Google+ a WordPress számára – Tippek és beépülő modulok a blogodhoz

Bár mindenki hallott a Google Plusról, ez gyakran az utolsó közösségi média csatorna, amelyet az emberek figyelembe vesznek vállalkozásuk reklámozásakor. A Facebook és a Twitterhez hasonlóan működve a Google Plus mindent kínál, amit elvárhat egy közösségi média csatornájától. A Google Plus megjeleníti a legutóbbi események és hozzászólások hírcsatornáját, lehetővé teszi, hogy másoknak kövesse magát, és készítsen saját követést, megossza saját tartalmait, kedvelje és kommentáljon mások ajánlatait, és még sok minden mást. Mivel azonban a Googe Plus kétségkívül kevésbé népszerű, mint a többi közösségi platform, akkor miért érdemes ezt használni?


Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Google Plus használatának előnyeit, és hogyan kezdjük el ezzel. Ezután mélyebben megvizsgáljuk, hogyan lehet ezt a közösségi média platformot felhasználni vállalkozása reklámozására, és hogyan lehet azt integrálni a WordPress webhelyére..

Miért érdemes használni a Google Plus szolgáltatást??

Google Plusz

Google Plusz ideális platform vállalkozásának népszerűsítéséhez, a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz és a jelenlegi rajongói bázishoz való kapcsolódáshoz. A Google Plus számos Google eszközt használ, és könnyen integrálható, beleértve a Google Fotókat, a Hangouts, a Maps, a Naptár, a YouTube és még sok más lehetőséget. Ennek köszönhetően a Google-on való közzététel azonnal gyorsabb és könnyebb folyamat, mint sok más közösségi csatornán.

És ez még nem minden, a Google Plusz rendszeres elkötelezettsége javítja webhelye oldalai és bejegyzésének rangsorolását a Google keresőmotorjában. Azok, akik követnek téged ezen a csatornán, valószínűbb, hogy megmutatják a Google Plus tartalmát, ha hasonló kulcsszavak alapján keresnek a Google-on. Végül, a Google Plusz nem számít fel díjat a vállalkozása üzenetének reklámozására, és a „körök” funkciója miatt a tartalmat meghatározott embercsoportokra célozhatja meg..

Tehát most egy kicsit tudunk a Google Pluszról és annak használatának előnyeiről, nézzük meg, hogyan lehet felállítani és futtatni …

A Google Plus használatának első lépései

Rendkívül gyors és egyszerű regisztráció a Google Plusz segítségével. Ehhez azonban Google-fiókra van szüksége. A Google Plus kezdőlapjának tetején válassza a „Bejelentkezés” gombot, és kövesse az utasításokat egy új Google-fiók létrehozásához, vagy válassza ki azt a Google-fiókot, amellyel be kíván jelentkezni..

Tekintse meg hírcsatornáját

Honlap

Amikor bejelentkezik a Google-ba, a Hírcsatornát az eredetileg megjelenő “Kezdőlap” oldalon találja meg. A Hírcsatornában a kiválasztott, megosztott és a követők által kedvelt hozzászólások válogatása található, ajánlott hozzászólások, feltárható témák, a Google Pluszban megjelenő cikkek és még sok más. Tekintse meg a Hírcsatornát, hogy megtudja, mi folyik a Google Pluszon, és mások mit jelentenek.

Minden megjelenített üzenet alatt egy 1+ gombot fog látni. Ez megegyezik a Facebook “Like” -jével. Az 1 + bejegyzés beérkezett száma megjelenik az 1+ ikon mellett. A hozzászólások alatt megjelenik egy megjegyzés mező és egy megosztás ikon is. Fontos, hogy másokkal foglalkozzon a rést, hogy segítsen növekedni a következő. A hozzászólások tetszik, megjegyzése és megosztása hatékony módszer erre.

Profil szerkesztése

Profil oldal

A profilod az az oldal, amelyet követői látnak, amikor megnéznek téged a Google Pluszon. Ezért elengedhetetlen, hogy minden szükséges adatot kitöltsön a profiloldalán, és tegye azt a lehető legszerencsésebbé és részletesebbé.

A profiloldal testreszabásához számos módon van lehetőség. Ehhez a Google Plus irányítópultjának bal oldali menüjében válassza a „Profil> Profil szerkesztése” lehetőséget. Ide írhatja saját címkéjét, és feltöltheti profilképét és háttérképét az oldalához.

