Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Tárhely

WordPress tárhely
 1. 1. Jelenleg olvas: Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Tárhely
 2. 2. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress használatával: Témák, beépülő modulok, termékek és szolgáltatások
 3. 3. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Vállalatának létrehozása
 4. 4. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Márkaépítés és marketing

Ez a bejegyzés egy sor, amely egyszerűsíti online jelenlétét. Áttekintjük a WordPress használatával egy hasznos webhely létrehozásának lépéseit magadnak vagy vállalkozásának. Ebben a cikkben a WordPress-alapú vállalkozás alapjainak megteremtéséről és a WordPress tárhely vállalat az Ön egyéni igényei alapján.


A WordPress használatával a digitális térképen való legegyszerűbb módszer a WordPress.com fiók regisztrációja. De a legegyszerűbb nem feltétlenül jelenti a legjobb módot, mivel a saját üzemeltetésű webhely számos előnyt kínál Önnek az ingyenes WordPress.com alternatívához képest. Saját, önálló webhelyén:

 • Végezzen el bármilyen prémium WordPress témát
 • Végezzen helyszíni módosításokat gyermek témákkal
 • Bővítse a funkcionalitást bármilyen pluginnal
 • És Ön ellenőrzi a webhely tartalmát és értékét

A WordPress olyan platformmá nőtte ki magát, amely számos igényt kielégít; az egyszerű blogging webhelyekről a nagy márkákig. Egy ilyen hatalmas webhely-erőforrás kéznél van, ami megakadályozza az indulást?

Az online jelenlét egyszerűsítése

Az egyszerűsítés az, ha tudjuk, hogy Ön milyen személyes vagy üzleti online jelenlétét szeretné elérni, és hogyan lehet ezt levonni az optimális útvonalon, összpontosítva a fontos dolgokra, miközben a lehető legkisebb ballasztot hordozza a folyamatban. Ha nem könnyű utazni, vagy nem akar túl sok pénzt költeni, akkor nem feltétlenül szükséges teherhajóra.

Az online jelenlét egyszerűsítése

Minden online jelenlét egy hosting társasággal kezdődik. Végül is a hostolásra van szükség ahhoz, hogy elindítsa a saját, saját üzemeltetésű webhelyét. Rengeteg közülük van, mindegyikük olcsó és magas színvonalú. Ez a kettő gyakran nem jár együtt, tehát a megfizethető WordPress tárhelymegoldásokra összpontosítunk, amelyek könnyen kielégíthetik jelenlegi és jövőbeli igényeit.

Az online jelenlét alapja a tárhely, amelyet komolyan kell venni. A legtöbb tárhelyszolgáltató lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a terveket, vagy ezt automatikusan megtegye, ha túllépte a terv korlátját. Előzetesen tájékozódnia kell a skálázhatóságról és a WordPress támogatásról, így nem hagy teret a meglepetésnek.

Mik a WordPress futtatásának követelményei?

A WordPress (v4.0) legfrissebb verziójának futtatásához a hostnak csak néhány, az alább felsorolt ​​dolgot kell támogatnia. Ha nem találja az információt a vállalat weboldalán, akkor feltétlenül küldjön egy vásárlás előtti kérdést a választott tárhelyszolgáltatónak, amelyben a terv támogatja:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Ha az Ön által preferált hosting cég Apache szerverekön és Linux rendszeren fut, akkor kérdezheti meg, támogatja-e mod_rewrite, amely extra hozzáférést biztosít Önnek webhelye biztonságosabbá tétele érdekében. Vegye figyelembe, hogy a WordPress által kezelt tárhelymegoldások nem kínálják ezt a funkciót, mert ők vigyáznak rád (ami sokkal könnyebb, főleg, ha még nem kezd egy webhelyet létrehozni / üzemeltetni).

WordPress tárhely-tervek

A fogadási terv kiválasztása

Mielőtt kiválasztana egy tárhely szolgáltatót, vegye figyelembe, hogy a házigazdák által nyújtott leggyakoribb tervek a következők:

 • Közös tárhely
 • Virtuális magánszerver vagy VPS
 • Dedikált szerver tárhely
 • WordPress által kezelt tárhely

Ha komolyan veszi online jelenlétét, akkor nem gondolnék az ingyenes tárhely-megoldásokat, mert „nincs ilyen az ingyenes ebéd”. Használja az egyik fizetett tárhelyszolgáltatást, még ha az ár is szimbolikus, továbbra is kap alapvető támogatást, amelyre szükség lesz, bízz bennem.

Közös WordPress tárhely

Az induló vállalkozók és a bloggerek egyik népszerűbb terve, a WordPress megosztott tárhely mindig megfizethető. Ha el szeretné indítani online jelenlétét, és nem szeretne sok erőforrást szentelni, ez egy jó út. Ön megosztja azt a szervert, amelyen webhelyét tárolja, más webhelyekkel. A megosztott tárhelyárak a tömegek számára vonatkoznak, és a tervek havonta 3 és 10 dollár között kezdődnek. Ha el szeretné indítani az első WordPress webhelyet, akkor a megosztott tárhely jó lehetőség. Azt javaslom, hogy próbálja ki a BlueHost megosztott tárhelyszolgáltatását, amely a WordPress.org egyik előnyben részesített választása a tárhelyszolgáltatók számára.

