GoDaddy: Még mindig ellensége a WordPress-nek vagy tárhelyszolgáltató újjászületett?

A fájdalmasan lassú töltési idők, a rossz ügyfélszolgálat, a heves eladások és a plugin-inkompatibilitások egyszer rontották a GoDaddy WordPress-host hírnevét. A régóta elsősorban a negatív felhasználói érzelmekkel társuló árapály lassan egy újjászületési szolgáltató javára fordul.


A GoDaddy szándékosan szándékozik javítani a termék teljesítményét, használhatóságát, valamint az ügyfelek és a termékek támogatását.

Pontosabban, nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a WordPress teljes mértékben integrálódjon a kezdőknek és a szakembereknek szánt termékkínálatában, egy sor olyan csomagcsomaggal, amely kifejezetten a platformra irányul.

Tehát erőfeszítéseiknek van-e jelentős hatása, vagy vajon a GoDaddy továbbra is a WordPress ellensége? Ebben a cikkben bemutatjuk a GoDaddy és a WordPress kapcsolatának gyakran borús történetét, az új irányukat, valamint a jelenleg kínált termékeket és szolgáltatásokat..

GoDaddy és WordPress: Akkor és most

Bob Parsons és csapata, amelyet 1997-ben alapítottak Jomax Technologies néven, 1999-ben átnevezte ezt a szoftvervállalatot, a GoDaddy-t. A komikus, de emlékezetes üzleti név a társaság szeszélyes megközelítését tükrözte a reklámban..

A WordPress vonatkozásában azonban ez mind nem volt egyszerű. A fejlesztők gyakran panaszkodtak az évek során bekövetkezett lassú töltési időkről, és gyakran hangsúlyozták az ellentmondó válaszokat és a műszaki támogatás miatti hibát is..

Egy bloggert költöztettek ide kifejezni magát határozottan 2013-ban:

Azt mondani, hogy „WordPress-barátságos”, olyan, mintha azt mondanád, hogy bikabátyád barátságos, miközben minden egyes uncia erőt felhasználsz, amit megpróbálsz megakadályozni, hogy támadjon!!

Az elmúlt két és fél évben azonban az új vezérigazgató, Blake Irving megpróbálta drámai módon megváltoztatni a társaságot.

Vezetése alatt a GoDaddy megújította a termékkínálatot, kibővítette ügyfélszolgálati telefonos központját, továbbfejlesztette a technikai támogatási képzést és foglalkozott a nők képviseletével a társaságban. Még a WordCamp számos nemzetközi eseményének szponzorálását is elkezdték.

Zökkenőmentes WordPress-fiókbeállítás

Kezelt WordPress tárhely a GoDaddy-től.

Kezelt WordPress tárhely a GoDaddy-től.

A GoDaddy által kezelt tárhelynél a régi „figyelmeztetés, amit fizetnek” figyelmeztetése már nem érvényes. Bár az árak továbbra is a legalacsonyabbak az iparban (jelenleg promóciókat folytatnak egy alap WordPress tárhelyen, havonta 1 dollárral kezdve), a kínált érték szintje gyorsan emelkedett.

A WordPress már nem csupán a GoDaddy sokféle lehetősége. Ehelyett a WordPress-et első osztályú polgárrá tették a termékcsaládban, olyan megoldásokkal, amelyeket a munkatársak „szigorúan menedzselt” termékkínálatként jellemeznek. A különbséget azonnal észreveszi a fiók aktiválásakor.

A GoDaddy WordPress Hosting kiemelései

A megújult WordPress ajánlat számos csúszós új funkciót tartalmaz. Az alábbiakban válogattunk néhányat.

Sidekick oktatóanyagok

Ha még nem ismeri a WordPress programot, akkor több száz SIDEKICK oktatóprogramhoz férhet hozzá, amelyek bemutatják, hogyan kell felépíteni webhelyét. Videóik folyamatosan frissülnek, és olyan témákra terjednek ki, mint például a képszerkesztés, az oldal- és az utómunka létrehozása, a témaválasztás és még sok más.

WordPress 101

A WP101 videóinak alapkivitelben van.

A WP101 videóinak alapkivitelben van.

Minden új verzióval együtt frissítjük, WordPress 101 az összes eszközére formázott video oktatóanyagokat kínál. Mindent tartalmaznak, az alapvető oktatástól a fejlettebb koncepciókig, például a SEO optimalizálásáig.

Képzett támogató személyzet

2014. május körül a GoDaddy feloldotta az e-mailt és a hibajegy-támogatást. Egyszerűen nem működött. Egyéb problémák között túl sok késedelem volt az ügyfélkérések feldolgozása során, és nem rendelkeztek az eszközökkel az ügyfelek adatainak ellenőrzésére, ha a kéréseket nem fiókból származó e-mailekből küldték el.

Most azonban a műszaki támogatást nyújtó személyzetet kiképzték a problémák elhárításához kizárólag a WordPress felhasználók számára telefonon keresztül és élő csevegés útján a nap 24 órájában – a szolgáltatási szint jelentős javulása.

Fokozott webhelybiztonság

Jeff King, a GoDaddy tárhely-és biztonsági ügyvezetõ igazgatója szerint a vállalat egyre inkább proaktív álláspontot képvisel a késõi biztonsági fenyegetések ellen. Spam blokkolók, automatikus frissítések és éjszakai webhelyről készült biztonsági másolatok egy kattintással történő újratelepítéssel csak néhány a GoDaddy új biztonsági szolgáltatásai közül.