Megadhat információkat magadról is. A profiloldalán kattintson a ‘Névjegy’ elemre a születési és foglalkozási dátum hozzáadásához, valamint az albumok feltöltéséhez. Ne feledje azonban, ha úgy dönt, hogy hozzáadja ezt az információt, akkor az más Google-szolgáltatásokban is megjelenik, például a Google Drive és a Photos. Válassza a „+” ikont, ha további részleteket szeretne hozzáadni, például a munka- és oktatási információkat, ahol lakik, valamint linkeket más szociális média profiljaihoz és webhelyeihez..

A profiloldaladon megjelennek az összes közzétett vagy megosztott hozzászólás, valamint a csatlakozott közösségek és a létrehozott gyűjtemények is. A cikkben részletesebben tárgyaljuk a közösségeket és a gyűjteményeket.

Adjon hozzá követőket

Emberek

A bal oldali műszerfal menü ‘Emberek’ alatt megtalálhatja az embereket, akiket követni lehet, láthatja, hogy kik követnek téged, és kezelheti azokat, akiket követ. A „Keresse meg az embereket” lapon a Google Plus javaslatokat fog ajánlani az Ön számára, és az oldal tetején található keresési funkcióval bizonyos személyeket is kereshet..

A „Követés” lap lehetővé teszi, hogy megnézze, akit követ. Az egyik olyan szolgáltatás, amely megkülönbözteti a Google Plus-t a többi közösségi média csatornájától, a körök koncepciója. A körök lehetővé teszik különböző csoportok létrehozását, és követőiket ezekbe a csoportokba helyezheti. Ez különösen akkor hasznos lehet, ha különféle célcsoportokat hozunk létre, amelyek a különféle típusú tartalmakat népszerűsítik.

Kezdje a feladást

Hozzászólás hozzáadása

A Google Plus szolgáltatásba való hozzászóláshoz válassza a menüsor „Kezdőlap” vagy „Profil” menüpontját, majd kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található ceruza ikonra. Írja be az előugró ablakba üzenetét, adjon hozzá interaktív linkeket, képeket, ossza meg tartózkodási helyét és így tovább. A közzététel után továbbra is szerkeszthet egy bejegyzést, áthelyezheti egy gyűjteménybe, rögzítheti profilja tetejére, és letilthatja a megjegyzéseket vagy a megosztást, hogy néhány lehetőséget megnevezhessen..

Hogyan használható a Google Plus a WordPress webhely népszerűsítéséhez?

Tehát most már egy kicsit tud a Google Plus használatának megkezdéséről. Szánjon rá időt a szociális média platform megismerésére. Miután biztos benne, hogy használja a Google Plus-ot, a következő lépés annak mérlegelése, hogyan lehetne azt a WordPress-webhely legjobban népszerűsíteni.

Engedélyezze a márka Google Plus használatát

Hozzon létre egy márkát

Ha hirdetni szeretné WordPress webhelyét a Google Pluszon, akkor létre kell hoznia egy Google Plus márka fiókot. A márka saját oldalának beállításával a rajongók könnyen kereshetnek, megtalálhatnak és követhetnek téged a Google Pluszon. Márkád is küldhet, kommentálhat és megoszthat, valamint saját gyűjteményeket és közösségeket is létrehozhat.

Google Plus márkanév létrehozásához nyissa meg a Google Plus márka oldalt. Adjon nevet a márkaoldalának, majd válassza az „engedélyezés” lehetőséget. A Google Plus ezután megnyílik az új márkafiókjában. A kívánt számú márkafiókot létrehozhat, és válthat közöttük és a személyes fiókja között a jobb felső sarokban lévő fiókok ikonra kattintva..

A márkanév teljesen üres lesz, amikor beállítja. Tehát időt kell töltenie a márka profiloldalának szerkesztésére, a követhető emberek megtalálására, a gyűjtemények létrehozására és a márka beállítására.

Optimalizálja a Google Plus oldalát

Optimalizálja a márkaoldalot

Próbálja ki és kapcsolja össze a Google Plus oldal márkanevét a lehető legszorosabban a webhelyén. Az azonos név megjelenítésén kívül ugyanazt a logót és képeket használja, így az oldal azonnal felismerhető rajongóinak, akik megpróbálnak kapcsolatba lépni veled a Google Pluszon.

A „Profil” alatt válassza a „Profil szerkesztése> Oldal kezelése” elemet. Itt felvehet kapcsolattartási információkat, linkeket a webhelyére és más közösségi média platformokra. Ezenkívül kattintson a „Történet” elemre, hogy írja le vállalkozása leírását, ügyelve arra, hogy kulcsszavakat és további linkeket tartalmazzon a webhely tartalmához.

