Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress használatával: Témák, beépülő modulok, termékek és szolgáltatások

 1. 1. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Tárhely
 2. 2. Jelenleg olvas: Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress használatával: Témák, beépülő modulok, termékek és szolgáltatások
 3. 3. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Vállalatának létrehozása
 4. 4. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Márkaépítés és marketing

Már beszéltünk arról, hogy fontos kiválasztani az online jelenlétéhez a megfelelő tárhely-megoldást. Ezúttal azokról a tökéletes WordPress-termékekről és -szolgáltatásokról fogunk beszélni, amelyek egyszerűsítik az online jelenlétét, így az üzleti élet öröm lesz a karbantartás és kezelés során..


Hogyan keressük meg ezeket a tökéletes WordPress termékeket?

Mielőtt prémium WordPress megoldásokat keresne, azt tanácsolom, hogy keresse meg az ingyenes megoldásokat. Amit a WordPress.org beépülő modulban és a témátárolóban talál, a termékek rendetlensége nem igazán kategorizálva, ezért külön erőfeszítéseket kell tennie a WordPress termékértékeléseket készítő tekintélyes blogjainak megtalálására..

Semmi sem igazán ingyen, és gyakran zsúfolódással vagy egyáltalán nem fizet, de mindig vannak kivételek, és jól kódolt és rendszeresen frissített WordPress pluginokat találhat, ha egy kicsit mélyebbre mész, néhány keresést hajt végre, és néhány véleményt elolvas. Később kifizetődik, amikor át kell gondolni az online jelenlétéhez szükséges egyéb dolgokra, és nem kell aggódnia az összeférhetetlenségek vagy instabilitások miatt..

Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress témát vállalkozása számára

A téma kiválasztása nem más, mint a bőr kiválasztása. Véleményem szerint ez a megfelelő név arra, amely csupán a webhely vizuális átfedése. Számos nagyszerű megoldás létezik, például a Teljes WordPress téma, mint például a Total WordPress téma, amely minden olyan szöget lefedhet, amelyre gondolni képes, és kielégíti minden jelenlegi és jövőbeli igényét..

plugins-to-hibaelhárítás, wordpress

Vannak olyan szűk körű WordPress témák is, ahol először el kell végeznie a gondolkodást, majd egy olyan témát kell keresnie, amelyet éppen arra a célra építettek, amelyet szívesen mutatsz a világnak. Például az AcademiaThemes remek hely iskolai és tanulási témák keresésére, a ShowThemes kifejezetten az események kezelésére szolgáló témákhoz ad otthont, a Themeforest oldalon pedig minden olyan rést megtalálhat, amelyre gondolhat (ingatlan, esküvő, nonprofit szervezet, fényképezés, tárhely). stb.).

Ha további információra van szüksége, akkor nézd meg a tökéletes WordPress téma kiválasztásáról szóló üzenetünket. Itt, a WPExplorer programban, szinte minden olyan rést lefedtünk, amelyre gondolhatunk, tehát válasszuk az összes témát, amelyet a roundups-okba belefoglalunk.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes WordPress bővítményeket

A WordPress egy olyan sokoldalú tartalomkezelő rendszer, a bővítmények miatt, amelyek extra funkcionalitást biztosítanak az Ön webhelyén. Bármelyik témát könnyedén átalakíthatja niche-sablonba néhány hozzáadásával ingyenes vagy prémium plugins.

A tökéletes WordPress termékek megkeresése nem azt jelenti, hogy meg kell találni a tökéletes “minden csinál” kiterjesztést, hanem az, amely egy szöget lefed és tökéletesen megteszi. Mielőtt elkezdené egy ötlet kidolgozását, csökkentenie kell a rendetlenségek mennyiségét az összes létrehozott makettől és az ötletektől, amelyek. Összpontosítson az online jelenlétéhez szükséges minimális funkcionalitásra, és stabil alapot fog létrehozni.

A túl sok bővítmény biztonsági kockázatot jelent, különösen azok a bővítmények, amelyeket rendszeresen nem frissítenek. Szinte minden, amire szüksége van, megtalálja, hogy valaki már létrehozott egy plugint a ingyenes WordPress.org plugin-lerakat. A beépülő oldalak beolvasásával látni fogja, hogy mely szerzők támogatnak, és rendszeresen frissítik beépülő moduljaikat.

e-kereskedelem megoldások

A legtöbb e-kereskedelmi megoldást meglehetősen könnyű beépíteni bármely CMS-be. Mivel a WordPress nem csupán egy blogplatformra nőtte ki magát, sok e-kereskedelemmel kapcsolatos megoldás WordPress pluginsként jelent meg. A leggyakrabban használt és a legjobban támogatott néhány:

 • Könnyű digitális letöltések
 • WooCommerce
 • Cart66

Ha úgy gondolja, hogy a három nem elegendő, tekintse meg az e-kereskedelem WordPress pluginjainak teljes listáját. Ha kiválaszt egy témát, amely támogatja ezeket a megoldásokat, az azt jelenti, hogy a témának speciális CSS van, csak a számukra készült. Így néz ki az e-kereskedelem bővítmény, amely tökéletesen illeszkedik a témájához. Az e-kereskedelem további funkcióinak nem szabad a témán belül maradniuk.