Plugin kompatibilitás

Mint korábban említettük, a pluginek kompatibilitása volt a legfontosabb kérdés a régi GoDaddy tárhelyén. Egy lépéssel tovább tették a WordPress termékfejlesztési elkötelezettségüket a Hot 100-as listával, a leggyakrabban használt témákkal és beépülő modulokkal (és igen, te fogadod, hogy a Total itt van).

Ez a lista hetente kerül kiszállításra a népszerű WordPress témák és pluginok között, amelyeket a GoDaddy WordPress tárhelyi ügyfelek használnak. Érdekes módon, ahelyett, hogy rangsorolja az aktív telepítések számát, a GoDaddy felbecsüli a heti elemzésük időpontjában aktív témák és pluginok nettó változását..

A GoDaddy összeállította azon pluginek listáját is, amelyekről ismert, hogy zavarják a kezelt WordPress tárhelyfiókok működését. Ha aktiválva van, a GoDaddy eltávolítja ezeket feketelistán szereplő plug-inek a kezelt fiókodból a felismeréskor.

Webhely-migráció

Úgy tűnik, hogy a migrációs lehetőségek is jelentősen javultak. Egy blogger beszámolt arról, hogy több webhely átköltözés nélküli. Az áttelepítési folyamat során külön aldomainben megnézheti webhelyének előnézetét. Ezenkívül számíthat arra is, hogy a befejezés után megnő a weboldal oldalsebessége.

Keresse meg a meglévő ügyfeleit

A GoDaddy Pro a fejlesztők áldása.

A GoDaddy Pro a fejlesztők áldása.

A GoDaddy Pro-t a fejlesztők, tervezők és kreatív ügynökségek szem előtt tartásával hozták létre. Egyesíti a GoDaddy kezelt WordPress tárhelyének fő elemeit (valamint a megosztott, felhő, VPS és dedikált szerverek lehetőségeit) az ügyes klienskezelő eszközökkel.

Használhatja a webhely-áttelepítési eszközt a meglévő ügyfelek áthelyezéséhez az új rendszerre, vagy létrehozhat egy teljesen új fiókot az új ügyfelek számára. Íme néhány új termék kiemelkedő tulajdonsága.

Számlavezetés

Az ügyfelek meghatározzák a hozzáférés szintjét, de tesztszínt végezhet színfalak mögött, ellenőrizheti a webhely teljesítményét, a plugin működését, a kód áttekintését – a teljes viaszgömböt. Még meg is kezdheti az ügyfél webhelyének létrehozását egy ideiglenes domain számára, amíg a végső oldalra nem válik.

Egyszerűsített beszerzés

Előfordult-e, hogy vásárlásait az ügyfeleknek csak azért végezte, hogy egy összezavarodott webbe kerüljön, kitalálva, hogyan adhatja vissza termékeik tulajdonjogát nekik? A GoDaddy Pro ezt a problémát az ügyfelek bevásárlókocsival kezeli. Két lehetőség van:

  1. Töltse ki a bevásárló kosarat, majd küldje el vásárlójának vásárlás céljából.
  2. A vásárlást az ügyfél nevében végezze el a hitelkártyájával, amelyikben vannak a fájlban.

Az ügyfelek fenntartják a tulajdonjogot, miközben számláján kevesebb csuklás mellett dolgozik. Nagyszerű lehetőség egy szörnyű sok gond elkerülésére és megmentésére.

Dedikált ügyfélszolgálat

Több ügyfél zsonglőrjeként könnyű dobni a labdát időről időre. A GoDaddy megakadályozza, hogy ez megtörténjen, az ügyfelek támogatási vonalának a Pro vásárlói számára történő elkötelezettségével. A várakozási idő rövidebb, és továbbra is lehetősége van élő csevegést használni.

Egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet sok szabadúszó inkább szerepel, az, hogy támogatási jegyet küldjön be. A probléma megoldása után frissítést kap. Ez felszabadítja Önt, hogy továbbra is dolgozzon az ügyfelek számláján, ahelyett, hogy időt pazarolna a színfalak mögötti technikai torzítások elhárítására.

Hozzáférés a WordPress Evangelisthez

A GoDaddy a WordPress evangélista, Mendel Kurland segítségével tartja a fülét a szélesebb közösség előtt. Mendel széles körben utazik, hogy a fejlesztők, tervezők és webhelytulajdonosok betekintést nyerjen a világ minden tájáról. A WordPress közösségen belüli kapcsolatok kialakításán túl a Kurland visszajelzést küld közvetlenül a GoDaddy fejlesztőcsoportjának is, hogy növelje a GoDaddy Pro teljesítményét és használhatóságát..

Jó GoDaddy?

A GoDaddy, amely a WordPress felhasználók számára valószínűleg fájdalmas megoldás, hogy otthoni partnernek tekintsék, ma komoly versenyző a menedzselt WordPress tárhely bevezetésével. És most kipróbálhatja mindössze 1 dollárért havonta (csak kattintson a gombra, hogy megkapja a promóciót), tehát mit kell elveszítenie?

GoDaddy által kezelt webtárhely

Nagyon sokat tettek annak érdekében, hogy megváltoztassák az ügyfelek észlelését és bizonyítsák megbízhatóságukat, mint hosting cég, kiegészítve az innovatív új funkciókkal, például a GoDaddy Pro fejlesztőkkel.

Kíváncsi vagyunk, hogy meghallja a gondolatait. Elegendőek ezek a WordPress-specifikus módosítások ahhoz, hogy fontolóra vegye a következő webhely tárolását a GoDaddy segítségével? Vagy még mindig a kerítésen vagy? Vegye fel a kapcsolatot a megjegyzésekkel, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map