Facebook tippek és trükkök a mágia működéséhez a WordPress-webhelyen

Több mint 1,7 milliárd aktív felhasználó, A Facebook hatékony platform lehet új ügyfelek eléréséhez és a webhely célzott forgalmának növeléséhez. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint a tartalom feladása a Facebook-ra és a legjobb reménykedése.


A Facebook folyamatosan változik, és az üzleti tulajdonosoknak naprakésznek kell lenniük, hogy hatékonyan kihasználhassák erejét. Szerencsére számos bevált és hatékony stratégia létezik, amelyek a lehető legszélesebb körű élvezetet biztosítják.

Ebben a cikkben hét stratégiát fogunk megnézni, amelyek segítségével maximalizálhatja erőfeszítéseinek a Facebookon való hatását.

1. tipp: Hozzon létre egy Facebook-profilt és üzleti oldalt

Rendben, tehát ez sokk számára nyilvánvaló lépés. Az igazság azonban az, hogy sok embernek még nem merészkednie a Facebook világába. Csak 2015 áprilisától 41% az amerikai kisvállalkozások száma a Facebookot használta marketingre. Ezenkívül sok kisvállalkozás-tulajdonos személyes profilját, nem pedig egy dedikált üzleti oldalt használ a Facebookon történő hirdetésre, annak ellenére, hogy az üzleti oldal használatának számos előnye van..

Facebook üzleti oldalunk (kattintson a megtekintéshez és tetszik!)

Facebook üzleti oldalunk (kattintson a megtekintéshez és tetszik!)

Ha még nem állított be egy üzleti oldalt (akkor is létre kell hoznia egy fiókot, ha még nem rendelkezik ilyennel).

2. tipp: Adja hozzá a közösségi megosztás és a követés gombokat a webhelyéhez

Az elérés olyan kifejezés, amely arra a Facebook hírcsatornára vonatkozik, ahol a tartalma megjelenik a közzététel után. Noha a hozzászólásainak elérését a bonyolult Facebook algoritmusok határozzák meg, sok mindent megtehetsz az elérésed növelése érdekében.

Az elérés növelésének egyik nyilvánvaló módja az, ha több ember szereti az oldalt. Tegye egyszerűvé az olvasók számára, hogy kedvelik a Facebook-oldalt (és más közösségi média-fiókokat), ha hozzátesznek társadalmi követőgombjaikat webhelyéhez. Ezt úgy tesszük, hogy egy dedikált Facebook widget-et jelenítünk meg az oldalsávban (csak nézze meg a bejegyzés jobb oldalán).

Ha nem akarja használni a nagy widget-et, hozzáadhat egy Facebook követőgombot, és bármilyen más közösségi médiagombot. Sok lehetőség áll rendelkezésre közvetlenül a Facebook, vagy használhat egy plugint (javaslatokat lásd alább).

Az új követők felvétele mellett a elérés növelésének másik módja az, hogy ösztönözze a látogatókat, hogy osszák meg a profiljukon szereplő tartalmat a közösségi megosztás gombokkal. A testreszabott gombokat beillesztheti a bejegyzések, az oldalak és a képoldalak különböző helyeire.

A WPExplorer blogbejegyzés vége, amelyben a gördítő gombok jelennek meg a bejegyzés oldalán és statikus gombok a bejegyzés alján

Van görgető gombok az oszlopok oldalán és statikus gombok az üzenetek alján

Rengeteg plugin érhető el, amelyek segítenek a közösségi média megosztásának és követésének gombjainak hozzáadásában. Két népszerű lehetőség közül választhat Jetpack megosztása (a Jetpack bővítménnyel együtt) és a SumoMe Share alkalmazás (a SumoMe bővítményhez tartozik). Számos prémium lehetőség van, például a Monarch és az Easy WordPress Social Sidebar.

3. tipp: Állítsa be webhelyét automatikusan a Facebookba történő feladáshoz

Ha úgy állítja be webhelyét, hogy automatikusan közzétegye a Facebook-ot, időt és gondot takarít meg a Facebookba történő bejelentkezéshez és a hozzászólások manuális létrehozásához. Ez különféle módokon megtehető, többek között azáltal is A Jetpack Publicize modulja vagy pluginsen keresztül Facebook automatikus közzététel.

