Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Vállalatának létrehozása

 1. 1. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Tárhely
 2. 2. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress használatával: Témák, beépülő modulok, termékek és szolgáltatások
 3. 3. Jelenleg olvas: Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Vállalatának létrehozása
 4. 4. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Márkaépítés és marketing

Bármilyen online üzlet létrehozása alapos előkészítést és megvalósíthatósági tervet igényel. Ha vállalkozást indít, akkor bizonyos célokat kell kitűznie:


 • Rövid távú (termékeket és szolgáltatásokat hozhat létre, több forgalmat, több ügyfelet és feliratkozást szerezhet marketing és márkanév révén)
 • Hosszú távú (fenntartható üzleti modellt érhet el a szakértelem bemutatása és a kapcsolatok kiépítése révén)

Az új trendekhez való alkalmazkodás képessége manapság az egyik legfontosabb üzleti készség. Mindig fontos volt a verseny előtt maradni, de manapság ez nyilvánvalóbb, mint valaha, leginkább az informatikai világ gyors változásainak köszönhetően. A virtuális világ meghaladja az üzleti trónt a valódi, kézzelfogható vállalkozásoktól. És alig van jobb módszer az online üzleti vállalkozás megkezdésére, mint a saját WordPress-vállalkozás indítása.

Blog írása

A WordPress-vállalkozás új pluginek, témák, egyedi tervezési megoldások létrehozásával vagy támogatás nyújtásával foglalkozhat, de utalhat a saját blogjának elindítására is, amely a WordPress-t használja fő témának, és segít másoknak a lehető legtöbbet kiaknázni..

Ha megbízható és információban gazdag blogot szeretne írni, mindig ragaszkodjon ahhoz, amit legjobban tud. A legjobb, ha a blog és vállalkozása kapcsolatban áll és kapcsolódik az Ön webhelyéhez. Időnként látom egy aldomainben lévő blogot, amely rendben van, de nem ugyanazt a márkát használja, mint a webhely.

Ha üzleti szempontból gondolkodik, mindig maradjon megbízható forrás. A látogatók és az olvasók nagyobb figyelmet szentelnek a tanár blogjának, amelyet egy tanár írt, mint valaki másnak. Szóval, amennyire csak lehetséges, írnia kell az első kézből szerzett tapasztalatairól. Más emberek történeteit linkekként illeszthetjük be, és ezek az emberek később kapcsolatba léphetnek veled. Nem számít, hogyan változik a világ, az eredeti, valós és gyakorlati történetek mindig a legjobban megosztottak.

Ezért az eredeti és tájékozott blogtartalom fontosabb, mint bármi más. Sokkal könnyebb és jobb írni a saját tapasztalataikról, mint írni olyan „forró” témákról, amelyekről keveset tudsz. Meg fogja ismerni azokat az embereket, akik valóban érdeklődnek az iránt, amit szenvedél, és ez megegyezik a célzottabb közönséggel.

A WordPress szakemberré válása azt jelenti, hogy specializálódnia kell az iránt, amiben szenvedélyes, és folyamatosan oktatnia kell magad és mások.

Személyes érintés

testre-wordpress-téma

Minden sikeres blogger és üzleti tulajdonos tudja, hogy ügyfeleik vagy közönségük nagyra értékeli, amikor felfedik magukat. Ezzel megmutatja a közönségnek, hogy őszinte és őszinte vagy velük. Az emberek nagyobb figyelmet szentelnek véleményének és emlékezetének, ha személyes bélyegzővel jelölik meg.

Minden üzleti vállalkozásban vannak olyan emberek, akik csak azért teszik ezt, mert nincs sokkal jobb a láthatáron, és vannak olyanok, akik igazán élvezik a munkájukat és mindig megpróbálják javítani képességeiket.

A WordPress vállalkozással kapcsolatos írásaival sokkal jobb hatások lesznek, és sokkal jobban élvezheti, ha az utóbbihoz tartozik. Csakúgy, mint amikor egy koncertre megy, és úgy érzi, hogy a zenekar rendelkezik-e rajongással, és úgy érzi, hogy mit csinálnak, vagy egyszerűen csak rutinszerűen csinálja, akkor a közönség is érzi a hangját. Mivel a munkájában valódi és átlátható, további támogatást és visszajelzést fog kapni azoktól az emberektől, akik ellátogatnak a blogodba vagy használják a WordPress eszközöket.

Amellett, hogy személyiségét hozzáadja a blogjához, azt meg kell mutatnia a blog kialakításán keresztül. Rengeteg nagyszerű eszköz használható a WordPress téma testreszabásához és a WordPress webhely kiemelésének elősegítéséhez. Ez egy egyszerű módja annak, hogy márkája és vállalkozása nagy erőfeszítés nélkül építhető fel.