Fizetési átjárók

Ha célja az, hogy olyan webhelyet hozzon létre, ahol az emberek megvásárolhatják az Ön termékeit, vagy pénzt adományozhatnak az Ön ügye érdekében, szerencséd van. Számos átjáró támogatja a WordPress programot (és megtalálhatja azokat már a prémium pluginekbe integrálva, vagy ingyenes plugineket találhat a WordPress lerakat hogy felvegye őket a webhelyére), ezért vessünk egy pillantást néhány népszerűbb lehetőségre:

PayPal egy régi játékos, amely támogatja a több mint 190 ország fizetését, és elfogad minden fontosabb hitelkártyát. Nagyon sok olyan plugin található, amelyek integrálják a WordPress programot.

Gumroad tökéletes szoftver, könyv, film vagy zenei gyártó számára, akik egyszerű módon szeretnék eladni digitális termékeiket. A WordPress-szel történő integráció 5 perces munka, és a tranzakciók a helyszínen zajlanak.

2Checkout hitelkártyát, bankkártyát és PayPal-t fogad. Néhány nehézségem voltak a szolgáltatásuk használatával, mivel nagyon szigorúan határozzák meg, hogy mely termékeket és szolgáltatásokat értékesítheti. Ha 6 hónapig inaktív, akkor felfüggeszthetik a fiókját, ahogy az enyém.

Authorize.net segíthet, ha minden dolgot online és mobilon kell kezelni. Csalásmegelőző rendszereik egyértelműen nagyon büszkék. Ennek a fizetési átjárónak a beszerzéséhez azonban előre fizetnie kell.

Csík egy olyan fizetési rendszer, amely csak az Egyesült Államokban volt elérhető. A közelmúltban globálissá váltak, és ma Ausztráliát, az Egyesült Királyságot, Írországot és néhány más országot is tartalmaznak (bár béta változatként). Erőteljes API-ja miatt kiválóan alkalmas üzletekhez és számlázási rendszerekhez.

A WordPress számára elérhető fizetési átjárók

Braintree egy PayPal tulajdonában lévő társaság. Egységes integrációval a WordPress e-kereskedelem képes lesz kezelni a PayPal, a Venmo, az Apple Pay, a hitel- és betéti kártyákat, a Bitcoin-t stb. PayPal finanszírozással biztos vagyok benne, hogy a legtöbb országban hamarosan elérhető lesz..

Paymill csak nyolc országban érhető el. Ez elfogadja a legtöbb hitelkártyát, és felhasználható webes fizetésekre, mobil fizetésekre vagy ismétlődő fizetésekre, ha egy SaaS előfizetési vállalkozást tervez folytatni..

Dwolla csak az Egyesült Államokban érhető el. Tranzakciónként az egyik legolcsóbb díjat tartalmazza, és 10 USD-nél kevesebb tranzakciók számára ingyenes. A fizetés a webhelyén történik, így az átjáró nyomon követése a Google Analytics segítségével nem feltétlenül olyan egyszerű.

Google Wallet műszaki szempontból nem fizetési átjáró, tehát ha ezt használja, akkor még be kell állítania a fent felsorolt ​​egyik átjárót. Fő előnye, hogy a Google Wallet felhasználói könnyen fizethetnek az Ön termékeiért.

Automatizálás

Ha Ön a soros vállalkozók egyike, érdemes tudnia, hogyan kell több webhelyet egyszerre futtatni olyan online szolgáltatásokkal, mint például: ManageWP, WP Remote. Vagy olyan szoftver, amely telepíthető az Ön webhelyére, és teljes egészében a szerveren fut, mint például az InfiniteWP. Lássuk, hogyan áll össze ez a három:

A ManageWP egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi webhelyeinek irányítását az irányítópulton. Ez energiát ad egy kattintással történő frissítések, biztonsági mentések készítéséhez, további biztonsági rétegeket ad és lehetővé teszi a webhelyek könnyebb áttelepítését. Kiemelkedő ügyfélszolgálattal rendelkezik, és ha kevesebb, mint 5 webhelyed van kezelésére, akkor ez nem fog semmit sem fizetni.

WPRemote hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a ManageWP, ahol egyetlen kattintással frissítheti a WordPress magot, plug-ineket és témákat, valamint letölthet webhelyének „pillanatképeit” biztonsági mentés céljából. A szolgáltatás ingyenes, ahogy a webhelyükön mondják, de mindig óvatos vagyok az ingyenes online szolgáltatásokkal kapcsolatban, és azt javaslom, hogy feliratkozás előtt lépjen kapcsolatba a csapatukkal és megismerje őket..

InfiniteWP nagyon eltérő megközelítést alkalmazott, mint az előző kettő. Töltse le a bővítményt a saját webhelyükről, és végigvezeti az InfiniteWP admin panelen. Úgy működik, hogy telepíti az InfiniteWP-t a kiszolgálóra, és onnan irányítja a webhelyeket.

Következtetés

A WordPress kiváló lehetőség az online jelenléthez, amelyet igazán gyorsan konfigurálhat. Függetlenül attól, hogy személyes blogra, vállalati webhelyre, e-kereskedelem megoldásra vagy WordPress üzletre van szüksége, mindig megtalálja a WordPress témákat és beépülő modulokat, hogy ezt ki tudja húzni. De ököltelje meg, határozza meg a filozófiáját, így határozza meg az utat, amellyel csak átjuthat. Válasszon okosan, mindig gondoljon kétszer és telepítse egyszer, és megkapja egyszerűsített online jelenlétét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map