Előnyök és hátrányok a Sumo használatával a WordPress webhelyen

Előnyök és hátrányok a Sumo használatával a WordPress webhelyen

Az Sumo szerszámkészlet, korábban SumoMe néven ismert, sok hasznos funkcióval bővítheti a WordPress webhelyet. Mivel ezeknek a szolgáltatásoknak szinte mindegyike arra koncentrál, hogy növelje webhelyének konverziós arányát, vagy segítse azt hatékonyabb marketing eszközré válni, minden weboldal tulajdonosának legalább fontolóra kell vennie a Sumo-t.


Az ingyenes verzióval és számos prémium opcióval azonban a Sumo melyik verzióját használja? Ebben a cikkben a Sumo használatának előnyeit és hátrányait vizsgáljuk meg, a rendelkezésre álló különféle verziók áttekintésével, valamint a kínált felhasználói élmény áttekintésével, amikor ezt az eszközt használja a WordPress webhelyén.

Mi a Sumo??

Sumo Review

Röviden: a Sumo olyan eszközkészlet, amely szinte bármilyen típusú weboldalon használható, beleértve a WordPress webhelyeket is. Miután engedélyezte a Sumo alkalmazását, elkezdheti használni a következő eszközöket a WordPress webhelyének fejlesztéséhez:

 • List Builder 3 – e-mail optin űrlap és egyéni tartalom felbukkanó eszköz.
 • Scroll Box – egy másik eszköz e-mail listájának bővítéséhez és további leadok létrehozásához.
 • Intelligens sáv – képernyők és egyedi tartalom megjelenítéséhez hello bar stílusú képernyőn.
 • Megosztás – növelje társadalmi részesedését és követőit.
 • Hőtérképek – megtudhatja, hová kattintanak a látogatók az Ön webhelyén.
 • Plusz további eszközök.

Ez egy nagyszerű szolgáltatáskészlet, amelyet a WordPress minden webhelyének képesnek kell lennie arra, hogy hatékonyan kihasználhassa. A bloggerektől és a kisvállalkozóktól kezdve a szabadúszó portfóliókig és az e-kereskedelmi üzletekig minden típusú webhelynek értékelnie kell a nagyobb forgalmat és a jobb célkonverziós arányt.

Sumo Pro eszközök

A Sumo használatának előnyeiről és hátrányairól szól, hogy a fenti eszközök elérhetők a ingyenes Sumo WordPress plugin. Ez határozottan profi. Ha azonban ki szeretné aknázni ennek a pluginnak a teljes potenciálját, és el akarja távolítani a márkanevet, akkor frissítenie kell az egyik prémium Sumo tervre. Egyes WordPress felhasználók számára valószínűleg kikapcsolnak, de még nem indulnak el, mivel valószínűleg lenyűgözheti a Sumo könnyű kezelhetősége..

SumoMe Free vs Premium

A Sumo használatának előnyei és hátrányai

Mint már említettük, a Sumo használatának előnyei és hátrányai egyaránt tekinthetők freemium pluginnak. A Freemium WordPress plugins kiváló lehetőséget kínálnak prémium eszköz kipróbálására vásárlás nélkül.

Nyilvánvalóan kevesebb szolgáltatáshoz és funkcióhoz fér hozzá az ingyenes verzió használatakor. Mielőtt azonban pénzügyilag elkötelezi magát, meg kell tapasztalnia, hogy a plugin milyen felhasználóbarát. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az ingyenes verzió elég erős ahhoz, hogy frissítése nélkül kielégítse igényeit – ilyen lehet a Sumo esettel.

A Sumo egy freemium plugin, tehát fedezzük fel az ingyenes és a prémium verziók közötti fő különbségeket, valamint a Sumo előnyeit és hátrányait általában a WordPress felhasználók számára.

Sumo Pro árképzés

Az ingyenes szolgáltatás mellett négy Sumo Pro árképzési terv közül választhat:

 • Kicsi – 29 dollár havonta akár 5 ezer havi webhelylátogatás esetén.
 • Közepes – 59 dollár havonta akár 50 ezer havi webhelylátogatás esetén.
 • Nagy – 119 dollár havonta akár 500 ezer havi webhelylátogatás esetén.
 • Sumo – korlátlan használat – vegye fel a kapcsolatot az árakért!