A megosztott tárhelyszolgáltatásoknak két fő hátránya van: megkérdőjelezhető biztonsági és szerverterhelési kérdések. Mindkét probléma oka más webhelyeknek, amelyekkel megosztja a helyét. Nem tudhatja, hogy biztonságban vannak-e, vagy hamarosan bármikor számíthat nagy forgalomra. A WordPress egy biztonságos platform, de a fogkefe megosztása soha nem jó gyakorlat, legalábbis a biztonság szempontjából. A BlueHost mellett a megosztott tárhely másik jó szolgáltatója a BlueHost és a HostMonster.

WordPress VPS (virtuális magánszerver) tárhely

A VPS a Virtual Private Server rövidítése. A VPS hozzáférést biztosít egy fizikai szerverhez, több virtuálisra osztva. Ha WordPress-orientált vállalkozás vagy, és nagyon sok ügyfele van, akkor a VPS-t kell használnia. Így új vezérlőpanelt hoz létre minden ügyfelének, és több fizikailag különálló számítógépként működnek. A VPS tárolása költséges lehet, de amit megszerez, nagyon megfizethető. Ha egy témabolt üzemeltetését tervezi, nagy forgalomra számít, vagy sok ügyfél webhelyét fenntartja, a VPS remek választás.

A VPS-tárhely egyik hátránya, hogy ismeretekkel kell rendelkeznie a futó szerverekről. Egyes házigazdák menedzselt VPS-tárhelyet nyújtanak a kevésbé technológiai hozzáértésű adminisztrátorok számára, de Ön a 20–1000 dollár feletti tartományt magasabbra keresi. A WordPress webhelyének futtatásához a legjobb VPS-tárhely szolgáltatók a Media Temple vagy a BlueHost.

WordPress által kezelt tárhely

Ez a tárhelyi terv lehetővé teszi, hogy arra összpontosítson, amit Ön a legjobban végez: tartalom létrehozása, promóció, írás, értékesítés és márkaépítés. Anélkül, hogy aggódnia kellene a műszaki körülmények miatt, akkor a legtermékenyebb lesz. Ez a legjobb ajándék, amelyet magadnak adhat – nem kell gyorsítótár-bővítményeket telepítenie, teljesítménymodulokat csíptetnie, vagy a biztonság miatt aggódnia. A WordPress menedzselt tárhelyével általában nagy támogatást kap, ha bármikor szüksége van rá.

A legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók

A WordPress egyik legjobb menedzsmentjével foglalkozó társaság a WPEngine, a BlueHost, a GoDaddy és a MediaTemple. A kizárólag a WordPress-rel működő szolgáltató a SiteGround. Az ár havonta 30 dollártól 100 dollárig terjed.

Dedikált szerver tárhely

A legjobb ajándék, amelyet új WordPress webhelyére vásárolhat, dobozba csomagolva szerepel – Dedikált szerver. A webhely egy teljes szervert fog foglalni. A kezedben fogja ellenőrizni, hogy milyen operációs rendszert futtat a kiszolgáló, annak hardverét, és teljes hozzáféréssel rendelkezik a rendszerhez. Ez túlterhelés azok számára, akik nem rendelkeznek óriási forgalommal.

A dedikált szerver-tárhelyet nagyon nagyvállalatoknak szánják, amelyek nem igényelnek leállást szerver túlterhelés vagy biztonsági megsértés miatt. A tervek 100 USD-tól kezdődnek, és havonta akár 2000 USD-ig is elérhetik a MediaTemple szoftvert olyan prémium funkciókkal kapcsolatban, mint a root hozzáférés, az operációs rendszer kiválasztása, a legmodernebb hardver stb. kapsz előnyöket a kezelt WordPress tárhely számára egy teljesen kiszolgálóval. A megfizethető oldalon a BlueHoston keresztül is átléphet, hogy ellenőrizze költségvetését.

Következtetés

Az online jelenlét egyszerűsítése azáltal, hogy a legfontosabb dolgokra összpontosítva hosszú távon sok időt takarít meg. Azáltal, hogy stabil, biztonságos és gyors környezetet teremt online jelenlétéhez, szilárd alapot teremt a márkád tetejére.

A HostGator és a BlueHost kiválóan alkalmas megosztott tárhelyre, de nagy tartományokra is, amelyek nem feltétlenül a WordPress tetejére épülnek. A Media Temple tervei valamivel magasabb áron indulnak, de minden bizonnyal csodálatos ügyfélszolgálatot fognak kapni. Ha egyáltalán nem akarja gondolkodni a tárhelyről, és készen áll egy kicsit többet fizetni, akkor a SiteGround és a WPEngine tárhely egyaránt nagyszerű választás.

Az egyszerűsítés első része annak kiderítése, hogy melyik hostolási megoldás működik az Ön számára legjobban; az alapvető dolgok igénybevétele és vállalkozásának (és a szükséges források) bővítése, mihelyt érezte, hogy szükség van rá, de korábban nem. A következő részben azoknak a tökéletes WordPress termékeknek, témáknak és beépülő moduloknak a megtalálásáról fogunk beszélni, amelyek segítenek online jelenlétének futtatásában nagyon kevés karbantartással és zavarral, így maradj velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map