszó-kutatásról itt, de a téma hatalmas, és nagy mélységben érdemes megvitatni – azt javaslom, nézd meg Moz útmutatója a kulcsszó-kutatáshoz.

Ha nem talál módot arra, hogy a piaci értéket az egyenlethez kössék, nagyon nehéz lesz az üzleti vállalkozás nyereségessé tétele. Szám nélkül a fenti kérdések bármelyikére adott válasz csak vad sejtés, amely nem segít Önnek. A sikeres vállalkozások pénzt keresnek, a jövedelem optimalizálása a cél. Tudnia kell, hogy a tartalom csak a fizetett felhasználók számára elérhetővé tétele hogyan befolyásolja jövedelmét és elérhetőségét.

Mindez annak függvénye, hogy milyen pite lenne bármilyen réstől, az említett rés versenyképessége, az a képesség, hogy nagyszerű ajánlatot tehessen a közönség számára, és kompromisszumokat teremtsen a méretarányos vállalkozások és a jobb jövedelemkülönbözetek előállítása között..  

Hogyan lehet pénzt keresni az internetes vállalkozásoknak??

Most, amikor beszélek a tartalom eladásáról és a prémium tartalom létrehozásáról, olyan vállalkozásokra gondolok, amelyek kizárólag vagy nagy részben támaszkodnak cuccok piacra adására.

BusinessCalc

Ez a megbeszélés radikálisan eltérővé válik a különböző vállalkozásoknál. Most egy online üzleti vállalkozásnál milyen lehetséges különféle jövedelemforrások? A leggyakoribbak a következők:

 • Hirdető
 • Partner marketing
 • Szolgáltatások vagy termékek
 • Prémium tartalom

Alapvetően a legtöbb webes vállalkozás a négy csatorna egyikén működik, hogy jövedelmet generáljon. Vegyük például a WPExplorer alkalmazást – miért bérel fel a WPExplorer írókat tartalom létrehozására, csak hogy nem adják el azt?

Első ok – Mi nem az egyetlen forrás a WP hírekhez. Van egy nagyon fantasztikus tartalom a weboldalunkon, amely segít a WordPress-t használó online vállalkozásoknak. Kiváló tartalommal bírunk egy olyan témakörben, amely magában foglalja a marketing, a keresőmotor optimalizálása, a tárhely szolgáltatást és a sikeres üzleti vállalkozás WP-alapú webhelyeken történő futtatásának minden más aspektusát..

Második ok – A weboldalunk jó tartalma nagyszerű marketingre vezet. Ne feledje, hogy a hitelesség növeléséről beszéltünk, ez nagyban növeli a hitelességünket. A tartalom csak a fizetett olvasók számára történő hozzáférhetővé tétele akadályozná.

Harmadik ok – A WPExplorer elsődleges tevékenysége a témák, nem pedig a tartalom értékesítése. A WPExplorer egy themehouse fantasztikus témákat készít, amelyek több mint 35 000 példányban adtak el az elmúlt években. És a témák értékesítésén kívül használunk kapcsolt marketing hogy hozzáadjunk egy kis bevételt. Ismét, a prémium tartalom létrehozása nem kompatibilis a jövedelemforrásokkal, csak akadályba ütközne.

A legtöbb olyan webhely, amely tartalmát értékesíti, más webhelyet is kínál, akár a hírek időben történő átadását, akár ésszerű véleményeket és cikkeket, amelyeket máshol nem talál meg. Ez az oka annak, hogy oly sok online újság és folyóirat előfizetési modellt használ a bevétel generálására. 

Hogyan adsz el prémium tartalmat??

Ha olyan e-könyvet értékesít, amely nagyon különbözik attól a fajta cucctól, amelyről itt beszélünk. A leírt esetben egy vállalkozásról beszélünk, amely napi / heti nagyszerű új tartalmat generál. Tehát akkor is, ha egy webhely nem keres pénzt a reklámozás révén, és nem működik sem kapcsolt vállalkozásként, sem pedig a szolgáltatások eladójaként, akkor időben el tudja készíteni a tartalmat, hogy pénzt szerezzen.

Előfizetői és tagsági modellek

A Feliratkozás A modellezett program nagyszerű tartalom előállítására irányul, majd nagyon kevés az interakció a szolgáltató és az olvasó között. Ez a választott modell a legtöbb prémium magazin és újság számára, mint például a The New Yorker vagy a WSJ.

A tagság Ez a modell alkalmazható olyan webes vállalkozások számára, amelyek túlmutatnak a tartalom biztosításán, olyan webhelyek számára, amelyek aktív tagbázissal rendelkeznek, ugyanakkor egy szolgáltatás vagy termék fogadói is, amelyet az internetes vállalkozás nyújt. Ugyanazon tagságba beletartozik a tartalomhoz való hozzáférés, kizárólag a tagok számára.

Megvitattuk a tartalom eladását, és nem az a célja, hogy egy terméket elmozdítsanak, vagy egy szolgáltatást értékesítsenek. Tehát az előfizetőkről, nem pedig a tagokról beszélünk. Ki kell építenünk egy előfizetői bázist. A webhelyek általában nagy közönséggel rendelkeznek, ám ezeknek csak kis százaléka előfizető, és ez a százalék még inkább csökken a fizetett előfizetőknél.