Ha már telepítette a Jetpack-et, akkor az irányítópulton menjen a Jetpack > Beállítások > eljegyzés > közzé, > Konfigurálja a közzétételi beállításokat. Itt csatlakozhat a Facebook-hoz és más közösségi média-fiókokhoz, így minden alkalommal, amikor új tartalmat tesz közzé, automatikusan meg lesz osztva a Facebookon és azon túl.

A Jetpack Nyissa meg a beállítások képernyőjét a WordPressen

A Jetpack Nyissa meg a beállítások képernyőjét a WordPressen

4. tipp: Adjon hozzá nyitott grafikonmeta-tagokat webhelyéhez

Ha azt szeretné, hogy tartalma jól nézzen ki, ha megosztja a Facebook-on, akkor hozzá kell adnia Nyissa meg a Grafikot (OG) címkék a webhely jelölésére. Az OG-címkék hozzáadásával ellenőrizheti a tartalma megjelenését azáltal, hogy azonosítja a tartalom különböző részeit, például a címet, a leírást és a képet:

A WPExplorer blogbejegyzés linkje készen áll a Facebook-ra való feladásra, a kép, cím és leírás feliratozva

Hogyan használja a Facebook az Open Graph címkéket, hogy a hozzászólások jól nézzenek ki

Manuálisan hozzáadhat OG-címkéket, vagy megkönnyítheti ezt egy pluginnal, például Yoast SEO.

5. tipp: Csatlakozzon és hozzon létre csoportokat a Facebookon

A Facebook jelenlétét nem kell korlátozni a személyes profiljára és üzleti oldalára. Csatlakozás az Ön vállalkozása szempontjából releváns Facebook csoportokhoz és az azokhoz való hozzájárulás az egyik módszer új kapcsolatok létrehozására és vezetések létrehozására. Számos stratégiát alkalmazhat, amikor a Facebook csoportokat használja; csak olvasd el a csoportszabályokat és tartsd be az általános Facebook etikettet.

Megfontolhatja a saját csoport létrehozását is. Ennek elősegítése segíthet abban, hogy önmagában hivatali szereplőként jusson be az üzleti területén, és ellenőrzést ad a csoporton belül pontosan mi történik. A Facebook-csoport irányításának egyik legfontosabb hátránya, hogy időigényes lehet, ezért fontos, hogy folyamatosan értékeljük, pontosan mit kapsz az időidért cserébe..

6. tipp: Használja a Facebook hirdetéseket

Gondolhatja, hogy a Facebookon olyan nagy platformon történő hirdetés nagyon drága. Azonban meg is kezdheti Facebook hirdetések nagyon szerény költséggel, és olyan célzott kampányokat telepíthet, amelyek életkor, hely és érdeklődés alapján alapulnak.

A Facebook hirdetések célzási beállításai képernyő

A Facebook hirdetések célzási lehetőségei

Természetesen továbbra is rajtad múlik, hogy ellenőrizze hirdetései hatékonyságát, és hogy megfelelően megcélzza-e őket. A Facebook hirdetések hatékony és népszerű marketing eszközvé váltak. Ennek eredményeként rengeteg nagyszerű forrás áll rendelkezésre, amelyek segítenek a hirdetési kampányok létrehozásában és finomításában.

7. tipp: Legyen gyorsabban a Facebook frissítéseivel

A Facebook helyzete folyamatosan változik, ezért fontos, hogy naprakészen tartsuk az eseményeket. A Facebook fejlődésével egyes stratégiák kevésbé hatékonnyá válhatnak, vagy akár elavulttá válhatnak, miközben új lehetőségek merülnek fel.

Feliratkozni Facebook Hírek és más közösségi média hírportálok, például a Social Media Examiner és a Social Media Today. Ily módon soha nem hagyja ki a lehetőséget, hogy kibővítse Facebook-elérhetőségét.


A Facebook potenciális ügyfelek hatalmas készletét kínálja vállalkozása számára. Mivel azonban oly sok vállalkozás a Facebook-felhasználók figyelme iránt, könnyű eltévedni a profilok, oldalak és hozzászólások tengerében. Annak érdekében, hogy a Facebook varázslatossá tegye webhelyét, felhasználhatja ezeket a bevált stratégiákat!

Mely stratégiákat találta a leghatékonyabbnak a forgalom növelésében a Facebook-ról az Ön webhelyére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map