Sumo árképzés

A Sumo Pro-ra történő frissítés eltávolítja a weboldal jobb felső sarkában található lebegő Sumo ikont, valamint a jobb alsó sarokban megjelenő Powered by Sumo szöveges linket, amikor egy felbukkanó ablak vagy más eszköz van használatban..

Sumo Branding

Sok felhasználó számára a Sumo márkajelzés, amely a webhelyén megjelenik az ingyenes verzió használatakor, üzlet megszakító lesz. Ha azonban rendben van azzal, hogy a Sumo webhelyén egy kis ingyenes hirdetést jelenít meg a webhelyén cserébe egy hatalmas eszközkészletre, vagy ha hajlandó fizetni a Pro szolgáltatásért, olvassa el tovább, hogy képet kapjon arról, hogy a A Sumo ingyenes és prémium verziói a WordPress használatával működnek.

Sumo List Builder e-mail rögzítő eszköz Ingyenes vs Prémium

A Sumo használatának előnyeinek és hátrányainak felméréséhez nézzük meg a kínált felhasználói élményt – kétségtelenül kulcsfontosságú tényező annak eldöntésében, hogy a WordPress bővítményt felvegye-e a webhelyére, vagy sem. Útmutatónk ebben a részében áttekintjük a List Builder 3 Sumo eszköz ingyenes verziójának hozzáadását az Ön weboldalához..

A Sumo List Builderről

Sumo Pop-up

A Sumo növekedési megoldások csomagjának középpontjában a List Builder 3 áll. Ahogy a neve is sugallja, ez egy olyan eszköz harmadik fő iterációja, amely segít bővíteni az e-mail előfizetők listáját. Ha hallotta a népszerű jelmondatot: „A pénz szerepel a listán”, és meg akarja tudni, hogy ez igaz, akkor a List Builder 3 segíthet abban, hogy tesztelje..

Mint az összes többi Sumo alkalmazás, a List Builder 3 ingyenesen használható. Ugyanakkor, akárcsak a többi Sumo alkalmazáshoz, akkor is, ha ki akarja nyitni a fejlett funkciókat, például a harmadik fél szolgáltatásainak integrációját és a betekintést nyújtó eszközt, amely többet tud megmutatni arról, hogy a Sumo miként használható az Ön webhelyén, akkor frissítsen az egyik prémium Sumo Pro tervre.

Sumo List Builder felbukkanó lehetőségek

A List Builder 3 eszköz amellett, hogy segíti az e-mail listák növekedését, felhasználható az alábbi tartalom intelligens felbukkanó ablakban történő megjelenítésére is:

 • Cselekvésre ösztönzés gomb – mutatja a felhasználókat egy adott URL-re egy gombbal.
 • Közösségi megosztási gombok – további megosztásokat szerezhet a Twitter, a Facebook vagy a Pinterest segítségével.
 • Adjon hozzá egyéni HTML-kódot – jelenítse meg a saját tartalmát az előugró ablakban, miután megadta a HTML-t.

Miután meghatározta a felugró ablak célját, választhat a lenyűgöző előre elkészített minták közül. Beállíthatja a felbukkanó ablak méretét is, beleértve a SumoSize opciót is, amely a böngészőablak nagy részét lefedi.

Sumo List Builder pop-up tervező

Sumo pop-up forma készítő

A Sumo egyik szempontja, amely előzi a versenytársak nagy részén, különösen a WordPress pluginok ingyenes e-mail optin formájában, az intuitív point-and-click felhasználói felület. Az alapértelmezett űrlapbeállítások jól néznek ki. Az űrlapkészítőnek köszönhetően azonban könnyen testreszabhatja őket az Ön igényei szerint.

Sumo List Builder felbukkanó aktiválók

Sumo Pop-up indítók

Annak eldöntésekor, hogy mikor és hol jelenjen meg a pop-up a webhelyén, jó irányítást kap. A Sumo pop-up eseményindítók a következők:

 • Időzített – előugró ablakok, amelyek egy meghatározott idő elteltével jelennek meg.
 • Felhasználói levelek (más néven kilépési szándék) – egy előugró ablakot jelenít meg, mielőtt a felhasználó elhagyja az oldalt.
 • Kattintson a Triggerek elemre – egy linkre kattintás után megnyílik az előugró ablak.

Nagyon jó látni, hogy a Sumo ingyenes verziójának felhasználói számára elérhető a kilépési szándék. Alapvető fontosságú az előugró ablakok megjelenítése a felhasználói élmény megszakítása nélkül.