A megosztás szépsége

Bár a vállalati világban az emberek továbbra is a patkányversenyt folytatják, az internet világa gyakran más történetet ír. Nem csak a közösségi média népszerűsége miatt, az internet kulcsszava ma is a megosztás. Több ezer webhely és blog ad el információt és tudást. Az Internet valóban felgyújtotta a globális forradalmat, amikor az információmegosztási kultúráról van szó.

Az emberek feltöltik saját készítésű ingyenes órájukat különböző nyelvek megtanulására, a számítógépes ismeretek fejlesztésére és sok más dolgra. Tehát, amikor vállalkozása számára vagy a WordPressről ír, ossza meg néhány sikeres stratégiáját, amelyek jól működtek az Ön és vállalkozása számára.

A másik oldalon nyugodtan mondhatja el a közönségnek néhány hibát vagy hibát is. Ez segít nekik a jövőbeni munkájukban, és ön is megszerezheti a bizalmat. Ha kapcsolatba lép különböző emberekkel és blogjaikkal, megtanul valamit a győzelemből és vereségből. Ezen felül, ha nemrégiben volt értékelése, helyezze el azokra az eseményekre vagy webhelyekre mutató linkeket, ahol a munkáját közzétették vagy elismerték.

A WordPresshez hasonló szolgáltatások létezésének gondolata az, hogy az embereket egy hatalmas közösség létrehozására köti, amely megosztja gondolataikat és képességeiket, ugyanakkor folyamatosan tanul egymástól.

A kommunikáció lényege

Az értelemben vett üzleti értelemben már említésre került. Sokan közülünk kipróbálták a különböző dolgokat, és rájöttek, hogy valami más után kell teljesülnünk. Amikor az internetes kommunikáció kontextusáról beszélünk, azt sokféle módon lehet javítani, de a jó kommunikáció lényege az egyén belsejében rejlik..

Lehet, hogy neked elején nehéz tartalmat létrehozni és konstruktív beszélgetésekben részt venni, ám ennyi mindent megtudhat Önről és a WordPress üzleti vállalkozásáról. Olyan, mintha egy barátommal beszélne, könnyebb lesz megtekinteni a helyes utat, miután megosztotta aggodalmait másokkal.

Próbálja ki a lehető legtöbb formátumot a tartalom létrehozásához:

 • Írásbeli (szöveg, útmutató, promóciós és kritikus, WordPress.org fórumok)
 • Vizuális (infographics, video tutorials, whiteboards)

A finom kommunikáció azt jelenti, hogy készen áll arra, hogy válaszoljon az olvasóinak vagy a termékek és szolgáltatások felhasználóinak. Ha elkészített egy témát a WordPress-hez, és visszajelzést kap a felhasználóktól, akkor ott kell lennie számukra, hogy segítsenek nekik a lehetséges problémák megoldásában, vagy mindig köszönetet mond nekik a dicséretért vagy kritikáért. Használja a közösségi médiát a munkájának és a résében elért haladásának promóciójára, de ne várjon csodát a Facebookra vagy a Twitterre. Olyanok, mint a tűz – jó szolgák, de rossz urak. Hagyja, hogy nekik dolgozzanak, és ne fordítva. Itt megtalálhatja az elkötelezettség fokozására szolgáló eszközöket a WordPress webhelyén.

Menj létrehozni online üzleti vállalkozását

üzletasszony laptop irodában

A WordPress nagyszerűen egyszerűsíti online üzleti tevékenységét. Ha szeretne írni arról, hogy termékei és szolgáltatásai milyen előnyökkel járnak az emberek számára, akkor feltétlenül szüksége van egy nagyszerű blogra, amely valós történeteket és esettanulmányokat tartalmaz. A WordPress-vállalkozás fő jellemzői a következők:

 • Hitelesség és hatalom az Ön szakértelmének bemutatásával nagyszerű termékek, szolgáltatások és blog segítségével
 • Barátságos és őszinte légy az ügyfelekkel és a látogatókkal folytatott kommunikációban
 • Időben történő támogatás

A GYIK és a dokumentumok elkészítése a felhasználók visszajelzései alapján egy másik nagyszerű lehetőség a további tartalom megszerzésére és (és az ön) életének megkönnyítésére. Az olyan eszközökkel kapcsolatban, amelyek segítenek a WordPress-vállalkozás létrehozásában, hivatkozhat a WPExplorer blogra, és mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Legyen nyitva az új ötletekre, és látni fogja, hogy az ügyfelek meghallgatásával vállalkozását mindenki számára jobb helyszínévé teheti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map