Ez kicsit bonyolulttá válhat, tehát egyszerűen megtartom. Néhány módon meg lehet csinálni. De a legjobb módja az lenne.

 1. Készítsen nagyszerű tartalmat
 2. Építsen közönséget és érjen el skálát
 3. Készítsen prémium tartalmat
 4. Konvertálj egy kis százalékot a nem fizető közönségről fizető előfizetőkre
számítógéppel grafikonok

A növekedés fontosabb, mint a bevételszerzés.

El tudod képzelni, hogy próbál-e eladni tartalmat egy vadonatúj webhelyen, amelynek domainje kevés vagy nincs forgalom? Hacsak nem vagy híresség, akkor nem fog működni. Tehát ki kell fednie néhány tartalmat. De mennyit?

 • Használjon olyan megközelítést, amely minden olvasó számára meghatározott cikket biztosít havonta. Ez egy jó ötlet, ha havonta sok tartalmat készít.
 • Mutassa meg közönségének a cikk részleteit tartalmazó részletét vagy a cikk részletét, amely felháborító követeléseket támaszt. Csábítsa közönségét a tartalom megvásárlásához.

Ennek feltétlenül emlékeztetnie kell arra, hogy miként működnek a szoftverfejlesztők, elegendő számú funkciót mutatnak, amelyek ráveszik a szoftver prémium verziójának megvásárlására. Az itt szereplő javaslat nagyon hasonló, mutassa meg közönségét annyira, hogy rávegye őket a többi fizetésére.

Azt is itt kell kiemelnem, hogy kitalálnia kell, hogyan befolyásolja ez a keresőmotor optimalizálását. Ha az Ön webhelye a forgalomhoz hasonlóan keresőmotorokra támaszkodik, mint a legtöbb webhely, a tartalomhoz való hozzáférés blokkolása, amikor a keresőmotorok bejárói megkísérelnek kereskedni, elküldheti webhelyének keresőmotorjai rangsorát.

WordPress bővítmények előfizetők és tagok létrehozásához

Most a jó dolgokra! Hogyan értékesítheti prémium tartalmát. A legegyszerűbb módszer néhány jó plugin segítségét igénybe venni, hogy a tartalomra összpontosítson. Először is egy szilárd tagsági és előfizetési pluginre van szüksége. És bár a legtöbb bővítményt „tagsági” bővítménynek nevezik, az is jól működik, hogy többféle előfizetési szintet és eltérő hozzáférési szintet hozzon létre az Ön webhelyén. Íme a WordPress kedvenc tagsági és előfizetési bővítményei:

 • Korlátozza a Pro tartalmat a tartalom bevételszerzésének egyik legjobb módja. Könnyen kezelhető szolgáltatások az előfizetési vagy tagsági szint létrehozásához és kezeléséhez, valamint az egyes hozzászólások, oldalak vagy tartalom korlátozásának lehetőségei..
 • MemberPress egy újabb nagyszerű bővítmény, amely több tagsági lehetőséget, jelentési eszközöket és digitális áruk, valamint prémium tartalmak eladásának lehetőségét integrálja.
 • MemberMouse egy újabb fantasztikus és nagyteljesítményű bővítmény, amellyel tagságokat, előfizetéseket és termékeket értékesíthet. Hozzáadott funkciókkal az ügyfélkezeléshez, a levelezőlistákhoz, a csak tagok számára biztosított területekhez, az automatizáláshoz, a jelentésekhez és még sok máshoz. Ez egy hatékony eszköz a prémium tartalom értékesítéséhez.

A tagsági bővítmény mellett nagyszerű lehetőségre és felugró pluginre is szükség van, amely prémium tartalmát reklámozza. Itt van néhány, amit szeretünk:

 • Optin Monster messze az egyik legismertebb optin szolgáltatás az interneten. Rengeteg lehetőség van az űrlapok, elrendezések, színek, kilépési szándék, az A / B megosztott tesztelése és rengeteg jelentés alapján, ez nagyszerű befektetés minden vállalkozás számára.
 • Virágzás az Elegant Themes mellett egy másik népszerű lehetőség, mivel egyszerű funkciókkal, érzékeny tervekkel és testreszabási lehetőségekkel jár, valamint egy ilyen jól ismert márkából származik.
 • Popup Pro a WPMU által egy tiszta és egyszerű optin plugin. Csak használja a sablonokat és az egyszerű lehetőségeket a színekhez, animációkhoz és máshoz, hogy hirdetje hírlevelét vagy ajánlatait az olvasóknak.

És ha többet szeretne látni, nézd meg ezeket a hasznos tagsági és optin plugin-fordulókat:

 • Korlátozza a tagországi tartalmat a WordPress-webhelyen
 • A legjobb WordPress tagsági bővítmények
 • Tanulja el az öt legfontosabb WordPress konverziót javító felbukkanó plugint
 • Hasznos WordPress plugins az e-mail listájának bővítéséhez

Csomagolás fel

Ez minden most. Arról beszéltünk, hogy Önnek prémium tartalmat kell-e eladnia az olvasói számára, valamint a WordPress legjobb eszközeiről, amelyek lehetővé teszik a legjobb tartalom könnyű eladását az előfizetőknek. És ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen tartalomban hajlandóak fizetni az emberek, kérjük, olvassa el Miles Galliford vállalja a MarketingProf-et. Szeretném hallani, hogy vállalja, amit az alábbi megjegyzésekben tárgyaltam ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map