Főbb tippek egy üzleti webhely létrehozásához a WordPress segítségével

Tippek egy üzleti webhely létrehozásához a WordPress segítségével

Az üzleti webhely mindenki számára szükséges, ha nevet akarunk teremteni maguknak vagy vállalkozásuknak ebben a modern világban. Mint ilyen, nem feltétlenül kell enyhén venni. Míg egy jó webhely segíthet új ügyfelek vonzásában, egy rossz webhely elfordíthatja őket. Ezért összeállítottam egy négy nélkülözhetetlen tipp listáját, amelyeket tudnod kell, mielőtt elkészíti üzleti webhelyét a WordPress segítségével. Ez könnyebb, mint gondolnád!


1. Határozza meg webhelye célját

Kideríteni, hogy mi az új webhelye célja, nyilvánvalónak tűnhet a kezdéshez, ám sok ember belemegy a webhely létrehozásának folyamatába anélkül, hogy pontosan tudná, mit szeretne közvetíteni a saját webhelyén, vagy hogyan szeretné továbbadni. Ez azonnal észrevehető minden meglátogatott látogató számára, és ez egy határozottan rossz út a kezdéshez.

Ehelyett töltsön el egy kis időt webhelyének minden szempontjának mérlegelésével, és olyan kérdéseket tegyen fel magának, mint „ki akarom megtalálni a weboldalamat?”És„mit szeretnék, ha a látogatók megteszik, ha itt vannak??“Ez egy jó gyakorlat, amely segít nem csak a folyamat kezdeményezésének felfedezésében, hanem a későbbi manőverezésben és a változtatások végrehajtásában..

Egyéb szem előtt tartani kell a frissítések közzétételének gyakoriságát és hírek, szeretné-e választani a üzlet webhelyére, hogyan lehet a legjobban információkat gyűjteni a felhasználóktól, és szükség van-e rá prémium szolgáltatások mint például a találkozó ütemezése vagy egy fórum.

Ez sok mindennek tűnik szem előtt tartásakor, de amíg egy lépést foganatosít egy lépésben, akkor az ügyfelek igényein túlmenően jól megérti az Ön igényeit, egy idő alatt. Természetesen különböző megoldások például a weboldalépítők és a különböző CMS platformok különböző lehetőségeket és funkciókat tesznek lehetővé. Itt, a WPExplorerben úgy érezzük, hogy a WordPress tökéletes a kisvállalkozások számára,

2. Válasszon egy Professzionális WordPress témát

Összesen, egy többcélú WordPress téma az újratöltők számára

Nem számít, hol vagy az életében, mindig törekedned kell arra, hogy a legjobb arcát előre mozdítsa. Ugyanez vonatkozik a vállalkozás webhelyére. Habár a megjelenés nem minden, számít, mint gondolnád.

Ha saját weboldalt készít, akkor valószínű, hogy egy előre elkészített sablonból vagy témából készít egy tervezést. Szó szerint ezrek közül lehet választani, és stílusuk változhat a karcsú és modern, a fényes és a hangos stílusig. Fontos, hogy tetszik a választott téma, de valószínűleg még fontosabb, hogy egyetemes vonzerővel rendelkezzen. Ennek oka az, hogy webhelyét úgy alakították ki, hogy átalakítsa a felhasználókat, és ne a saját preferenciáit szolgálja ki.

Ennek eredményeként azt javaslom, hogy játssza biztonságosan, különösen akkor, ha a professzionalizmus aurája érhető el. Válasszon egy sablont, amelyet a vállalkozások és a vállalatok használnak. Ezek a témák olyan megjelenést és érzetet hoznak létre, amely bizalmat ösztönöz, és általában olyan kiegészítő funkciókat és freebieket tartalmaz, amelyek hasznosnak találhatók.

Mivel nagyon sok lehetőség van, javaslom összehasonlítani néhány fő témát. Segítséget nyújtunk a WPExplorer legjobb üzleti WordPress-témáinak körében. Ez egy remek indulási hely, és tartalmazza az abszolút legjobb 20 ingyenes és prémium témát minden áron. Ezenkívül elhalaszthatja a munkatársak, a barátok és akár a család véleményét is. Nincs semmi baj a második vélemény megszerzésével.