A Sumo List Builder megjelenítési szabályai

Emellett létrehozhat megjelenítési szabályokat annak meghatározására, hogy hol, mikor és hogyan jelennek meg a felbukkanó ablakok a webhelyén. Néhány példa a felbukkanó ablakok letiltása a mobil eszközök felhasználói számára; csak az előugró ablakokat jeleníti meg bizonyos oldalakon, bejegyzéseken vagy URL-eken; az előugró ablakok engedélyezése vagy letiltása a hivatkozó URL vagy domain név alapján; plusz még.

SumoMe új szabály

Vannak opcionális speciális beállítások is. Ezek a vezérlők megakadályozhatják a felbukkanó ablakok megjelenését a már feliratkozott felhasználóknak, valamint azoknak, akik már kimaradtak. Arra is felszólíthatja a Sumo-t, hogy értesítse Önt minden alkalommal, amikor egy felhasználó felugró űrlapon feliratkozik.

A Sumo emellett teljes ellenőrzést ad arról, hogy mi történik, ha egy felhasználó feliratkozik, vagy az űrlapon végrehajtja a kívánt műveletet.

A Sumo List Builder Pro szolgáltatásai

A Sumo használatának előnyeiről és hátrányairól szól, hogy a prémium tervekre való frissítésre való hajlandósága nagy szerepet játszik abban, hogy ez a plugin megfelelő-e vagy sem.

A List Builder és a többi Sumo e-mail marketing eszközök segítségével a pro verzióra való frissítés lehetővé teszi, hogy a felbukkanó ablakokat összekapcsolja az e-mail marketing szolgáltatással. Igen ez így van. Frissítés nélkül, bárki, aki megadja az e-mail címét, nem kerül automatikusan felvételre az e-mail listába, így ezt a feladatot kézzel kell elvégeznie. Még mindig gyűjthet e-mail címeket az ingyenes verzióval, valamint megjelenítheti a cselekvésre ösztönzést és a társadalmi megosztás gombjait, valamint az előugró ablakokban az egyedi tartalmat frissítés nélkül.

Ha azonban frissít, akkor integrálhatja a felbukkanó ablakokat és más Sumo eszközöket az összes legjobb e-mail marketing szolgáltatással, beleértve a MailChimp, AWeber, ConvertKit és szinte bármilyen más lehetőséget, amelyre gondolhat..

A Sumo használatának előnyei és hátrányai

Annak eldöntéséhez, hogy ez az eszköz megfelelő-e a generáció és a célkonverziós plugin a WordPress webhelyén, itt található egy rövid összegzés a Sumo használatának előnyeiről és hátrányairól:

A Sumo használatának előnyei:

 • Számos olyan eszközválaszték, amely számos különálló WordPress-bővítményt felválthat.
 • Nagyon könnyű használni intuitív felhasználói felülettel.
 • Részletes beállítások és kezelőszervek a legjobb eredmény elérése érdekében.
 • A prémium verzió integrálódik az összes legjobb gyártói eszközhöz és szolgáltatáshoz.

A Sumo használatának hátrányai:

 • Az ingyenes verzió a látogatóbarát márkanevet tartalmazza.
 • A prémium tervek viszonylag drágák.

Végső gondolatok

A Lépés-készítő 3 eszköz Sumo-alkalmazásokból való beállításának ezen áttekintése áttekintést adott arról, milyen egyszerű ez a szolgáltatás. Nagyon kevés idő vagy erőfeszítés igényel a Sumo használatának megkezdését a WordPress webhelyén. Ötletet kellett volna kapnia arról is, hogy a ingyenes Sumo plugin összehasonlítva a prémium Sumo opciókkal.

Nem kétséges, hogy a Sumo egy hatalmas eszközkészlet, amely hozzájárulhat webhelye hatékonyabbá tételéhez, függetlenül a céljaitól. A Sumo segíthet akár e-mail listájának bővítésében, több társadalmi megosztásban, az értékesítés növelésében, a közönség jobb megértésében és még sok másban is.

Ha azonban nem hajlandó megfizetni egy viszonylag magas havi előfizetési díjat, vagy megjeleníteni a Sumo márkát a webhelyén, és korlátozott funkciókhoz férhet hozzá, akkor lehet, hogy jobb ólomgenerációs WordPress pluginok vannak az Ön számára.

Mit gondolsz Sumo-ról? Fizetne a frissítésről, vagy elegendő az ingyenes verzió? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map