Bejegyzés létrehozásakor használjon kulcsszavakat, amelyek rangsorolását a szövegben szeretné elérni. Adjon hozzá cselekvési felhívásokat, linkeket a webhelyéhez, és tegyen fel kérdéseket, hogy felvegye a követőit és megkezdje a beszélgetést. A hashtagokat a Google Pluson is használják, hogy az olvasók gyorsan megtalálják az általuk követett tartalmat. Tehát mindig adjon hozzá releváns hashtagokat a bejegyzés végéhez, hogy növelje a forgalom növekedését a tartalmában.

Csatlakozzon a közösségekhez

Új közösség

A közösségek hatékony módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal a régiben. A menüsor „Felfedezés” alatt megtekintheti a számos közösségi kategóriát, vagy kereshet egy adott közösségre a keresősávon. Saját közösségeket is létrehozhat a „Közösségek> Közösségi létrehozás” alatt..

A közösségekhez való csatlakozás lehetővé teszi a célközönség elérését, a hozzászólások megosztását, a kapcsolódó témákkal való csevegést és annak megtekintését, hogy mely témákat tárgyalják széles körben az iparban. A közösségek szintén remek alkalom, hogy megismerjék magukat szakterületük szakértőjeként, és segítsenek növelni követői számát.

Készítsen gyűjteményeket

Hozzon létre gyűjteményt

Különböző ‘gyűjtemények’ létrehozása lehetővé teszi a tartalmak csoportosítását és megosztását meghatározott célcsoportokkal. Gyűjtemény létrehozásához kattintson a „Ceruza” ikonra a „Profil” vagy a „Kezdő oldal” alján. Ezután a neve mellett kattintson a linkre, és válassza a „Gyűjtemény létrehozása” lehetőséget. Itt is kiválaszthatja, melyik gyűjteményt szeretne új tartalmat elküldeni.

A gyűjtemények és azok tartalma megoszthatók a „Körökkel”, és a követők választhatnak az egyes gyűjtemények követésére. Ez egy nagyszerű módszer a megfelelő tartalom elküldésére a megfelelő embereknek, és nem terhelheti meg követőit irreleváns információkkal.

Hogyan integrálhatjuk a WordPress webhelyet és a Google Plus csatornát

Fontos, hogy hirdetje a Google Plus oldalt a WordPress webhelyén, hogy ösztönözze a webhely látogatóit Önt követni. A közösségi média nyomógombjainak megjelenítése és a közösségi hírcsatorna segít Önnek ennek elérésében.

A közösségi média követő gombjainak megjelenítése

Uralkodó

Az Elegant Themes Monarch egy hatékony közösségi média plugin, amely elegáns nyomógombokat kínál, amelyek megjeleníthetők a webhely különböző helyein. Miután a látogatók csatlakoztak hozzád a Google Pluszhoz, akkor kapcsolatba léphet ezekkel a potenciális ügyfelekkel, és növelheti annak esélyét, hogy a jövőben újra látogassanak meg webhelyén..

Beágyaz egy Google Plus közösségi hírcsatornát

Flow-Flow G + közösségi adatfolyam

A közösségi hírcsatorna beágyazása a WordPress webhelyén található oldalakba vagy kütyübe még egy módja annak, hogy fellebbezzen a webhely látogatói számára. A Flow-Flow WordPress Social Stream lehetővé teszi a tartalom és a beszélgetések megjelenítését a Google Plus profiloldalán (plusz 15 más közösségi hálózat és hírcsatornák) a webhelyén. Ez segít a látogatóknak rövid áttekintést adni arról, hogy mi hiányzik, ha nem követnek téged a Google Pluszon. Végül a közösségi hírcsatornák használatának növekedéséhez kell vezetnie a Google Plus követését, és lehetővé kell tennie, hogy jó kapcsolatot tartson fenn a közönséggel jóval azután is, hogy elhagyták a webhelyet.

Végső gondolatok a Google Plus használatáról

Mint láthatja, a Google Plus valódi fegyver lehet páncélja során, és nagy előnyt jelenthet a versenytársaival szemben. Ez a közösségi média csatornája elősegíti webhelyének népszerűsítését, új potenciális ügyfelek elérését és a jelenlegi követőivel való kapcsolattartást. Mindezek mellett javítani fogja a Google rangsorát is. Szóval mit vársz … itt az ideje, hogy feliratkozzon a Google Pluszra!

Milyen tapasztalata van a Google Plus használatával? Kérjük, ossza meg gondolatait erről a szociális média csatornáról az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map