3. Használjon releváns bővítményeket

A legjobb webhelyplatformok több ezer ingyenes és fizetett bővítményt nyújtanak a felhasználók számára, amelyek elősegítik az Ön webhelyének statikus oldalról átalakítógéppá történő átalakítását. A trükk az, hogy megtalálja az üzleti webhelyhez a legjobb bővítményeket, és megfelelően telepítse azokat.

Van néhány plugin, amelynek minden webhelynek rendelkeznie kell. Ide tartoznak a biztonsági eszközök, amelyek biztosítják a webhely biztonságos meglátogatását, a biztonsági mentési eszközök az adatok elvesztésének megakadályozására, ha valami rosszra fordul, valamint a SEO eszközök, amelyek ösztönzik webhelyének népszerűsítését a népszerű keresőmotorok körében. Számos olyan plugin található, amelyek üzleti-specifikusabbak.

MonsterInsights Analytics a WordPresshez

Az első eszköz, amelyet ajánlani szeretnék a telepítéshez, az analitikai segítséget nyújthat. Az analitikai eszközök, mint például MonsterInsights nélkülözhetetlen módja annak, hogy nyomon tudja követni, ki látogatja meg webhelyét, és fontos információkat nyújthat Önnek arról, hogy hogyan és miért vonzza ezeket a felhasználókat.

MailChimp a WordPress számára

Ezután fontolja meg az e-mail marketing szolgáltatás feliratkozását, mint például a MailChimp. A webhely remekül szolgál a potenciális ügyfélnevek adatbázisának felépítéséhez, de ha nem használja ki a legtöbbet, akkor ez elég haszontalan. Integrálhatja a szolgáltatást közvetlenül a webhelyén ezekkel az ingyenes MailChimp opt-in űrlap-bővítményekkel, hogy információkat gyűjtsön e-mail lista létrehozásához anélkül, hogy az Ön részéről bármilyen intézkedést kellene végrehajtania..

Foglalás Ultra Pro a WordPress-hez

Végül, ha ez releváns a vállalkozása számára, megvalósíthat egy találkozó ütemezési megoldást. Ahelyett, hogy az ügyfeleit telefonon telefonos találkozók elkészítésére kötelezte volna, az Ön webhelye passzív módon megteheti az Ön számára, és valós időben frissítheti rekordjait, így biztosítva, hogy soha ne maradjon le. Szerszámok, mint Foglaljon Ultra Pro találkozókat vagy egy másik WordPress foglalási forma teljes mértékben integrálódhat a jelenleg használt szoftverbe, és az ügyfelek értékelni fogják annak kényelmét.

4. Írjon jó tartalmat és tartson fenn blogot

Tartalom létrehozása

A jó tartalom fontosságát nem szabad túlbecsülni. A webhelyek élnek és halnak meg az általuk létrehozott munka eredményeként, és a legjobb tartalom gyakran jutalmazásra kerül a közösségi megosztás, a keresőmotorok rangsorolása és a külső linkek révén.

Ezért javaslom, hogy minden weboldal tartalmazzon blogot. Függetlenül attól, hogy mekkora vagy a webhely célja, a blog nagyszerű módja annak, hogy vonzza a felhasználókat, akiket egyébként nem találtak meg. Ennek oka az, hogy minden létrehozott tartalom felerősíti webhelyének hatékonyságát és fontosságát.

Természetesen nem minden tartalom jó tartalom. Használhatja a profi blogkészítési tippeinket minőségi tartalom létrehozásához, vagy bérelhet szabadúszót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e valaki, akire megbízhat, hogy létrehozza az Ön számára. Vagy használja a blogot más releváns webhelyek tartalmának megosztására. Megállapíthatja, hogy webhelye blogja a legértékesebb forrás, amelyet létrehozott.

Következtetés

Hiányzott valami? Kérdése van? Vagy talán van más tippje az új vállalkozások számára az első weboldal felépítéséhez? Ossza meg gondolatait a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map